PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رژ لب دختر ها و اقای مستخدم دانشگاه

1=1+1
20th April 2012, 10:08 PM
در تورنتو کانادا یه دانشگاه بود . تازگی ها مد شده بود دخترها وقتی می رفتن تو دستشویی ، بعد از

آرایش کردن آیینه رو می بوسیدن تا جای رژ لبشون روی آینه دستشویی بمونه
. مستخدم بیچاره از بس

جای رژ لب پاک کرده بود خسته شده بود. موضوع رو با رییس دانشگاه در میون می ذاره . sh_omomi25
فرداش رییس

دانشگاه تمام دخترها رو جمع می کنه جلوی در دستشویی و می گه :

کسانیکه که این کار رو می کنن خیلی برای مستخدم ایجاد زحمت می کنن . حالا برای اینکه شما

ببینین پاک کردن جای رژ لب چقدر سخته ، یه بار جلوتون پاک می کنه .

مستخدم با آرامش کامل رفت دستمال رو فرو کرد تو توالت ، بعد که دستمال خیس شد ، شروع کرد

به پاک کردن آینه . [tahavoo][tahavoo]

از اون به بعد دیگه هیچکس آیینه ها رو نبوسیدsh_omomi110

amra
23rd April 2012, 10:48 PM
iهمه چیز دخترا دردسره دوست گلم اصلا نمیدونم خدا برای چی این دخترارو افریده
اگه همه ی عالم مرد بود چه حالی می داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1=1+1
24th April 2012, 11:11 PM
اره ، دوست گلم

کاش
دخترا میرفتن یه سیاره دیگه بعد پسرا اینجا میموندن
کار ما هم راحت میشد

بعد ما شیمیدان ها بمب اتم میساختیم کلا کره زمینو منفجر میکردیم

alavi_s
25th April 2012, 02:58 AM
سلام مورد رو شنیده بودم ولی تکرار بعضی موارد جالبه هر چند که اکثر برنامه های ما تکراره

در مورد بزرگوارانی که محض مزاح حرف دلشون رو میگن!!

باید عرض کنم که نقصان در هر دو جنس هست خوب البته بزک کردن کاری ست که خیلی دلچسب نیست ولی خوب تنوع خواسته در انسان ها بسیاره و خوب بعضی زندگیشون

غرق در تفریحه ،تفریحی که جانکاهه به جای اینکه جان افزا باشه ایجاد زیبایی کاذب هم جانکاهه

ولی مهم ابعاد خطاست اون اثر رو نهایت پاک میکند ولی گاهی بعضی آقایان کارهایی میکنند که هیچ پاک کننده ای قادر به پاک کردن اثرشون نیست .

این جهت پاسخ به آقایی که خانم ها رو تبعید کردند برای خطایی اینچنین ،حالا خودشون پیشنهاد بدن حالا مجازات کارهای پاک نشدنی و مخربشون چیه؟

محسن آزماینده
25th April 2012, 03:19 AM
سلام مورد رو شنیده بودم ولی تکرار بعضی موارد جالبه هر چند که اکثر برنامه های ما تکراره

در مورد بزرگوارانی که محض مزاح حرف دلشون رو میگن!!

باید عرض کنم که نقصان در هر دو جنس هست خوب البته بزک کردن کاری ست که خیلی دلچسب نیست ولی خوب تنوع خواسته در انسان ها بسیاره و خوب بعضی زندگیشون

غرق در تفریحه ،تفریحی که جانکاهه به جای اینکه جان افزا باشه ایجاد زیبایی کاذب هم جانکاهه

ولی مهم ابعاد خطاست اون اثر رو نهایت پاک میکند ولی گاهی بعضی آقایان کارهایی میکنند که هیچ پاک کننده ای قادر به پاک کردن اثرشون نیست .

این جهت پاسخ به آقایی که خانم ها رو تبعید کردند برای خطایی اینچنین ،حالا خودشون پیشنهاد بدن حالا مجازات کارهای پاک نشدنی و مخربشون چیه؟

سلام دوست عزیز

من از حرف اون دوستمون دفاع نمیکنم

ولی باید جایی برای شوخی و تفریح دوستان در نظر گرفت

alavi_s
25th April 2012, 11:29 AM
سلام دوست عزیز

من از حرف اون دوستمون دفاع نمیکنم

ولی باید جایی برای شوخی و تفریح دوستان در نظر گرفت

سلام ممنونم فرمایشتون متینه .

ولی من لحن مزاحم همینه و شما عرائض بدنه رو خیلی جدی نگیرید .

ali.66
10th May 2012, 07:30 PM
از اون به بعد دخترا حال میکنن [khande]

1=1+1
14th September 2012, 10:28 AM
از اون به بعد دخترا حال میکنن [khande]

شیشه با دسمال پاک میکنن بعد [nishkhand]

1=1+1
10th October 2013, 06:58 AM
برا دانشگاه ما هم باید همینکارو کنن[nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد