PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طنز: خوش به حال کچل ها!!

artadokht
2nd June 2012, 10:10 PM
من همیشه به کچل ها حسادت می کردم. بعد از خواندن این خبر، یک دلیل دیگر به دلایلم برای حسادت اضافه شد...

خبر: «موها زمان سکته را می دانند، چون تحقیقات نشان می دهد موها میتوانند تاریخچه ای از استرس های شخص را در خود ذخیره کنند.»

1- کچل ها زودتر از همه متوجه شروع بارش باران می شوند.

2- کچل ها می توانند با خیال راحت شیشه اتومبیل را پایین بکشند و از جریان هوا لذت ببرند.

3- آنها به راحتی می توانند برای رفتن به مهمترین مهمانی ها هم از موتورسیکلت استفاده کنند.

4- مودارها اگر عرق بکنند، باید بروند حمام و کلی موهایشان را با شامپو چنگ بزنند تا چربی و عرق از پوست سرشان پاک شود ولی کچل ها با یک دستمال کاغذی مشکل را حل می کنند.

5- کچل ها غصه هایشان کمتر است و مثل بقیه هر روز نگرانی ریزش موهایشان را ندارند.

6- و بالاخره اینکه کچل ها استرس هایشان ذخیره نمی شود.

"مهدی"
2nd June 2012, 11:08 PM
من همیشه به کچل ها حسادت می کردم. بعد از خواندن این خبر، یک دلیل دیگر به دلایلم برای حسادت اضافه شد...

خبر: «موها زمان سکته را می دانند، چون تحقیقات نشان می دهد موها میتوانند تاریخچه ای از استرس های شخص را در خود ذخیره کنند.»

1- کچل ها زودتر از همه متوجه شروع بارش باران می شوند.

2- کچل ها می توانند با خیال راحت شیشه اتومبیل را پایین بکشند و از جریان هوا لذت ببرند.

3- آنها به راحتی می توانند برای رفتن به مهمترین مهمانی ها هم از موتورسیکلت استفاده کنند.

4- مودارها اگر عرق بکنند، باید بروند حمام و کلی موهایشان را با شامپو چنگ بزنند تا چربی و عرق از پوست سرشان پاک شود ولی کچل ها با یک دستمال کاغذی مشکل را حل می کنند.

5- کچل ها غصه هایشان کمتر است و مثل بقیه هر روز نگرانی ریزش موهایشان را ندارند.

6- و بالاخره اینکه کچل ها استرس هایشان ذخیره نمی شود.

من خودم کچل بودن رو خیلی بیشتر دوست دارم.

البته بیچاره دختر ها نمیتونن کچل کنند[nishkhand]

آخـــــــــــــــــــــــ ــــــی

Joseph Goebbels
2nd June 2012, 11:39 PM
عشق است برای هر چی کچل [nishkhand]

کچل ها یه خوبی دیگر هم دارند و اون هم اینه که نیازی به شونه ندارند [nishkhand]

سرشان به اندازه خورشید می درخشد [nishkhand]

اکسیژن بهتری را به مغزشان می رسانند و در نتیجه کارایی مغزشان بالا می رود [nishkhand]

از دادن هزینه زیادی برای ارایشگاه خودداری می کنند ؛ چون کچلند [nishkhand]

و .... [nishkhand]

SaSaMc2
3rd June 2012, 05:02 AM
من كه كچل نيستم...!

فرقم رو گشاد باز كردم... [cheshmak]

صلح
3rd June 2012, 07:51 AM
کچلا یه خوشبحالی دیگه هم دارن تو دعوا هیشکی نمی تونه موهاشون وبکشه[nishkhand]

ایده تا پدیده
3rd June 2012, 09:46 AM
دوستان از شوخی گذشته . من چند وقته از هیچ گونه شامپو استفاده نمیکنم . و روزی چند تا مو از سرم کم میشه ولی موقعی که از شامپو استفاده میکنم ریزش موهام چند ده هزار بار بیشتر میشه .

موهام رو دوست دارم چون نزدیک به 98 درصد افراد فامیل (جنس مذکر) کچل شدن حتی داداشم دست به دعا شده کچل بشم .آخه هر روز با دیدن مو هام فقط حرص میخورن

elinaaa
3rd June 2012, 05:13 PM
در مورد پنجمی باید بگم این کچلها یه دوره حتما غصه خوردن الان دیگه به روی خودشون نمیارن...خوش به حالشون چقدرحسود دارن...

Joseph Goebbels
3rd June 2012, 10:30 PM
دوستان از شوخی گذشته . من چند وقته از هیچ گونه شامپو استفاده نمیکنم . و روزی چند تا مو از سرم کم میشه ولی موقعی که از شامپو استفاده میکنم ریزش موهام چند ده هزار بار بیشتر میشه .

موهام رو دوست دارم چون نزدیک به 98 درصد افراد فامیل (جنس مذکر) کچل شدن حتی داداشم دست به دعا شده کچل بشم .آخه هر روز با دیدن مو هام فقط حرص میخورن

مشتاقانه ورود شما رو به جمع کچلان تبریک می گم [nishkhand]

ایده تا پدیده
4th June 2012, 12:32 AM
مشتاقانه ورود شما رو به جمع کچلان تبریک می گم [nishkhand]

خوب کجل بشم یا نشم دیگه از ما گذشت (ازرداج کردم البته 28 تیر ماه جشن عروسی م ) [khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande]

ساناز فرهیدوش
4th June 2012, 01:00 AM
امروزه اساسا هر کس به شکلی باشه خوشبختانه می گن مده !!!

بچه ها بی شوخی قدر سلامتی تون رو بدونید .... شاید خیلی ها حاضر باشن این جوری باشن ولی حداقل سالم باشن ...
شاد باشید .

Dirya_Del
4th June 2012, 03:33 AM
[khande]من بجان خودم هر چی کچل دیدم اکثرا پول دارن و حسودددددددددددددددد

mozhgan.z.1368
4th June 2012, 09:53 AM
یک شانس خوب دیگه هم دارن که اگه روزی یه دختر انتخابشون کرد برای ازدواج بدونن عشق اون دختر نسبت بهشون پاکه چون ظاهری برای فریفتن ندارن
برای خودشونه که انتخاب شدن

صلح
4th June 2012, 12:05 PM
خوب کجل بشم یا نشم دیگه از ما گذشت (ازرداج کردم البته 28 تیر ماه جشن عروسی م ) [khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande]

شانس بیاری تا عروسیت کچل نشی اون وقت همه میگن از پا قدم عروسه کچل شده[nishkhand]

parnia1367
8th June 2012, 02:29 AM
وای خیلی خندیدم .... راستش من جدیدا میلم به سمت کچل ها زیاد شده و دوسشون دارم .... هرکی هم جدیدا بهم پیشنهاد میده کچله.... من دوش دارمشون

Amaterasu
10th August 2012, 02:51 PM
جالب بود. [khande]

لگزیان
26th November 2012, 04:41 AM
من اصلا از کچل بودن خوشم نمیاد و فوایدش هم ارزونی همون کچلها
حیف نیس ادم وقتی میتونه زلفشو پریشون کنه ، نکنه؟؟؟ تازه غبطه کچلا رو هم بخوره
واسه همدردی با کچلا ::: خوش به حال کچلا !!![khande]

زهرا قربانی
26th November 2012, 04:48 PM
من کچل نیستم اما کچلها را دوست دارم[nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد