PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اولین روز بارانی را به خاطر داری؟(دکتر علی شریعتی)

hyper neo
27th April 2012, 07:54 PM
اولین روز بارانی را به خاطر داری؟
غافلگیر شدیم چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم
دومین روز بارانی چطور؟پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود
و سومین روز چطور؟گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد. وچند روز پیش را چطور؟به خاطر داری؟که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو..
دکتر علی شریعتی

BaAaroOoN
28th April 2012, 05:34 PM
من هیچ وقت چتر برنمیدارم.چون دوست دارم گونه هام زیر قطرات بارون شسته شه و چون احساس میکنم بارون صورتمو نوازش میکنه!!!![labkhand]

kahrupay
29th April 2012, 04:27 PM
باران گریه ی خداست ولی ببین که با گریه اش هم جوانه ای می روید.
قشنگ بود.

پیدرا
30th April 2012, 02:04 PM
متن خیلی قشنگی بود.مرسی
من رو یاد آخرین کلاس دانشگاه انداخت ،آن روز بارون قشنگی می بارید. بیشتر مسیر برگشت خونه رو بدون چتر پیاده اومدم کاملا خیس شدم ولی سرما نخوردم. اون روز قشنگ ترین روز دانشگاهی من بود.

المیرا70
1st May 2012, 09:51 AM
متن خیلی قشنگی بود.ممنون دوست عزیز
بنظر من بارون به خیس شدنش قشنگه...

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد