توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث چه راه کاری برای ترک عادات بد پیشنهاد میکنی؟
بلدرچین
23rd March 2012, 04:53 AM
جواب بدید ممنونم
Ehsan M
23rd March 2012, 05:24 AM
1-بشین تنها تو سکوت کامل فکر کن که چه عادت بدی داری و چرا اون عادتو داری!!
2-تصمیم بگیر که دیگه اون عادتو نداشته باشی چون اولین و بیش ترین ضررش به خودته!!
3-این وقتی عملی میشه که جدا خودت خواهان تغییر تو اخلاقت باشی و بخوای مه عادت بدت برطرف شه[cheshmak]
Sa.n
23rd March 2012, 10:03 PM
بستگی به عآدتش داره
اگه بگید که چه عادتی راهنمایی می کنم
اما بعد از این که عادت رو چیدا کردی می تونی راه کار هایی کشف کنی که توی ترک عادت کمکت کنن مثل ناخن جویدن که امروزه نوعی لاک اونده که طعم تلخ مانندی داره و هر موقع می خوای ناخن هاتو بجوی طعم تلخش اذیتت می کنه کم کم ازش کناره می گیری شاید پیش خودت بگی برای مردا چطور از همون لاک بی رنگش هم هست که می شه مصرف کرد اگر اینا دم دست نبود خودمون مقداری آب و فلفل رو با هم مخلوط می کنیم و روی ناخن ها می مالیم تا از عادت جویدن دست بکشیم
حالا من همه ی این ها رو گفتم که بگم اگر وسایل هم دم دست نیبود می تونید خودتون کاری بکنید که عادت از سرتو ن بیفته
حالا اگر عادتونو بگید راهنماییی میکنم
بلدرچین
24th March 2012, 04:47 AM
من نمیدونم.
عادات بد در زندگی روزمره...حالا هرعادت بدی...
هستی..
17th March 2013, 05:42 PM
من معمولا وقتی عادت بدی دارم تصمیم که بگیرم دیگه به عادت بدم فکر نکنم اون عادت بدد با فکر نکردم در موردش از بین میره خود به خود
- - - به روز رسانی شده - - -
من معمولا وقتی عادت بدی دارم تصمیم که بگیرم دیگه به عادت بدم فکر نکنم اون عادت بدد با فکر نکردم در موردش از بین میره خود به خود
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.