PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا شماانسان منطقی هستید یا احساسی(تست)

Sa.n
25th May 2012, 06:41 PM
برای فهمیدن این موضوع که واقعا احساساتی هستید یا منطقی، فقط کافیه چند لحظه وقت بذارید.

یک تست کوتاه اما جالب :
ابتدا برای چند لحظه به کف دستتان نگاه کنید.
و پس از آن به ناخن‌های همان دستتان نگاه کنید.

( تا وقتی این دو کار رو نکردید آخر مطلب رو نخونید، وگرنه ارزشش رو از دست میده، سر کاری نیست)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جواب تست :
اگر برای دیدن ناخن‌هایتان دستتان را برگرداندید و ناخن‌ها را نگاه کردید؛ گفته می‌شود که انسانی بیشتر منطقی هستید
ولی اگر برای دیدن ناخن‌هایتان در همان حال که کف دستتان مقابل شما است، انگشتانتان را خم کردید و به ناخن هایتان نگاه کردید، بیشتر بر احساس‌تان تکیه دارید.

mamadshumakher
25th May 2012, 07:01 PM
یعنی راسته؟واقعیه؟اگه اینجوری باشه که من منطقی هستم

Sa.n
25th May 2012, 07:12 PM
یعنی راسته؟واقعیه؟اگه اینجوری باشه که من منطقی هستم

من که فکر می کنم درست باشه!!

yas-90
25th May 2012, 07:26 PM
حالا من که دوتاش رو با هم انجام دادم نتیجه ش چی میشه؟؟؟؟؟.............دوگانگی شخصیت دارم؟[tafakor]

سمانه بیات
25th May 2012, 10:05 PM
جالبه.من منطقی ام چیزی که تا الان همه کتمانش می کردن و از حساس و احساسی بودنم سخن می گفتن.حتی اگه این تست اشتباه باشه من دوست دارم باورش کنم.[shaad]

reyhane.R
25th May 2012, 10:32 PM
من آدم منطقی ای هستم کاملا درسته!

Sa.n
27th May 2012, 01:03 AM
حالا من که دوتاش رو با هم انجام دادم نتیجه ش چی میشه؟؟؟؟؟.............دوگانگی شخصیت دارم؟[tafakor]

اولین کاری رو که کردید باید در نظر بگیرید

BaAaroOoN
27th May 2012, 01:15 AM
اااااه!میگم این تست چقدآشناس برام؟!!!!یه چیزی!قبلا که این تست و شنیده بودم،منطقی شد نتیجش،اما الان :احساسی!یعنی من تغییر کردم نسبت به پارسال[taajob][nishkhand]

خسر
26th August 2012, 12:23 PM
من این جیزا رو باور نمیکنم . انسان پیچیده تر از این حرفاست[sootzadan]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد