توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث اعتقاد به شکست
mohammad.persia
28th April 2012, 11:16 AM
هیچ چیز به اندازه اعتقاد به شکست و عدم موفقیت میان شما و
رویاهایتان فاصله نمی اندازد. اگر معتقد باشید که شکست خورده
اید دیگر تلاش و فعالیت زیاد معنی و مفهوم ندارد. برندگان
ترجیح می دهند از واژه (( نتیجه )) به جای (( شکست ))
استفاده کنند.آنها معتقدند هیچ وقت شکست نمی خورند, بلکه تنها
گاهی با نتایج و موقعیت هایی روبرو می شوند که مطابق انتظار
و توقعاتشان نیست. این طرز تلقی به آنها اجازه می دهد بدون
اینکه دچار رکود شوند یکبار دیگر تلاش های خود را همراه با
تجربیات مفید ناشی از اقدامات گذشته آغاز کنند.
sahar19
28th April 2012, 11:52 AM
این باید از شکست ها نتیجه گرفت و تسلیم نشد یه موضوع قدیمی و در اعین حال مورد توجه واسه آدمایی که میخوان تو جمع حرفایی بزنن که تو چشم باشن.!!!!!
تنها کسی که دیدم فقط یک بار از این موضوع حرف زده به بهش پای بنده شیطان بوده!!!!!!!!!!!!!!! خدایش ما آدما فقط بلدیم حرف بزنیم.
mohammad.persia
28th April 2012, 04:13 PM
خب این بستگی به افکار اشخاص داره
ولی خب اگه باور کنیم چرا میشه
همونطور که ادیسون پس از 999 بار شکست
تسلیم نشد و سرانجام به هدفش رسید
SaSaMc2
28th April 2012, 04:21 PM
شكست يعني تجربه دوباره يك نتيجه دور از توقع...
نارون1
28th April 2012, 07:38 PM
همیشه میگن شکست پلی است به سوی پیروزی........
به این جمله دقت کنیم گویای همه چیز است ، چرا بعد از شکست پیروزی نصیبمون میشه ؟؟
چون ما بعد از هر شکست یه تجربه کسب کردیم ...... میتونیم از اون در جهت بهبود خودمون استفاده کنیم ، یعنی به نوعی استفاده مثبت .......
اینجوری ما از دو جنبه مثبت و منفی ، جنبه مثبتشو برداشتیم........
همه چیز به نگرش ما بستگی داره ، اگه بعد از هر شکست ، بگیم دیگه شکست خوردم ، تموم شد دیگه موفق نمیشم ......این یک شکست دیگه هست ، چون دیگه به تلاشمون ادامه نمیدیم ،
و چیزی که به دست نمیاریم هیچ ، چیز دیگه ای هم از دست میدیم ( روحیه و اعتماد به نفس )..........
چیزی که واقعیت هست اینه که همه ما دوست داریم برنده باشیم ، ولی باید واقع بین باشیم ، اگه شکست خوردیم ، ما تنها فرد توی تاریخ نیستیم که شکست خوردیم.......
باید به چیزایی که وجود داشته ، نقصها یا شایدم شرایط ، دقت کنیم و اونا رو برطرف و اصلاح کنیم...........
م.محسن
28th April 2012, 07:41 PM
شکست اینه که از تجربمون که منجر به ناکامی ما شده درس نگیریم و دوباره با طی کردن همون راه برگردیم سر خونه اول
homeyra
28th April 2012, 08:26 PM
بزرگترین پاداش تلاش هر فرد،چیزی نیست که بدست می آورد بلکه آن شخصیتی است که در این تلاش کسب می کند. پس نه شکست و نه موفقیت اهمیت دارد بلکه مهم آن شخصیت والایی است که ترا از دیگران متمایز می کند.شخصیتی که به تو فرصت دوباره شروع کردن را می دهد....
faith
28th April 2012, 09:58 PM
والا از قدیم که به ما یاد دادن گفتن که هر شکستی مقدمه یه پیروزیه
اما منم با این حرف کاملا موافقم که اگه ما ادما اینو تو خودمون پرورش بیدم که اگه یک شکستی حاصل میشه از تلاشمون, فقدو فقد به خاطره اینه که اون چیزی که از خودمون انتظار داشتیم نشده, ممطمئن باشیم که نه تنها نامید نمیشم بلکه باعث میشه که تلاشمون چند برابر بشه
ا
analyzer
28th April 2012, 10:18 PM
آدمي را مي توان نابود كرد اما نمي توان شكست اش داد
memory1986
29th April 2012, 02:35 AM
برای من شکست معنی نداره توی دایره لغات ذهنم دو کلمه در مقابل هم هستند : پیروزی و پشیمانی به نظر من اگر کاری انجام بشه اگر کوچکترین حرکت و تلاشی صورت بگیره صرف نظر از نتیجه میشه پیروزی یا تجربه که هردو شیرینن
سکون, بی حرکتی و ناامیدی واسه من یعنی پشیمونی یعنی همون شکستی که دیگران میگن.
"هرلحظه و هرجا تلاش کنیم برای آموختن با نیم نگاهی به تجربه ها"
جویابرق
29th April 2012, 11:06 AM
ندارم
javad4481
30th April 2012, 02:00 PM
شكست نخور همه چي بخور
Hosein.Mohammadabdi
30th April 2012, 05:45 PM
سلام
هميشه گفتن كه كسي كه بيشتر از همه تلاش ميكنه خوشبخت تره همه ما هم احتمالا اين و قبول داريم.ولي من ميگم كسي كه عاقلانه تر و فهميده تر تلاش ميكنه زودتر و راحت تر به خوش بختي ميرسه.حالا اين عاقلانه تر خودش چند آيتم داره كه يكيش كه ما ميخوايم روش بحث كنيم اميده.اميد به آينده خوش،اميد به پيروزي و مهم تر از همه اطمينان از درستي راهي كه براي رسيدن به هدف در پيش گرفتيم.اونموقع ديگه شكست هيجچ معنا و مفهومي نداره.اعتقاد به شكست اگر باشه پيروزي به هيچ عنوان خودش و نشون نميده.پس شكستي وجود نداره انسان در هر كاري پيروز ميشه،فقط اگر آخر كار نتيجه طبق خواستش باشه ميگه موفق شدم در غير اين صورت اگر از نتيجه ناراضي باشه از تلاش خودش پشيمون ميشه كه ما اسم اين پشيمونيرو ميزاريم شكست.بي خبر از اينكه اين شكست الان نتيجه عمل خودمونه كه از ابتدا برنامه ريزي درستي براش نداشتيم.
mim-sad
1st May 2012, 12:26 PM
شکست بمعنای زمین خوردن نیست بمعنای بلند نشدن است!اعتقاد من بر بلند شدن است وبس ...
Dirya_Del
1st May 2012, 02:19 PM
منم اینقد تو این سالا شیکست خوردم که دیگه واسم عادت شده
ولی مهم اینه که نمیتونه این شیکستا نابودم کنه
نارون1
12th May 2012, 01:45 PM
● گفتند: شکست یعنی تو یک انسان در هم شکسته ای
▪ گفت: نه ! شکست یعنی من هنوز موفق نشده ام ...
● گفتند شکست یعنی تو (http://www.akairan.com/maghalat-khaneh-khanavadeh-ravanshenasi/success1/)هیچ کاری نکرده ای
▪ گفت نه! شکست یعنی من هنوز چیزی یاد نگرفته ام.
گفتند : شکست یعنی تو یک آدم احمق بودی.
▪ گفت نه! شکست یعنی من به اندازه کافی جرات و جسارت داشته ام.
● گفتند : شکست یعنی تو دیگر به آن نمی رسی.
▪ گفت : نه شکست یعنی می باید از راهی دیگر به سوی هدفم حرکت کنم.
● گفتند : شکست یعنی تو حقیر و نادان هستی
▪ گفت: شکست یعنی من هنوز کامل نیستم.
● گفتند: شکست یعنی تو زندگیت را تلف کردی.
▪ گفت نه! شکست یعنی من بهانه ای برای شروع کردن دارم.
● گفتند: شکست یعنی تو دیگر باید تسلیم شوی!
▪ گفت : نه! شکست یعنی من باید بیشتر تلاش کنم.
shivay
4th November 2012, 10:13 PM
سلام من شکست خوردم . عاشق شدم خیلی هم دوستش دارم اونم خیلی دوستم داره 4 ساله همدیگرو میخوایم اما خانوادم باهامون لج کردن وکارم به خودکشی رسیده من باختم ومیخوام خودمو بکشم
sahell.a
4th November 2012, 11:46 PM
تا زمانی که خاطرات تلخ از این شکست ذهنتو بر کرده.........اجازه نده که این تلخی ها مانع رسیدنت به اهدافت بشن <عوضش میتونی رو توانایی ها و رویای فردای روشنت تمرکز کنی خانمی.
همیشه به یاد داشته باش که همه چیز قابل حله. امواج منفی رو هم از خودت دور کن دوست عزیزمو به این اعتقاد داشته باش که بهاربعد از سرمای طاقت فرسای زمستان میاد.
در بایان همیشه بذیرا باش <دیگران را همانطور که هستند ببذیر حتی اکر برات مشگل باشه که عقاید و رفتارو نظرات اونها رو درک کنی
[golrooz]
حقیرتs[golrooz]
- - - به روز رسانی شده - - -
تا زمانی که خاطرات تلخ از این شکست ذهنتو بر کرده.........اجازه نده که این تلخی ها مانع رسیدنت به اهدافت بشن <عوضش میتونی رو توانایی ها و رویای فردای روشنت تمرکز کنی خانمی.
همیشه به یاد داشته باش که همه چیز قابل حله. امواج منفی رو هم از خودت دور کن دوست عزیزمو به این اعتقاد داشته باش که بهاربعد از سرمای طاقت فرسای زمستان میاد.
در بایان همیشه بذیرا باش <دیگران را همانطور که هستند ببذیر حتی اکر برات مشگل باشه که عقاید و رفتارو نظرات اونها رو درک کنی
[golrooz]
حقیرتs[golrooz]
sahell.a
4th November 2012, 11:48 PM
[tashvigh]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.