PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال کنترل هوشمند دما

faab
4th May 2012, 01:00 AM
سلام
من دنبال یه حسگر هوشمند دما هستم که بتونه دمای دو محیط اندازه گیری کند (دوتا ورودی داشته باشه ) و وقتی به حدتعین شده رسید برنامه ای که بهش داده شده رو به 8051 یا micro contrl بده

و بهتر این وسیله ظریف ودر حد امکان کوچک باشد
لطفا منو راهنمایی کنید................ممنون[khanderiz]

RƎ ZA
3rd August 2012, 12:29 AM
سلام
من دنبال یه حسگر هوشمند دما هستم که بتونه دمای دو محیط اندازه گیری کند (دوتا ورودی داشته باشه ) و وقتی به حدتعین شده رسید برنامه ای که بهش داده شده رو به 8051 یا micro contrl بده

و بهتر این وسیله ظریف ودر حد امکان کوچک باشد
لطفا منو راهنمایی کنید................ممنون[khanderiz]

سلام دوست عزیز
راحت ترین وسیله یک حسگر دما به نام LM35 هستش که سه تا پایه داره اما نمیتونه دو نقطه رو اندازه گیری کنه
اینو گفتم چون شما میخوای با میکرو راه اندازیش کنی فقط به دو تا پایه از میکرو احتیاج داری و میتونی دوتا LM35 رو قرار بدی و این یعنی با هر میکرویی میتونی این کارو بکنی حالا استفاده از 8051 و یا tiny و یا سریه mega رو خودتون میتونید تشخیص بدین !

بنظر من اینکار رو با سری tiny یا atmega8 انجام بدین
فقط چند خطی هم برنامه نویسی لازم داره که اصلاً سخت نیست

موفق باشید

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد