PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مسأله پیچیده نیوتن توسط نوجوان 16 ساله هندی

Rez@ee
28th May 2012, 10:04 AM
http://hupaa.com/db/pages/2012/05/27/004/zimg_001_13.jpg
یک نوجوان 16 ساله موفق به حل معمایی شده که جهان ریاضیات را برای بیش از 350 سال درگیر خود کرده بود.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،‌ شوریا ری پس از حل مسائلی که اسحاق نیوتن طراحی کرده بود، به عنوان یک نابغه شناخته شده است.

این دانش‌آموز هندی ساکن آلمان موفق به حل نظریه دینامیک ذره بنیادی شده که فیزیکدانان پیش از آن تنها با رایانه‌های قدرتمند قادر به محاسبه آن بودند.

راه‌حلهای وی بدین معنی است که دانشمندان اکنون می‌توانند مسیر پروازی یک توپ پرتاب شده را محاسبه و سپس چگونگی برخورد آن آن با دیوار و بازگشت آن را پیش‌بینی کنند.

شوریا ری پس از یک اردوی مدرسه به دانشگاه درسدن با این مسائل روبرو شد که استادان آنجا مدعی غیرقابل رمزگشایی بودن آنها بودند.

ری در این مورد توضیح داد: در آن زمان بود که من از خودم پرسیدم: چرا که نه؟ فکر می‌کنم این تنها یک نوع سادگی دانش‌آموزی بود که باور نداشتم راه‌حلی وجود نداشته باشد.

وی در سن شش سالگی شروع به حل معادلات پیچیده کرده ولی خود را نابغه نمی‌داند.

وی در سالهای کودکی از طریق پدر خود با مسائل حساب و ریاضی آشنا شد. ری چهار سال پیش از کلکته به آلمان مهاجرت کرده است. هوش وی به زودی در مدرسه مورد شناسایی قرار گرفته و دو سال جهش کرد.

ایسنا

pymn_nzr
5th June 2012, 12:32 AM
این مساله چی بوده؟/؟ شاید ما هم حل کردیم...

Rez@ee
6th June 2012, 11:20 AM
چیزی که پیدا کردم این بود
نیوتن این مسئله را که مربوط به حرکت موشکها در هوا می شود را در قرن هفدهم مطرح کرد. ریاضیدانها تاکنون توانسته بودند راه حلهای جزئی برای این مسئله ارائه کنند.

براساس گزارش هرالد سان، ری همچنین مسئله دیگری را که در رابطه با برخورد یک جسم به دیوار بوده و در قرن نوزدهم مطرح شده نیز حل کرده است.

هر 2 مسئله حل شده توسط این نوجوان در عرصه دینامیک است و انتظار می رود که راه حل های وی سهم بیشتری در بررسیهای دقیق تر در این عرصه و همچنین عرصه بالستیک داشته باشد. ن

Neg@r
26th July 2012, 10:41 PM
شما فقط نوشتی "ری" این دو تا مسئله رو حل کرد.خود مسئله رو پیدا نکردی؟

Rez@ee
29th July 2012, 02:33 PM
شما فقط نوشتی "ری" این دو تا مسئله رو حل کرد.خود مسئله رو پیدا نکردی؟

دوست جونم این یه خبر بود به نقل از ایسنا.
گشتم دنبال مسئله توی نت چیزی پیدا نکردم به جز همون مطلب که بالا دیدین .
تازه اگه عین مسئله هم پیدا میشد اونوقت می گفتین حالا جواب ری چی بوده.[khande]

kahrupay
25th August 2012, 06:05 PM
دوستان همگی موید باشیم.
اهالی نخبگان 5 دقیقه سکوت!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد