PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه نویسی برای آی سی ها و قطعات

mpkahkeshan
5th April 2012, 01:07 AM
سلام دوستان. می خواستم بدونم چه جوری برای یه قطعه الکترونیکی مثلا یه آی سی برنامه می نویسند؟ با چه زبانی؟ و چه جوری برنامه رو بهش انتقال می دن تا اجرا بکنه؟ خیلی ممنون می شم اگر کمکم کنید [nishkhand][nishkhand][nishkhand][golrooz][golrooz][golrooz]

عرفان سلیم زاده
5th April 2012, 10:44 AM
سلام دوستان. می خواستم بدونم چه جوری برای یه قطعه الکترونیکی مثلا یه آی سی برنامه می نویسند؟ با چه زبانی؟ و چه جوری برنامه رو بهش انتقال می دن تا اجرا بکنه؟ خیلی ممنون می شم اگر کمکم کنید [nishkhand][nishkhand][nishkhand][golrooz][golrooz][golrooz]

سلام
این مباحث باید از طریق رشته الکترونیک دنبال بشن چون شما اول باید ای سی رو بشناسی تا بتونی برنامه مورد نیاز رو بنویسی.
در بیشتر موارد از زبان سی و بیسیک استفاده میشه و ای سی ها هم معمولا pic یا avr هستند که هر کدام کتاب خانه های خودشون رو دارند که باید یاد بگیریدشون.
البته تراشه های FPGA هم هستند که همون مدارات منطقی یک پارچه قابل برنامه ریزی هستند.
من خودم دارم زبان سی رو برای میکروکنترولر های avr دارم یاد میگیرم.
موفق باشین[golrooz]

javad4481
25th April 2012, 02:33 PM
ببين داداش واسه اينكه بخواي براي آي سي برنامه بنويسي اول بايد از avr شروع كني كه از همه آسون تره
avr چيه؟
avr يك ميكرو كنترلر هست كه بوسيله كامپيوتر و توسط يك سخت افزار خاص كه بهش مي گن پروگرمر برنامه ريزي مي شه
شما مي تونيد توسط نرم افزار baskam به زبان بيسيك براي avr برنامه بنويسيد البته ميتوني توسط نرم افزار codevision هم به زبان c بنويسي اما يكم سخته همون بسكام بهتره
قدم اول:يك پروگرمر ساده از نوع stk300 از فروشگاه هاي اينترنتي تهيه ميكني
قدم دوم:يك ميكرو كنترلر avr ارزان نوع atmega8 هم از همون فروشگاه مي خري
قدم سوم:نرم افزار baskam avr رو نصب ميكني
قدم چهارم: برنامه نويسي ميكني
قدم پنجم:برنامه اي كه نوشتي رو كامپايل ميكني و بعد توسط نرم افزار ميريزي تو avr
قدم ششم:avr رو رو بردت قرار ميدي
قدم:هفدم:لذتشو ميبري
ببين كار با اين خيلي ساده است طوري كه وقتي شروع كني معتاد مي شي
كلا با اين ميكرو كنترلر ها ميتوني رله رو كنترل كني -دما رو بخوني-رو lcd كاراكتري متن بنويسي -از سنسور دريافت كني تجزيه و تحليل كني و مثلا يك موتور رو روشن كني
تو ربات ازش استفاده كني
تو زمان هاي لازم مثلا برق خونه رو كنترل كني
و هزاران كار ديگه...........................
اگه راهنمايي خواستي بگو راهنمايت كنم

javad4481
25th April 2012, 02:36 PM
ميكرو كنترلر هاي ديگري هم هست اين ميكرو هاي كه گفتم 8 بيت
32 بيت هست بهش ميگن arm تو گوشي هاي بلا استفاده مي كنن
مثل apple i4
samsung glaxy s2
كه روشون سيستم عامل نصب ميشه مثل مكينتاش آندرويد ويندوز سي اي ،لينوكش و...................
كلاك كاريشون از 100mhz تا 1.5ghz هست
پردازنده جديدي كه الان اومده exynos كه تا 2ghz كلاك كاريش هست و تو چيپستش gps هم داره

asal11
16th November 2012, 11:25 PM
با سلام خدمت دوستان من مداری دارم که با استفاده از سنسور کار می کند می خواستم چجوری میشه برای این مدار برنامه نوشت با کدام ای سی حداقل ای سی کوچک باشد بعه طوری که قبل از قبل از کار کردن مدار کلیه دستورات از ای سی قابل برنامه ریزی شده بگذرد بعد مدار کار کند و یک نکته هم این است که وقتی مدار کار میکند به طور مداوم بعد از مثلا یک دقیقه یا بیشتر مدار قطع شود و دوباره که سنسور فعال شد دوباره کار کند اینم از نقشه مدار با تشکر

asal11
18th November 2012, 06:41 PM
کسی از دوستان نیست جواب بده مرسی[gerye]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد