PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال کمک(برنامه نویسی- مطلب)

yasaman hedayati
17th May 2012, 11:43 PM
سلام به همه دوستان خوب برنامه نویس
من یه برنامه با متلب نوشتم که دیر جواب میده,میخواستم اگر کسی میتونه کمکم کنه و برنامه رو با c برام بنویسه
اگر فکر میکنید که میتونید کمکم کنید لطفا ایمیلتون رو بهم بدید تا فایل های ریاضی و برنامه نوشته شده با متلب رو براتون بفرستم
بازم ممنون

yousef-banaei
18th May 2012, 12:12 AM
سلام
banaei86@gmail.com
برنامه ای رو که نوشتی نفرست فقط سوال رو بفرست.
اینکه چه برنامه ای رو میخوای؟
برنامه باید چکار کنه؟

حسین متقی
18th May 2012, 01:06 AM
اینجا تا پیک باز کردین لطف کنین برای همه نرم افزار رو بزارین اگه ارزش ریالیه زیادی نداره یا مشکلی واستون نداره
که بقیه هم استفاده کنند
اینجا برای انتشار مطالب و اطلاعات علمی ساخته شده
ممنون

Sabo3eur
18th May 2012, 10:24 AM
سلام اگه برنامه رو همینجا می نوشتی بهتر بود
ایمیل :sabo3eur@yahoo.com

yasaman hedayati
19th May 2012, 05:44 PM
اینجا تا پیک باز کردین لطف کنین برای همه نرم افزار رو بزارین اگه ارزش ریالیه زیادی نداره یا مشکلی واستون نداره
که بقیه هم استفاده کنند
ممنون

چشم.اگر برنامه به دستم رسید حتما این کار رو میکنم.

yasaman hedayati
22nd May 2012, 11:21 PM
سلام
banaei86@gmail.com
برنامه ای رو که نوشتی نفرست فقط سوال رو بفرست.
اینکه چه برنامه ای رو میخوای؟
برنامه باید چکار کنه؟
مرسی که کمکی نکردید.

Bad Sector
23rd May 2012, 07:44 PM
سلام به همه دوستان خوب برنامه نویس
من یه برنامه با متلب نوشتم که دیر جواب میده,میخواستم اگر کسی میتونه کمکم کنه و برنامه رو با c برام بنویسه
اگر فکر میکنید که میتونید کمکم کنید لطفا ایمیلتون رو بهم بدید تا فایل های ریاضی و برنامه نوشته شده با متلب رو براتون بفرستم
بازم ممنون

که بقیه هم استفاده کنند
ممنون

سلام اگه برنامه رو همینجا می نوشتی بهتر بود
ایمیل :sabo3eur@yahoo.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد