توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آزمون تخیل
ارغنون
28th March 2012, 08:46 AM
اینجا (http://www.ravanyar.com/results/OtherTestGenerator.aspx?TestNumber=28)بروید.
عضویت الزامی است.
ارغنون
28th March 2012, 08:47 AM
شما تخيل بيش از اندازهاى داريد و به همين دليل ممکن است دچار ترسهاى غيرواقع بينانه شويد و نسبت به سرزنش و درد بيش از اندازه حساسيت نشان دهيد. از طرف ديگر ممکن است استعداد هنرى فراوان داشته و اين توانائى بروز گستره کامل بيان هنرى را براى شما فراهم سازد و شما را تبديل به فردی موفق نمايد.
برای من که درست بود!
master_mind
28th March 2012, 10:40 AM
داراى قدرت تخيل روشن و واضحی مىباشيد و به کمک آن مىتوانيد خود را در جاى ديگرى بگذاريد و از آن براى کمک به خودتان بهخوبى استفاده مىکنيد ولى اجازه نمىدهيد عقل سليم شما تحت تاثير تخيل قرار گيرد و از واقعيتها دور نمىشويد.
این یکی مال من بود
محسن آزماینده
28th March 2012, 12:33 PM
شما داراى قدرت تخيل مىباشيد اما اين توانائى تحت کنترل بوده و بصورت ارادى مورد استفاده قرار مىگيرد.
ممکن است بهعنوان فردى سرسخت و يکدنده محسوب گرديد و مورد پذيرش ديگران نيز باشيد اما شوخطبعى و انعطافپذيرى خود را از دست مىدهيد.
در مجموع وجود اين توانائى براى شما مفيد و سودمند است.
برای من این اومد
salma1
28th March 2012, 01:08 PM
خیلی ممنون
چیز بسیار جالبی بود و درست
hadi elec
28th March 2012, 02:14 PM
داراى قدرت تخيل روشن و واضحی مىباشيد و به کمک آن مىتوانيد خود را در جاى ديگرى بگذاريد و از آن براى کمک به خودتان بهخوبى استفاده مىکنيد ولى اجازه نمىدهيد عقل سليم شما تحت تاثير تخيل قرار گيرد و از واقعيتها دور نمىشويد.
حسین متقی
28th March 2012, 02:52 PM
شما تخيل بيش از اندازهاى داريد و به همين دليل ممکن است دچار ترسهاى غيرواقع بينانه شويد و نسبت به سرزنش و درد بيش از اندازه حساسيت نشان دهيد. از طرف ديگر ممکن است استعداد هنرى فراوان داشته و اين توانائى بروز گستره کامل بيان هنرى را براى شما فراهم سازد و شما را تبديل به فردی موفق نمايد.
استعداد هنریم کجا بوده
استعداد فنی مهندسی دارم !!!!(چه نوشابه ای برای خودم باز میکنم-)
SaSaMc2
28th March 2012, 04:03 PM
سلام...[golrooz]
ممنون...[golrooz]
داراى قدرت تخيل روشن و واضحی مىباشيد...
و به کمک آن مىتوانيد خود را در جاى ديگرى بگذاريد...
و از آن براى کمک به خودتان بهخوبى استفاده مىکنيد...
ولى اجازه نمىدهيد عقل سليم شما تحت تاثير تخيل قرار گيرد و از واقعيتها دور نمىشويد.
fantastic girl2
28th March 2012, 04:26 PM
http://www.ravanyar.com/Images/3.jpg
Sa.n
28th March 2012, 04:36 PM
نتيجه آزمون
.
sheri khoshgele
28th March 2012, 05:47 PM
*WIZARD*
28th March 2012, 08:06 PM
برا منم این اومد
ریپورتر
28th March 2012, 08:31 PM
ارغنون
28th March 2012, 09:50 PM
چقدر همه قدرت تخیلشون واضح و روشنه!
ماشالله!
المیرا70
29th March 2012, 11:01 AM
من نمیدونم چطور باید عضو بشم کمممممممممممممممممممممممک
المیرا70
29th March 2012, 11:08 AM
مشکل حل شد عضو شدم.ولی آزمون تخیل رو پیدا نکردم[khejalat]
المیرا70
29th March 2012, 11:17 AM
مشکل دومم حل شد نتیجه اش هم این شد که کاملا درسته
ممنون ارغنون جان
golden3
29th March 2012, 02:26 PM
به نظرم درست بود
ممنون[golrooz]
golden3
29th March 2012, 02:29 PM
فکر کنم سرکاری بودآ[nishkhand]
برای اکثر دوستان1چیزشد[taajob]
Sa.n
29th March 2012, 07:33 PM
برای 10 نفر از دوستان این در اومد که یکی ش هم خودمم:
[tafakor][tafakor][tafakor][tafakor]
محسن آزماینده
29th March 2012, 08:47 PM
برای 10 نفر از دوستان این در اومد که یکی ش هم خودمم:
[tafakor][tafakor][tafakor][tafakor]
برای من یکی دیگه اومد
[soal][khejalat]
Sa.n
29th March 2012, 09:17 PM
برای من یکی دیگه اومد
[soal][khejalat]
درسته ولی چرا 10 نفر یکی شده و فقط چند نفر به غیر از این در اومده یعنی قدرت تخیل این 10 نفر مثل مثل همه؟؟؟
محسن آزماینده
29th March 2012, 09:21 PM
درسته ولی چرا 10 نفر یکی شده و فقط چند نفر به غیر از این در اومده یعنی قدرت تخیل این 10 نفر مثل مثل همه؟؟؟
میشه گفت تست دقیقی نیست
Sa.n
29th March 2012, 09:25 PM
میشه گفت تست دقیقی نیست
آره خیلی خیلی دقیق نیستش
محسن آزماینده
29th March 2012, 09:30 PM
آره خیلی خیلی دقیق نیستش
حتما منم خیلی خیلی متفاوتم[bamazegi]
Sa.n
29th March 2012, 09:33 PM
حتما منم خیلی خیلی متفاوتم[bamazegi]
پس اون چند نفر دیگه ای هم که کلا با اون یکیا فرق داشتند متفاوتند نه؟؟[nishkhand]
afarideh
30th March 2012, 03:31 PM
Sa.n
30th March 2012, 03:35 PM
شدیم 11 نفر[nishkhand]
[nishkhand]
afarideh
30th March 2012, 03:47 PM
شدیم 11 نفر[nishkhand]
[nishkhand]
خوبه که تازه من فکر میکنم بیشتر هم بشیم
[nishkhand]
نارون1
30th March 2012, 09:09 PM
دوستان عزیز ......
آزمونهای این سایت روایی و پایایی مشخصی ندارن ، و طبق ارائه سایت روان یار جنبه سرگرمی داره ..........[golrooz]
Easy Bug
31st March 2012, 12:31 PM
شما داراى قدرت تخيل مىباشيد اما اين توانائى تحت کنترل بوده و بصورت ارادى مورد استفاده قرار مىگيرد.
ممکن است بهعنوان فردى سرسخت و يکدنده محسوب گرديد و مورد پذيرش ديگران نيز باشيد اما شوخطبعى و انعطافپذيرى خود را از دست مىدهيد.
در مجموع وجود اين توانائى براى شما مفيد و سودمند است.
مرسی ، جالب بود
386
3rd April 2012, 03:53 PM
اینم مال من بود
ارغنون
6th April 2012, 08:10 PM
میشه گفت تست دقیقی نیست
کی گفته دقیق نیست.
اکثر افراد از لحاظ تخیل مثل همن!
افراد کمی پیدا میشن مثل شما تخیل کنترل شده داشته باشن یا مثل من تخیل زیاد داشته باشن.
به همین سبب هنرمندا و آدمای مطلقا عقلانی هم کمن.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.