zolfa
28th April 2012, 02:30 PM
http://www.konjkav.com/images/image.php?w=200&h=200&url=/images/news/bakteri1335537569.jpeg
يافتههاي جديد پژوهشگران نشان داد: باكتري سالمونلا توانايي رشد و تبديل شدن به ميكروبي 100 برابر خطرناكتر از باكتري معمولي را دارد.
محققان دانشگاه كاليفرنيا سانتا باربارا (UCSB) موفق به كشف ابر باكتري «سالمونلا» بسيار خطرناك شدند كه ضمن خنثي كردن اثر واكسن سالمونلا، باعث مرگ موشهاي واكسينه شده ميشود.
درحالي كه استراتژيهاي قبلي براي يافتن اشكال خطرناكتر از باكتري سالمونلا موفقيتآميز نبودند، محققان موفق به ابداع روشي براي شناسايي و توليد هيولاي ميكروبي از باكتري هم خانواده شدند.
«داگلاس هيت هوف» سرپرست تيم تحقيقاتي تأكيد كرد: در اين تحقيق از تكنيك موسوم به animal passage استفاده شد كه در آن پاتوژنها با آلوده كردن حيوان ميزبان، تضعيف يا تقويت ميشوند.
پس از تزريق يك نسخه قابل انتقالتر از ويروس آنفولانزا H5N1 به بدن موش خرماي آلوده، يك نوع بسيار خطرناك از باكتري سالمونلا به وجود آمد كه 100 برابر خطرناك تر از باكتري هاي معمولي است.
توانايي تبديل شدن اين ابر باكتري به يك ميكروب بسيار بيماريزا و عدم مهار آن مي تواند منجر به شيوع گسترده بيماري در انسان و حيوان شود.
محققان همچنين هشدار دادند كه استفاده از آنتيبيوتيك در صنعت دامداري باعث بوجود آمدن برخي از انواع باكتري مقاوم به آنتي بيوتيك شده است.
باكتري سالمونلا باعث آلوده شدن گوشت، مرغ، تخممرغ، ميوه و سبزيجات ميشود و بيشترين خطر متوجه مواد غذايي پخته نشده است.
عفونت به اين باكتري با علائمي مانند اسهال، تب و درد شكمي همراه است.
نتيجه اين پژوهش در مجله PLoS منتشر شده است.
يافتههاي جديد پژوهشگران نشان داد: باكتري سالمونلا توانايي رشد و تبديل شدن به ميكروبي 100 برابر خطرناكتر از باكتري معمولي را دارد.
محققان دانشگاه كاليفرنيا سانتا باربارا (UCSB) موفق به كشف ابر باكتري «سالمونلا» بسيار خطرناك شدند كه ضمن خنثي كردن اثر واكسن سالمونلا، باعث مرگ موشهاي واكسينه شده ميشود.
درحالي كه استراتژيهاي قبلي براي يافتن اشكال خطرناكتر از باكتري سالمونلا موفقيتآميز نبودند، محققان موفق به ابداع روشي براي شناسايي و توليد هيولاي ميكروبي از باكتري هم خانواده شدند.
«داگلاس هيت هوف» سرپرست تيم تحقيقاتي تأكيد كرد: در اين تحقيق از تكنيك موسوم به animal passage استفاده شد كه در آن پاتوژنها با آلوده كردن حيوان ميزبان، تضعيف يا تقويت ميشوند.
پس از تزريق يك نسخه قابل انتقالتر از ويروس آنفولانزا H5N1 به بدن موش خرماي آلوده، يك نوع بسيار خطرناك از باكتري سالمونلا به وجود آمد كه 100 برابر خطرناك تر از باكتري هاي معمولي است.
توانايي تبديل شدن اين ابر باكتري به يك ميكروب بسيار بيماريزا و عدم مهار آن مي تواند منجر به شيوع گسترده بيماري در انسان و حيوان شود.
محققان همچنين هشدار دادند كه استفاده از آنتيبيوتيك در صنعت دامداري باعث بوجود آمدن برخي از انواع باكتري مقاوم به آنتي بيوتيك شده است.
باكتري سالمونلا باعث آلوده شدن گوشت، مرغ، تخممرغ، ميوه و سبزيجات ميشود و بيشترين خطر متوجه مواد غذايي پخته نشده است.
عفونت به اين باكتري با علائمي مانند اسهال، تب و درد شكمي همراه است.
نتيجه اين پژوهش در مجله PLoS منتشر شده است.