PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اینا یعنی چی؟

"مهدی"
26th May 2012, 12:22 AM
اینا یعنی چی؟

Diching

Hot refueling

vertigo

flactution

mach lever

(اصطلاحات نظامی هستن)

حسین متقی
26th May 2012, 12:40 AM
Diching

داغ سوخت گیری

سرگیجه

flactution

ماخ اهرم
گوگل که این تعاریف رو ارائه میکنه
ژنرال جان کجایی ؟؟
الان دعوتش میکنم بیاد جواب بده حتما بلده!!

"مهدی"
26th May 2012, 12:45 AM
Diching

داغ سوخت گیری

سرگیجه

flactution

ماخ اهرم
گوگل که این تعاریف رو ارائه میکنه
ژنرال جان کجایی ؟؟
الان دعوتش میکنم بیاد جواب بده حتما بلده!!

داداش گوگل که کشکه.......

اینا اصطلاح هست و ترجمش یه معنی مسخره ای ازش میده....

"مهدی"
26th May 2012, 01:28 PM
یعنی توی سایت به این بزرگی کسی این چند کلمه ساده رو بلد نیست؟[khabalood]

ali-m
26th May 2012, 02:10 PM
ساده؟
شما به كلمه ي تخصصي ميگي ساده؟
اين كلمات فقط تو ديكشنري مربوط به خودش پيدا ميشه.
من هزاره و ادونس رو چك كردم اما اينا توش نبود!

"مهدی"
26th May 2012, 02:45 PM
ساده؟
شما به كلمه ي تخصصي ميگي ساده؟
اين كلمات فقط تو ديكشنري مربوط به خودش پيدا ميشه.
من هزاره و ادونس رو چك كردم اما اينا توش نبود!

داداش در اون حد تخصصی نیست (فعلا فقط دست گرمیه)[nishkhand]

دیکشنری ادونس که کشکه......من از خلبان هم پرسیدم بلد نبود (اصطلاح هوانوردی)

حالا ببینیم اطلاعات بقیه اعضا چطوره[cheshmak]

elinaaa
26th May 2012, 07:02 PM
من که خودم اصلا بلد نیستم،ولی این اطلاعاتو معمولا افرادی دارن که بهشون میگن ناوبر هواپیما،که اطلاعات مسیر هواییو میدونن،درضمن تو بعضی از هواپیما ها به جای این افراد دستگاهی تعبیه شده به اسمINS که دقیقا نمیدونم مخفف چیه؟[soal][soal]

"مهدی"
26th May 2012, 07:26 PM
من که خودم اصلا بلد نیستم،ولی این اطلاعاتو معمولا افرادی دارن که بهشون میگن ناوبر هواپیما،که اطلاعات مسیر هواییو میدونن،درضمن تو بعضی از هواپیما ها به جای این افراد دستگاهی تعبیه شده به اسمINS که دقیقا نمیدونم مخفف چیه؟[soal][soal]

این اطلاعات هیچ ربطی به ناوبری هواپیما نداره.....

sayed mojtaba
26th May 2012, 08:43 PM
سلام
من فقط mach level رو میدونم که اون هم به سطح پروازی هواپیما مربوط میشه که میتونه از مادون صوت تا ابر صوتی تغییر کنه[tafakor]

"مهدی"
26th May 2012, 08:44 PM
سلام
من فقط mach level رو میدونم که اون هم به سطح پروازی هواپیما مربوط میشه که میتونه از مادون صوت تا ابر صوتی تغییر کنه[tafakor]

رفیق نزدیک شدی ولی معنی دیگه ای در مفاهیم تخصصی داره;)

Joseph Goebbels
26th May 2012, 10:32 PM
mach level :

در تعریف این واژه می توان گفت که به سرعتی از جنگنده گفته می شود که سرعت متغیری از زیر صوت تا ورای صوت دارد . البته تا ورای صوت هم بستگی دارد که تا چند ماخ برسد .

معمولا برخی از جنگنده تا سرعت نزدیک به 3 ماخ رو می تونند داشته باشند که در ارتفاع های مختلف تغییر می کند . مثلا جنگنده Mig-31 فاکس بت سرعتی در حدود 2.83 ماخ دارد که بیشینه سرعت دارد در ارتفاع بالا ، اما کمینه این سرعت در ارتفاع پایین تا 2.1 ماخ کاهش پیدا می کند . که این کاهش ارتفاع به دلیل متغیر بودن سطح ارتفاع پروازی هواپیماست .

و یا مثلا میگ -25 در ارتفاع بالا 3.2 و در ارتفاع پایین به 1200 کیلومتر بر ساعت دارد .

در کل میشه این گونه گفت که سرعت ماخ جنگنده در ارتفاع های گوناگون یکی از تعریف این واژه است ، چون به هر حال هر جنگنده ای یه سرعت کمینه و یه سرعت بیشینه در ارتفاع های نختلف دارد و یا یه سرعت خاصی برای استال کردن و یه سرعتی هم برای نرخ اوج گیری .

"مهدی"
26th May 2012, 10:43 PM
mach level :

در تعریف این واژه می توان گفت که به سرعتی از جنگنده گفته می شود که سرعت متغیری از زیر صوت تا ورای صوت دارد . البته تا ورای صوت هم بستگی دارد که تا چند ماخ برسد .

معمولا برخی از جنگنده تا سرعت نزدیک به 3 ماخ رو می تونند داشته باشند که در ارتفاع های مختلف تغییر می کند . مثلا جنگنده Mig-31 فاکس بت سرعتی در حدود 2.83 ماخ دارد که بیشینه سرعت دارد در ارتفاع بالا ، اما کمینه این سرعت در ارتفاع پایین تا 2.1 ماخ کاهش پیدا می کند . که این کاهش ارتفاع به دلیل متغیر بودن سطح ارتفاع پروازی هواپیماست .

و یا مثلا میگ -25 در ارتفاع بالا 3.2 و در ارتفاع پایین به 1200 کیلومتر بر ساعت دارد .

در کل میشه این گونه گفت که سرعت ماخ جنگنده در ارتفاع های گوناگون یکی از تعریف این واژه است ، چون به هر حال هر جنگنده ای یه سرعت کمینه و یه سرعت بیشینه در ارتفاع های نختلف دارد و یا یه سرعت خاصی برای استال کردن و یه سرعتی هم برای نرخ اوج گیری .

رفیق تقریبا 80% درصد مطلب رو گفتی ولی خود سیستم رو نگفتی که چجوری کار میکنه .....خب از بقیه چیزها خبر نداری داداش؟

BaAaroOoN
26th May 2012, 11:39 PM
ژنرال جون!جواب بده دیگه!تو این سایت اگه کسی هم بتونه از پس این جور سوالا بر بیاد شمایی داداششششششششش![nishkhand]

Joseph Goebbels
26th May 2012, 11:42 PM
در موردHot refueling

refueling به معنای سوخت گیری هوایی است که امکان داره از یک هواپیمای تانکر سوخت رسان مثل KC-135 به یک فایتر انجام بشه و یا ممکن هست از یک فایتر به فایتر دیگه انجام بشه . که این کار به افزایش برد هواپیمای مقصد -- هواپیمایی که مورد سوخت گیری انجام گرفته -- بیانجامد . اما روش سوخت گیری هم فرق می کند مثلا روش سوخت گیری در هواپیمای KC-135 به صورت سوخت گیری از ناحیه دم هست اما بویینگ -707 سوخت رسان ایران به صورت قیفی از نوک دو سر بال انجام می گیرد و همزمان به دو فایتر و یا هواپیمای مقصد سوخت می رساند ، اما در KC-135 به علت سوخت رسانی از ناحیه دم هواپیما به صورت تک فروندی است .

اما در مورد HOT بودنش در حال جمع اوری اطلاعات هستم .

http://www.fas.org/nuke/guide/usa/bomber/kc-135-dvic249.jpg

هواپیمای سوخت رسان KC-135

http://gallery.military.ir/albums/userpics/h_%28406%29.jpg
بویینگ -707 سوخت رسان ایران

"مهدی"
26th May 2012, 11:52 PM
غلطه......

"مهدی"
26th May 2012, 11:57 PM
پاسخ به سوالات:

Diching یعنی نشستن روی سطح آب دریا توسط هواپیماها و یا بالگرد، همانطور که میدانید خیلی از هواپیماها و بالگردها قابلیت نشستن بر روی سطح آب را دارا هستند.

Hot refueling یعنی سوختگیری بر روی سطح زمین با موتور روشن، شاید خیلی ها سوال کنند که این چه طور ممکن است؟ ولی باید بدانید که این فرآیند با خاموش کردن یک موتور از موتورهای جنگنده انجام می شود و سوختگیری انجام می شود و سپس ادامه ماجرا و خلبانان ما در دفاع مقدس از این روش به طور مکرر استفاده کردند.

vertigo به اصطلاح حالتی است که به خلبان در سرعت های فراصوت و یا در مانورهای سنگین دست میدهد که برای مثال خلبان نمیتواند زاویه ها را به طور صحیح تشخیص دهد و همراه با سرگیجه و تهوع است.

flactution در هواپیماهای جنگنده به معنای نوسان نشان دهنده فشار هیدرولیک است.

mach lever دوست خوبمون اشاراتی بهش داشتند ولی در اصل سیستمی است که از خفگی کمپرسور (موتور) و حالت استال با تنظیم سرعت جلوگیری می کند.

موفق باشید،[cheshmak]

yas-90
27th May 2012, 02:26 AM
پاسخ به سوالات:

Diching یعنی نشستن روی سطح آب دریا توسط هواپیماها و یا بالگرد، همانطور که میدانید خیلی از هواپیماها و بالگردها قابلیت نشستن بر روی سطح آب را دارا هستند.

Hot refueling یعنی سوختگیری بر روی سطح زمین با موتور روشن، شاید خیلی ها سوال کنند که این چه طور ممکن است؟ ولی باید بدانید که این فرآیند با خاموش کردن یک موتور از موتورهای جنگنده انجام می شود و سوختگیری انجام می شود و سپس ادامه ماجرا و خلبانان ما در دفاع مقدس از این روش به طور مکرر استفاده کردند.

vertigo به اصطلاح حالتی است که به خلبان در سرعت های فراصوت و یا در مانورهای سنگین دست میدهد که برای مثال خلبان نمیتواند زاویه ها را به طور صحیح تشخیص دهد و همراه با سرگیجه و تهوع است.

flactution در هواپیماهای جنگنده به معنای نوسان نشان دهنده فشار هیدرولیک است.

mach lever دوست خوبمون اشاراتی بهش داشتند ولی در اصل سیستمی است که از خفگی کمپرسور (موتور) و حالت استال با تنظیم سرعت جلوگیری می کند.

موفق باشید،[cheshmak]

دوست عزیز
به جای diching بایستی مینوشتید ditching

"مهدی"
27th May 2012, 09:53 AM
دوست عزیز
به جای diching بایستی مینوشتید ditching
خیر، Diching صحیح است.[cheshmak]

yas-90
27th May 2012, 11:34 PM
خیر، Diching صحیح است.[cheshmak]

اما من تو بابیلون زدم با این معنی این اصطلاح اومد به خاطر این گفتم ......شاید شما درست میگی من که سررشته ای ندارم......ببخشید اگه وسط پست پارازیت انداختم[nadidan][negaran]

http://www.uc-njavan.ir/images/jqeyhguofdznmzjxstl8.jpg (http://www.uc-njavan.ir/)

http://www.uc-njavan.ir/images/8c4p0x4ege9yg7rhpob4.jpg (http://www.uc-njavan.ir/)

"مهدی"
27th May 2012, 11:40 PM
خواهش میکنم،

ممکن است بنده اشتباه کنم ولی تا جایی که بنده میدانم diching است.

منبع بنده: کتاب نبرد در آسمان نوشته خلبان فضل الله جاویدنیا صفحه 250[cheshmak]

به هر حال ممنون از نظرات سازندتون

analyzer
31st May 2012, 01:11 AM
سلام به همگي خوب اينا رو بايد از من مي پرسيدين خب كاري ندراه هر چي باز نشد گير كردين من اچار فرانسه دارم در ضمن از اون پيچ گوشتيا هم دارم چند تا سر دارن
Hot refueling از آسمان درسته
ditching هم همينطوري درسته حالا تو اون كتاب اشتباه چاپي بوده، ولي معمولا از اين اصطلاع براي فرود اضطراري هواپيماي بدون قابليت فرود روي آب استفاده ميشه
fluctuations =flactution

محسن آزماینده
31st May 2012, 02:01 AM
سلام به همگي خوب اينا رو بايد از من مي پرسيدين خب كاري ندراه هر چي باز نشد گير كردين من اچار فرانسه دارم در ضمن از اون پيچ گوشتيا هم دارم چند تا سر دارن
Hot refueling از آسمان درسته
ditching هم همينطوري درسته حالا تو اون كتاب اشتباه چاپي بوده، ولي معمولا از اين اصطلاع براي فرود اضطراري هواپيماي بدون قابليت فرود روي آب استفاده ميشه
fluctuations =flactution

اگه لغات روسی هم داشتین ،داداش مهدی میتونه بجوابه[cheshmak]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد