yas-90
19th April 2012, 03:14 PM
سلامت نیوز: کدو گیاهی سرشار از ماده مغذی است و می توان آن را خام نیز مصرف کرد. عمده تولیدکنندگان این گیاه کشورهای ژاپن، چین، رومانی، ایتالیا، ترکیه، مصر و آرژانتین هستند.
* به نوشته سایت «هلث نیوز»، ویتامین c موجود در کدو همراه با لوتئین برای حفظ و بهبود سلامت چشم مفید است.* مقدار آب زیاد در آن باعث ایجاد سیری و کاهش وزن می شود.* فیبر موجود در آن مانع از بروز یبوست و بروز سرطان روده می شود.
* مصرف منظم این گیاه حاوی ویتامین c خطر بروز آسم و بیماری اسکوربوت را کاهش می دهد.* پتاسیم و فولات آن برای عملکرد درست بدن لازم است.* خطر بروز بیماری ام. اس را پایین می آورد.* مانع از بروز بیماری قلبی و علایم مربوط به آن مانند کلسترول بالا می شود.* پوست آن حاوی بتاکاروتن است.
* منیزیم و پتاسیم موجود در کدو، فشار خون را پایین می آورد.
* به نوشته سایت «هلث نیوز»، ویتامین c موجود در کدو همراه با لوتئین برای حفظ و بهبود سلامت چشم مفید است.* مقدار آب زیاد در آن باعث ایجاد سیری و کاهش وزن می شود.* فیبر موجود در آن مانع از بروز یبوست و بروز سرطان روده می شود.
* مصرف منظم این گیاه حاوی ویتامین c خطر بروز آسم و بیماری اسکوربوت را کاهش می دهد.* پتاسیم و فولات آن برای عملکرد درست بدن لازم است.* خطر بروز بیماری ام. اس را پایین می آورد.* مانع از بروز بیماری قلبی و علایم مربوط به آن مانند کلسترول بالا می شود.* پوست آن حاوی بتاکاروتن است.
* منیزیم و پتاسیم موجود در کدو، فشار خون را پایین می آورد.