PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اگه یه اختراع کاربردی ثبت کنم، واقعا کسی اون رو می خره؟

webweb
23rd May 2012, 04:32 PM
اگه یه اختراع کاربردی ثبت کنم، واقعا کسی اون رو می خره؟

حسین متقی
23rd May 2012, 05:54 PM

سلام
تا الان من ندیدم ولی احتمال داره بخرند
اگر طرح-ایده-اختراع ثبت شده ای دارین به بنده پیام خصوصی بدین
اگر طرح قابل قبولی بود
با چند نفر از مدیران سایت جلسه میزاریم و بررسی میکنیم و در صورت اقتصادی بودن برای سرمایه گذاری
مجوز ایجاد 1 کارگروه تخصصی بهتون داده میشه که افراد خیلی محدودی بهش دسترسی دارند و میتونین اونجا اختراعتونو پیگیری کنین تا به تولید و خروجی محصول برسید
فقط طرحهایی روشون سرمایه گذاری میشه از طریق سایت که توجیه فنی و اقتصادی داشته باشند
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?120370-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D9%87%D8%A7&p=336274#post336274

webweb
23rd May 2012, 06:42 PM
با چند نفر از مدیران سایت جلسه میزاریم و بررسی میکنیم و در صورت اقتصادی بودن برای سرمایه گذاری
مجوز ایجاد 1 کارگروه تخصصی بهتون داده میشه که افراد خیلی محدودی بهش دسترسی دارند و میتونین اونجا اختراعتونو پیگیری کنین تا به تولید و خروجی محصول برسید
مگر این سایت از طرف دولت حمایت می شه؟

حسین متقی
23rd May 2012, 07:32 PM
مگر این سایت از طرف دولت حمایت می شه؟
حمایت نه
سایت کاملا خصوصیه
البته همیشه با بنیاد ملی نخبگان در تماس بودیم که بدونن کار غیر قانونی ای انجام نمیشه و همه چیز مشخص و واضحه
سرمایه گذاران هم خصوصی هستند
هدف اصلی این سایت از اول هم نخبه پروری در فضای مجازی بوده و هست

webweb
23rd May 2012, 07:58 PM
قضیه اینه که شما طرحتو بگی 10 نفر دیگه مقاله و سمینار میزارند که این ایده ی من بوده چون قدرتشو دارند و نمونشو خودم به کرات دیدم
مشکل همینه ! تازه اگر هم ثبت کنم، باز هم نمی شه مطمئن بود.

البته اسم طرح رو گفتم بهشون و اونا گفتن مشخصات دقیق تر بده که من دیگه مشخصات دقیق تر ندادم ولی اصل مطلب رو گفتم بهشون. چندتا نکته ریز مونده که اون رو هم بنظرم خودشون متوجه می شن.

این طرح رو دو سال پیش داده بودم به مرکز رشد ولی گفتن مشخصات فنیش کامل نیست. منم وقت نشد برم دنبالش.

الان من کار و درآمد خودم رو دارم. حالا این اختراع بگیره یا نگیره مسئله ای نیست، اما مشکل اینه که ممکنه دردسر درست بشه برام ! مثلا یه شرکت بخواد جلوی کارم رو بگیره و دردسر الکی درست بشه برام !

خلاصه نمی دونم باید چیکار کرد.

sayed mojtaba
23rd May 2012, 08:41 PM
سلام من هم میتونم از طرف یه پژوهشکده واسه طرحتون (البته اگه چیز معقولی باشه )حمایت مالی بگیرم در صورت تمایل درباره طرحتون بهم ایمیل بزنید
s.m_h99@yahoo.com

webweb
23rd May 2012, 09:12 PM
سلام من هم میتونم از طرف یه پژوهشکده واسه طرحتون (البته اگه چیز معقولی باشه )حمایت مالی بگیرم در صورت تمایل درباره طرحتون بهم ایمیل بزنید
s.m_h99@yahoo.com
طرحم هنوز ثبت نشده.

شما ساکن کدوم شهر هستید؟

sayed mojtaba
24th May 2012, 12:55 PM
من ساکن اصفهانم
اگه یه پروپزال از طرحتون برام ارسال کنید تمام تلاشمو برای به نتیجه رسیدنش انجام میدم

webweb
24th May 2012, 01:07 PM
من ساکن اصفهانم
اگه یه پروپزال از طرحتون برام ارسال کنید تمام تلاشمو برای به نتیجه رسیدنش انجام میدم
خودم فکر نمی کردم که این ایده بدرد بخور باشه، ولی وقتی دیدم که اونها علاقمند شدن و گفتن مشخصات کامل رو بگو، به این فکر افتادم که خودم ازش استفاده کنم.

مشکلی نداره که بعد از ثبت طرح یا حداقل ارائه اضهارنامه ثبت اختراع، طرح رو به شما بدم؟

حسین متقی
24th May 2012, 08:32 PM
خودم فکر نمی کردم که این ایده بدرد بخور باشه، ولی وقتی دیدم که اونها علاقمند شدن و گفتن مشخصات کامل رو بگو، به این فکر افتادم که خودم ازش استفاده کنم.

مشکلی نداره که بعد از ثبت طرح یا حداقل ارائه اضهارنامه ثبت اختراع، طرح رو به شما بدم؟
در هر مرحله ای دلتون خواست فرقی نداره
بهتره اتفاقا ثبت شده باشه
پروپوزال -توجیه اقتصادی-داشته باشین سایت فضای بحث و بررسی و سرمایه ی مورد نیاز براتون فراهم میکنیه

webweb
24th May 2012, 09:18 PM
پروپوزال -توجیه اقتصادی-داشته باشین سایت فضای بحث و بررسی و سرمایه ی مورد نیاز براتون فراهم میکنیه
برای تامین سرمایه مشکلی ندارم، فقط می خوام کارم نتیجه داشته باشه. یعنی این همه رفت و آمد نکنم و در نهایت فقط یه برگه ثبتی دستم باشه و نتونم اختراع رو تجاری سازی کنم.

من خودم هزینه رو پرداخت می کنم.

برای تجاری سازی چه کمکی می تونید بکنید؟

حسین متقی
25th May 2012, 04:26 AM
برای تامین سرمایه مشکلی ندارم، فقط می خوام کارم نتیجه داشته باشه. یعنی این همه رفت و آمد نکنم و در نهایت فقط یه برگه ثبتی دستم باشه و نتونم اختراع رو تجاری سازی کنم.

من خودم هزینه رو پرداخت می کنم.

برای تجاری سازی چه کمکی می تونید بکنید؟
سرمایه ای که گفتم هزینه ساخت نمونه اولیه نیست
هزینه ی خط تولید انبوه دستگاهتون-هزینه ی تبلیغات-هزینه ی بازاریابی و همه ی هزینه های تجاریسازی منظورمه
اما سایت به غیر از نظارت و ارزیابی شما و کمکهای فنی کار خاصی نمیکنه
کار اصلی رو خودتون باید انجام بدین و برای گرفتن این سرمایه برای تجاری سازی هم باید دلایل محکمی داشته باشین که میشه همون پروپوزال و توجیه اقتصادی و فنی که اگه قانع کننده نباشه برای سرمایه ای که لازم دارین دیگه هیچ سرمایه ای هم بهتون داده نمیشه
چون سرمایه گذارها هم اطمینان کردند و دارن ریسک میکنن واسه سود
البته شما همه ی کار رو انجام میدین اما توی سایت انواع متخصصان هستند مثل خودتون عضو و کمک راحت پیدا میکنین و به غیر از این میتونین کارگروه تخصصی تشکیل بدین با مدیریت خودتون یا یکی از اعضای دیگه و فضای کاربری خاص و اختصاصی داشته باشین و برای بحث روی طرحتون و... ازش استفاده کنین سایت هم از لحاظ معنوی کمک میکنه تا میتونه

SaSaMc2
25th May 2012, 06:49 AM
سلام...[golrooz]

منظور از طرح كاربردي چيه؟

طرح شما در چه ضمينه هايي هست؟

حتما بعد از ارائه اضهارنامه يا ثبت تصميم به مشاوره بگيريد...

webweb
25th May 2012, 11:59 AM
حتما بعد از ارائه اضهارنامه يا ثبت تصميم به مشاوره بگيريد...
فکر کنم این کار از همه موارد بهتر باشه.

البته شما همه ی کار رو انجام میدین اما توی سایت انواع متخصصان هستند مثل خودتون عضو و کمک راحت پیدا میکنین و به غیر از این میتونین کارگروه تخصصی تشکیل بدین با مدیریت خودتون یا یکی از اعضای دیگه و فضای کاربری خاص و اختصاصی داشته باشین و برای بحث روی طرحتون و... ازش استفاده کنین سایت هم از لحاظ معنوی کمک میکنه تا میتونه
برنامه نویسی رو خودم انجام می دم، کار الکترونیک رو هم می دم به کسی انجام می ده و مشکلی برای اجرا و ساخت دستگاه ندارم.

برای تجاری سازی یه اختراع کجا باید برم و چه کسی رو باید ببینم؟

حسین متقی
25th May 2012, 05:51 PM
فکر کنم این کار از همه موارد بهتر باشه.

برنامه نویسی رو خودم انجام می دم، کار الکترونیک رو هم می دم به کسی انجام می ده و مشکلی برای اجرا و ساخت دستگاه ندارم.

برای تجاری سازی یه اختراع کجا باید برم و چه کسی رو باید ببینم؟
اینهمه توضیح دادم دیگه !!!!!!
به من !!
روی اسمم1بار کلیک کنید نوشته پیام خصوصی
بعد کلیک کنید روش میتونین به من پیام بدین
برای تجاری سازی همون مراحلی که توضیح دادم
باید پروپوزال داشته باشین ینی تو چند صفحه راجع به طرحتون توضیح بنویسین
باید توجیه اقتصادی داشته باشه طرحتون ینی بشینین تو چند صفحه توضیح بدین که چه مخارجی و به چه شکل داره طرحتون
و چه محصولی تولید میشه و به چه قیمتی فروخته میشه و چقدر درامد حاصل میشه و چقدر طول میکشه تا جمع درامدها از سرمایه بیشتر بشه(دوره بازگشت سرمایه) و از این جور محاسبات کلی که روش نوشتنشو توی اینترنت به وفور میشه پیدا کرد!!
همینهارو بنویسین
برای من بفرستین اگه مورد قبول باشه 1 جلسه تو دفتر سایت میزاریم
خب اینجوری طرح هست پول هست نیروی کاری هست خب به این میگن تجاریسازی دیگه!!!!

webweb
25th May 2012, 05:58 PM
خب اینجوری طرح هست پول هست نیروی کاری هست خب به این میگن تجاریسازی دیگه!!!!
ساختنش رو می تونم بسازم.

این نمونه رو کجا ببرم که برای تولید انبوهش مجوز بدن؟

حسین متقی
25th May 2012, 06:06 PM
ساختنش رو می تونم بسازم.

این نمونه رو کجا ببرم که برای تولید انبوهش مجوز بدن؟
برای تولید انبوه هر محصولی خب 1 جای خاص خودشو باید برین که اون هم مثل مجوزهای صنفیه دیگه باید باشه
بستگی به اختراعتون داره که چی هست!!
ولی اصولا مجوزگرفتن فقط دردسرش برو بیایی و کاغذبازیه و کار سختی نیست

sayed mojtaba
25th May 2012, 08:57 PM

نه مشکلی نیست هر موقع که خواستید خبرم کنید

* Robo milad *
26th May 2012, 10:41 AM
ببینید بازگو کردن طرح پیش افراد حقیقی که خوبه حقوقیشم کاری را نمیندازه
من طرحمو دادم پارک علم و فناوری 18 ماه بعد همون از همون پارک با همون عنوان اختراع ثبت شد بنام یکی از عوامل
فقط خودتون باید دنبالش باشین نه اینکه به دیگران بسپارید و امیدتون به دیگران باشه
بجای اینکه طرحتون رو به دیگران بسپارید بهتر اینه که از اونایی که اینکارو انجام دادن سوال کنید و از تجربشون استفاده کنید
مدیر تالار نخبگان جوان ما تو مرحله اولیه این موضوع میتونه بهتون کمک کنه

* Robo milad *
26th May 2012, 10:45 AM

عقل حکم میکنه که اول ثبت کنی و بعد دنبال تجاری سازی باشی

راستی
مدیر کل اقای کاوه بهترین کسی هستن که میتونن کمکتون کنن
ضمن اینکه بنده ضمانت میکنم اگر طرحتون رو هم براشون بگید از هر لحاظ خیالتون جمع باشه و کمکتون هم میکنن
خودم 3 اختراع دارم و اما هر طرح جدیدی رو با اقای کاوه در میون میذارم - مخصوصا تو تجاری سازی خیلی کمکتون میکنن

webweb
26th May 2012, 01:45 PM
عقل حکم میکنه که اول ثبت کنی و بعد دنبال تجاری سازی باشی

نمی دونم دردسرش رو بجون بخرم یا نه !

به هرحال وقت می خواد و حوصله! این همه بیام تا تهران و برگردم و آخر هیچ نتیجه ای نداشته باشه کمی دلسرد می شم.

قرار بود توی شهرستان هم بشه اختراع ثبت کرد. هنوز این تصمیم به جایی نرسیده؟

hossien
27th May 2012, 06:50 PM
نمی دونم دردسرش رو بجون بخرم یا نه !

به هرحال وقت می خواد و حوصله! این همه بیام تا تهران و برگردم و آخر هیچ نتیجه ای نداشته باشه کمی دلسرد می شم.

قرار بود توی شهرستان هم بشه اختراع ثبت کرد. هنوز این تصمیم به جایی نرسیده؟

سلام
بله میشه ثبت کرد .
شما می تونید عنوان یا کاربرد اختراعتان را بگین چی هست مثلا ساخت دستگاهی که زباله را به چوب تبدیل می کند. بیان کنید تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم.

همچنین در مورد ثبت :
مدیرکل مالکیت صنعتی سازمان ثبت اسناد از راه اندازی فاز اول سیستم مکانیزه پذیرش الکترونیکی اظهارنامه ثبت طرحهای صنعتی خبر داد. مدیرکل مالکیت صنعتی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به راه اندازی
فاز اول سیستم مکانیزه پذیرش الکترونیکی اظهارنامه ثبت طرحهای صنعتی از ابتدای خرداد ماه سال جاری، گفت: پذیرش اظهارنامه های طرح صنعتی و پیگیری فرآیندهای بعدی آن صرفا از این طریق برای متقاضیان امکان پذیر خواهد بود."محمد حسن کیانی" افزود: دفترچه راهنمای نحوه تکمیل اظهارنامه و نحوه پیگیری مراحل بعدی فرایند ثبت و همچنین قوانین و مقررات و اطلاعات مورد نیاز متقاضیان در سایت اداره کل مالکیت صنعتی به آدرس "لینک (http://iripo.ssaa.ir/Default.aspx?tabid=1452)" موجود است.

منبع:سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (ssaa.ir)

webweb
27th May 2012, 07:51 PM
سلام
مدیرکل مالکیت صنعتی سازمان ثبت اسناد از راه اندازی فاز اول سیستم مکانیزه پذیرش الکترونیکی اظهارنامه ثبت طرحهای صنعتی خبر داد. مدیرکل مالکیت صنعتی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به راه اندازی
فاز اول سیستم مکانیزه پذیرش الکترونیکی اظهارنامه ثبت طرحهای صنعتی از ابتدای خرداد ماه سال جاری، گفت: پذیرش اظهارنامه های طرح صنعتی و پیگیری فرآیندهای بعدی آن صرفا از این طریق برای متقاضیان امکان پذیر خواهد بود."محمد حسن کیانی" افزود: دفترچه راهنمای نحوه تکمیل اظهارنامه و نحوه پیگیری مراحل بعدی فرایند ثبت و همچنین قوانین و مقررات و اطلاعات مورد نیاز متقاضیان در سایت اداره کل مالکیت صنعتی به آدرس "لینک (http://iripo.ssaa.ir/Default.aspx?tabid=1452)" موجود است.
منبع:سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (ssaa.ir)
یعنی از الان می تونم بصورت الکترونیک ثبت کنم و هزینه رفت و آمد به تهران رو ندم؟

از طریق این لینک باید اختراع رو ثبت کنم؟
http://ip.ssaa.ir/Patent/New.aspx
یه فایل راهنما برای کار با این سیستم وجود نداره؟

hossien
27th May 2012, 08:18 PM
شما در لینک بالا رین یا http://iripo.ssaa.ir/Default.aspx?tabid=1452 نحوه ارسال و همین طور راهنمای پر کردن موجود است.

بله درست هست این سایت برای همین ایجاد شده.

hossien
27th May 2012, 08:59 PM
ببخشید اگر امکان داره کاربرد سیستمتون را بگین شاید بتونیم کمک کنیما

webweb
27th May 2012, 09:06 PM
ببخشید اگر امکان داره کاربرد سیستمتون را بگین شاید بتونیم کمک کنیما

ثبتش می کنم و برای مطالعه و اعلام نظر دوستان اینجا قرار می دم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد