PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویتامینd احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد



yas-90
14th March 2012, 03:01 PM
سلامت نیوز: نتایج به دست آمده از مطالعات انجام شده در مرکز تحقیقات گوارش و کبد استان گلستان، حاکی از آن است که ویتامین d می‌تواند احتمال ابتلا به دیابت را کاهش دهد

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، طبق مطالعات انجام شده، محققان این مرکز دریافتند کسانی که از ذخیره ویتامین d خوبی برخوردارند، خطر توسعه دیابت نوع 2 در آنان کاهش می یابد.

محققان همچنین معتقدند که کمبود این ویتامین می‌تواند به ابتلا به دیابت نوع 2 منجر شود که در نتیجه چاقی و افزایش کلسترول خون به وجود می‌آید.

مواد غذایی بهترین منبع ویتامین d است، اگرچه همچنان خورشید منبع اصلی این ویتامین محسوب می‌شود اما نمی‌توان مواد غذایی را نادیده گرفت.

از بین مواد غذایی سرشار از ویتامین d می‌تواند به ماهی‌های چرب مثل ماهی آزاد، ماهی تن، ساردین و ماهی ماکرو اشاره کرد.

روغن ماهی نیز سرشار از ویتامین d می‌باشد، در غلات، محصولات لبنی، زرده‌ تخم مرغ، مارگارین، قارچ و جگر نیز ویتامین d وجود دارد.

همچنین نتایج یک پژوهش محققان انگلیسی نشان می‌دهد کودکانی که ویتامین d زیادی دریافت می‌کنند کمتر در سن بزرگسالی به دیابت مبتلا می‌شوند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد