PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باقلا، منبع طبیعی فسفر و آهن



yas-90
7th April 2012, 04:50 PM
سلامت نیوز : به گزارش سلامت نیوز ، باقلا، گیاه بومی جنوب غرب آسیا و شمال آفریقاست که از ۵هزار سال پیش کشت می شود. این گیاه حاوی مواد مغذی لازم برای بدن از جمله فسفر، پتاسیم، ویتامین k و آهن است. میزان مصرف باقلا در اروپا، آفریقا و آسیا بسیار بالاست، این گیاه منبع عالی تیامین است که برای حفظ عملکرد طبیعی سیستم عصبی ضروری است.ویتامین a موجود در آن برای سلامت پوست، تقویت بینایی و رشد استخوان ضروری است.مقدار زیاد پتاسیم در باقلا به بدن کمک می کند تا فشار خون را در حد طبیعی حفظ کند و عملکرد قلب را تنظیم کند.فسفر موجود در این گیاه برای شکل گیری استخوان و دندان مهم است و به بدن در بهره گیری از ویتامین کمک می کند.منبع غنی فیبر است. فیبر به سیستم گوارشی کمک می کند تا غذا سریع تر هضم شود.باقلا کم کالری و بدون کلسترول است.اسیدآمینه آن نقش انتقال دهنده عصبی را در مغز ایفا می کند.

SaSaMc2
7th April 2012, 08:01 PM
فابيسم! [negaran]

yas-90
8th April 2012, 12:01 AM
فابيسم! [negaran]

http://www.njavan.com/forum/showthread.php?118591

ab.bb
27th January 2013, 08:53 PM
من خیلی باقالا دوست دارم؛ میگن خامش ضرر داره؛ درسته یا نه؟
من تا حالا این همه خام خوردمش چیزیم نشده.

yas-90
23rd August 2013, 01:00 AM
من خیلی باقالا دوست دارم؛ میگن خامش ضرر داره؛ درسته یا نه؟
من تا حالا این همه خام خوردمش چیزیم نشده.

سلام[golrooz]
ببخشید من تا حالا این سوال رو ندیده بودم....دیره اما امیدوارم جوابگو باشه

خوردن باقلا خام گفته میشه میتونه باعث مسمومیت و حساسیت شدید میشه ولی وقتی شما با مصرف چندیدن باره اون مشکلی براتون پیش نیومده پس احتمالا از حساسیتش در امان خواهید بود ولی برای جلوگیری از مسمومیتش بهتره در میزان مصرفش احتیاط کنید

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد