PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال بهترین روز زندگی تون کی بوده ؟؟

Sa.n
4th May 2012, 11:10 AM
همونطوری که از عنوان تاپیک معلومه شما می تونید توی این تاپیک چند تا یا حتی یکی از روز های زندگی تون رو قید کنید (به صورت کامل)

تاری
4th May 2012, 12:31 PM
بنام خدای مهربان

روزی که بعد از گذشتنش به درک عمیقی آن رسیده باشم. مثل: شکست ها، رد شدنها ، افتادن ها، سکوتـــــــها، ندیدنــــــــها، .... که در پی اش صحنه های زیبای پیروزی ها، قبول شدنها، برخواستن ها ، حرف زدن خـــــــــــــدا، دیدن خــــــــــــــــــدا و ....

به زندگی با تأمل بنگریم به همه چی می رسیم.
خدایا شکرت

محسن آزماینده
4th May 2012, 08:57 PM
من همه روزهام بهترین بوده
ممکنه روزی ناراحت بشم

ولی اگه بعد از مدتی دوباره به اون روز فکر کنم میبینم خیلی خوب بوده

ساناز فرهیدوش
4th May 2012, 10:35 PM
جشن فارغ التحصیلی کارشناسی که پدر و مادرم با حضورشون واقعا من رو سر افراز کردند . روزی که فراموشش نمی کنم .

از ملاقات های خوب دیدار شهردار خوب تهران جناب قالی باف از نزدیک و حضور در مانور اتش نشان های خانم . به خانم بودنم واقعا افتخار کردم .

لحظات شیرین همیشه نیست .....روزی که تصادف کردم متوجه شدم ادم های زیادی هستند که من رو دوست دارند !! و بودنم چه قدر براشون با ارزشه . . از عید نوروز بیشتر امدند خانه ما برای عیادتم .)دو سال پیش

یه نکته شیرین شاید برای من که پسر خالم اولی اسمی که درست میگه اسم بنده هست به جای ما مان و بابا میگه ساناز !!!! چه قدر دوست داشتنی برای من @@@@
بهترین روز زیاد دارم !!! هر روز ی که خوب بگذره و بتونم برای بقیه مفید باشم ، هر روزی که بتونم لبخند دیگران را ببینم و از محبتشون بهره مند بشم برام بهترین روزه .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد