توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر یک دریافتکننده مسکن مهر: جلوی دوربین تلویزیون به ما خانه دادند، چهار روز بعد هم پس گرفتند
m.g.s.t.r
24th May 2012, 01:31 PM
مهر نوشت: فردی که در جریان سفر رئیس جمهور به مشهد به عنوان یکی از دریافت کنندگان مسکن مهر در سیما با وی مصاحبه و درباره مزایای مسکن مهر تبلیغ کرده بود، مدعی شد پس از چند روز خانه را از وی پس گرفته اند. جهانبخش جهانی کارگر ساختمانی که عصر چهارشنبه به دفتر خبرگزاری مهر در مشهد مراجعه کرد، اعلام کرد: دو فقره حواله 9 میلیون تومان به شرکت "پرند کویر شرق" پرداخت کردم و خانه ای در خیابان "آسمان یک"، شهرک مهرگان مشهد دریافت کردم. وی افزود: در زمان افتتاح واحدهای مسکونی توسط دکتر احمدی نژاد، وسایلم را به این منزل منتقل و در گزارش تبلیغی وزارت مسکن و شهرسازی که به همین مناسبت تهیه و از شبکه 3 پخش شد نیز من و همسرم مورد مصاحبه قرار گرفتیم. جهانی بیان کرد: در حالیکه ما از خوشحالی در پوست خود نمی گنجیدیم به ما اعلام شد باید خانه را تخلیه کنیم. وی با ابراز تاسف از این اتفاق و با بیان اینکه واقعا از این رخداد تلخ شوکه شده ام، افزود: مسکن مهر با هدف حل مشکل افراد فاقد سرپناه احداث شده است، ضمن اینکه من تمام مراحل را طی و واحد خودم را نیز دریافت کرده ام، چرا باید با من این گونه برخورد شود. این شهروند مشهدی با اشاره به پخش چهره اش از تلویزیون و بازتاب منفی این اقدام مسئولان مسکن و شهرسازی و پیمانکار خواستار حل مشکل از طریق مسئولان شد. به نظر می رسد در صورتی که واقعا چنین اتفاقی رخ داده است، با توجه به مشی دولت در خصوص مهرورزی به افراد نیازمند، برخورد با این مقوله تلخ امری ضروری است. منبع: http://www.bazarkhabar.ir/News.aspx?ID=24495
Mr.Geo22
24th May 2012, 04:32 PM
[khande][khande][khande] یادمه اون روز به مامانم گفتم که اینا همش سیاه کاریه, باور نکن
SaSaMc2
25th May 2012, 06:52 PM
[khande][khande][khande] یادمه اون روز به مامانم گفتم که اینا همش سیاه کاریه, باور نکن
سلام...[golrooz]
سيا كاري نيست...!
ريا كاريه...!
هرچقدر هم پرملات تر باشه اَجرت بيشتره...
yas-90
25th May 2012, 07:38 PM
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند
چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس بازپرس
توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند
گوییا باور نمیدارند روز داوری
کاین همه قلب و دغل در کار داور میکنند
یا رب این نودولتان را بر خر خودشان نشان
کاین همه ناز از غلام ترک و استر میکنند
حافظ
دارم چشم من، تاب نگاه صحنه سازيها
من يكـرنگ بيزارم، از اين نيـــرنگ بازيها
زرنگی، نارفيقا! نيست اين، چون باز شد دستت
رفيقان را زپا افكندن و گـردن فرازيها
تو چون كركس، به مشتي استخوان دلبستگي داري
بنازم همت والاي بـاز و بي نيازيها
(http://jomalatziba.ir/)به ميداني كه مي بنـدد پاي شهسـواران را
تو طفل هرزه پو، بايد كني اين تركتازيها
تو ظاهرساز و من حقگو، ندارد غيـر از اين حاصل
من و از كس بريدنها، تو و ناكس نوازيها
(http://jomalatziba.blogfa.com/post-490.aspx)
رحیم معینی کرمانشاهی
Majid_GC
25th May 2012, 08:25 PM
چقده هم همه دلشون پره ![nishkhand]
* Robo milad *
25th May 2012, 09:34 PM
نمیشه همینطوری گفت که حق با این اقاست
بدون دلیل که نبوده باید اصل ماجرا رو پیدا کرد [khabalood]
سمانه بیات
25th May 2012, 09:52 PM
اگر حقیقت داشته باشه که خیلی خیلی خیلی خیلی تاسف باره-ولی الان افراد زیادی هستن که از این طرح استفاده می کنن.ایا از همه این خونه ها رو پس می گیرن؟؟؟دلیل خاصی برای باز گیری وجود داشته یا نه؟؟اصلا چرا بین این همه ادم از کسی که با رسانه ها مصاحبه کرده باید پس بگیرن.در صورتیکه بعضی از افراد همیشه حاضر در صحنه زرنگتر از این هستن که با باز پس گیری از یک شخص رسانه ای شده خودشونو به چالش بندازن در حالیکه خیلی راحتتر می تونند از خدمات اماده شده برای دیگران به نفع خودشون استفاده کنن.
Joseph Goebbels
25th May 2012, 11:18 PM
متاسفانه باید ادم به حال خودش تاسف خورد که چرا اینگونه کارها رو در حق ادمی انجام می دن ؟
در مملکتی که وقتی اسم کوروش میاد میگن اسلام در خطره وقتی نوبت به خودشون می رسه ....
واقعا بعضی وقتها خودم هم نمی تونم عبارت I'm Sorry را بگم .
واقعا برای مسولین متاسفانم .
Bad Sector
25th May 2012, 11:34 PM
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند
چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس بازپرس
توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند
گوییا باور نمیدارند روز داوری
کاین همه قلب و دغل در کار داور میکنند
یا رب این نودولتان را بر خر خودشان نشان
کاین همه ناز از غلام ترک و استر میکنند
حافظ
دارم چشم من، تاب نگاه صحنه سازيها
من يكـرنگ بيزارم، از اين نيـــرنگ بازيها
زرنگی، نارفيقا! نيست اين، چون باز شد دستت
رفيقان را زپا افكندن و گـردن فرازيها
تو چون كركس، به مشتي استخوان دلبستگي داري
بنازم همت والاي بـاز و بي نيازيها
به ميداني كه مي بنـدد پاي شهسـواران را
تو طفل هرزه پو، بايد كني اين تركتازيها
تو ظاهرساز و من حقگو، ندارد غيـر از اين حاصل
من و از كس بريدنها، تو و ناكس نوازيها
رحیم معینی کرمانشاهی
کاوه
28th May 2012, 09:18 PM
کلا خبرسازی بود .همین الان خبر تکذیب شد !!!
خودشم حرف میزد .
SaSaMc2
29th May 2012, 02:23 AM
جلوي دوربين...
پشت دوربين...
جلوي دوربين...
...
تا چهار نشه بازي نشه...[cheshmak]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.