PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر جریمه مزاحمت برای خانم ها در چین

artadokht
27th May 2012, 08:43 PM
http://s3.picofile.com/file/7391236020/533041.jpg (http://funozv.ir/)

در چین هرکی مزاحم دخترا میشه 12 ساعت باهاش اینکارو میکنن تصورش رو کنید اگه در ایران هم اینکار بود ...

ab.bb
27th May 2012, 09:50 PM
http://s3.picofile.com/file/7391236020/533041.jpg (http://funozv.ir/)

در چین هرکی مزاحم دخترا میشه 12 ساعت باهاش اینکارو میکنن تصورش رو کنید اگه در ایران هم اینکار بود ...

بهتره برای خبری که بیان میکنید؛ منبع موثق ارائه بدین.

elinaaa
27th May 2012, 10:41 PM
[taajob] اگه واقعی باشه وای وای وای!!!!!

artadokht
28th May 2012, 12:08 AM
بهتره برای خبری که بیان میکنید؛ منبع موثق ارائه بدین.

منبع:ایمیلم

*alien*
28th May 2012, 01:14 AM
جالب بود

secret road
28th May 2012, 09:26 AM
اگه تهرانیا رو بخوان اینجوری کنن دیگه درخت خالی پیدا نمیشه[nishkhand]

afarideh
28th May 2012, 01:03 PM
به نظر من روش خوبی برای تادیب پسرا هستش
[shaad]

rayarasool
28th May 2012, 05:55 PM
یه لحظه صبر.......
[ghahr]
بعضیش یادتون رفت
[hoshdar]smilee_new2 (23)

javad4481
28th May 2012, 07:51 PM
خوب ميگن درخت چه فايده اي داره بيا اينم يه فايده

ali.66
29th May 2012, 11:32 AM
اگه تو ایران انجور بود که دخترا می پ[khande][khande]وسیدن

mozhgan.z.1368
29th May 2012, 12:05 PM
ای بابا درخت بیچاره چه گناهی کرده که باید اینا رو تحمل کنه لااقل ببندینشون به یک تیر چراغ برق برقم بگیرشون که کاملا ادب بشن

davoud13
29th May 2012, 03:04 PM
سلام
درباره صحت خبر کمی شک دارم،اما من بخاطر شغلی که در گذشته داشتم هند،اسپانیا و روسیه رفتم تو هیچکدوم از این کشور ها اینقدر بی قانونی ندیدم.البته اونجا برا خانومها یک محدودیتی برای لباس پوشیدن وجود داره. ضمنا من تو ایران هم در دانشگاه و هم در محیط بیرون تا به الان ندیدم که هیچ آقا پسری هر چقدر هم که لوده باشه به یک دختر خانم با حجاب چادر یا مانتو تیکه بندازه یا مزاحم بشه.بعضی خانم هام طوری لباس میپوشن که یکی بهشون یک چیزی بگه.!!!!

7raha7
3rd June 2012, 11:24 PM
کامل مخالفم. من امسال بخاطر کنکور میخواستم آرامش روانی داشته باشم و چادری شدم... الانم یه جوری شده که فک نمیکنم بتونم کنارش بذارم.
بهرحال...
بعضی شیطنتها هنوز به قوت خودش باقی مونده! شاید بگین حتما یه سبک بازی ای ... چیزی...
ولی آخه یه کنکوری بیشتر دغدغه اش چیزای دیگه اس تا بتونه سبک بازی دربیاره. اونم من که تنها موقعی پامو از خونه میذارم بیرون که بخوام برم کتابخونه یا کلاس...
کمترین متلکی که از بچه محلا میشنوم اینه که: خرخوووووووووووووون... حال میکنیم قبول نشییییییییی
حالا فک کنین من چه فشارای روانیو تحمل میکنم! قیافه مم اصلا شبیه بچه خرخونا نیس به خداااااااااااااااا...

سمانه بیات
4th June 2012, 11:18 PM
سلام
درباره صحت خبر کمی شک دارم،اما من بخاطر شغلی که در گذشته داشتم هند،اسپانیا و روسیه رفتم تو هیچکدوم از این کشور ها اینقدر بی قانونی ندیدم.البته اونجا برا خانومها یک محدودیتی برای لباس پوشیدن وجود داره. ضمنا من تو ایران هم در دانشگاه و هم در محیط بیرون تا به الان ندیدم که هیچ آقا پسری هر چقدر هم که لوده باشه به یک دختر خانم با حجاب چادر یا مانتو تیکه بندازه یا مزاحم بشه.بعضی خانم هام طوری لباس میپوشن که یکی بهشون یک چیزی بگه.!!!!
یک خواهش از شما.لطفا هیچوقت انقدر با یقین در مورد همه چیز صحبت نکنید چون شما ندیدید دلیل بر نبودنش نمی شه.برای بعضی افراد که با برخی خلاهای روانی و روحی درگیرند قیافه و ظاهر اهمیت نداره و حرفهای ناشایست رو در مکانهای مختلف و افراد متفاوت میزنن.ok

محسن آزماینده
4th June 2012, 11:33 PM
سلام

دوست عزیز قبول دارم که رفتار و ظاهر آدمها تعیین میکند دیگران چه رفاری داشته باشند

ولی کسی که صرفا به قصد مزاحمت،حرفی را به رهگذری میزند،خودش مشکل و بیماری دارد و برای او فرقی نمیکند که مخاطبش چادری باشد یا نه

سکوت شب
4th June 2012, 11:44 PM
اتفاقا کار خوبی برای ادب کردن پسراهستش

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد