توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرمزته یا آبیته؟
BaAaroOoN
28th March 2012, 02:07 AM
قبلش با عرض احترام فراوون به آبی های گرامی،این تاپیک تنها به هدف سرگرمی بوده و قصد اهانت به هیچ یک ار طرفداران قرمز و آبی رو نداره...پس خواهشم اینه که،بدون کری خونی،فقط از با هم بودن لذت ببرین!
نقل است روزی شیخ و مریدان در جایگاه ویژه آوردگاه آزادی بازی آبی وقرمز را به نظاره بنشسته بودندی که ناگاه بادی عظیم وزیدن گرفت و جمله مریدان حامی تیمقرمزرا با خود ببُرد. مریدانآبی دوست این صحنه را بسیار خوش آمد. پس شیخ را پرسیدند: یا شیخ، حکمت چیست که این باد،قرمزان را با خود بِبُرد و ما بر جای خویشتن استوار مانده ایم؟ آیا جز این است که ما حقیم و آنان باطل؟ فرمود: ای چلمنان، شاد مشوید و دل خوش مدارید که شما خود سوراخید و باد از میان سوراخهایتان عبور همی کند و این گونه است که بر جای ماندید... و مریدانن گریبان ها چاک دادندی و شیر سماور را به داور منسوب نمودندی...
Ehsan M
28th March 2012, 10:09 AM
با این که آبیم ولی متنش باحال بود [cheshmak]
BaAaroOoN
28th March 2012, 08:42 PM
پاسخ : قرمزته یا آبیته؟
با این که آبیم ولی متنش باحال بود
از احسان مومنی متشکرم...![tashvigh]
تیم پر ستاره ی استقلال باید به داشتن اینچنین طرفدار با شخصیتی به خودش بباله...!
NameEly
28th March 2012, 10:08 PM
من عاشق این کری خوانی هستم هاااااااااااااااااااااا [golrooz][tashvigh]
نقل است از مریدان شیخ که در دربی 74 از او در دقیقه ی 93 پرسیدن یا شیخ نظرت راجع به این پیروزی چیست
گفت افسوس که دنیا به اینجا رسیده است که ابی ها از زنبور عسل سبقت گرفته اند
زنبور هم در 10 دقیقه نمی توانست 3 گل بخورد که این ابی ها خوردند
نقل از پسر رحمتی که گفته بابا مهدی
شب دربی تا صبح خواب ایمون زاید رو میدیده و تا صبح 6 بار از خواب پریده [nishkhand][khande]
ولی اگه این ابی ها شانس نداشتند الان باید دسته 4 لیگ تهران بازی میکردند [nishkhand][khande]
امروز بازی با ملوان رو دیدم اون کاپیتان دوپینگی ابی ها رو دیدم افسوس خوردم که چقدر جای جباری خالیه که حداقل ابهت کاپیتانی داشته باشه[khanderiz]
کاپیتان های پرسپولیس :: علی کریمی , مهدی مهدی کیا
کاپیتان استقلال :: امیر ابادی زاده
اقا یک سوال دارم تستی هست :؟؟
کدام بازیکن استقلال در لیگ اروپا بازی کرده است ؟؟
1) فرهاد مجیدی 2) مجتبی جباری 3) امیرابادی زاده 4) خسرو حیدری
این مسابقه بین بازیکن های اصلی استقلالی هست نه بازیکنان عبوری این تیم[nishkhand]
BaAaroOoN
28th March 2012, 11:14 PM
من عاشق این کری خوانی هستم هاااااااااااااااااااااا
منم موافقم.....[nishkhand]
اگه بقیه موافق باشن،استقلالیای عزیز هم مطالب خودشونو در رابطه با کری خونی(!!!!!)بذارن [esteress]تا ما پرسپولیسیا جواب بدییییییییم...!!!!![hoshdar]
Ehsan M
29th March 2012, 12:18 AM
از احسان مومنی متشکرم...![tashvigh]
تیم پر ستاره ی استقلال باید به داشتن اینچنین طرفدار با شخصیتی به خودش بباله...!
ممنووون.زیاد تشویق نکنین[nishkhand]شرمنده میشم [nishkhand]
بلدرچین
30th March 2012, 02:25 PM
قشنگ بودش ممنونم.من ابیم
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.