PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث خوشبختی را پیچیده نکنید!!!!!

mohammad.persia
19th May 2012, 08:15 AM
در جایی , حکایتی از نویسنده مشهوری خواندم که از این قرار بود:

پادشاهی بیمار شد و هیچ کس ازمرض او سر در نمی آورد .

احساس بدبختی او را فرا گرفته بود. برای رهایی از این گرفتاری چاره ای اندیشید و اعلام کرد:

" نصف قلمرو پادشاهی ام را به کسی میدهم که بتواند مرا معالجه کند "

تمام ادم های دانا گرد هم آمدند تا ببینند چطور می شود شاه را معالجه کرد , اما هیچ کدام راه چاره ای نیافتند. سرانجام یکی از

آنها گفت که فکر میکند بتواند شاه را معاجه کند: " باید یک آدم خوشبخت پیدا کنید , پیراهنش را بردارید و بر تن

شاه کنید , در این صورت شاه معالجه خواهد شد "شاه پیک هایش را برای یافتن یک انسان خوشبخت روانه کرد .

آنها به سراسر مملکت سفر کردند ولی نتوانستند آدم خوشبختی پیدا کنند. حتی یک نفر هم پیدا نشد که کاملا خوشنود وسعادتمند باشد:

آنکه ثروت داشت , بیمار بود. آنکه سالم بود , در فقر به سر می برد , آنکه سالم و ثروتمند بود , همسر و زندگی تلخی داشت.

آنکه فرزندی داشت , فرزندانش صالح نبودند . خلاصه همه ازچیزی گله و شکایت داشتند.

اواخر شب , فرزند شاه که داشت از کنار کلبه محقری می گذشت صدای یک نفر را شنید که می گفت : خدا را شکر که کارم را

تمام کرده ام . خوب غذا خورده ام و می توانم دراز بکشم و بخوابم ! دیگر چه چیز می توانم بخواهم ؟

پسر شاه خوشحال شد و دستور داد که پیراهن مرد را بگیرند و پیش شاه بیاورند و به مرد نیز هر چه بخواهد بدهند. پیک ها

برای بیرون آوردن پیراهن مرد به کلبه رفتند , اما آن مرد خوشبخت پیراهن نداشت !!!

به نظر شما برای سعادتمند بودن امکانات خاصی نیاز است ؟ اگر شما منتظرید تا همه چیز مهیا شود تا احساس شادی و سعادت

کنید هیچ وقت به آن نخواهید رسید . خوشبختی در همین لحظه هاست,

در لحظه لحظه زندگی که از میان انگشتانمان با بی توجهی میریزند . از زندگی خود لذت ببرید, از کارتان , از خانواده ,دوستان و همراهانتان . میتوان به سادگی از همه چیز لذت برد.

لطفا خوشبختی را پیچیده نکنید !!!

mohammad.persia
19th May 2012, 09:00 AM
اگه کمی به درون خودمون نگاه کنیم متوجه میشیم که تعداد مواردی که برای خوشبخت بودن
در وجود ما هستش بیشتر از احساس نارضایتی و بد بخت بودن هستش
پس چرا باید با یه دید غلط فکر کنیم که غرق در بدبختی هستیم
چرا همیشه باید روی یه پرده بزرگ سفید به اون نقطه سیاهی که خیلی خیلی کوچیکه توجه کنیم
و بگیم پرده سیاه شد ولی در حقیقت شاید اون نقطه قطره آبی باشه مقابل دریا

بانوثریا
19th May 2012, 02:25 PM
اتفاقا منم این روزها دارم به همین موضوع فکر میکنم...که چرا از داشته هام که کم نیست راضی نیستم و همه اش فکرم رو، رو یکی یا دو مورد از موقعیتهای اجتماعیم متمرکز کردم که دیر یا زود بهشون میرسم[tafakor]

s@n@z
19th May 2012, 02:26 PM
مرسی خیلی عالی بود ممنون بابت دعوت به این موضوع خوب.[golrooz]
گاهی خوندن یه حکایت هم میتونه به آدم امید بده تا خودش خوشبختی رو پیدا کنه[shaad]

(ناراحت بودم که کفش ندارم آدمی رو دیدم که پا نداشت)

elinaaa
19th May 2012, 02:39 PM
ممنون از این مطلب،به آدم امید میده که قدر چیزایی که تو زندگی داریمو بدونیم،هر چند اندک باشه،خدا کنه................

mamadshumakher
19th May 2012, 02:53 PM
واقعا نباید خوشبختی رو پیچیده کرد.هر چی که سهم ما باشه به ما میرسه.نباید برای نداشتن چیزی لحظه های شادمونو از دست بدیم.لحظه هامون واسه خودمونه.استفاده نکنیم رفته.

1344
19th May 2012, 03:05 PM
ممنون واقعا زیبا بود.........[tashvigh][golrooz][golrooz][golrooz]

جلیل خ
19th May 2012, 06:21 PM
سلام,عالی بود[tashvigh].اما تو این زمونه کو چشم بینا[gerye]

hedii
19th May 2012, 11:05 PM
خیــــــــــــــلی جالب بود ممنون[labkhand]

پیدرا
20th May 2012, 01:12 AM
یاد جمله ای افتادم که متاسفانه نمیدونم از کیه؟
خوشبختی مثل توپی است که وقتی از ما دور است دنبالش میدویم و وقتی به ما نزدیک میشود به آن لگد میزنیم.

ماه آفرید
20th May 2012, 12:49 PM
خوشبختی پیچیده ترین درسی است که زندگی به من اموزش داده است و هنوز هم پاسش نکردم....
خوشبختی احساسی درونی است و برای به دست اوردن این احساس نباید به بیرون از خود نگاه کرد. [tafakor]

homeyra
21st May 2012, 10:24 AM
روزها با تمام وجودم برای پیداکردن راهی برای رسیدن به خوشبختی تلاش کردم.افسوس که نمی دانستم برای خوشبختی راهی وجود ندارد بلکه "خوشبختی خود یک راه است".راهی که خدا مرا هر روز در مسیر آن قرار میداد اما من کوچکترین توجهی به آن نمی کردم......

javad4481
21st May 2012, 07:07 PM
باهم ديگر با قدم هاي پيشرفته ايراني آباد مي سازيم

draz
14th August 2012, 04:24 PM
اینده همین لحظه است که ا ن را میسازیم پس همین حالا خوشبخترین انسان روی زمینم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد