امید عباسی
10th February 2009, 11:01 AM
به گفته يك متخصص تغذيه؛ اشخاصي که تحت رژيمهاي کنترل شده غذايي قرار دارند به دليل تضعيف سيستم ايمني بدن، بيشتر در معرض خطر ابتلا به آنفلوانزا قرار مي گيرند.
مهدي يعقوبي درگفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، گفت: طبق اطلاعات منتشر شده در نشريه تغذيه انجمن قلب آمريکا رژيمهاي کم کالري، توانايي اشخاص را جهت مقابله با عفونتهاي مختلف ايجاد شده توسط ويروس آنفلوآنزا کاهش ميدهد.
وي در ادامه گفت: مطالعات انجام شده بر روي حيوانات آزمايشگاهي نشان ميدهد؛ دريافت رژيمهاي کم کالري احتمال افت وزن را افزايش ميدهد که اين امر به دلايل افزايش استعداد ابتلا به عفونت باعث بروز علايم ناشي از بيماريهاي عفوني و در بعضي موارد منجر به مرگ خواهد شد.
وي با بيان اين كه همچنين دوره بهبودي نيز در اين افراد طولانيتر ميشود، توصيه كرد: افراد به خصوص در ماههاي سرد سال جهت مقابله با بيماريهاي عفوني ممکن، در اين فصول رژيمهاي سالم به لحاظ کالري و دارا بودن ويتامينها و مواد معدني مورد نياز بدن مصرف نمايند.
مهدي يعقوبي درگفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، گفت: طبق اطلاعات منتشر شده در نشريه تغذيه انجمن قلب آمريکا رژيمهاي کم کالري، توانايي اشخاص را جهت مقابله با عفونتهاي مختلف ايجاد شده توسط ويروس آنفلوآنزا کاهش ميدهد.
وي در ادامه گفت: مطالعات انجام شده بر روي حيوانات آزمايشگاهي نشان ميدهد؛ دريافت رژيمهاي کم کالري احتمال افت وزن را افزايش ميدهد که اين امر به دلايل افزايش استعداد ابتلا به عفونت باعث بروز علايم ناشي از بيماريهاي عفوني و در بعضي موارد منجر به مرگ خواهد شد.
وي با بيان اين كه همچنين دوره بهبودي نيز در اين افراد طولانيتر ميشود، توصيه كرد: افراد به خصوص در ماههاي سرد سال جهت مقابله با بيماريهاي عفوني ممکن، در اين فصول رژيمهاي سالم به لحاظ کالري و دارا بودن ويتامينها و مواد معدني مورد نياز بدن مصرف نمايند.