PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توصیه های لازم برای کنترل سدیم دریافتی



yas-90
28th May 2012, 12:07 AM
سلامت نیوز : دکتر داوود کاظمی صالح، دارای رتبه ممتاز بورد تخصصی قلب و عروق در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: انجام توصیه های کلی در مورد مصرف بسیار کم نمک سفید، حذف نمکدان از سفره غذایی، استفاده از سایر ادویه جات و طعم دهنده ها به جای نمک در حین طبخ غذا برای سلامتی مفید است.

وی گفت: از مصرف فرآورده هایی که به طور مشخص حاوی نمک هستند مانند آجیل شور، چیس، پفک، چوب شور، اسنک های شور، پیتزا و مواد غذایی پرنمک دیگر پرهیز شود.

کاظمی صالح تصریح کرد: باید توجه داشت که تا اندازه ممکن و لازم از مصرف غذاهای کنسروی اجتناب کرده و به جای آنها از سبزیجات و میوه جات تازه استفاده شود.کاظمی صالح تصریح کرد: در صورتیکه در محتویات فرآورده های غذایی مواردی مانند نمک سدیم، کلرور سدیم منوسدیم گلوتامات (msu) وجود دارد تا جای ممکن از مصرف آنها خودداری شود.

این متخصص بیان کرد: اگر نیاز به مصرف داروها برای سردرد و یا سوزش و نفخ معده وجود دارد تا جای ممکن و با صلاحدید پزشک از داروهایی مصرف شود که فاقد کربنات سدیم یا فاقد بی کربنات سدیم است.

وی خاطرنشان کرد: همیشه سعی کنید غذا و میوه جات را از منزل به سر کار ببرید و در صورتیکه مایل به غذا خوردن در رستوران هستید از غذاهای تازه و سالم استفاده کرده و در هنگام سفارش غذا بر کم نمک بودن آن تأکید کنید.کاظمی صالح متذکر شد تا حد امکان از غذاهای آماده (فست فود) استفاده نکنید.این متخصص قلب و عروق در پایان متذکر شد مصرف غذاهای شور و نمک دار و نیز غذاهای حاوی سدیم زیاد برای سلامتی بدن قلب و عروق مضر است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد