توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وقتی کوچولو بودی آرزوت چی بود؟؟؟ الان به کجا رسیدی؟؟؟؟
زهرا قربانی
19th April 2012, 04:46 PM
من خودم وقتی کلاس اول دبستان بودم
میخواستم معلم بهداشت بشم
آخه معلم بهداشتمون خیلی مهربون بود
البته هنوز نمیدونم در آینده چه کاره میشم
چون هنوز کنکور ندادم...
reyhane.R
19th April 2012, 04:55 PM
ایشالا که در آینده هم به هر چی دوس داری برسی![dooa]
دوس داشتم فضا نورد بشم ولی نشد!!!
fantastic girl2
19th April 2012, 07:33 PM
به هرچی میخواستم تا الان رسیدم به کمک خدا
محسن آزماینده
19th April 2012, 07:40 PM
من آرزوهام یادم نمیاد
عرفان سلیم زاده
19th April 2012, 09:13 PM
من دوست داشتم مخترع بشم ولی تا 4 سال پیش به دلایلی نتونستم حتی بهش فکر کنم.
ولی الان به ارزوم رسیدم
البته دوست داشتم که خلبان هم بشم ولی الان دوست دارم طراحی های جدیدی برای هر چیزی که بهشون علاقه دارم انجام بدم[shaad]
البته هنوز خوشبخت نیستم چون دغدغه مالی زندگی رو برام خیلی تلخ کرده اما با صبر و تلاش این راه رو میرم[labkhand]
ارغنون
19th April 2012, 10:43 PM
5 سالم بود دوست داشتم باغبون بشم! البته در 8 سالگی فهمیدم باغچه بان بودن هم سخت است.(این ایهامش رو خودتون بفهمین)
در 10 سالگی دوست داشتم فیزیکدان بشم که الان بیشتر فیزیکندان شدم.
در 15 سالگی دلم می خواست حشره شناس بشم که الان هم گاهی می شناسمشون!
در 17 سالگی دیدم داروساز شدن به روحیه ام می خورد که می خورد و دانشجویش هستم.
اما الان بیشتر دلم می خواد تو یک مجله یا روزنامه کار کنم و بنویسم البته با آزادی تمام!که البته مطالب چاپ شده ای را هم دارم.
گاهی هم دلم می خواسته کاری کنم تا اندکی دردهای جامعه را التیام بخشد که هنوز هم نمی دانم چه کنم!
م.محسن
19th April 2012, 10:55 PM
از همون بچگی میگفتن که باید دکتر بشم یا مهندس ولی از همون اول به بایگانی (عکس های درون آدامس، کارت بازی و ... ) علاقه خاصی داشتم؛ که این مجموعه ها رو هنوز هم دارم.
تا الآن هم تموم فعالیتم هم تو زمینه اداری، بایگانی و فعالیت های مرتبط بوده.
physician89
19th April 2012, 10:56 PM
از وقتی یادم میاد یکی از آرزوهام این بوده که پزشک شم که البته الان دانشجوی همین رشتم ولی آرزوهای دیگم داشتم که هنوز بهشون نرسیدم
Dirya_Del
19th April 2012, 11:27 PM
آرزوی بچگیم راستش تا 10 سالگی نمیدونستم و هر سال عوض میشد ...
ولی بعد از ده سالگی همش آرزوم این بود که یه فوتبالیست نمونه و عالی بشم و واسه تیم ملی بازی کنم...
و پیشرفتمم خوب بود و در سطح استان منتخب بودم که ..
متاسفانه اون حادثه ی لعنتی نذاشت و هم چیمو خراب کرد [narahatish]فلج شدم تو 20 سالگیم[gerye][afsoorde]
PiXiE
19th April 2012, 11:53 PM
چیزی که من دوست داشتم بهش برسم رو شما بهش میگید دامپزشکی ؛ ولی من بهش میگفتم : دکتر حیوانات ...[khejalat]
ولی وقتی یکم بزرگتر شدم به دلیل چیزایی که تو خودم وجود داشت و خودم حسش میکردم ، از رشته ی معماری خوشم اومد و دغدغم شد این رشته و الان هم دانشجوی معماری ام ... [labkhand]
حسین متقی
20th April 2012, 12:14 AM
من که دقیقا همونجایی هستم که دوسداشتم باشم
چون هنوز بچه ام
SaNbOy
20th April 2012, 03:23 AM
وقتی کوچولو بودم عاشقه ماشین
تعمیر ماشین مهندس شدن بودم ...
الان به همون آرزوم دارم میرسم و مهندسی مکامیک میخونم ....
SaSaMc2
20th April 2012, 06:50 AM
سلام...[golrooz]
توي 5 سالگي دوست داشتم كارگر اداره برق باشم...
با اين بالا برها برم لامپاي خيابونا رو عوض كنم...
و جوجه پرنده ها رو از لونشون روي تير برق بردارم...
نشد كه نشد...
كلاس سوم ابتدايي تويه يه بحث علمي معلم رو ضايع كردم و به آموزش پرورش معرفي شدم تا روم سرمايه گذاري كنن...
منم تصميم گرفتم مهندس برق بشم...
نشد كه نشد...
اول دبيرستان يه دفتر داشتم كه يه بيستايي اختراع توش كشيده بودم...
و تصميم داشتم مخترع بشم...
تا 25 سالگي روش كار كردم...
نشد كه نشد...
رشتم معماري شد در دانشگاه، ولي شغلم فروشنده كامپيوتر شد هفت سال...
هيچي درست نشد كه نشد...
اما تا 6 ماهه ديگه همش بايد درست بشه كه بشه كه بشه...[sootzadan]
بهـمن
20th April 2012, 10:36 AM
زندگی همیشه اونطوری که ما میخواییم پیش نمیره و بالا پایین های زیادی داره .
زیر ده سالگی که بودم دوس داشتم راننده بشم .
زیر 15 سالگی که بودم دوس داشتم گچ کار بشم.
زیر 20 سالگی که بودم دوس داشتم نظامی باشم و شدم [nishkhand] ولی باز بیکار شدم
الانم که مغازه داری میکنم.
دوس دارم بازم نظامی باشم( ارتش)
mozhgan.z.1368
20th April 2012, 12:08 PM
آرزوهای بچه گی ام خیلی کوچیک بود ،همیشه تو حال زندگی میکردم به آینده کاری نداشتم، ولی الان..........
تازه میفهمم چرا دوران بچه گی ام شیرین تر بود
1=1+1
20th April 2012, 12:18 PM
دبستان که بودم همش فک میکردم مث مامانم شم (خانوم خونه دار )راهنمایی نویسنده و شاعر (تحت تاثیر معلم ادبیاتمون )دبیرستان پزشکی (چون به نظرم کلاس داشت ) اخرای دبیرستان شیمی ( چون واقعا برام جالب و شیرین بود )النم واقعا راضیم النم دغدغه ام انتخاب گرایشم برا چهارسال دیگه
homeyra
20th April 2012, 12:19 PM
از بچگی دوست داشتم نویسنده بشم؛الآنم ذهنم پر از ایده های جدیده اما نمیدونم چرا هیچوقت شرایطش برام جور نمیشه.
نارون1
20th April 2012, 12:24 PM
وقتی کوچیک بودم دوست داشتم معلم بشم.......
بچه ها رو جمع میکردم و یه کلاس تشکیل میدادم ، میشدم معلمشون .....
نقاشی میکردیم و ....
یکمی بزگتر شدم دوست داشتم دکتر بشم..... بعدشم که مطالعاتم بیشتر شد عاشق روانشناسی شدم ...........
و حالا هم که روانشناسی خوندم..........
الان هرکس از بچه های دوران مدرسه می فهمه روانشناسی خوندم ، میگن همین با روحیاتت سازگاره ......
...........
البته آرزویی که بهش نرسیدم ، این بود که خیلی دوست داشتم تو تیم والیبال ، از اونا که تو مسابقات کشوری و جهانی شرکت میکنن باشم.........
کلاس والیبالم رفتما ، پیشرفتم داشتم ولی به دلایلی بینشون وقفه افتاد .....دیگه نشد اونجوریا ادامه بدم ...... >> استعدادم نهفته ماند [sootzadan][nadidan]
عرفان سلیم زاده
20th April 2012, 12:44 PM
ببخشید که دوبار پست میدم
الان که شما ها رو می بینم امیدوار میشم
میدونم که در اینده همه ی ما افراد بزرگی می شیم...
خیلی خوشحالم که از طریق این سایت میتونیم در اینده همدیگه رو بشناسیم و با هم دوست باشیم.
مطمئن باشید که دوست های خوبی برای هم خواهیم شد و به همدیگه کمک خواهیم کرد.
راستش من زیاد دوستی نداشتم ولی الان حداقل 60 تا دوست دارم که هم شون افراد جالب و باهوشی هستند و من از این موضوع بسیار خوشحالم[labkhand]
تاری
20th April 2012, 01:03 PM
بنام خدای مهربان
وقتی کوچولو بودم هیچ وقت دوست نداشتم بزرگ بشم انگار زودتر می دونستم چه خستگی ها در راه است!
اما از منظر رشته و کار سعی کردم خودمو بشناسم ببینم چی می خواد : دیدم به سه رشته خیلی علاقه داره، ریاضی - علوم دینی حوزوی - هنر. اومدم به ترتیب چیدم. دبیرستان رو ریاضی خوندم / دانشگاه الهیات نیمه مترکز رو زدم ، قبول نشدم . هنر رو جدی گرفتم و دانشگاه شد هنر با گرایشهای مورد علاقه ام. بعد از دانشگاه هم رفتم حوزه بخونم تا به سولات زیادی درونیم پاسخی پیدا کنم ، دیدم قالب ها و فرمولاش خیلی سخته؛ فقط به مطالعاتش بسنده کردم.
.
نتیجه ی برگرفته از قدمهای رفته: پس هر چی بخوای روی این خاک پاک می شه به شرطی که پاک بنگریم خود را.[golrooz]
BaAaroOoN
20th April 2012, 02:16 PM
من از بچگی میخواستم مهندس بشم چون به کارای فنی علاقه داشتم!همیشه آچار و فازمترای بابام تنها وسایلای بازی من محسوب میشدن!یه سهیلا تو خونه بود و یه کیف پر از وسایل فنی.....الانم اگه این استادای بیرحم سنگ جلوی پامون نندازن ان شاء الله که آخرش یکی از اون مهندس بدرد بخوراش بشیم دیگه!البته من به نقاشی هم فوق العاده علاقه دارم!در اولین فرصت که یه گالری درست و حسابی زدم همگیتونو دعوت میکنم بیاین!مهمونای افتخاری من باشین...![nishkhand]
gsa
20th April 2012, 03:11 PM
از بچگی دوس داشتم ستاره شناس یا خلبان بشم. الانم تقریبا دارم بش میرسم .
پت
20th April 2012, 03:35 PM
از بچگی دوس داشتم معلم شم...بزرگتر ک شدم دوس داشتم دکتر شم...اما کنکور ک دادم..شیمی قبول شدم
الانم دوس دارم بتونم توی دانشگاه تدریس کنم..
باستان شناس
20th April 2012, 04:38 PM
همیشه دوست داشتم ی باستان شناس بشم و یک کوهنورد
از کلاس سوم دبستان این ارزوی همیشگی من بود که ی باستان شناس بشم ...
خدا رو شکر میکنم بهم توانشو داد تا با کمک اطرافیانم به هدفم که یک باستان شناس شدن بود برسم ....
و از همه کسانی که همیشه حامی و پشتبانم بودن از ته قلبم تشکر میکنم ...
از پدر و مادرم
از همسرم
از پسرم
اونا کمک کردن بهم و منم در کنار قدرتم و توانایی خودم به ارزوهام رسیدم ...
الان همون چیزی که همیشه دوست داشتم باشم هستم .
خدا رو بابت همه چیز شکر میکنم
[golrooz]
alavi_s
20th April 2012, 05:14 PM
دوران کودکی تدریس رو دوست داشتم بدون توجه به مقطع .
دبیرستان اومدم دوست داشتم که دانشگاه درس بدم.
ولی حالا،آرزو دارم که آدم باشم حالا کجا و در چه موقعیت مهم نیست .
Ehsan M
20th April 2012, 05:28 PM
من از همووووون اول عااااشق این بودم که یه هکر شم کلا هر فیلمی در این مورد بود و میدیدم.زندگی نامشونو می خوندم.عشق اینو داشتم بتررررررررررررررکونم که ااااییی کمکییم ترکوندیییم [nishkhand] خدا رو چه دیدی چند سال دیگه شدیم مدیر امنیتی یه شرکت بزررررررررررررررررگ.کلهم عاشق شبکه و هک و کرک و امنیت اطلاعات و امنیت شبکه ام کلا تریپ امنیتییییییی.....................[cheshmak]
sayed mojtaba
20th April 2012, 06:50 PM
سلام
من مثل بیشتر بچه ها اول میخواستم خلبان بشم ولی بعد ازدوران راهنمایی عشق هوافضا شدم و الان هم دارم میخونمش[tashvigh]
h.khakpour
20th April 2012, 10:06 PM
بچه که بودم ارزو داشتم به گرسنگان سیاه پوست آفریقا کمک کنم مثلا با هواپیما براشون غذا بندازم اون موقع خیلی ناراحت بودم که اونا گرسنه موندن.
مهدی مجلسی
21st April 2012, 12:18 AM
واقعیتش دوست داشتم خلبان بشم اما این مربوط به وقتیه که خیلی بچه بودم الان تازه رفتم سراغ درس و مدرسه فکر کنم خیلی بیراهه رفتم
sasaniansepideh
21st April 2012, 11:49 AM
با سلام و تشکر ازدعوتتون - وقتی خیلی بچه بودم آرزوم این بود که مجری اخبار صداو سیما بشم . واسه خودم روزنامه یا کتاب برمی داشتم و جلوی آینه اونقدر حرف می زدم که یادمه خانواده از دست من سرسام می گرفتند . یه کمی که بزرگتر شدم و دوره راهنمایی و دبیرستان با اینکه به تشویق واالدینم رشته ریاضی فیزیک خواندم آرزوم پزشک شدن بود . ولی پای کنکور که رسیدم آرزوم قبولی در مهندسی شیمی شد که به آرزوم هم رسیدم ولی بعد واسه ادامه تحصیل دیدم دیگه حوصله و وقت ادامه تحصیل تو این رشته به نسبت سنگین رو که به مدت مطالعه بیشتری دارد ندارم لذا رشته مدیریت اجرایی رو برای کارشناسی ارشد انتخاب کردم و امروز کارشناس آزمایشگاه غذایی اداره استاندارد هستم و چون تمایل دارم عضو هیئت علمی اداره شوم و باید در رشته خودمان کارشناسی ارشد و دکترا داشته باشیم دوباره باید تو رشته قبلی ادامه تحصیل بدم . هرچند هنوزم آرزو دارم تا درجه دکترا ادامه تحصیل بدم و حالا احساس می کنم با توجه به نیاز امروز کاریم رشته مهندسی کشاورزی با گرایش صنایع غذایی بیشتر به دردم بخورد .[taajob][tafakor]
مرادیا
21st April 2012, 02:42 PM
با سلام
من در بچگی در زمینه های مختلف آرزو های بسیار داشتم و همواره نظرم به شاخصها بود ودر حال حاضر آرزوهای من تا حدود چهل تا پنجاه درصد بر آورده شده است .
با تشکر
sun archi
21st April 2012, 04:50 PM
دبستان دوست داشتم نویسنده بشم
راهنمایی دوست داشتم دانشمند شم
دبیرستان دوست داشتم دانشمند نویسنده ای شم که به فضا میره
الان دانشجوی مهندسی معماریم
وقتی فک میکنم میبینم هنوز آرزو بر جوانان عیب نیست![shaad]
maryam_bah
21st April 2012, 05:41 PM
اون اول اولا که خیلی کوشولو بودم،دوس داشتم معلم بشم(از بس عاشق درس و مدرسه و معلمام بودم[khejalat])
بعدش عشق به دکتر ی و آمپول زدن و اینکه به همه کمک کنم (یهوویی جو گیر شدم به خاطر فیلمای اون موقع[cheshmak])
سال 5ابتدایی که معلممون بهمون گفت :یه اتشا بنویسید که میخواهید در آینده چه کاره شویییییییید؟[nadanestan]منم که از همون اولش شب همون روز تکلیف مینوشتم :کلی مامیم رو مخم کار کردن که پزشکی به درد نمیخوره و باس مهندس بشی؟[taajob](من قصد جسارت به هیچ کسی رو نداشته و ندارم دوستان گلم.خب اون موقع باس یه جوری مامیم منو متقاعد میکرد دیگه ؛که اینجورکی دست به کار شدن[nadidan])
منم که نمتونستم از خیرش بگذرم ؛گفتم اصنشم میخوام مهدسی پزشکی بخونم[nishkhand].یادش بخیر وقتی رفتم مدرسه و اون روز انشامو خوندم؛حتی معلممونم نمیدونست که چنین رشته ایم هست[sootzadan].
بعدش که اومدم راهنمایی کلا راه ریاضیات را در پیش گرفتم و تا اوایل دبیرستان که با کلی مشورت و پرسوجو رفتم رشته تجربی[soal].کلی با مخالفتهای خونوادم و اطرافیانم مواجه شدم اینا همش به کنار[afsoorde].خیلی بد عاشق داروسازی شده بودم و همیشه خوابشو میدیدم[esteghbal]
ولی کلا کاری که من دوتس داشتم و دارم ،کاری بود که ۀآقابالاسر نداشته باشم و خودم واسه خودم کار کنم.[nishkhand]کسی نتونه بهم دستور بده[sootzadan].الآنم دارم بهش میرسم[khanderiz].علی رغم این همه پیچ و تابی که زندگی تحصیلیم خورد بازم ازش راضیم و هیچ مشکلیم با رشته ام ندارم.[labkhand]
مسافر007
23rd April 2012, 04:19 PM
سلام
من اولاش دوست داشتم نویسنده بشم.(الانم دوست دارم البته)
بعد عاشق این بودم که پزشک شم و به همه مریضائی که موقعیت خوبی ندارن کمک کنم[negaran]
اما الان دارم فیزیک میخونم[nadidan] که عاشقشم,
و ارزوم اینکه انسان خوبی باشم.
Ero
23rd April 2012, 08:44 PM
منم وقتی خیلی کوشولو بودم دوست داشتم دکتر بشم امااااااااااا به هیشکی آمپول نزنم!!!!!!!!!!
ولی الان کارمند یکی از این ادارات دولتی ام ک اتفاقا هیچ ربطی هم به رشته ام نداره....
-kimia-
23rd April 2012, 08:47 PM
یادم نمیاد..........[shaad]
GHASEDAKJOON
24th April 2012, 10:07 PM
من وقتی بچه بودم آرزو داشتم معلم بشم که شدم
تووت فرنگی
24th April 2012, 10:14 PM
بچــه بودم دوست داشتم بزرگ بشم ولی الان آرزوم اینکه کوچیک بشم ![negaran]
یاسمن . د.ه
24th April 2012, 11:01 PM
من کنکور ندادم 4 سال دیگه مونده ولی از 3 سالگی به دندون پزشکی علاقه داشتم چون شغل عمه و 2 تا از خاله هامه الانم همین آرزو رو دارم[movafaghiyat]
حسین سلمانیان
25th April 2012, 08:48 PM
من از بچگی دوست داشتم دکتر یا مهندس بشم که خدا رو شکر دارم مهندس میشم
سمانه بیات
26th April 2012, 09:46 PM
بچه تر که بودم همه میگفتن تو خیلی استعدادنقاشی داری خودمم میدونستم ولی 1دفعه تودبیرستان چشمامو باز کردم دیدم رشته ریاضی روانتخاب کردم. اونجاهم همیشه معلمای فیزکمو دوست داشتم و خودمو جاشون میذاشتم،نزدیک کنکور که شد دیدم یکجورایی برقودوست دارم که البته الان دانشجوی مهندسی الکترونیکم ولی خوب خیلی وقته که دیوونه مطالعه کتابای روانشناسی و هر کاری که مرتبط با اونه شدم.[labkhand]
سمانه بیات
26th April 2012, 09:46 PM
بچه تر که بودم همه میگفتن تو خیلی استعدادنقاشی داری خودمم میدونستم ولی 1دفعه تودبیرستان چشمامو باز کردم دیدم رشته ریاضی روانتخاب کردم. اونجاهم همیشه معلمای فیزکمو دوست داشتم و خودمو جاشون میذاشتم،نزدیک کنکور که شد دیدم یکجورایی برقودوست دارم که البته الان دانشجوی مهندسی الکترونیکم ولی خوب خیلی وقته که دیوونه مطالعه کتابای روانشناسی و هر کاری که مرتبط با اونه شدم.[labkhand]
ارغنون
26th April 2012, 10:19 PM
یعنی ارزوهای بچگیتون در شغل خلاصه می شد؟
دیگه چی خب؟
bio68
29th April 2012, 05:06 PM
بچه که بودم هم حیوونا رو دوست داشتم هم درختارو هم ویژگی های بدن انسان رو و الان هم رشتهی زیست شناسی رو میخونم
ولی آرزوی نوشتن داستان هم داشتم[nadidan]
stb_2020
2nd May 2012, 05:47 AM
سلام
من وقتی کوچولو بودم....
دوست داشتم دکترشم
بابام یه دوست داشت بچش هم اسم من بود پزشکی قبول شد خوب منم هم اسم اون جو گرفته بود انگیزم واسه پزشکی رفت درجه 1000
بعدش عشق عمران شدم
دبیرستان میخواستم برم ریاضی فیزیک
اما...
اما سر لج بازی با یه بشر رفتم تجربی و سر از شیمی درآوردم
الآن دانشجوی سال آخر شیمی کاربردیم.
کلا کارا و رشته های مردونه رو دوست داشتم
دوست داشتم تو همه چی بهترین باشم
نمیدونم چقدر موفق بودم[shaad]
aleyasin
2nd May 2012, 11:26 AM
بچه که بودم دوست داشتم چند تا ببئی داشتم ، هر روزصبح می بردمشون صحرا براشون نی میزدم.
بزرگتر که شدم آرزو داشتم دکتر بشم....خیلی بزرگتر که شدم آرزو داشتم نویسنده بشم.
خدا رو شکر به همه آرزوهام هم رسیدم !!!
بایه نویسنده ازدواج کردم .....خدا دوتا بچه بهم داد که مثل دوتا بزغاله بامزه بودند....الانم یکیشون داره پزشکی میخونه.[labkhand]
ساناز فرهیدوش
3rd May 2012, 10:23 PM
دکتر شریعتی زمانی که مدرسه می رفتند نقل می کنند از یکی از هم کلاسی های خودشون بدشون می امده که هم کچل بود ، هم سیگار و هم اینکه زن داشت !!!
این را داشته باشید تا همین جا !
بچه که بودم کلا یه بچه ساکت و اروم که از معلم ها خوشش نمی امد ! مهم ترین ارزوش این بود که بزرگ شه و مدرسه تموم شه !
دوست داشت پلیس بشه یا اتش نشان تا به ادم های بد بگه که دیگران رو اذیت نکنن ! یا حداقل به دیگران کمک کنه
از شنا بیزار !!!!!!!!!
20 سال بعد :
7 سال در زمینه آموزش نیروی انسانی درس می خونه ! عاشق درس خونده شده نه دیگه برا مدرکش به خاطر خودش . !
این خانم معلم شده !!
در شنا حرفی داره برای خودش !
به لطف شهردار خوبمون خانم ها هم می تونن آتش نشان بشن ! و من شدم !
الان میبینم که هیچ چیز محال نیست !
زندگی هم خیلی شیرینه و هم خیلی تلخ پر از فراز نشیب . لحظه لحظه مهربونی برای هم ارزومندم
آرماندیس
3rd May 2012, 11:08 PM
من دوست داشتم به دیگران درس بدم و معلم باشم ی مدتی زیادی علاقه شدیدی به زیست پیدا کرده بودم و می خواستم دبیر زیست بشم اما فیزیکم تن انیشتین رو تو گور لرزوند و من رشته انسانی رو انتخاب کردم و حالا در رشته علوم تربیتی گرایش پیش دبستانی و... تحصیل می کنم...پس به آرزوم رسیدم..هورا....
آرماندیس
3rd May 2012, 11:11 PM
ساعت برنارد!!!!آرزوی دیرینه من بود. خوب من بهش نرسیدم، شما چی؟
آرماندیس
3rd May 2012, 11:13 PM
ی آرزوی دیگه هم داشتم که زبون حیونا رو بفهمم که وقتی اذیتشون می کردم چی بهم می گفتن!
bidmeshk
4th May 2012, 12:09 AM
من ارزو داشتم با یکی مثل شاهزاده ای که میاد زیبای خفته رو نجات بده ازدواج کنم خوب الان.......
دیگه آرزو داشتم جاهای بکر دنیا رو ببینم و یه کوهنورد باشم گشتو گذار دنیا که هنوز بهش نرسیدم البته دیر نشده
اما یکی دو سالی هست که کوهنوردی و طبیعت گردی میکنم[golrooz]
رشته تحصیلیم هم همیشه ارزوی یه همچین چیزی رو داشتم
پرنا
6th May 2012, 08:50 PM
از دوران راهنمایی به خاطر تاثیر زیادی که معلم علوم بر من گذاشت دوست داشتم معلم بشم .البته معلم علوم . الان به آرزوم رسیدم با این تفاوت که دبیر علوم اجتماعی هستم.
سپندار.
8th May 2012, 01:46 PM
وقتی بچه بودم ارزو میکردم زودتر بزرگ شم ولی حالا که بزرگ شدم حسرت بچگیمو میخورم
_sanan
13th June 2012, 04:52 PM
وقتی کوچیک بودم عشق هنر بودم الانم هستم ولی نرم افزار خوندم ولی از این به بعد میخوام گرافیک رو ادامه بدم
mamadshumakher
13th June 2012, 05:20 PM
بچه که بودم دنیای من خلاصه میشد تو ماشینک های کوچولوم.
عاشق دوچرخه سواری بودم.فوتبالم خیلی خوب بود.اما موقعیتشو نداشتم که بتونم وارد تیم بشم.
سعی کردم برم سمت رشته اتومبیلرانی که استعدادشو داشتم اما رشته پر هزینه ای بود محل سکونتم هم اجازه همچین کاری رو بمن نمیداد.
از اول دبیرستان عاشق زیست و فیزیک بودم و میخواستم پزشکی بخونم.اما یه اتفاقی افتاد که من دوم دبیرستان بعد از ماه تحصیل در رشته ریاضی فیزیک رفتم به یه هنرستان فنی و الکترونیک خوندم.
الانم که دارم کاردانیمو از رشته برق میگیرم.خوشحالم.هنوزم هدف زیاد دارم.به خیلیاشم رسیدم.
elinaaa
14th June 2012, 11:52 PM
بچه بودم دوست داشتم نقاش بشم و استعدادشم داشتم،بزرگتر که شدم دلم میخواست مهماندار هواپیما باشم...حالا هیچ کدوم نشدم
ولی اگه پسر بودم حتما دروازه بان فوتبال میشدم یا یه ارتشی( اینو گفتم چون خیلی بهش فکر کردم)...چقدر زود بزرگ شدیما...
هايدي0078
20th June 2012, 11:13 PM
وقتي بچه بودم از لحاظ شغلي مي خواستم پليس بشم بعد ها كه بزرگ تر شدم فهميدم خانم ها توي حوزه ي كار پليسي مثل مردا فعاليت جالبي ندارن بعد ترجيح دادم همون ارزوي دكتري رو در سر بپرورونم تا حالا تا هر جا كه تونستم اين پله ها را بالا رفتم به اميد خدا دوس دارم به قلش برسم..............
maryam16
20th June 2012, 11:42 PM
دوست داشتم ریاضیدان بشم اما وقتی سوم دبیرستان بودم فهمیدم با ریاضی دانشگاه نمیشه پول در اورد تصمیم گرفتم هوافضا بخونمو یه وسیله بسازم اما تاحالا که نشده فقط عمرم پشت کنکور تلف شده[narahat][nadanestan]
ıɥsnɯɐɯ
26th July 2012, 03:46 PM
من هنوز اونقدر بزرگ نیستم که آرزو های زمان قدیمو بگم.اما دوست داشتم پیانیست بشم.[shaad]
الانم دوست دارم وکالت بخونمو وکیل شم.[khejalat]یا دور دنیا رو بتونم بگردم.[nishkhand]
spinas2
26th July 2012, 07:37 PM
من از بچگی دوسداشتم روانشناس شم دوره راهنماییم عاشق حقوق شدم الان ک دبیرستانیم نمیدونم چرا میخوام کامپیوتر بخونم!
چرا البته یه دلیلشو میدونم که بتون نمیگم[nishkhand]
ساتین
28th July 2012, 12:27 AM
آرزو؟!!!!!!!!!!!!!!!
خب اون موقع ها ک کوچولو بودم دوس داشتم معلم بشم!! یخوده که بزرگتر شدم دوس داشتم پزشک بشم!!! باز یخوده بزرگتر که شدم دوس داشتم مهندس عمران بشم
باز یخوده بزرگتر مهندس نفت!!!!!
و الانم ک!!!!!!!!!!!!!!!!! منتظر جواب کنکورم!!!!!!!!!!!
سیر انتخابی داشتمآآآآآ!!!
parisa...74
10th August 2012, 11:50 AM
دوس داشتم بزرگ بشم كه شدم...[shaad]
ولي جدي دوس داشتم روانشناس بشم....كه ايشالله ميشم[shaad]
sare*
10th August 2012, 02:18 PM
بچه بودم ارزوي خاصي نداشتم اما ازوقتي محيطمو درك كردم هميشه كلبه چوبي جنگلي رو تويه ساحل اروم تواغوش تنهايي ارزوكردم[entezar2] [entezar2]
اخه فك ميكنم اشتباهي به اين دنيا اومدم.....!!!!!![soal]
پرازهيولاس [nadidan]
...آلوین...
12th August 2012, 04:25 AM
بچه بودم دوست داشتم بزرگ شدم ی فورد موستانگ قرمز داشته باشم.[fardemohem][fardemohem]
فعلا ماشین کنترلی شو دارم.[gerye][gerye]
تاببینیم خدا چی می خواد.sh_omomi36sh_omomi36
shiny7
14th August 2012, 03:56 PM
بچگی ها آرزوم بود خواننده بشم!!!!!!!!!!!!!! اما نمی شدکه!!!!!!!!!!....... در نتیجه مهندس شدم!!!!!! تفاوت را احساس کنید!!!!!!!!!!!!!!!!
tofan_nd
27th September 2012, 09:45 PM
سلام
من بچگی دوست داشتم یک دستگاه اختراع کنم و ننقشه اسباب بازی ها رو بهش بدم و از اون طرف اسباب بازی رو درست کنه و بده بیرون.
اسباب بازی هم که بیشتر بازی میکردم ساختمانسازی بود
حالا دانشجوی معماری هستم و قبل از دانشجو شدن تو این زمینه فعالیت داشتم و تو درسم خیلی موفقم و راضی هستم.
ایشالا همه به آرزوهاشون برسن. و مثل دوستمون که حادثه باعث شده نتونه به آرزوش برسه نشیم
ولی من یک توصیه دارم به این دوستمو همه
در هر موقعیت میشه نسبت به اون شرایط آرزوهای کوچیک و بزرگ کرد و بهشون رسید
اگه نتونستی فوتبالیست بشی می تونی تو فوتبال پارا المپیک اول بشی
من خودم کلی سختی تو زندگی کشیم تا به آرزوم رسیدم طوری که دیگه اون نشاطی رو که قبلا میتونست برام داشته باشه رو نداره
طلاومس
30th October 2012, 12:51 PM
وقتی کلاس اول بودم دوست داشتم معلم بشم بعد دوس داشتم دکتر وبعدشم پرستار .الان درحال حاضر دانشجوام ونمیدونم چیکاره بشم شاید دوباره برگردم سر معلمی[cheshmak]
n.nashmil
21st December 2012, 08:51 PM
وقتی کوچولو بودم دوست داشتم وسایل اطرافمو خراب کنم و یه چیز جدیدی بسازم یعنی عاشق اختراع کردن بودم الانم به آرزوم رسیدم .البته بعد اینکه بابامو ورشکست کردم[khanderiz]
[khanderiz][khanderiz][khanderiz]
fly in the sky
21st December 2012, 09:07 PM
منم دوست داشتم معلم بشم اما نشد. انشالله شما به هر ارزوی که دارین برسین.
hossein24
21st December 2012, 11:34 PM
من از بچگی آرزو داشتم مهندس بشمو چیزهای زیادی تولید و الانم با کمک خدا ب آرزوم رسیدم مهندس شدم
katayuon
21st November 2013, 10:49 PM
من از وقتی 3سالم بود دوسداشتم فیلسوف بشم و الان در حال تحصیل و به فلسفه علاقه زیادی دارم[khanderiz]
سمیه نجفی
21st November 2013, 11:37 PM
تا کلاس پنجم ابتدایی دوست داشتم دانشمند بشم یا مخترع و
توی دبیرستان موقع میخواستم مهماندار هواپیما بشم
توی دانشگاه تصمیمی قطعی گرفتم استاد دانشگاه بشم
اما حالا معلمم دارم تلاشمو میکنم استاد بشم...[nishkhand]
sara.shz
23rd November 2013, 03:07 PM
من وقتی بچه بودم دوس داشتم دکتر بشم که به مامانبزرگم که زیاد میرفت دکتر کمک کنم!اما وقتی بزرگتر شدم فهمیدم دلشو ندارم.تو بیمارستان فشارم میفته!!!
دکتر نشدیم اما مهندس شدیم!
1 آرزوی دیگه هم داشتم که رو ابرا بخوابم!!اما وقتی بزرگتر شدم فهمیدم نمیشه!!
Ronia
4th December 2013, 05:30 PM
از بچگی تا الان هیچ وقت نتونستم به نتیجه برسم که میخوام چه کاره بشم،آرزوی خیلی خاصی هم در این رابطه نداشتم،دبیرستان عاشق درس شیمی شدم و ارزوم این شد که توی این رشته تحصیل کنم ولی نشدsh_omomi37
الانم دارم مدیریت بازرگانی می خونم
solinaz
4th December 2013, 07:08 PM
من بچه که بودم ارزوم پرواز بود!
اصلا فکر میکردم میشه یه روزی پرواز کرد!شبا خواب پرواز میدیدم!
منتظر بودم که خودم بتونم یه چیزی درست کنم تا باهاش برممممممممممم تا اسمونااا[sootzadan]البته نه اون قدر بالا..ولی دوست داشتم یه خورده از رو زمین بلندشم
اصلا من اون موقع پشتکااااااااااااااااااااا ااار توپ...گیر بودم حسابی...
میرفتم بالای تخت...(پا تختی)...چادر دورتادور دستام مینداختم و مپریدم رو تخت[sootzadan]تختم فنری بود...با هربار پرش رو هوا جفتک و...مینداختم تا بلکه بشه این بالهای زیبا رو به حرکت دراورد[sootzadan]اینقدر میرفتم بالا پایین که اخرش غش میکردم رو تخت !کوچولو ببودم...تو فکرم بود با یه تیکه چوب و...میشه یه هواپیما ساخت که فقط برم توش بشینم[nishkhand]بقیه کاراشم از جمله هول دادن و...با بابام[nishkhand][tafakor]بیخیال...[nadidan]ولی خودمم موندم!گاهی اوقات فکر میکنم بعضیاشو تو خواب دیدم..شک دارم[nadanestan]بابا خودتونم براتون این اتفاق افتاده دیگه!؟؟!یادتون نمیاد اینا رو تو خواب دیدین یا بیداری!؟؟!
دیگه چه برسه به من که اون موقع کوچیک بودم الان...[sootzadan]
فقط میدونم عشقققققققققققق پرواز بودم و الانم هستم !ولی اون پشتکاری که داشتم پریدددددhttp://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/50.gifنمیدونمhttp://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/50.gif[esteghbal]یه اروز ی دیگم دارم...اونم پزشک گوش و حلق و بینی بشم[shaad]
اون موقع که کوچیک بودم هرکدوم از دوستام میگفتن ما دوست داریم پزشک شیم من مسخرشون میکردم...اصلا جدی نمیگرفتم...دوستشم نداشتم...
بیشتر عشق هنر بودم ولی الان نظرم برگشته![sootzadan]تلاش میکنم برای اینکه بهش برسم حالا
pegah*_
4th December 2013, 09:31 PM
به هرچی که ارزوم بودرسیدم.شکرخدا
سیدپویا
5th December 2013, 01:28 PM
همه ی ارزویم در تمام مراحل زندگی این است: که.......................روزی شهیدشووم
m_sepehri
23rd December 2013, 05:09 PM
من دوست داشتم دکتر بشم.
الان دارم مامایی میخونم.تقریبا دارم بهش میرسم[cheshmak]
* Elahe *
23rd December 2013, 06:03 PM
من توی دوران ابتدایی دوست داشتم معلم بشم.
توی دوران راهنمایی هیچ شغلی مد نظرم نبود.[nishkhand]
ولی از دوران دبیرستان دوست دارم مهندس بشم و تمام تلاشم رو میکنم تا به هدفم برسم[labkhand]
"VICTOR"
23rd December 2013, 06:16 PM
دوران بچګی فقط آرزو داشتم برادر بزرګتر داشته باشم که خب محال بود [nishkhand][sootzadan] ندارم دیګه ... http://www.njavan.com/forum/images/images_mood/new (67).gif
تا همین الآن هیچ آروزیی نداشتم ، ولی الآن یه آرزو دارم و اون اینه که قبل از مرګم راز این جهان رو کشف کنم ، بعدش یه حدود بیش از 17 سالی زندګی کنم ، بعد بمیرم دیګه [shaad]
کلاً بچه ی قانعی هستم ، هیچی از خدا نمی خوام ، خودش هر چی دوست داره بهم بده ... [nishkhand][cheshmak]
m.g.s.t.r
23rd December 2013, 06:22 PM
آرزو داشتم خلبان بشم بعدها زیست شناس هم به لیست اضافه شد ولی در نهایت هیچ کدام قسمتمون نشد!!!!
z@hra98
23rd December 2013, 07:42 PM
من از اولش دوست داشتم مهندس برق بشم!!!!!![khandeshadid]اما حالا خیلی خوشحالم ک تجربی رو انتخاب کردم واقعا دنیای زیست خیلی جالبه وآدم هم هرچی میخونه مشتاق تر میشه!!!!![alaghemand]
امیدوارم ک یه دکتر خوب بشم!!!!![tafakor]هنوزم اول راهم خیلی مونده ک بهشون برسم ![shaad][shaad]
fly in the sky
27th December 2013, 12:46 AM
ارزو داشتم معلم بشم نشدم
انشالله همه به ارزوهاشون برسن
kahrupay
27th December 2013, 12:48 AM
نداشتم، ندارم
کلا هرچی خدا بخواد[nishkhand]
زهراجون20
31st December 2013, 03:58 PM
آرزو!چ واژه ی قشنگی!بچگی!چه رویای دوری!(یکی جرات داره بگه هنوز بچم ب جان خودم گازش میگیرم!)
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.