PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال پیشنهاد تشکیل گروه انرژی های نو سایت

عرفان سلیم زاده
11th March 2012, 07:14 PM
سلام به کاربران و اساتید سایت.

تا امروز بعد از تحقیقات فراوان در مورد انرژی های تجدیدپذیر دیدم این تشکیل تیم میتونه به هم واسه خودمون سرگرم کننده باشه و هم کانونی برای یادگیری اعضای علاقه مند تبدیل بشه.

هدف از این تیم طراحی و ساخت مبدل های با راندمان و مزیت های خوب است که نمونه های اون حداقل تو کشور خودمون نباشه.

و اینم بگم که نگاه تیم بیشتر به یاد دادن مسائل و نکات جدید به کاربران و دریافت نظر های انها در زمینه های مورد علاقه انهاست.

پس هیچ فشار و زمان بندی وجود نداره و تمام کاربران میتوانند نظرات و سوالات خود را در هر سطحی بپرسند.[golrooz]
امیدوارم به همه ما خوش بگذره[nishkhand]

SaSaMc2
12th March 2012, 06:31 PM
سلام...[golrooz]

جزئيات كار به چه شكليه؟

عرفان سلیم زاده
12th March 2012, 08:48 PM
سلام...[golrooz]

جزئيات كار به چه شكليه؟
خب برای شروع دوست دارم اعضا یکی از انرژی های تجدید پذیر رو انتخاب کنند تا به توصیف جامع و نکات مبدل های کنونی(مزایا و معایب) بپردازیم.
این انتخاب شامل همجوشی هسته ای هم میشه چون پاک هستند.[nishkhand]
در واقع این پروسه به طراحی و ساخت یک مبدل ختم میشه ولی با صبر و حوصله جلو میریم تا کسی خسته نشه!
در ضمن مبدلی که طراحی میشه قابلیت ثبت رو نخواهد داشت و مستقیما وقف مردم میشه.
برای ساخت هم راهنمایی های لازمه رو میکنیم.
متن هایی که تو این تاپیک مطرح میشه در ارشیو سایت ذخیره میشه و اثر شما به اسم شما(با توجه به کپی رایت سایت) تو کل اینترنت پخش و توسط مردم استفاده میشه[tashvigh]
نظرتون چیه؟[golrooz]

SaSaMc2
13th March 2012, 01:04 AM
خوبه...[golrooz]

ولي من نميدونم چرا هر وقت ميرم توي اين گروه ها لينك عضويت رو پيدا نميكنم...!

عضا كيا هستن؟

عرفان سلیم زاده
13th March 2012, 02:28 AM
خوبه...[golrooz]

ولي من نميدونم چرا هر وقت ميرم توي اين گروه ها لينك عضويت رو پيدا نميكنم...!

عضا كيا هستن؟
سلام داداش[golrooz]
اعضا هر کسی میتونه باشه زیاد سخت نگیر[nishkhand]

باستان شناس
13th March 2012, 02:39 AM
سلام داداش[golrooz]
اعضا هر کسی میتونه باشه زیاد سخت نگیر[nishkhand]

سلام اقا عرفان عزیز

یک پیشنهاد دارم
[golrooz]

بهتر نیست در کنار این تاپیک که زحمت کشیدی ایجاد کردید اول یک گروه کاربری در بخش گروهای تخصصی یا متفرقه سایت ایجاد کنی

و از دوستان مربوطه دعوت نامه بفرستی و برنامه ها در همون گروه شرح بده

و کم کم اعضا رو با برنامه های بیشتری بیار به همین تاپیک ....

نظرتون چیه ؟ اینطوری خوبه ؟

عرفان سلیم زاده
13th March 2012, 03:58 PM
سلام اقا عرفان عزیز

یک پیشنهاد دارم
[golrooz]

بهتر نیست در کنار این تاپیک که زحمت کشیدی ایجاد کردید اول یک گروه کاربری در بخش گروهای تخصصی یا متفرقه سایت ایجاد کنی

و از دوستان مربوطه دعوت نامه بفرستی و برنامه ها در همون گروه شرح بده

و کم کم اعضا رو با برنامه های بیشتری بیار به همین تاپیک ....

نظرتون چیه ؟ اینطوری خوبه ؟

سلام خانوم خوبید؟
اتفاقا ایده خوبیه و فضای کاری رو افزایش میده.
ولی از یه نظر هم باید فکری برای تبلیغاتش بکنیم چون گفتم قرار نیست طرح خروجی ثبت بشه و یک راست با اسم بچه های طراحش و سایت افشا میشه.(گله نکنین[negaran])
این موضوع مزیتش اینه که بچه ها چیزای جدیدی یاد میگیرند و حتی میتونن از اجزای این طرح در اختراعات بعدی شون استفاده کنن(البته نمی تونن ادعا کنن که طرح مال اوناست وگرنه طرح شون به علت تکراری بودن رد میشه)
من امروز یه گروه راه می اندازم ممنون از پیشنهادی که دادین[golrooz]

javad4481
25th April 2012, 11:50 AM
سلام...[golrooz]

جزئيات كار به چه شكليه؟
ببين زياد سخت نگير هر جور انرژي نو ميخواي بگو برات طراحي كنم
هزينه بده طرح تحويل بگير خيلي ساده

حسین متقی
25th April 2012, 02:39 PM
به نظر من که این طوری کار کردن بی فایدس
چون تا پول نباشه طراحی هم نیست ایده هم نیست و......
مگه اینکه در کنارش یه منبع درامدی هم باشه حداقل سطحی

SaSaMc2
25th April 2012, 06:48 PM
ببين زياد سخت نگير هر جور انرژي نو ميخواي بگو برات طراحي كنم
هزينه بده طرح تحويل بگير خيلي ساده

سلام...[golrooz]

چه خوب...!

تخفيف بده مشتري شيم...[cheshmak]

اول بايد كار رو ببينم، بعد پول...[sootzadan]

javad4481
29th April 2012, 08:11 PM
چشم رو چشم
تخفيف 100%
شوخي كردم هيچ پولي نياز نيست بايد همه فكراشون رو روهمديگر بريزن به يك نتيجه خوب برسن با يك نفر كه جامعه پيشرفت نمي كنه واسه همين هم يك طرح خلاقانه مي زارم اينجا
توليد انر ژي از هيچ بوسيله آهنربا
http://uc-njavan.ir/images/fpm8ezf6rbfylrqn2h8w.png (http://uc-njavan.ir/)
ببخشيد اگه بد شد چون با paint كشيدم
روش كار اينطوريه كه وقتي شما با دست يكي از اين آهنربا ها رو حركت مي دي همه آهنربا ها با هم بطور دائمي (نسبتا) حركت مي كنن و بوسيله آرميچر برق توليد مي كنن
فقط بايد زاويه و فاصله هر آرميچر با آرميچر ديگه رعايت بشه

javad4481
29th April 2012, 08:13 PM
آقا واقعا شرمنده

حسین متقی
29th April 2012, 09:56 PM
ما تو ایران اصلا تولید موتور الکتریکی یا دینام یا ژنراتور داریم تو مقیاس 1-2-5-10 کیلو وات؟؟
با چه بازده هایی؟
من هر چی دیدم یا ایتالیایی بوده یا المانی یا چینی!!
خب تا تولید قطعات نباشه تولید برق بادی هم نداریم
در مورد همه ی قطعات همینطوره
حالا تا به حال کسی ایرانیشونو هم دیده این قطعاتو؟؟؟

javad4481
29th April 2012, 11:46 PM
فكر كنم تو تبريز باشه

حسین متقی
30th April 2012, 12:19 AM
فكر كنم تو تبريز باشه
چی تو تبریزه؟؟؟
اسمی چیزی؟
تولیداتش چیا هستن؟
............؟؟

mamadshumakher
6th May 2012, 10:01 PM
این طرح اهنربا رو بیشتر توضیح میدی؟
طرح انرژی های نو چی بهتر از انرژی خورشیدی؟اما کو حمایت.خیلی گرونه.
ما میتونیم از پنلهای خورشیدی و لامپهای led روشنایی خانه ها را تامین کنیم.همین درصد زیادی کاهش انرژی رو در پی داره.مشکل مصرف بالای یخچال کولر و ... هستن که به خاطر قیمت بالای پنلهای خورشیدی صرفه اقتصادی ندارن که با انرژی خورشیدی روشن بشن.
یه طرحی هم که خودم میخوام روش کار کنم قرار دادن یک مولد در مسیر لوله ی اب منازل است.به این صورت که مسیر لوله ی اب رو قطع میکنیم و به یه لوله عمودی وصل میکنیم تا ارتفاع 4الی 5 متری اونجا مسیر لوله رو برمیگردونیم به سمت پایین.هرچی ارتفاع بیشتر بهتر.در پایینترین نقطه در مسیر برگشت لوله,یه مولد میزاریم مانند اونچه که تو سد اتفاق میوفته اما در حجم پایین.به این ترتیب هروقت که تو خونه شیر اب باز بشه برق هم ذخیره میشه.روزانه چندبار شیر اب باز میشه؟

حسین متقی
6th May 2012, 10:32 PM
این طرح اهنربا رو بیشتر توضیح میدی؟
طرح انرژی های نو چی بهتر از انرژی خورشیدی؟اما کو حمایت.خیلی گرونه.
ما میتونیم از پنلهای خورشیدی و لامپهای led روشنایی خانه ها را تامین کنیم.همین درصد زیادی کاهش انرژی رو در پی داره.مشکل مصرف بالای یخچال کولر و ... هستن که به خاطر قیمت بالای پنلهای خورشیدی صرفه اقتصادی ندارن که با انرژی خورشیدی روشن بشن.
یه طرحی هم که خودم میخوام روش کار کنم قرار دادن یک مولد در مسیر لوله ی اب منازل است.به این صورت که مسیر لوله ی اب رو قطع میکنیم و به یه لوله عمودی وصل میکنیم تا ارتفاع 4الی 5 متری اونجا مسیر لوله رو برمیگردونیم به سمت پایین.هرچی ارتفاع بیشتر بهتر.در پایینترین نقطه در مسیر برگشت لوله,یه مولد میزاریم مانند اونچه که تو سد اتفاق میوفته اما در حجم پایین.به این ترتیب هروقت که تو خونه شیر اب باز بشه برق هم ذخیره میشه.روزانه چندبار شیر اب باز میشه؟

به نظر شما این انرژی که میخواین بگیرین از حرکت اب از توی لوله-از کجا میاد؟؟؟
حتما از همون ارتفاعی کا لوله ی اب رو بالا و پایین اوردین؟
خب انو انرژی که ابو حل داده از کجا اومده؟
از اختلاف ارتفاع
خب این اختلاف ارتفاع رو از کجا میارن؟؟
از منبع اب
منبع اب رو چطوری پر اب کردن؟
با پمپ اب
پمپ اب با چی کار میکنه؟
با برق یا سوخت
خوب پس طرح شما اگر با بهترین تکنولوژی روز دنیا ساخته بشه باز هم وضع رو بدتر از اولش میکنه!!
منم از این طرحا زیاد دادم اشکال نداره تجربت زیاد بشه درست میشه تا چند سال دیگه
یادش به خیر دوران راهنمایی!!! عجب طرحایی میدادم؟(البته الان زیاد یادم نیست زیاد)
راجع به اون طرح اهن ربا هم کار بی فایده ایه توضیحش-تازه خیلی پیچیدس اصلا حال ندارم توضیح بدم راستشو بخواین
از تعدادی اهنربا با چینشی خاصه که با شارژ اول به مقدار a دشارژی به مقدار a+E به سیمپیچ القایی برمیگردونه کلیتش میتونه به شکل 1 موتور دوار دربیاد که از همین خواسیت به شکل دیگه ای استفاده میکنه و به مدت زمان محدودی نیرو میشه از موتور تحویل گرفت البته این برداشت منه و میتونه اشتباه باشه ولی کلیت ماجرا اینه که ارژی ارزان از این راه تولید نمیشه
و کار به نتیجه نرسیده
بعضیها هم با حتی توی ایران چنین طرحهایی رو قبلا ثبت کردن حتی چندبار و به نام چند نفر!!!
ولی هیچکدام کار نمیکنه!!

mamadshumakher
6th May 2012, 10:55 PM
داداش چرا سخت میگیری؟لوله اب خونتون نمیدونی چه فشاری داره؟نیاز به هیچ پمپی نیست.شما فقط کافیه مسیر اب فعلی رو قطع کنید بالا ببرید و برگردونید.نیاز به پمپ کردن اب هم نیست.کدوم خونه 2طبقه رو دیدید که پمپ داشته باشه واسه انتقال اب به طبقه دوم؟

حسین متقی
6th May 2012, 11:00 PM
داداش چرا سخت میگیری؟لوله اب خونتون نمیدونی چه فشاری داره؟نیاز به هیچ پمپی نیست.شما فقط کافیه مسیر اب فعلی رو قطع کنید بالا ببرید و برگردونید.نیاز به پمپ کردن اب هم نیست.کدوم خونه 2طبقه رو دیدید که پمپ داشته باشه واسه انتقال اب به طبقه دوم؟
همه ی خونه ها به پمپ و منبع اب نیاز دارند وگرنه اصلا اب جریان پیدا نمیکنه از توی لوله
مگه اینکه بعضی جاها داره تازه اونم واسه اختلاف ارتفاع طبیعی توی خط لولس که اونم با این طرح شما فشار اب رو کم میکنه
تازه این طرحتون قبلا ثبت شده
شما علمی طراحی نکردین حداقل بعضی چیزا رو حواستون نیست مثل بقای انرژی-پایستگی انرژی-جمع جبری ساده-ومحدودیتهای بازدهی در تکنولوژی

حسین متقی
6th May 2012, 11:03 PM
سخت نمیگیرم سخت هم نیست
کمی قانون داره فقط
از بس دوروبرمون بی قانونی پره که عادت کردیم
اگه اینطوری بود 100 تا از این سیستمی که شما میگیو پشت سر هم میزاشتن و برق مجانی بود که همه داشتیم!!!!
نمیشه
حداقل اونطوری که شما میگین نیست
قوانین فیزیک هم وجود دارن!!

حسین متقی
6th May 2012, 11:07 PM
چشم رو چشم
تخفيف 100%
شوخي كردم هيچ پولي نياز نيست بايد همه فكراشون رو روهمديگر بريزن به يك نتيجه خوب برسن با يك نفر كه جامعه پيشرفت نمي كنه واسه همين هم يك طرح خلاقانه مي زارم اينجا
توليد انر ژي از هيچ بوسيله آهنربا
http://uc-njavan.ir/images/fpm8ezf6rbfylrqn2h8w.png (http://uc-njavan.ir/)
ببخشيد اگه بد شد چون با paint كشيدم
روش كار اينطوريه كه وقتي شما با دست يكي از اين آهنربا ها رو حركت مي دي همه آهنربا ها با هم بطور دائمي (نسبتا) حركت مي كنن و بوسيله آرميچر برق توليد مي كنن
فقط بايد زاويه و فاصله هر آرميچر با آرميچر ديگه رعايت بشه
خب این تقریبا همونیه که من میگم دیگه
ولی کار نمیکنه این مدلش اصلا
البته این فقط شکل قیافشه به صورت خیلی ساده و برداشت شده از 1 عکس
چون خیلی پیچیده تره

mamadshumakher
6th May 2012, 11:35 PM
همه ی خونه ها به پمپ و منبع اب نیاز دارند وگرنه اصلا اب جریان پیدا نمیکنه از توی لوله
مگه اینکه بعضی جاها داره تازه اونم واسه اختلاف ارتفاع طبیعی توی خط لولس که اونم با این طرح شما فشار اب رو کم میکنه
تازه این طرحتون قبلا ثبت شده
شما علمی طراحی نکردین حداقل بعضی چیزا رو حواستون نیست مثل بقای انرژی-پایستگی انرژی-جمع جبری ساده-ومحدودیتهای بازدهی در تکنولوژی
اگه طرح من مشکل داره پس چجوری ثبت شده؟ منم نگفتم میخوام ثبت کنم.اینجا مطرح کردم تا دربارش بحث بشه.میشه مشکلات بقای انرژی -پایستگی انرژی-جمع جبری ساده-محدودیت های بازدهی در تکنولوژی رو درباره ی این طرح بگی.
من در شهر گرمسار زندگی میکنم و از کولرهای ابی زیاد استفاده میشه اونم رو سقف منازل.شلنگ اب کولرها بعضا تا ارتفاع 8متری هم کشیده میشه.پمپ ابی هم در کار نیست.
شما یه شلنگ اب رو بچسب برو بالای دیوار بایست.سر شلنگ رو هم به سمت بالا بگیر بعدش به یکی بگو شیر اب رو باز کنه.اب از شلنگ بیرون نمیزنه؟

mamadshumakher
6th May 2012, 11:46 PM
سخت نمیگیرم سخت هم نیست
کمی قانون داره فقط
اگه اینطوری بود 100 تا از این سیستمی که شما میگیو پشت سر هم میزاشتن و برق مجانی بود که همه داشتیم!!!!
نمیشه
بله میدونم محدودیت قوانین فیزیک وجود داره اما همینطور هم خیلی از کارها شدنیه اما انجام نمیدن.به طور مثال باز هم همین شهر گرمسار رو مثال میزنم بسیار هوای گرم با افتاب سوزانی داره.مساحت کویری هم زیاد داره فقط با یه نیروگاه خورشیدی میشه کلی از مصرف سوختهای فسیلی کاهش داد.با ابگرمکن های خورشیدی ساده روزانه میشه 200لیتر اب گرم تامین کرد پس حداقل 8ماه از سال میشه برای گرم کردن اب از گاز استفاده نکرد.اینا مواردی هستن که شدنین اما انجام نمیشن.چرا از لامپهای led به جای لامپ های کم مصرف استفاده نمیشه؟مگه نمیشه از led استفاده کرد؟میشه اما کو استفاده؟غیر اینها مطمئن باش هزاران طرح خوب دیگه همین امروز قابلیت استفاده دارن اما ...

حسین متقی
6th May 2012, 11:51 PM
اگه طرح من مشکل داره پس چجوری ثبت شده؟ منم نگفتم میخوام ثبت کنم.اینجا مطرح کردم تا دربارش بحث بشه.میشه مشکلات بقای انرژی -پایستگی انرژی-جمع جبری ساده-محدودیت های بازدهی در تکنولوژی رو درباره ی این طرح بگی.
من در شهر گرمسار زندگی میکنم و از کولرهای ابی زیاد استفاده میشه اونم رو سقف منازل.شلنگ اب کولرها بعضا تا ارتفاع 8متری هم کشیده میشه.پمپ ابی هم در کار نیست.
شما یه شلنگ اب رو بچسب برو بالای دیوار بایست.سر شلنگ رو هم به سمت بالا بگیر بعدش به یکی بگو شیر اب رو باز کنه.اب از شلنگ بیرون نمیزنه؟

چون ثبت اختراع توی ایران بعضی وقتا کشکی میشه تازه من 1 استثنا هم برای طرح گفتم که زمانیه که اختلاف ارتفاع طبیعی در طول لوله باشه که تازه باز هم به نظر من ارزش ساخت نداره به دلایل اقتصادی و فرسودگی بالا

قبلا هم کسانی رو دیدم که چنین طرحی رو دارن و توی همین انجمن هم نوشتن و من به اونا هم توضیح دادم(فکر کنم دقیق یادم نیست)

خب اخه واسه هر خونه 1 پمپ اب نمیزارند که!!!
شما منابع اب رو ندیدین داخل و خارج شهر؟؟
که در ارتفاع هستند؟؟ تعدادشون خیلی زیاده و برای هر کدوم 1 پمپ میزارند برای افزایش فشار اب که به طبقات بالا برسه
اصلا اینارو بیخیال
به نظرت فشار اب از کجا به وجود میاد؟؟ و برای چی نباید کم باشه؟؟
درست میگی که اگه چمیدونم بری شیلنگ رو تا 1 ارتفاعی بالا ببری بازم اب میاد ولی اگه 10-متر ببری بالا یا بالاخره تا ارتفاعی ببریش بالا دیگه اب توش حرکت نمیکنه
تازه طرح شما مثل اینه که شیر ابو ببندی !! داری انرزی که فشار اب رو بوجود میاره رو ازش میگیره یعنی فشار رو میشکونی و کم میکنی

حسین متقی
6th May 2012, 11:54 PM
بله میدونم محدودیت قوانین فیزیک وجود داره اما همینطور هم خیلی از کارها شدنیه اما انجام نمیدن.به طور مثال باز هم همین شهر گرمسار رو مثال میزنم بسیار هوای گرم با افتاب سوزانی داره.مساحت کویری هم زیاد داره فقط با یه نیروگاه خورشیدی میشه کلی از مصرف سوختهای فسیلی کاهش داد.با ابگرمکن های خورشیدی ساده روزانه میشه 200لیتر اب گرم تامین کرد پس حداقل 8ماه از سال میشه برای گرم کردن اب از گاز استفاده نکرد.اینا مواردی هستن که شدنین اما انجام نمیشن.چرا از لامپهای led به جای لامپ های کم مصرف استفاده نمیشه؟مگه نمیشه از led استفاده کرد؟میشه اما کو استفاده؟غیر اینها مطمئن باش هزاران طرح خوب دیگه همین امروز قابلیت استفاده دارن اما ...
3ساله من دارم اینجا از این حرفا میزنم
و دارم عملیاتی و خارج از دنیای مجازی هم جداگانه طراحی و ایده پردازی میکنم و سعی میکنم هم از امکانات موجود استفاده بشه و هم چیزای جدید اضافه کنم
ولی چیزی که شما میگی ارزش اجرایی نداره
کار شما مثل استفاده از فتو ولتاییک زیر نور لامپه!!!

mamadshumakher
7th May 2012, 12:54 AM
ببنید من نمیگم پمپ ابی وجود نداره.اصلا به هر طریقی هست این فشار اب مورد نیاز هست که داره به منازل میرسه.خب ما برای چرخاندن پره ی توربین به فشاری مثل همین فشار اب نیاز داریم.توربین بزرگی رو هم نمیخوایم بچرخونیم.
منم نمیگم 100% این طرح جواب میده اما نمای کلی طرح غلط نیست.این که شما با تجربه ای هم در اون شکی نیست اما اومدیم اینجا که بحث و تبادل نظر کنیم.شما بدون دلیل منطقی فقط میگی نمیشه.اگه نمیشه که چشم منم قبول میکنم.اما سر فرصت نمونه ی کوچیک این طرح رو میسازم ببینم چه نتایجی میده

hossien
7th May 2012, 01:14 AM
ببنید من نمیگم پمپ ابی وجود نداره.اصلا به هر طریقی هست این فشار اب مورد نیاز هست که داره به منازل میرسه.خب ما برای چرخاندن پره ی توربین به فشاری مثل همین فشار اب نیاز داریم.توربین بزرگی رو هم نمیخوایم بچرخونیم.
منم نمیگم 100% این طرح جواب میده اما نمای کلی طرح غلط نیست.این که شما با تجربه ای هم در اون شکی نیست اما اومدیم اینجا که بحث و تبادل نظر کنیم.شما بدون دلیل منطقی فقط میگی نمیشه.اگه نمیشه که چشم منم قبول میکنم.اما سر فرصت نمونه ی کوچیک این طرح رو میسازم ببینم چه نتایجی میده

سلام
ببخشید موضوع را می تونید لطفا یکبار دیگه بگین که چی هست که میشه یا نه.

mamadshumakher
7th May 2012, 01:24 AM
موضوع رو که در پست های قبلی توضیح دادیم.بحث سر اینه که با فشار اب داخل لوله اب منازل میشه چرخش یک مولد الکتریکی رو ایجاد کرد یا نه؟

حسین متقی
7th May 2012, 02:16 AM
موضوع رو که در پست های قبلی توضیح دادیم.بحث سر اینه که با فشار اب داخل لوله اب منازل میشه چرخش یک مولد الکتریکی رو ایجاد کرد یا نه؟
بله میشه ایجاد کرد و برق هم تولید میشه
در روز بسته به افراد ساکن در هر واحد تا 50 لیتر همفکر کنم مصرف اب بشه!!(دقیق نمیدونم)

SaSaMc2
7th May 2012, 01:20 PM
سلام...[golrooz]

يه جايي به نام شركت آب 100 واحد انرژي الكتريكي صرف انرژي جنبشي سيال آب ميكنه...

تا به 100 واحد مسكوني با فشار 1 در هر و واحد آب آشاميدني در دسترس باشه...

حال اگر با قرار گيري توربين يك دوم از اون انرژي رو بگيريم...

فشار سيال آب نيم برابر افت ميكنه...

پس اگر اين 1 واحد فشار واسه هر واحد مسكوني لازم نبود...

از همون اول 50 واحد انرژي براي حركت آب در اداره آب بيشتر مصرف نميكردن...

پس اگر اون فشار سيال رو در پشت بوم ميبينيد، حتما لازم بوده...

اين اعداد هم در تلفات صفر به اين صورت هست...

در حقيقت اونا 150 تا ميدن تا 100 تا حركت كنه...

و شما 50 تا ازش كم ميكني تا 25 تا بگيري...

حسین متقی
7th May 2012, 04:26 PM
سلام...[golrooz]

يه جايي به نام شركت آب 100 واحد انرژي الكتريكي صرف انرژي جنبشي سيال آب ميكنه...

تا به 100 واحد مسكوني با فشار 1 در هر و واحد آب آشاميدني در دسترس باشه...

حال اگر با قرار گيري توربين يك دوم از اون انرژي رو بگيريم...

فشار سيال آب نيم برابر افت ميكنه...

پس اگر اين 1 واحد فشار واسه هر واحد مسكوني لازم نبود...

از همون اول 50 واحد انرژي براي حركت آب در اداره آب بيشتر مصرف نميكردن...

پس اگر اون فشار سيال رو در پشت بوم ميبينيد، حتما لازم بوده...

اين اعداد هم در تلفات صفر به اين صورت هست...

در حقيقت اونا 150 تا ميدن تا 100 تا حركت كنه...

و شما 50 تا ازش كم ميكني تا 25 تا بگيري...

منم همینو میگم ولی نمیدونم چرا گوش شنوا نیست!!!

mamadshumakher
9th May 2012, 10:35 PM
خیلی جالب بود.ممنون.اما باز چندتا جای سوال پیش میاد.
1:گفتید اگر با قرار دادن توربین یک دوم انژی رو بگیریم.... این (اگر) خودش اشکال داره.با تصور ذهنی گفتید یک دوم؟احساس نمیکنید یکم زیاده؟
2:فرض کنیم فشار اب یه مقدار کم بشه اما مگه ما همیشه از حداکثر فشار اب استفاده میکنیم؟شیر اب رو فکر نکنم بیشتر از 30 الی 40 درصد ظرفیتش باز کنیم پس اگه فشار اب هم کم بشه باز هم نیازها رو میتونه برطرف کنه.
3:پس اگر اون فشار سیال رو پشت بوم میبینید حتما لازم بوده... این جمله یعنی چی؟

SaSaMc2
10th May 2012, 01:06 AM
خیلی جالب بود.ممنون.اما باز چندتا جای سوال پیش میاد.
1:گفتید اگر با قرار دادن توربین یک دوم انژی رو بگیریم.... این (اگر) خودش اشکال داره.با تصور ذهنی گفتید یک دوم؟احساس نمیکنید یکم زیاده؟
2:فرض کنیم فشار اب یه مقدار کم بشه اما مگه ما همیشه از حداکثر فشار اب استفاده میکنیم؟شیر اب رو فکر نکنم بیشتر از 30 الی 40 درصد ظرفیتش باز کنیم پس اگه فشار اب هم کم بشه باز هم نیازها رو میتونه برطرف کنه.
3:پس اگر اون فشار سیال رو پشت بوم میبینید حتما لازم بوده... این جمله یعنی چی؟

سلام...[golrooz]

بسه به نوع دينام شما ميتونيد تا 99% از فشار آب رو كاهش بديد...

به علت اينكه انرژي از منابع ملي صرف رسيدن آب با اون فشار به منزل شما شده...

در صورتي كه يك وات هم بگيري غير قانوني هست و مشكل حقوقي و شرعي داره...

دوست عزيز يك سري قوانين پايه رو بايد همشه براي توليد انرژي در نظر بگيري...

اتومبيل شما 200 كيلومتر سرعت داره و 100 اسب توان...

شما مجاز نيستي بيشتر از 100 كيلومتر سرعت داشته باشي...

پس ميتوني يه دينام بذاري و از 50 اسب بخار نيرويي كه استفاده نميشه براي توليد برق استفاده كني...

ولي اين انرژي اضافي از سوخت بنزين شما توليد ميشه...

پس اسمش ديگه توليد انرژي نيست...

تلفات انرژي بهش ميگن...

شما 50 واحد سوخت بيشتر مصرف ميكني تا شايد 40 واحد انرژي الكتريكي بيشتر توليد كني...

و اين نظر توليد يعني شكست...

mamadshumakher
10th May 2012, 10:57 PM
یعنی از فشار ابی که در اختیار من میذارن نمیتونم هرجور دلم میخواد استفاده کنم؟
اوکی اگه این اسمش تولید انرژی نیست بهتره به یه روش دیگه واسه تولید انرژی فکر کنیم.من با اون طرح ژاپنیها خیلی حال کردم که از راه رفتن مردم در پیاده روها برق روشنایی معابر رو تامین کردند.

حسین متقی
11th May 2012, 12:20 AM
اوکی اگه این اسمش تولید انرژی نیست بهتره به یه روش دیگه واسه تولید انرژی فکر کنیم.من با اون طرح ژاپنیها خیلی حال کردم که از راه رفتن مردم در پیاده روها برق روشنایی معابر رو تامین کردند.
اون طرح رو 1-2 سال قبل داشتم که با کریستالهای پیزو اجرایی میشد
ولی خب 6 ماه بعد در فرانسه در بعضی پیاده رو ها
و بعد از اون در چند کشور دیگه تولید شد و من به همه جا جار زدم که دیدین راست میگفتم!!!
حداقلش اینش بهم رسید
کیف کردم!!!
البته شاید قبل از من کسان دیگری هم بوده باشن !!!!!

SaSaMc2
11th May 2012, 01:34 AM
سلام...[golrooz]

اگر ميخواهيد روي انرژي كار كنيد:

چون اكثر انرژي هايي كه ما اونا رو تبديل ميكنم از خورشيد شروع ميشه...

هرچي چرخه تبديل شما به خورشيد نزديكتر باشه موفق تر خواهيد بود...

ساسا ام سي دو [nishkhand]

hossien
12th May 2012, 07:00 PM
این ایده در کشورهای مختلفی در اتوبان ها ، مترو ها و .... انجام شده است.
خدوم در سال 2010 در کنفرانس بین اللملی نوآوری یک طرح برای تامین برق از راه رفتن برای ویترین مغازه ها داده بودم و مقاله م پذیرفته شد.

mamadshumakher
12th May 2012, 11:55 PM
من اون طرح تولید برق از فشار لوله اب رو امتحان میکنم سر فرصت.
اما یه چیزی واسم سواله.نمیدونم اینجا بگم یا نه.قطعا مخالف های خودشو داره و اگه شدنی بود تا الان انجام میدادن.
چرا از توربین های کوچک بادی برای شارژ خودروهای الکتریکی در حال حرکت استفاده نمیکنن؟نقاط زیادی میشه طراحی کرد که بیشترین برخورد رو با مولکول های هوا داشته باشن.مگه چقدر وزن دارن؟مگه چقدر از انرژی جنبشی ماشین رو میگیرن؟
چند وقت پیش شرکت تویوتا خودروی مفهومیشو ارائه کرد که روس سقفش سلول خورشیدی گذاشته بود.یه شرکت چینی هم یه خودرو طراحی کرده بود که هم پنل خورشیدی داشت هم در حال حرکت از انژی باد برق تولید میکرد.یه سیستمی هم گذاشته بود مانند فتوسنتز که از co2 اکسیژن تولید میکرد.

حسین متقی
13th May 2012, 02:53 AM
اما یه چیزی واسم سواله.نمیدونم اینجا بگم یا نه.قطعا مخالف های خودشو داره و اگه شدنی بود تا الان انجام میدادن.
چرا از توربین های کوچک بادی برای شارژ خودروهای الکتریکی در حال حرکت استفاده نمیکنن؟نقاط زیادی میشه طراحی کرد که بیشترین برخورد رو با مولکول های هوا داشته باشن.مگه چقدر وزن دارن؟مگه چقدر از انرژی جنبشی ماشین رو میگیرن؟
چند وقت پیش شرکت تویوتا خودروی مفهومیشو ارائه کرد که روس سقفش سلول خورشیدی گذاشته بود.یه شرکت چینی هم یه خودرو طراحی کرده بود که هم پنل خورشیدی داشت هم در حال حرکت از انژی باد برق تولید میکرد.یه سیستمی هم گذاشته بود مانند فتوسنتز که از co2 اکسیژن تولید میکرد.
خب چون تمام انرژی بادی که دارین میگیرین ماشین داره تامیین میکنه چون میانگینا هوا در کل حرکت خودرو ثابته و انرژی نداره و شما در واقع دراین انرژی رو دارین از خود ماشین میگیرین و با تبدیلش به برق دوباره به خودرو برمیگردونین!!
که بازم 1 دینام قویتر خیلی بهتره
تازه اون شرکت هم چینی هم فکر کنم دیدم ماشینشو-زمانی که باد موافق میوزه مثل بادبان از انرژی استفاده میکنه
اگرم اونی که من میگم نباشه احتمالا فقط زمانی که باد مخالف شدیدی میوزه ازش استفاده میشه که به نظرم اصلا اقتصادی نمیاد!! همون مفهومیه!!
همه ی شرکتها دارن ایرودینامیک رو افزایش میدن که پسار کاهش پیدا کنه ولی این کار باعث کاهش شدیدی ایرودینامیک و افزایش ضریب پسار میشه

SaSaMc2
13th May 2012, 04:13 AM

سلام...[golrooz]

يه وقت فكر نكني ما آدماي گيري هستيم و يا مشكي با ايده هاي ديگران داريم...

من به شخصه در حد توانايي و تجربه ام سعي ميكنم راهنماي و كمكه دوستان باشم...

دوست عزيز:

شما توي يك اتومبيل نيشستيد...

دستتون رو از شيشه مياريد بيرون و ميبينيد باد با سرعت زياد در حال وزيدنه و دست شما رو به عقب ميبره...

نيروي قابل قبولي به نظر مياد كه ايده هاي زيادي رو به همراه داره...

ولي در حقيقت سيال هواي اطراف شما ثابت هست و شما در اون با سرعت حركت ميكنيد...

و اين نيرو از موتور اتومبيل شما و سوختن بنزين توليد ميشه...

شما اگر هر نوع درگ يا مقاومتي در حركت ايجاد كني بايد سوخت بيشتري مصرف كني...

اگر هم منظور شما استفاده از باد غالب هست كه نه هميشگيست و نه در جهت حركت شما...

اون صفحات فتو ولتاييك، روي سقف هست، و ايجاد دِرَگ نميكنه...

با تشكر از شما...[golrooz] و توضيحات صحيح حسين مت...[golrooz]

mamadshumakher
14th May 2012, 01:08 AM
يه وقت فكر نكني ما آدماي گيري هستيم و يا مشكي با ايده هاي ديگران داريم...<BR><BR>من به شخصه در حد توانايي و تجربه ام سعي ميكنم راهنماي و كمكه دوستان باشم...<BR>این حرفا چیه داداش.من که خیلی قبولت دارم.منم که اینجا اومدم از تجربه های شما استفاده کنم.اگه یوقت روی یه چیزی پا فشاری میکنم ببخشید.مدلمه.تا بهم ثابت نشه روش گیر میکنم.ممنون ازین که با حوصله جواب سوالامو میدید.<BR>
خب چون تمام انرژی بادی که دارین میگیرین ماشین داره تامیین میکنه چون میانگینا هوا در کل حرکت خودرو ثابته و انرژی نداره و شما در واقع دراین انرژی رو دارین از خود ماشین میگیرین و با تبدیلش به برق دوباره به خودرو برمیگردونین<BR>
دستتون رو از شيشه مياريد بيرون و ميبينيد باد با سرعت زياد در حال وزيدنه و دست شما رو به عقب ميبره...<BR><BR>نيروي قابل قبولي به نظر مياد كه ايده هاي زيادي رو به همراه داره...<BR><BR>ولي در حقيقت سيال هواي اطراف شما ثابت هست و شما در اون با سرعت حركت ميكنيد...<BR>خب من میگم چه فرقی داره که یه سنگ بخوره تو سرم یا با همون شدت سرمو بزنم به سنگ.<BR>منظورم اینه که ما که داریم انرژی برای حرکت خودرو استفاده میکنیم و درون مولکولهای هوا به جلو میریم&nbsp; خب مگه چرخش مثلا یه مولد میخواد چقد از نیروی ماشین رو بگیره؟<BR>من منظورم برای خودروهای الکتریکی هست که با سرعت بالا حرکت نمیکنند.درسته پره های توربین مقاومت ایجاد میکنند در برابر هوا اما برق قابلتوجهی باید در باطری ها ذخیره کنند.<BR>اینطور که شما میگیذ با قرار دادن توربین انرژی از خودرو میگیری و بهش پس میدی پس خودروهای هیبریدی هم نباید تولید میشدند دیگه؟چون در اونها هم یه ژنراتور توسط موتور بنزینی میچرخه و در باطری ذخیره میکنه پس سوخت بیشتری از خودرو گرفته میشه تا به خودرو تحویل داده بشه.<BR>حالا این طرح تاحالا امتحان شده؟<BR>من اگه بخوام یه جور عکس از طرز قرار گرفتن توربین بر روی خودرو طراحی کنم باید با چه نرم افزاری این کار رو بکنم؟

حسین متقی
14th May 2012, 01:23 AM
<BR>این حرفا چیه داداش.من که خیلی قبولت دارم.منم که اینجا اومدم از تجربه های شما استفاده کنم.اگه یوقت روی یه چیزی پا فشاری میکنم ببخشید.مدلمه.تا بهم ثابت نشه روش گیر میکنم.ممنون ازین که با حوصله جواب سوالامو میدید.<BR><BR><BR>خب من میگم چه فرقی داره که یه سنگ بخوره تو سرم یا با همون شدت سرمو بزنم به سنگ.<BR>منظورم اینه که ما که داریم انرژی برای حرکت خودرو استفاده میکنیم و درون مولکولهای هوا به جلو میریم&nbsp; خب مگه چرخش مثلا یه مولد میخواد چقد از نیروی ماشین رو بگیره؟<BR>من منظورم برای خودروهای الکتریکی هست که با سرعت بالا حرکت نمیکنند.درسته پره های توربین مقاومت ایجاد میکنند در برابر هوا اما برق قابلتوجهی باید در باطری ها ذخیره کنند.<BR>اینطور که شما میگیذ با قرار دادن توربین انرژی از خودرو میگیری و بهش پس میدی پس خودروهای هیبریدی هم نباید تولید میشدند دیگه؟چون در اونها هم یه ژنراتور توسط موتور بنزینی میچرخه و در باطری ذخیره میکنه پس سوخت بیشتری از خودرو گرفته میشه تا به خودرو تحویل داده بشه.<BR>حالا این طرح تاحالا امتحان شده؟<BR>من اگه بخوام یه جور عکس از طرز قرار گرفتن توربین بر روی خودرو طراحی کنم باید با چه نرم افزاری این کار رو بکنم؟
خودروهای هیبریدی همشون اینجوری نیستن
خودروهای الکتریکی ای اینطور هستند که میخوان برای اطمینان و البته افزایش برد اتوموبیل با 1 بار پر شدن باک و باتری از این روش استفاده کنند
خوب مزایای خودروی الکتریکی از بی صدا بودن تا گشتاور بالا در دورهای اغازین و شتاب عالی
و البته بازده بیشتر (تا98درصد بازده برای موتور الکتریکی) دلیل استفاده از این مجموعس
چون موتور بنزینی خودرو در بهترین مدل و بهترین حالت 37درصد بازده داره و تازه کلی الاینده داره
ولی برقی که در نیروگاه تولید میشه با بازده 75 درصد به دست میاد و البته نیروگاه های تجدید پذیر هم که هستند
تازه الودگی ای که در نیروگاه تولید میشه کمتره و راحت تر قابل فیلتر و تصویه شدنه و......
توربینی که شما میگین انرژی ناچیزی میگیره درسته انرژی ناچیزی داره از خودرو میگیره
ولی انرژی ناچیزتری داره به خودرو پس میده ینی در مجموع کاهش سرعت و شتاب و افزایش مصرف رو به دنبال داره
راستی سنگ رو بکوبونی توی سر من سر من ینی سنگ انرزیشو داره از دست میده در برخورد ولی اگه من کلمو بکوبم به سنگ در اینجا سر بندس که دارهع انرژی از دست میده و تلف میکنه!!!

mamadshumakher
14th May 2012, 01:35 AM
خودروهای هیبریدی همشون اینجوری نیستن
خودروهای الکتریکی ای اینطور هستند که میخوان برای اطمینان و البته افزایش برد اتوموبیل با 1 بار پر شدن باک و باتری از این روش استفاده کنند
شاید اطلاعات من ناقص باشه اگه اشتباه میگم تصحیح کنید.در خودروهای هیبریدی یک موتور الکتریکی به صورت سری یا موازی یا سری موازی قرار میگیره.ژنراتوری توسط موتور بنزینی میچرخه نیرو را در باطری ذخیره میکنه و موتور الکتریکی در مواقع نیاز این انرژی رو استفاده میکنه.مثل لکسوس ls 600 hl که از نوع سری موازی هست. حالا اصلا اینا بحثش جداست.در هر صورت از موتور بنزینی انرژی میگیرن تبدیل به الکتریکی میکنند و باز در خودرو مصرف میکنند.اگه قرار بود مصرف موتور بنزینی خیلی بره بالا که این کارو نمیکردن.همون بنزینو میسوزوندن.
حالا ما میگیم این انرژی رو از حرکت خودرو بگیریم.مثل وقتی که یه پنکه میگیریم دستمون و ترک موتور دوستمون میشینیم.دیدی پنکه چجوری میچرخه؟ایا اون پنکه خیلی به مصرف موتور اضافه کرده؟

توربینی که شما میگین انرژی ناچیزی میگیره درسته انرژی ناچیزی داره از خودرو میگیره
ولی انرژی ناچیزتری داره به خودرو پس میده ینی در مجموع کاهش سرعت و شتاب و افزایش مصرف رو به دنبال داره
شما مطمئنی؟چجوری؟من دقیقا مشکلم با همین قضیه هست.کسی امتحان کرده؟

حسین متقی
14th May 2012, 02:34 AM
شاید اطلاعات من ناقص باشه اگه اشتباه میگم تصحیح کنید.در خودروهای هیبریدی یک موتور الکتریکی به صورت سری یا موازی یا سری موازی قرار میگیره.ژنراتوری توسط موتور بنزینی میچرخه نیرو را در باطری ذخیره میکنه و موتور الکتریکی در مواقع نیاز این انرژی رو استفاده میکنه.مثل لکسوس ls 600 hl که از نوع سری موازی هست. حالا اصلا اینا بحثش جداست.در هر صورت از موتور بنزینی انرژی میگیرن تبدیل به الکتریکی میکنند و باز در خودرو مصرف میکنند.اگه قرار بود مصرف موتور بنزینی خیلی بره بالا که این کارو نمیکردن.همون بنزینو میسوزوندن.
حالا ما میگیم این انرژی رو از حرکت خودرو بگیریم.مثل وقتی که یه پنکه میگیریم دستمون و ترک موتور دوستمون میشینیم.دیدی پنکه چجوری میچرخه؟ایا اون پنکه خیلی به مصرف موتور اضافه کرده؟

شما مطمئنی؟چجوری؟من دقیقا مشکلم با همین قضیه هست.کسی امتحان کرده؟
هیبریدی یعنی ترکیبی
هر خودرویی که 2نوع موتور رو استفاده کنه میشه هیبریدی
حالا میتونهن 1موتور بنزینی و 1 الکتریکی باشه
میتونه بنزین و دیزل باشه که ندیدم من
میتونه هر چی باشه
حتما اینطور نیست که یکی سوخت بسوزونه وبرق تولید کنه که اونیکی این برقو استفاده کنه
بلکه بعضی مواقع 1 ماشین که 1 نوع موتوری داره رو با 1 موتور از نوع دیگه تقویت میکنند به صورتی که هردو باهم کار کنند یا جداگانه
که ترتیب چینشش سری یا موازی بودنشه
راستی مطمئن هستیم همه اینجا
امتحان کردن نمیخواد منطق هست
موتور نیروی aرو تولید میکنه در کل و داره a+b سوخت رو هم مصرف میکنه در کل
شما با اضافه کردن توربین مقدار d انرژی تولید میکنی ولی بازده اگه 100 درصد باشه همین مقدار d به نیروی تولیدی اضافه میشه
و اینکه برای تولید d مقدار انرژی از توربین باید d+cمقدار انرژی از هوای درحال حرکت بگیری که این هوای در حال حرکت انرزیشو از خودرو گرفته پس به همون مقدار(d+c+(مقداری به دلیل بازده موتور)) داری سوخت مصرف میکنی اضافی که d مقدار برق تولید و به موتور بدی که موتور هم مقدار(d-(مقداری به دلیل بازده پایین)) داره تولید میکنه
پس بازده نداره دیگه داری از سرعت ماشین کم میکنی و به مصرف سوخت اضافه میکنی تازه وزنی که بابت این دم و دستگاهها هم اضافه میشه به مصرف سوخت اضافه میکنه!!!
اینجوری ببخشید غیر استاندارد و خیلی نامنظمه ولی خب بهتر نتونستم

SaSaMc2
14th May 2012, 04:31 AM
سلام...[golrooz]

دوست عزيز من پيشنهاد ميكنم قوانين ترموديناميك رو مطاله كني...

خيلي كمك ميكنه به حل ماجرا...

حسين مت عزيز درست ميفرماييند...[tashvigh]

شما به اون پنكه روي موتور دينام وصل نميكني...

اگه وصل بشه ديگه با اون سرعت نميچرخه...

اگر از توربين سينوسي كامل و دينام قوي استفاره كني موتور سيكلت شما به سختي حركت ميكنه...

درسته كه يه توربين كوچيك درگ زيادي ايجاد نميكنه ولي انرژي كه توليد ميكنه هميشه كمتر از انرژي هست كه مصرف ميكنه...

mamadshumakher
14th May 2012, 08:51 AM
هیبریدی یعنی ترکیبی
هر خودرویی که 2نوع موتور رو استفاده کنه میشه هیبریدی
اینو که میدونم.من منظورم فقط برقی بنزینی بود.تو ایران هم با cng خودروی هیبریدی دارن D:
ممنون بابت توضیح قشنگتون.گرفتم چی شد.
یعنی هیچوقت امکان نداره که یه چیزی در قبال دریافت مقدار a انرژی مقدار b انرژی تولید کنه که b>a باشه؟(خب معلومه نه)اخه گاهی جنس انرژی تولید شده با گرفته شده فرق داره و اون انرژی b شاید بیشتر بکار بیاد تا a که استفاده نمیشه.
خب اگه بجای توربین یک موتور الکتریکی قرار بدیم چی؟منظورم اینه که در خودروهای هیبریدی برقی بنزینی,یک موتور بنزینی بزرگ کار اصلی رو انجام میده و یه موتور الکتریکی کوچیک به اون کمک میکنه.اما همین موتور الکتریکی کوچیک باز انرژیشو از موتور بنزینی میگیره.موتور بنزینی هم که باید قدرتشو به چرخها هم منتقل کنه کلی هم تلفات ...
خب بجاش از یه موتور الکتریکی مثلا 50kw برای حرکت خودرو استفاده کنند و از یه موتور بنزینیه کوچیک فقط و فقط برای تولید برق استفاده کنندا.اینجوری اولا که اصل خودرو برقیه.دوما چون فقط موتور بنزینی برق تولید میکنه راندمانش خیلی بیشتر از زمانیه که به چرخها هم وصل باشه.و از همه بهتر اینکه به مسافت قابل پیمایش خودروی برقی خیلی اضافه میکنه و مقدار کی بنزین یا گازوییل استفاده میشه که در کل مصرف سوخت خودرو فقط همون مقدار کم بنزین یا گازوییل میشه.

maryam16
14th May 2012, 11:34 AM
این فقط در حد حرفه فکر نکنم بشه عملیش کرد

SaSaMc2
14th May 2012, 12:38 PM
اینو که میدونم.من منظورم فقط برقی بنزینی بود.تو ایران هم با cng خودروی هیبریدی دارن D:
یعنی هیچوقت امکان نداره که یه چیزی در قبال دریافت مقدار a انرژی مقدار b انرژی تولید کنه که b>a باشه؟(خب معلومه نه)اخه گاهی جنس انرژی تولید شده با گرفته شده فرق داره و اون انرژی b شاید بیشتر بکار بیاد تا a که استفاده نمیشه.
خب اگه بجای توربین یک موتور الکتریکی قرار بدیم چی؟منظورم اینه که در خودروهای هیبریدی برقی بنزینی,یک موتور بنزینی بزرگ کار اصلی رو انجام میده و یه موتور الکتریکی کوچیک به اون کمک میکنه.اما همین موتور الکتریکی کوچیک باز انرژیشو از موتور بنزینی میگیره.موتور بنزینی هم که باید قدرتشو به چرخها هم منتقل کنه کلی هم تلفات ...
خب بجاش از یه موتور الکتریکی مثلا 50kw برای حرکت خودرو استفاده کنند و از یه موتور بنزینیه کوچیک فقط و فقط برای تولید برق استفاده کنندا.اینجوری اولا که اصل خودرو برقیه.دوما چون فقط موتور بنزینی برق تولید میکنه راندمانش خیلی بیشتر از زمانیه که به چرخها هم وصل باشه.و از همه بهتر اینکه به مسافت قابل پیمایش خودروی برقی خیلی اضافه میکنه و مقدار کی بنزین یا گازوییل استفاده میشه که در کل مصرف سوخت خودرو فقط همون مقدار کم بنزین یا گازوییل میشه.

سلام...[golrooz]

يه دينام كوچيك توي ماشين واسه شارژ باتري و توليد برق هست...

چون نميشه با انرژي چرخشي موتور بنزيني چراغها يا سر شمعها رو روشن كرد...

شما 1000 واحد بنزين ميسوزوني و 350 واحد انرژي جنبش توليد ميكني...

350 واحد رو ميدي به دينام و 300 واحد برق توليد ميكني...

300 واحد برق رواگه بدي به باتري 250 تا ذخيره ميكني...

250 واحد رو اگه بدي به موتور الكتريكي 200 واحد انرژي جنبشي توليد ميكني و حركت ميكني...

با اين تبديل با باتري 200 تا داري بي باتري 250 تا...

خوب از همون اول 350 تا رو ميدي به چرخها...

مگر اينكه در زمان توقف با موتور روشن صرف شارژ باتري كني واسه شرايطي كه خودرو الكتريكي دسترسي به شارژر اصلي نداره...

عرفان سلیم زاده
14th May 2012, 12:58 PM
سلام
بهتره بحث رو به سمت انرژی های تجدید پذیر تغییر بدین
سوخت های فسیلی رو بی خیالش..
میخوام سعی کنین در مورد طراحی راکتور های هسته ای هم ایده هایی بدین
موفق باشین[golrooz]

حسین متقی
14th May 2012, 05:58 PM
موتورهایی که هم سی ان جی و هم بنزین مصرف میکنند که هیبریدی نیستند(البته منو به شک انداختی))
بله بعضی وقتا انرژی که میخوایم بگیریم به درد نمیخوره ولی در این مورد خیلی هم به درد میخوره
میدونین اولید خودرویی که با کیت ایرودینامیک ساخته شده تمام مسابقات زمان خودشو حتی اونایی که در کلاس خودش نبودند رو برده؟؟
ایرودینامیک خیییییییلللللللللیییییی موثره
من شرط میبندم اگه مثلا پراید با ایرودینامیک با ضریب پسار 26صدم ساخته میشد (بقیش همینی که هست)
حداکثر سرعتش به 200 هم میرسید
جنس انرژی هم خیلی مهم نیست!!! مقدارش مهمه و مقداری که قابل برداشته!!
نه دیگه اطلاعاتتون اشتباهه
توی موتورای هیبریدیه برقی بنزینی موازی یا سری 1باتری فقط برق موتور الکتریکی رو تامین میکنه
و موتور بنزینی دیگه ژنراتور نداره
و هر کدوم سوخت خودشونو مصرف میکنن!!
و در بعضی خودروهای الکتریکی جدید هم که کاملا الکتریکی هستند 1 موتور بنزینی کوچیک میزارند مثلا با باک 10-15 لیتری که فقط برای موارد اضطرار و نداشتن برق مورد نیاز تا شارژره
پس چیزی که گفتین الان هم هست!!
منم 1 زمانی کلی از این طرحا داشتم ولی خب میبینیم که همشون قبلا به کار برده شدن!![golrooz]

mamadshumakher
16th May 2012, 10:20 AM
ممنون [nishkhand] همه چی که ساخته شده.پس دیگه باید دنبال چی باشیم؟نمیشه به این فکر کرد که از نور خورشید به غیر از فتوولتاییک و ایجاد گرما به چه روشهای دیگه میشه تولید انرژی کرد؟

SaSaMc2
16th May 2012, 07:53 PM
سلام...[golrooz]

فقط خورشيد نيست...

من طي اين سالها با دانشمندان زيادي همكاري و مشاوره داشتم...

يه سري ميگن انرژي در انتهاست و بايد به مكمل سازي و بهينه سازي پرداخت...

يه سري هم ميگن نه هنوز راه هاي مهمي وجود داره...

اين هفته يه روش جديد خورشيدي ثبت كردم...

پس هنوز راه هاي مهمي وجود داره...

و ما ايده هاي زيادي ميديم كه چارتا از توش بدرد بخور دربياد...

حسین متقی
16th May 2012, 08:28 PM
ممنون [nishkhand] همه چی که ساخته شده.پس دیگه باید دنبال چی باشیم؟نمیشه به این فکر کرد که از نور خورشید به غیر از فتوولتاییک و ایجاد گرما به چه روشهای دیگه میشه تولید انرژی کرد؟
راستش منم از هر 8تا طرحی که دارم 4تاش ساخته شده قبلا و 2تاش درحال ساخته و یکیش هم احتمالا توی فکر یکی دیگه هست!!
و 1 طرح جدید میمونه که از هر 10تاش یکیشو توانایی اجراشو دارم
معمولا همینجوریه واسه همه و برای همینه که هر ایده ای رو طرح نمیکنیم
بله راههای دیگه کوره خورشیدیه که اب رو بخار میکنه!!! و ترمو الکتریک و ایجاد اختلاف دما از طریق ایجاد سایه و استفاده از جریان همرفتی هستن
البته تا اونجا که یادم میاد!!

javad4481
20th May 2012, 12:14 PM
يه ايده خوب
استفاده از ورودي هاي چرخان (اغلب در هتل ها و فرود گاه ها)براي توليد برق
تواين روش يه موتور با چند تا گيربكس به ميله چرخان وصل مي شه و با ورود و چرخش ميله موتور هم مي چرخه و برق توليد مي شه اين برق ميره تو باتري شب ها محيط محوطه رو روش مي كنه و يا هر چيز ديگه

حسین متقی
20th May 2012, 01:35 PM
يه ايده خوب
استفاده از ورودي هاي چرخان (اغلب در هتل ها و فرود گاه ها)براي توليد برق
تواين روش يه موتور با چند تا گيربكس به ميله چرخان وصل مي شه و با ورود و چرخش ميله موتور هم مي چرخه و برق توليد مي شه اين برق ميره تو باتري شب ها محيط محوطه رو روش مي كنه و يا هر چيز ديگه
میشه روش فکر کرد اما 1 فاکتور خیلی مهم هست به نام رفاه
تولید برق با توجه به تعداد ادمی که رد میشه زیاده ولی سرعت حرکت ادمارو کند میکنه ترافیک جمعیتی ایجاد میکنه
ادم بخواد اون درو باز کنه کلی باید انرزی مصرف کنه
بچه هایی که رد میشن سخته واسشون خیییلللیییی
و............
واسه همین درهای با چشم الکترونیک میزارند که با اینکه برق مصرف میکنه اما راحته و رفاه ایجاد میکنه
خب هتله دیگه باید راحت باشه!!
واسه 1 ساختمون پاک 3راهنمایی بودم به فکرم رسیده بود روی همه ی درها ولی گرونه و رفاهو میاره پایین
با توجه به جمعیتی که رد میشه
تولید برق از کف سالونی که مردم توش حرکت میکنن خیلی به صرفه تره نه؟؟؟
باید حساب بشه
شاید بتونه برق لازم از روشنایی شب(حداقل ساعاتی از تاریکی)رو با این روش به دست اورد(تولید برق از کف سالون با استفاده از کریستالهای پیزو الکتریک)
جدیدا صفحاتی (فکر کنم از پیزو باشن اونا هم) ساخته شدند که از صدا هم برق تولید میکنند
با توجه به صدای زیادی که از موتور های جت تولید میشه میتونن در دیواره ی خارجی سالونهای کنار باند فرودگاه از این صفحات استفاده کنند

javad4481
20th May 2012, 01:48 PM
سرعت گير توليد برق
اين چطوره
ماشين از روش رد مي شه گير ميكنه به پرز هاي سرعت گير محور سرعت گير مي چرخه برق توليد مي شه

حسین متقی
20th May 2012, 02:03 PM
سرعت گير توليد برق
اين چطوره
ماشين از روش رد مي شه گير ميكنه به پرز هاي سرعت گير محور سرعت گير مي چرخه برق توليد مي شه
سرعتگیر تولید برق ساخته شده تو همین ایران خودمون
و این جوری که شما میگین محور حرکت داشته باشه خطرناکه!!
ماشین نباید روی 1 محور حرکتی مستقل حرکت هرزگرد داشته باشه به هیچ وجه!!!!

mamadshumakher
20th May 2012, 04:20 PM
یه ایده ای ذهن منو مشغول کرده که فقط یه ایده هست.یه جرقه هیچ اصراری به عملی شدن طرح ندارم فقط میخوام با شما در میون بذاریم.
همتون میدونید که یک جسم فلزی اگه میدان مغناطیسیو قطع کنه ,انرژی الکتریکی در ان القا میشود.
اساس کار مولدها رو هم که میدونید.اگه سیم پیچی رو درون میدان مغناطیسی اهنربای دائمی (یا اهنربای الکتریکی)حرکت بدید دوسز سیمپیچ ولتاژ القا میشه.
این حالت کلی هست.این رو هم میدونید که شاری که توسط سیم پیچ ثانویه ترانس قطع میشه باعث ایجاد ولتاژ دوسر ثانویه میشه.
یک میدان رو فرض کنید که ماشینها دور ان میچرخند.حالا فرض کنید درون میدان یک سیم پیچ موازی با حرکت خودروها بگرده اگه درون میدان یک میدان مغناطیسی باشه با گردش اون سیمپیچ برق تولید میشه؟نمیشه میدان مغناطیسی داخل میدان رو از بیرون میدان ایزوله کرد؟اما با ترفندی بتونیم سیم پیچ داخل میدان رو توسط حرکت خودروهای دور میدان به حرکت در بیاریم؟
ببخشید دیگه فقط یه ایده هست:اطلاعاتم خیلی ناقصه[khejalat]

javad4481
20th May 2012, 05:14 PM
یه ایده ای ذهن منو مشغول کرده که فقط یه ایده هست.یه جرقه هیچ اصراری به عملی شدن طرح ندارم فقط میخوام با شما در میون بذاریم.
همتون میدونید که یک جسم فلزی اگه میدان مغناطیسیو قطع کنه ,انرژی الکتریکی در ان القا میشود.
اساس کار مولدها رو هم که میدونید.اگه سیم پیچی رو درون میدان مغناطیسی اهنربای دائمی (یا اهنربای الکتریکی)حرکت بدید دوسز سیمپیچ ولتاژ القا میشه.
این حالت کلی هست.این رو هم میدونید که شاری که توسط سیم پیچ ثانویه ترانس قطع میشه باعث ایجاد ولتاژ دوسر ثانویه میشه.
یک میدان رو فرض کنید که ماشینها دور ان میچرخند.حالا فرض کنید درون میدان یک سیم پیچ موازی با حرکت خودروها بگرده اگه درون میدان یک میدان مغناطیسی باشه با گردش اون سیمپیچ برق تولید میشه؟نمیشه میدان مغناطیسی داخل میدان رو از بیرون میدان ایزوله کرد؟اما با ترفندی بتونیم سیم پیچ داخل میدان رو توسط حرکت خودروهای دور میدان به حرکت در بیاریم؟
تقا اصلا اشكالي نداره همه بايد ايده هاشون رو بگن و ايده هاي همه محترم هست ديگران هم با نظراتشون اين رو كامل مي كنن شما كه الان اينو نوشتي خودش خيليه آفرين

javad4481
20th May 2012, 05:16 PM
وصل كردن پنكه هايي به دو طرف خودرو
هنگام حركت اين پنكه ها مي چرخن و توليد برق ميكنن عين توربين بادي

javad4481
20th May 2012, 05:19 PM
توليد برق با درب (همون در door)
شما با يه مكانيزم ساده و با استفاده از گيربكس هاي انتقالي مي تونيد برق توليد كنيد به اين صورت كه وقتي در باز مي شه چرخ دنده حركت ميكنه و موتور رو به حركت در مياره وانرژي در باتري ذخيره مي شه
شايد براي اولين بار اين انرژي محسوس نباشه اما با تكرار زياد ميشه

javad4481
20th May 2012, 05:21 PM
هميشه اينو در نظر بگيريد كه براي بازده بالا حتما بايد از گيربكس استفاده كنيد
گيربكس از يكسري چرخ دنده تشكيل شده كه قدرت يا سرعت رو افزايش مي ده

حسین متقی
20th May 2012, 09:12 PM

سلام
خوب هر طرحی داشتین بنویسین که همه رو طرحاتون نظر بدن
هر نظر نماینده ی 1 دیدگاهه و حداقل سودش برای شما کامل شدن دیدگاه شهودیه خودتونه
و این سود کمی نیست-لازمه ی طراحی و ایده پردازیه
الان نظر من اینه که مزایای طرحتونو بنویسین و معایبشو
و 1 سوال رو جواب بدین
چرا از خودروها باید برق تولید کنیم؟؟؟

حسین متقی
20th May 2012, 09:16 PM
وصل كردن پنكه هايي به دو طرف خودرو
هنگام حركت اين پنكه ها مي چرخن و توليد برق ميكنن عين توربين بادي
قبلا روش بحث کردیم که نمیشه و در واقع میشه اما بازده منفیه و هیچ فایده ای نداره

حسین متقی
20th May 2012, 09:24 PM
توليد برق با درب (همون در door)
شما با يه مكانيزم ساده و با استفاده از گيربكس هاي انتقالي مي تونيد برق توليد كنيد به اين صورت كه وقتي در باز مي شه چرخ دنده حركت ميكنه و موتور رو به حركت در مياره وانرژي در باتري ذخيره مي شه
شايد براي اولين بار اين انرژي محسوس نباشه اما با تكرار زياد ميشه
باعث کاهش رفاه میشه
باعث محدودیت میشه
هدف از طراحی باید افزایش رفاه یا کاهش مصرف با ثابت بودن رفاه باشه
حتی درهای خودکار با چشم الکترونیک میسازند که رفاه افزایش پیدا کنه حالا اینجوری برعکس عمل کردین

حسین متقی
20th May 2012, 09:26 PM
هميشه اينو در نظر بگيريد كه براي بازده بالا حتما بايد از گيربكس استفاده كنيد
گيربكس از يكسري چرخ دنده تشكيل شده كه قدرت يا سرعت رو افزايش مي ده
البته همیشه هم اینطور نیست
و معمولا گیربکس به دلایل وزنی و مقاومت چرخشی باعث کاهش بازده میشه

mamadshumakher
25th May 2012, 10:58 AM
سلام
خوب هر طرحی داشتین بنویسین که همه رو طرحاتون نظر بدن
هر نظر نماینده ی 1 دیدگاهه و حداقل سودش برای شما کامل شدن دیدگاه شهودیه خودتونه
و این سود کمی نیست-لازمه ی طراحی و ایده پردازیه
الان نظر من اینه که مزایای طرحتونو بنویسین و معایبشو
و 1 سوال رو جواب بدین
چرا از خودروها باید برق تولید کنیم؟؟؟
با رشد روز افزون جمعیت ,بزرگ شدن شهر ها ,افزایش مصرف سرانه ی انرژی الکتریکی ,و وابستگی کلیه ی فعالیت های اجتماعی اعم از صنعتی کشاورزی اقتصادی و خدماتی به انرژی الکتریکی لزوم تامین این انرژی به صورت گسترده و در مقیاس بالا اجتناب نا پذیر است.بدیهیست که تامین این انرژی با مقیاس و کیفیت فوق را از طریق نیروگا های محلی و کوچک نه تنها اقتصادی نیست بلکه در اکثر موارد از نقطه نظرهای مختلف غیر عملی نیز میباشد.از طرف دیگر احداث نیروگا های بزرگ امروزه در نقاط خاصی قابل توجیه بوده.
این مطلب توی یکی از جزوه های طراحی پستمون نوشته که من معتقدم امروزه باید از نیروگا های محلی استفاده کرد اما نه به همان سبک نیروگاهای بزرگ بلکه منبع انرژی متفاوتی را داشته باشند تا منابع تولید انرژی افزایش یابد.
توی این طرح من میخوام از چرخیدن خودروها دوی میدونهای داخل شهر برق تولید بشه.چرا همچین طرحی ؟چون امروزه روشهای نوین تولید برق توسط عواملی به وجود می اید که وجود دارن و میشود از انها استفاده کرد.مثل پیاده روهایی که برق تولید میکنند.خب حرکت انسانها که وجود داشت اثری را ایجاد کردند که از راه رفتن های اجتناب ناپذیر انسانها را به برق تبدیل کردند.خب منم میگم حرکت خودروها که هست باید روشی را ایجاد کنیم که ازین حرکت اجتناب ناپذیر انرژی بگیریم.میدون یکی از فضاهایی هست که فکر میکنم قابلیت پیاده سازی طرحی را داشته باشد.
طراحی سیم پیچ و قطب و ایجاد شار و ... حل میشه فقط به عاملی برای چرخش نیاز داریم.عاملی که حرکت یک خودرو رو به دور میدون به چرخشی برای سیمپیچ داخل میدون تبدیل کنه.پیشنهاد شما در صورت قبول طرح چیست؟

حسین متقی
25th May 2012, 06:32 PM
با رشد روز افزون جمعیت ,بزرگ شدن شهر ها ,افزایش مصرف سرانه ی انرژی الکتریکی ,و وابستگی کلیه ی فعالیت های اجتماعی اعم از صنعتی کشاورزی اقتصادی و خدماتی به انرژی الکتریکی لزوم تامین این انرژی به صورت گسترده و در مقیاس بالا اجتناب نا پذیر است.بدیهیست که تامین این انرژی با مقیاس و کیفیت فوق را از طریق نیروگا های محلی و کوچک نه تنها اقتصادی نیست بلکه در اکثر موارد از نقطه نظرهای مختلف غیر عملی نیز میباشد.از طرف دیگر احداث نیروگا های بزرگ امروزه در نقاط خاصی قابل توجیه بوده.
این مطلب توی یکی از جزوه های طراحی پستمون نوشته که من معتقدم امروزه باید از نیروگا های محلی استفاده کرد اما نه به همان سبک نیروگاهای بزرگ بلکه منبع انرژی متفاوتی را داشته باشند تا منابع تولید انرژی افزایش یابد.
توی این طرح من میخوام از چرخیدن خودروها دوی میدونهای داخل شهر برق تولید بشه.چرا همچین طرحی ؟چون امروزه روشهای نوین تولید برق توسط عواملی به وجود می اید که وجود دارن و میشود از انها استفاده کرد.مثل پیاده روهایی که برق تولید میکنند.خب حرکت انسانها که وجود داشت اثری را ایجاد کردند که از راه رفتن های اجتناب ناپذیر انسانها را به برق تبدیل کردند.خب منم میگم حرکت خودروها که هست باید روشی را ایجاد کنیم که ازین حرکت اجتناب ناپذیر انرژی بگیریم.میدون یکی از فضاهایی هست که فکر میکنم قابلیت پیاده سازی طرحی را داشته باشد.
طراحی سیم پیچ و قطب و ایجاد شار و ... حل میشه فقط به عاملی برای چرخش نیاز داریم.عاملی که حرکت یک خودرو رو به دور میدون به چرخشی برای سیمپیچ داخل میدون تبدیل کنه.پیشنهاد شما در صورت قبول طرح چیست؟
درسته نگاهتون و درسته طرز فکرتون
اما روش حل مسئله ای که در پیش گرفتین اشتباهه
خودروها توی خیابون حرکت میکنند درسته
و چه الکتریسیته تولید کنیم از حرکتشون و چه نکنیم باید اونا حرکت خودشونو بکنن
ولی چه فرقی میکنه نیرو رو ازشون بگیریم برای تولید برق یا نه؟؟
اینکه اگه بخوایم از حرکتشون برق تولید کنیم مصرف سوختشون افزایش پیدا میکنه
و چون مستقیما برق تولید نمیشه و نیرو چند بار تبدیل میشه تا از سوخت به برق تبدیل بشه پس بازده پایین خواهد بود
پس این روش نه اقتصادیه و نه از لحاظ فنی قابل قبول
منظور کتابتون نیروگاههای بزرگتریه که به دلیل تمرکز سرمایه در 1 منطقه میشه بازدهی های بالا براشون در نظر گرفت
اما این مال زمانیه که الودگی هوا-پایان منابع تجدید ناپذیر
گرم کردن هوای کره ی زمین
الودگیه ابها و خیلی تاثییرات مخرب بر محیط زیست کشور و منطقه
مد نظر نبودند
ولی حالا که همه ی این محدودیتها و قوانین و.... وارد شدند
منابع منطقه ای و پراکنده ی تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر راهکار بهتری هستند
درضمن به نظر بنده توی اون کتابی که شما خوندین یا اشتباه نوشته یا مورد خاصی مدنظرش بوده
اتلاف انرژی از طریق حرکت انرژی در سیمها و کابلهای طولانی بازده کل تولید رو به شدت کاهش میده
حتی چند سال قبل فقط با تعویض تمام کابلهای فشار قوی فرسوده کشور با نمونه های نو شاهد حدود 10 درصد افزایش راندمان بودیم
که نشون دهنده ی تاثیر این اتلاف انرزی بر راندمان کل هست
نظرم اینه توی کشور ما فعلا باید دنبال استفاده از تکنولوژیهای حال حاظر باشیم
هر وقت تونستیم اتلاف انرزی رو به تراز قابل قبولی برسونیم اونوقت دنبال استفاده از روشهای جدید باشیم
جای فرت و فرت افتتاح نیروگاههای سیکل ترکیبی
روی انرژی خورشیدی سرمایه گذاری کنیم که 5 سال دیگه بتونیم به جای مصرف گاز و گازوئیل و نفت کوره و.... تنها مصرفمون شنهای کویر باشه
برای تولید سلول خورشیدی

mamadshumakher
25th May 2012, 06:46 PM
اما این مال زمانیه که الودگی هوا-پایان منابع تجدید ناپذیر
گرم کردن هوای کره ی زمین
الودگیه ابها و خیلی تاثییرات مخرب بر محیط زیست کشور و منطقه
مد نظر نبودند
ولی حالا که همه ی این محدودیتها و قوانین و.... وارد شدند
منابع منطقه ای و پراکنده ی تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر راهکار بهتری هستند

منم منظورم همین هست اما

اینکه اگه بخوایم از حرکتشون برق تولید کنیم مصرف سوختشون افزایش پیدا میکنه
و چون مستقیما برق تولید نمیشه و نیرو چند بار تبدیل میشه تا از سوخت به برق تبدیل بشه پس بازده پایین خواهد بود

اصلا منظورم جلوگیری از حرکت خودروها نیست که مثل قضیه ی توربین گقتید بازده منفی هست.
بلکه منظورم اثر حرکتشون هست البته واسه همین موضوع به مشکل خوردم.
شما اینو قبول دارید که میشه داخل فضای یک میدون تجهیزات یک ژنراتور را پیاده سازی کرد؟
یه ایده ای که فکرمو مشغول کرده اینه که دور میدون در زیر اسفال فضایی قرار بگیرد که با عبور خودرو از روی ان و وزن زیاد ان هوایی رو به صورت فشرده بدمد و خروجی این فوت قوی به توربین درون میدون برسد.نمیدونم چجوری بگم که بتونید تصور ذهنی درستی از اونچه که تو ذهنمه ایجاد کنم واستون

حسین متقی
25th May 2012, 07:13 PM
منم منظورم همین هست اما

اصلا منظورم جلوگیری از حرکت خودروها نیست که مثل قضیه ی توربین گقتید بازده منفی هست.
بلکه منظورم اثر حرکتشون هست البته واسه همین موضوع به مشکل خوردم.
شما اینو قبول دارید که میشه داخل فضای یک میدون تجهیزات یک ژنراتور را پیاده سازی کرد؟
یه ایده ای که فکرمو مشغول کرده اینه که دور میدون در زیر اسفال فضایی قرار بگیرد که با عبور خودرو از روی ان و وزن زیاد ان هوایی رو به صورت فشرده بدمد و خروجی این فوت قوی به توربین درون میدون برسد.نمیدونم چجوری بگم که بتونید تصور ذهنی درستی از اونچه که تو ذهنمه ایجاد کنم واستون
شما هر جوری از اثر حرکت خودرو-از خودش مستقیم-از فشار ی که از حرکتش وارد میکنه و ........بخواین برق تولید کنین همونقدر و بیشتر به مصرف سوخت خودرو اضافه میشه
توربینهای بادی کنار خیابون فقط روی مصرف سوخت تاثیر نمیزارند(چون هوا رو خودرو قبل از گرفتن برق توسط توربینها حرکت داده و مقاومت توربین به مقاومت هوا افزوده نمیشه)
البته ناگفته نماند 1 دیواره با فشار افزایش یافته نسبت به حرکت عادی ایجاد میکنه که در صورت تداوم حرکت خودرو ها به صورت میانگین میتونه تاثییرات خیلی ناچیزی داشته باشه رو مصرف سوخت که در مقایسه با تولید برقی که صورت میگیره 1 نوع جلوگیری از اتلاف انرژی ایرودینامیک محسوب میشه

mamadshumakher
25th May 2012, 07:54 PM
متوجه این یه تیکه نشدم:

توربینهای بادی کنار خیابون فقط روی مصرف سوخت تاثیر نمیزارند(چون هوا رو خودرو قبل از گرفتن برق توسط توربینها حرکت داده و مقاومت توربین به مقاومت هوا افزوده نمیشه)
البته ناگفته نماند 1 دیواره با فشار افزایش یافته نسبت به حرکت عادی ایجاد میکنه که در صورت تداوم حرکت خودرو ها به صورت میانگین میتونه تاثییرات خیلی ناچیزی داشته باشه رو مصرف سوخت که در مقایسه با تولید برقی که صورت میگیره 1 نوع جلوگیری از اتلاف انرژی ایرودینامیک محسوب میشه
فکر کنم خوب متوجه اون چیزی که تو ذهنمه نشدید.
بزارید اینجوری بگم:دیدی بچه ها وقتی چیپس میخورن پاکتشو میندازن زمین چند بار لبه ی پاکت رو فشار میدن با پا تا هوای داخل پاکت باعث باد شدنش بشه.وقتی که خوب باد شد لبه ی پاکت رو نگه میدارند و با پای دیگه محکم روی قسمت باد شده رو فشار میدن تا پاکت میترکه و هوارو به بیرون پرت میکنه.
منم میگم زیر اسفالت دور میدون محیطی باشه که حالت بادکنکی داشته باشه که با عبور خودرو از روی این صفحه و فشاری که به ان وارد میشود هوایی را توسط لوله ای به پره توربین درون میدون منتقل کند.این یکی از روشهاست که به ذهنم رسید یه جور دیگه هم تو ذهنم هست واسه انتقال هوای صفحه ی درون زمین به توربین

حسین متقی
25th May 2012, 08:11 PM
متوجه این یه تیکه نشدم:

فکر کنم خوب متوجه اون چیزی که تو ذهنمه نشدید.
بزارید اینجوری بگم:دیدی بچه ها وقتی چیپس میخورن پاکتشو میندازن زمین چند بار لبه ی پاکت رو فشار میدن با پا تا هوای داخل پاکت باعث باد شدنش بشه.وقتی که خوب باد شد لبه ی پاکت رو نگه میدارند و با پای دیگه محکم روی قسمت باد شده رو فشار میدن تا پاکت میترکه و هوارو به بیرون پرت میکنه.
منم میگم زیر اسفالت دور میدون محیطی باشه که حالت بادکنکی داشته باشه که با عبور خودرو از روی این صفحه و فشاری که به ان وارد میشود هوایی را توسط لوله ای به پره توربین درون میدون منتقل کند.این یکی از روشهاست که به ذهنم رسید یه جور دیگه هم تو ذهنم هست واسه انتقال هوای صفحه ی درون زمین به توربین
بله از این روش توی لاستیکهای خود تنظیم شونده ی خودروهای مدرن هم استفاده میشه
و با حرکت خودرو فشار هوای لاستیک بالاتر میره تا به حد مناسب برسه بعد نیروی وارده با نیروی فشار باد مساوی میشه و تولید فشار تا زمانی که فشار هوا کم نشه متوقف میشه!!!!
این روش که میگین اجراش توی محیط میدون که باز و مسیر حرکت خودرو ها دقیقا مشخص نیست کار خیلی سختیه ولی شدنیه
اما واقعا الکتریسیته ی که تولید میکنه با توجه به ابعاد و سرمایه و تکنولوژی مورد نیاز و ....... اصلا به صرفه نیست از لحاظ اقتصادی
از لحاظ فنی هم باز هم مصرف سوخت افزایش پیدا میکنه
من کاملا فهمیدم چی میگین قصد هم ندارم چون ایده ی شماست و... قبولش نکنم
نظر من اینه میتونه غلط باشه ولی نظر من با اطلاعاتی که دارم فعلا اینه !!

mamadshumakher
25th May 2012, 09:32 PM
اگه کیسه های هوا رو تا 10 متریه محیط میدون قرار بدیم و میدون هم که مسیر تقاطع چند خیابان هست به نظر به طور مداوم میتوانیم انرژی ذخیره کنیم.و عبور هر خودرویی تاثیر گذار میشه.
شاید بشه خوب روش فکر کرد تا پیاده سازیش به تکنولوژی خیلی بالایی نیاز نداشته باشه.
اگر بشه روشنایی بلوارهای متصل به میدون توسط خودروهای عبوری دور میدون تامین میشه.

حسین متقی
25th May 2012, 09:48 PM
اگه کیسه های هوا رو تا 10 متریه محیط میدون قرار بدیم و میدون هم که مسیر تقاطع چند خیابان هست به نظر به طور مداوم میتوانیم انرژی ذخیره کنیم.و عبور هر خودرویی تاثیر گذار میشه.
شاید بشه خوب روش فکر کرد تا پیاده سازیش به تکنولوژی خیلی بالایی نیاز نداشته باشه.
اگر بشه روشنایی بلوارهای متصل به میدون توسط خودروهای عبوری دور میدون تامین میشه.
نظر من اینه شاید هم بهتر باشه گوش ندی ولی روی این طرح خیلی حساب نمیشه کرد
حجمش زیاده هزینه بره تولیدش خیلی کمه و........... تازه مصرف سوخت رو افزایش میده

mamadshumakher
25th May 2012, 10:42 PM
پس بهتره یکم بیشتر بررسی کنم.دوستای دیگه هم بیان نر بدن شاید نظر بهتری داشته باشن.

حسین متقی
26th May 2012, 12:07 AM
پس بهتره یکم بیشتر بررسی کنم.دوستای دیگه هم بیان نر بدن شاید نظر بهتری داشته باشن.
من خودم از نظرم مطمئنم کاملا
برای اینکه شاید شما مطمئن نباشین اینطوری گفتم!!

javad4481
27th May 2012, 07:13 PM
اين طرح توليد برق با استفاده از پنكه اي كه به دو طرف ماشين بسته مي شه و برق توليد مي شه هم خيلي خوبه چرا روش بحث نميكنين كم خرج بازده بالا اسان عدم آلودگي هوا
خيلي طرح خوبيه به نظر من

حسین متقی
27th May 2012, 07:19 PM
اين طرح توليد برق با استفاده از پنكه اي كه به دو طرف ماشين بسته مي شه و برق توليد مي شه هم خيلي خوبه چرا روش بحث نميكنين كم خرج بازده بالا اسان عدم آلودگي هوا
خيلي طرح خوبيه به نظر من
چون کلی دلیل و مدرک اوردیم که نمیشه
پر خرج بدون بازده و باعث تولید الاینده ها در هوا میشه تازه اقتصادی هم نیست
خوب پس دیگه راجع بهش بحث نمیکنیم چون اسپم محسوب میشه

hossien
27th May 2012, 08:31 PM
خيلي طرح خوبيه به نظر من

دوست عزیز راه های زیادی برای تولید برق داره اما حالا ما یک یا دو تا پنکه بیرون بزاریم برق تولید بشه برق را کجا استفاده کنیم چه کاربردی داره
حالا چرا پنکه را روی ماشین نصب کنیم می تونیم در کنار خیابان یا پارکینگ یا اتوبان گذاشت از حرکت خودرو از کنارشون باعث چرخش توربین شده و سبب میشه برق تولید شه و برای روشنایی اون محیط استفاده شه این طوری بهتر نیست؟

SaSaMc2
28th May 2012, 03:27 AM
سلام...[golrooz]

در مورد توليد و خلق يك اثر:

نوآوري، بهينه سازي كاربري ، و بهينه سازي سرمايه اي رو بايد مد نظر قرار داد...

ما يه قابلامه غذا رو بعد از پختن ميذاريم يه جا سرد بشه...

اگر چند ترموالكتريك رو با هدسينگ بچسبونيم زيرش برق توليد كرديم و مثلا موبايلمون 5 دقيقه رايگان شارژ ميشه...

يا اگر ما رنگ رو بماليم به موهامون و بكشيم روي بوم كار نو و اثر جديدي خلق كرديم...

يا ميكرفون ميذاريم دمه دهن بچه و از صداي جيغ بي فايده اون انرژي توليد ميكنيم...

اما اينها واسه ي موفقيت كافي نيست...

و دوستان در ايده دادن هميشه اين را در نظر بگيرند كه چرا اين ايده هاي ساده به ذهن اين 6 ميليارد نفر ديگه نرسيده تا به حال...

يعني هيچكي عقلش نرسيده پنكه از پنجره ماشين بده بيرون؟

البته شما در شرايطي هستيد كه 100 تا ايده ميديد و يكيش به درد ميخوره...

دو سال ديگه 10 ايده ميديد و يكيش ميگيره...

روزي هم از 2 تا ايده 3 تا اختراع در ميارين...

تا روزي كه صاحب نظر ميشيد و افتخار ما...[tashvigh][esteghbal][golrooz]

در مورد اون ميدون انرژي بايد بگم كه چندين نفر تا به حال اين رو با من مشورت كردن...

اما نيروي توليدي ما در صورتي كه فرضاً بر حركت خودرو تاثير نداشته باشد مگر چقدر هست؟

هزينه ساخت و تامين و نگهداري ما چقدر است...

خب چرا از صفحات فوتو ولتاييك استفاده نكنيم؟

از همه جهت بهينه تر هست...

هرچند كه با گذاشتن توربين يعني مهار حركت آزاد و جذب نيروي سيال هوا...

و تاثير در نيروي مولكول به مولكول سيال هوا و اثر آن بر بدنه خودرو در مصرف سوخت موتوري هم تاثير ميگذاريم...

هرچند هم كه چنين طرح هاي خيلي جاها اجرا شده...

همانطور كه ممكن است تابلوي گيس سفيد من هم گاهي فروش برود...

اما ما اختراع ميكنيم تا جيغ هاي كودكي هايمان بيهوده نباشد...[golrooz]

mamadshumakher
31st May 2012, 11:30 PM
جند وقت پیش یکی از دوستان تو همین سایت یه کیف معرفی کرد که روش پنل خورشیدی قرار داده بود که میخواست برای شارژ لبتاپ استفاده کنه که من گفتم نمیشه از یجور تلمبه استفاده کرد مانند مکانیزم این چراغ قوه های شارژی که یه گیره دارن چندبار فشار بدی مثل انبر دست شارژ میشن؟که حسین اقا گفت توانایی شارژ لبتاپ رو نخواهد داشت.
حالا من میگم از همون مکانیزم ساده در ابعاد بزرگتر نمیشه استفاده کرد؟بجای اینکه کسی گیره ای رو فشار بده بجاش روش وایسته .مثل پله های برقی که پایین میرن بجاش این سیستم رو در ابعاد بزرگ قرار بدیم تا وزن مردم پله رو پایین ببره (مثلا با ترمزهای هوایی سرعت پایین اومدن رو کنترل کنیم)و دینام رو بچرخونه و برق لازم برای پله برقی بالا رونده یا هر استفاده ی دیگه رو تامین کنه.

[negaran]

SaSaMc2
1st June 2012, 12:30 AM
جند وقت پیش یکی از دوستان تو همین سایت یه کیف معرفی کرد که روش پنل خورشیدی قرار داده بود که میخواست برای شارژ لبتاپ استفاده کنه که من گفتم نمیشه از یجور تلمبه استفاده کرد مانند مکانیزم این چراغ قوه های شارژی که یه گیره دارن چندبار فشار بدی مثل انبر دست شارژ میشن؟که حسین اقا گفت توانایی شارژ لبتاپ رو نخواهد داشت.
حالا من میگم از همون مکانیزم ساده در ابعاد بزرگتر نمیشه استفاده کرد؟بجای اینکه کسی گیره ای رو فشار بده بجاش روش وایسته .مثل پله های برقی که پایین میرن بجاش این سیستم رو در ابعاد بزرگ قرار بدیم تا وزن مردم پله رو پایین ببره (مثلا با ترمزهای هوایی سرعت پایین اومدن رو کنترل کنیم)و دینام رو بچرخونه و برق لازم برای پله برقی بالا رونده یا هر استفاده ی دیگه رو تامین کنه.

[negaran]

سلام عزيزم...[golrooz]

در مورد ترمز هوايي امكانپذير هست...

اما بايد تعداد ترمز ها رو درآور محاسبه كرد ببينيم ميصرفه يا نه...

در مورد پله برقي كسي ميدونه انرژي مصرفي يه پله برقي 20 متري چقدر هست؟

mamadshumakher
1st June 2012, 12:37 AM
سلام عزيزم...[golrooz]

سلام ساساجان
چه عجب یکی از ایده هام تا حدودی شدنیه.اونم انگار.
پس یعنی میشه پله ای طراحی کرد که با ایستادن بر روی اون بره پایین.فقط باید ترمزش رو جوری طراحی کرد که هر چی تعداد افراد بیشتر شد قدرت ترمز هم بیشتر باشه و بتونه سرعت رو ثابت نگه داره.
اما برای استفاده انرژی بدست اومده برای پله برقی بالابرنده فقط مثال زدم.نمیدونم چقدره مصرفش اما باید بالا باشه.

SaSaMc2
1st June 2012, 05:53 AM
سلام ساساجان
چه عجب یکی از ایده هام تا حدودی شدنیه.اونم انگار.
پس یعنی میشه پله ای طراحی کرد که با ایستادن بر روی اون بره پایین.فقط باید ترمزش رو جوری طراحی کرد که هر چی تعداد افراد بیشتر شد قدرت ترمز هم بیشتر باشه و بتونه سرعت رو ثابت نگه داره.
اما برای استفاده انرژی بدست اومده برای پله برقی بالابرنده فقط مثال زدم.نمیدونم چقدره مصرفش اما باید بالا باشه.

گفتم گه به زودي پيشرفت ميكني...[golrooz]

بايد مطالعه خودت رو در مورد انرژي يا هر علمي كه علاقه داري بيشتر كني...

حتما موفق ميشي...

اگر شما پله رو در حالت تعادل نگاه داري احتمالا با يه نيروي كوچيك ميتوني ازش كار بگيري...

البته اگر قبلا كسي اين كار رو نكرده باشه ايده خوبي هست...

اگر در حين كار علمي ايده خوبي به ذهنت اومد پيام بده برسي كنم اگر خوب بود بهت ميگم چيكار كني تا راحت به نام خوت ثبتش كني...

mamadshumakher
1st June 2012, 10:32 AM
گفتم گه به زودي پيشرفت ميكني...[golrooz]

بايد مطالعه خودت رو در مورد انرژي يا هر علمي كه علاقه داري بيشتر كني...

حتما موفق ميشي...

اگر شما پله رو در حالت تعادل نگاه داري احتمالا با يه نيروي كوچيك ميتوني ازش كار بگيري...

البته اگر قبلا كسي اين كار رو نكرده باشه ايده خوبي هست...

اگر در حين كار علمي ايده خوبي به ذهنت اومد پيام بده برسي كنم اگر خوب بود بهت ميگم چيكار كني تا راحت به نام خوت ثبتش كني...
ممنونم داداش.چشم.
یکم رو این قضیه بیشتر فکر میکنم.

hossien
1st June 2012, 11:36 AM
سلام
براتون یک تصویر می فرستم بخونید احتمالا کمک می کنه.
http://www.uc-njavan.ir/images/93vm1lncdprtgcuwkzl.jpg

mamadshumakher
1st June 2012, 11:57 AM
سلام
براتون یک تصویر می فرستم بخونید احتمالا کمک می کنه.
ممنون.خیلی جالب بود.چیزی که تو ذهنم بود هم تقریبا یه چیزی تو مایه های همین طرح هست اما فقط پایین رونده.

حسین متقی
5th June 2012, 10:44 PM
سلام عزيزم...[golrooz]

ببخشید
ترمز هوایی منظورتون همون ترمز هوایی روی هواپیما هاست؟؟؟
خب برای سرعتهای پایین ترمز هوایی موثر نیست
یه ترمز خودکار اصتکاکی-هیدرولیکی الان به ذهنم رسید که ترمز خودکاری براش ایجاد میکنه به صورت مکانیکی
هر چه نیروی حرکت رو به پایین بیشتر میشه قدرت ترمز گیری افزایش پیدا میکنه
.................................................. .................................................. ..................
و بدون مصرف برق هوشمنده
البته قابل استفاده در خودرو هم باید باشه
فکر کنم قابل ثبت هم باشه به صورت جداگانه!!
البته اگه تکراری نباشه!
واسه قطعاتشو که نوشته بودم پاک کردم!!

SaSaMc2
6th June 2012, 12:41 AM
ببخشید
ترمز هوایی منظورتون همون ترمز هوایی روی هواپیما هاست؟؟؟
خب برای سرعتهای پایین ترمز هوایی موثر نیست
یه ترمز خودکار اصتکاکی-هیدرولیکی الان به ذهنم رسید که ترمز خودکاری براش ایجاد میکنه به صورت مکانیکی
هر چه نیروی حرکت رو به پایین بیشتر میشه قدرت ترمز گیری افزایش پیدا میکنه
.................................................. .................................................. ..................
و بدون مصرف برق هوشمنده
البته قابل استفاده در خودرو هم باید باشه
فکر کنم قابل ثبت هم باشه به صورت جداگانه!!
البته اگه تکراری نباشه!
واسه قطعاتشو که نوشته بودم پاک کردم!!

سلام عزيزم...[golrooz]

يه چند روز روي ايدات فكر كن و بعد يه سرچي بزن ببين اگر جايي نمونش نيست...

شروع به كار كن...

30 % از مسير رو كه رفتي بعد احتياج به مشاوره پيدا ميكني...

اگر مشاور امين پيدا نكردي تماس بگير ببينم آدم بدرد بخور توي اين علم چه كسي رو ملاقات كني بهتره...

حسین متقی
6th June 2012, 03:17 AM
سلام عزيزم...[golrooz]

يه چند روز روي ايدات فكر كن و بعد يه سرچي بزن ببين اگر جايي نمونش نيست...

شروع به كار كن...

30 % از مسير رو كه رفتي بعد احتياج به مشاوره پيدا ميكني...

اگر مشاور امين پيدا نكردي تماس بگير ببينم آدم بدرد بخور توي اين علم چه كسي رو ملاقات كني بهتره...

ممنون ولی چند روز فکرکنم که دنیا متحول میشه
همین چند ثانیه کافی بود
تکراری بودنش غیر قابل جستجوست چون احتمالا اگر استفاده هم شده باشه-ترمز خودکار مکانیکی!!!- موارد خاص استفاده داره-روی خودرو هم قابل استفاده هست ولی با وجود بازیافت انرژی از ترمز به صورت الکتریکی یا انرژی جنبشی(چرخ طیار) و ترمزهای قوی امروزی
دیگه نیازی به این ترمز نخواهد بود(نیاز هست-موفق نخواهد بود از لحاظ تجاری به دلیل حجم بازدهی که در قبال هزینه به دست میاد)

هر وقت اون پله خودکار رو ساختین بهم خبر بدین ترمزش بامن!!!!!در این مورد میصرفه به دلیل سرعت کم
بازم ممنون

SaSaMc2
6th June 2012, 03:47 AM
ممنون ولی چند روز فکرکنم که دنیا متحول میشه
همین چند ثانیه کافی بود
بازم ممنون

سلام عزيزم...[golrooz]

علم مكانيك سرعت پيشرفتش خيلي كند هست...

شايد 10 سال ديگه هم ايده شما در دنيا اختراع نشه...

ايده و مالكيت پله برقي 100% مربوط به mamadshumakher (http://www.njavan.com/forum/member.php?247108-mamadshumakher) هست...

حسین متقی
6th June 2012, 03:56 AM
سلام عزيزم...[golrooz]

علم مكانيك سرعت پيشرفتش خيلي كند هست...

شايد 10 سال ديگه هم ايده شما در دنيا اختراع نشه...

ايده و مالكيت پله برقي 100% مربوط به mamadshumakher (http://www.njavan.com/forum/member.php?247108-mamadshumakher) هست...

درسته سرعت پیشرفت پایینی داره ولی نمیدونم!!!
شاید!
بله ایده من ربطی به اون ایده نداره-فقط میتونه توش استفاده بشه

SaSaMc2
6th June 2012, 04:16 AM
درسته سرعت پیشرفت پایینی داره ولی نمیدونم!!!
شاید!
بله ایده من ربطی به اون ایده نداره-فقط میتونه توش استفاده بشه

بله ممكنه در ( تعادل + يك ) در يك نفر مسافر روي پله به علت محدوديت در ساخت برقرار نشه...

و مجبور باشيم يه نيروي مختصري براي شرايط كم بار هزينه كنيم...

و ميشه اين نيرو رو از ترمز شما در پيك بار براي اون شرايط كم بار ذخيره كرد...

در علم مكانيك + عشار يك تحول است...

amirhosyn
6th June 2012, 05:28 PM
سخت نمیگیرم سخت هم نیست
کمی قانون داره فقط
نمیشه

آقا حسین این ایده درست از آب درمیاد فقط لازم است بالاترین نقطه لوله ازسطح منبع پایین ترباشه .[golrooz]

حسین متقی
7th June 2012, 08:45 PM
آقا حسین این ایده درست از آب درمیاد فقط لازم است بالاترین نقطه لوله ازسطح منبع پایین ترباشه .[golrooz]
من دیگه توضیحی اضافه نمیکنم چون قبلیها کافی هستند
برگردین و نوشته هامو راجع به این ایده بخونین
شما هیچ دلیل و توجیهی نمیارین

mamadshumakher
7th June 2012, 11:15 PM
بله ممكنه در ( تعادل + يك ) در يك نفر مسافر روي پله به علت محدوديت در ساخت برقرار نشه...

و مجبور باشيم يه نيروي مختصري براي شرايط كم بار هزينه كنيم...

و ميشه اين نيرو رو از ترمز شما در پيك بار براي اون شرايط كم بار ذخيره كرد...

حسین اقا درباره ی ترمزی که گفتی یکم بیشتر توضیح میدی؟ داداش sasa فکر کنم عکس اون اسانسوری که حسین اقا گذاشت خیلی به دردم بخوره.کل ارزش اون پله به قدرت ترمزگیریشه که در ازای وزن بیشتر سرعتش ثابت بمونه وگرنه بقیه کار که حله.
به این عکس نگاه کنید:دور اون قطعه ای که خط کشیدم رو که میدونید چیه؟یه دمپر هوایی برای میرایی نوسانات در یه سیستم اندازه گیری قدیمی.اما اکثرا به عنوان گشتاور مستهلک کننده استفاده میشه نه ترمزی.به نظر شما با کار روی همچین اساسی میشه روی پله پیاده کرد؟
http://www.uc-njavan.ir/images/jg0qtbe2fhfhc5pnj26.jpg (http://www.uc-njavan.ir/)
.
.
.
.
.
و یه چیز جدید که واسم سوال شد.اول یکی به من بگه که تکنولوژی برق بیسیم به کجا رسید؟پیشرفت کرد؟محدودیت فاصله رو تونستن کم کنن؟
منظورم اینه که کاش بشه هر ماشین برقی یه انتن داشته باشه و .....

حسین متقی
8th June 2012, 04:03 AM
اولا 1 سوال کوچیک دارم-الان مگه پله برقیهای رو به پایین انرژی زیادی مصرف میکنن ؟
اگه مصرف بالا داشته باشند که با سرعت بالایی به سمت پایین حرکت میکنه پله برقی !!!
البته بازم کلا بدون موتور یا با موتور برای مواقع کم بار خیلی کم مصرف تر باید باشه!!
ولی دیگه نمیشه از این پله برقی برای حرکت رو به بالا هم استفاده کرد زمان اضطرار

mamadshumakher
8th June 2012, 08:26 PM
ه این عکس نگاه کنید:دور اون قطعه ای که خط کشیدم رو که میدونید چیه؟یه دمپر هوایی برای میرایی نوسانات در یه سیستم اندازه گیری قدیمی.اما اکثرا به عنوان گشتاور مستهلک کننده استفاده میشه نه ترمزی
یه اشتباهی که اینجا داشتم این بود که گفتم به عنوان گشتاور ترمزی استفاده نمیشه تازه متوجه اشتباهم شدم .بلکه این روش همون گشتاور ترمزی هست.منظورم این بود که به عنوان گشتاور مقاوم استفاده نمیشه.
کسی روی این قضیه نظری نداره؟

SaSaMc2
9th June 2012, 03:38 AM
سلام...[golrooz]

برق بي سيم؟!!!

به عنوان انتقال فقط ميشه ازش استفاده كرد نه توليد...

بردش هم محدود هست...

در مورد پله فكر ميكنم هم بشه پله ي رو به پايين رو بدون انرژي راه اندازي كرد با استفاده از نيروي وزن مسافرا...

هم بشه توليد انرژي كرد به صورت محدود در زمان پر بار...

سيستم پيچيده اي هم نميخواد و با گيربكس متغير و يه دينام متغير بايد انجام بشه...

همونطور كه يه اتومبيل رو كه توي دنده ميشه هول داد...

من بعد اينكه چندبار روبات شهرداري رو طراحي كردم و از نظر كارشناسان به علت پيچيدگي رد شد تجربه جديدي به دست آوردم...

اون هم ساده سازي هست...

هرچي ساده تر طراحي كنيد ساده تر ميسازيد و كم هزينه تر و اثباتش هم راحت تره...

مهم عملكرد خوب سيستم شماست در قبال هزينه، نه مكانيزم...

حسین متقی
9th June 2012, 06:29 PM
ساده سازی خودش اختراعه
و مهمترین قسمت کاره

عرفان سلیم زاده
10th June 2012, 07:38 PM
سلام بچه ها
برای پاک سازی هوای تهران بهترین راه افزایش فضای سبزه
ولی چیزی که امروز تو تهران نیست فضاست
برای غلبه به این موضوع راه حل ایجاد باغ های هوایی هستش ولی نه این که جنگل تو اسمون درست کنیم
پیشنهاد من استفاده از میکرو جلبک هاست به سه دلیل
جای کمی رو میگیرند
ارزان هستش
محصول حاصل یعنی میکرو جلبک میتونه وارد رژیم مردم بشه یا این که تبدیل به بیودیزل بشه که سوختی پاک هستش
میخوام نظر تون رو بدونم
شدنیه؟
بریم با شهردار تهران حرف بزنیم؟[labkhand]

SaSaMc2
10th June 2012, 08:12 PM
سلام...[golrooz]

اصلا چه شكلي هستن اين جلبكا؟

mamadshumakher
10th June 2012, 11:04 PM
یك كارشناس بیوتكنولوژی، گفت: تولید میكروجلبكها در جهان یك انقلاب در صنایع بیوتكنولوژی محسوب می‌شود.
مهندس "رضا رنجبر" دانشجوی دكترای دانشكده مهندسی دانشگاه كوبه ژاپن، روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: جلبكهای میكروسكوپی كه حدود ‪ ۲/۸‬میلیارد سال قدمت دارند از قدیمی‌ترین موجودات زنده كره زمین می‌باشند كه توانسته‌اند اكسیژن موجود در جو را بوجود آورند.
رنجبر با بیان این كه از دیگر مشخصات این موجودات، سرعت رشد بسیار بالای آنها است، اضافه كرد: میكروجلبكها، همچنین انواع بسیار گسترده‌ای دارند به طوری كه تاكنون بیش از ‪ ۲۰‬هزار نوع از آنها شناسایی شده‌اند.
به گفته رنجبر، جلبكها غنی از روغن ، پروتیین و كروبوهیدراتها هستند و میزان آن نیز بستگی به نوع میكروجلبك دارد.
وی توضیح داد: جلبكها می‌توانند در شرایط مختلف آب و هوایی رشد كنند و نكته مهم در خصوص جلبكها این است كه آنها قادر هستند در آبهای شور و غیرقابل استفاده برای مصارف كشاورزی نیز رشد كنند.
این دانشجوی دكترای دانشكده مهندسی دانشگاه كوبه ژاپن با اشاره به این كه برخی جلبكها غنی از روغن هستند، گفت:این نوع جلبكها جایگزین بسیار مناسبی برای دانه‌های روغنی می‌باشند، به طوری كه برخی از گونه‌های جلبكهای دریایی دارای ‪ ۶۰‬تا ‪ ۷۰‬درصد روغن هستند.
رنجبر بااشاره به میزانی كه دانه‌های روغنی قادر هستند به ازای هر هكتار در سال روغن تولید كنند ، اظهارداشت: دانه روغنی سویا به‌ازای هر هكتار در سال می‌تواند فقط ‪ ۴۰۰‬لیتر روغن تولید كند،در صورتی كه جلبكهای میكروسكوپی می‌توانند تا ‪ ۲۴۶‬هزار لیتر در سال روغن تولید كنند كه واقعا باور نكردنی است.
وی خاطرنشان كرد: جمهوری‌اسلامی ایران از جمله كشورهایی در جهان است كه شرایط جغرافیایی آن برای رشد جلبكهای دریایی‌بسیار مناسب است و به رغم این كه برخی‌اوقات ناراحت هستیم‌كه‌چرا خشكسالی درایران وجود دارد اماهمین شرایط جغرافیایی دارای مزیتهای بسیار است.
رنجبر گفت: در بسیاری از مناطق ایران در طول سال ‪ ۳۶۵‬روز آفتاب داریم كه این یك مزیت بسیار مناسب برای تولید جلبكهای میكروسكوپی محسوب می‌شود.
معاون سابق مركز بیوتكنولوژی خلیج‌فارس در جزیره‌قشم،افزود: مركز تحقیقات بیوتكنولوژی خلیج فارس شش سال پیش تحقیقات خود را روی جلبكهای میكروسكوپی آغاز كرد و متخصصان ایرانی در این مركز توانستند به موفقیتهای بزرگی دست یابند.
رنجبر در همین حال گفت: مشكلاتی كه برای تولید جلبكهای میكروسكوپی وجود دارد، این است كه حداكثر بازده آنها هنوز در مقیاس صنعتی به دست نیامده و روشهای متفاوتی نیز برای تولید آنها وجود دارد.
وی استفاده از جلبكهایی را كه قادر به تولید روغن هستند برای تولید سوخت زیستی یك دستاورد بزرگ دانست و گفت: با توجه به‌این كه برای تولید جلبكهای میكروسكوپی نیاز به آب با كیفیت بالا نیست و می‌توان از آب شور نیز استفاده كرد، بر این اساس در تولید این نوع جلبكها بحران آب نیز حل شده است.
به‌گفته رنجبر، برخی‌از گونه‌های جلبكهای میكروسكوپی قادر هستند بیش از ‪۷۰‬ درصد پروتئین تولید كنند كه غذای فضانوردان نیز از همین نوع جلبكهای میكروسكوپی تامین می‌شود.
وی خاطرنشان كرد: براین اساس استفاده از جلبكهای میكروسكوپی می‌تواند كمك بزرگی به حل مشكل غذا در جهان كند.

اما منظور مخفی چی هست؟چطوری استفاده بشه؟

حسین متقی
11th June 2012, 01:15 AM
شاید بشه با ایجاد 1 لایه بستر مناسب که مواد غذایی رو از اب لوله کشی و خاک ثابت قابل تعویض(مثلا هر 10 سال 1 بار) تامیین میکنه
چیزی شبیه صفحات سلول خورشیدی ساخت که به جای برق اکسیژن تولید میکنند(و در شب فکر کنم دی اکسید کربن تولید کنه)
1بستر پلاستیکی ساده
1شبکه قالبگیریشده داخل همون پلاستیک که به نوعی لوله کشی برای ابیاریه قطره ایست
1 بستر خاکی یا ماده شیمیایه مورد نیاز جلبکهاست که روی صفحه پلاستیکی قرار میگیره
1روکش توری برای تثبیت خاک که در زوایای مختلف بستر از بین نره
1روکش شیشه ای که با فاصله مناسب(شاید کمتر از میلیمتر با توری)
البته میشه در ابعاد کمتری هم ساختش که جلبکها روی کاغذی خاص و با ابی که درونش مواد مغذی محلول هستند رشد کنند
این صفحات به نازکی کمتر از 2 سانتیمتر در نمونه اولی یا کمتر از نیم سانتیمتر در نمونه روی بستر کاغذی میتونن تولید و روی سطح جنوبی و سقف و پشت بام ساختمانها نصب و با هزینه بسیار پایینی اکسیژن تولید کنند
تولید انبوهش راحت
(صفحات پلاستیکی و شیشه ای و کاغذ و لوله های نازک برای رساندن اب به کاغذ(خود کاغذ با خاصیت مویینگی اب رو پخش میکنه) و مخزن اب و خاک برای به دست اوردن محلول ابی مواد مغذی!! و البته 1 سامانه کوچک مدیریت برای هر ساختمان که 100 تا 200 دلار قیمت داره و درصورت استفاده در سطح بیشتر قیمت کمتری داره بر واحد سطح)

خب چطور بود مخفی جان؟؟؟ ایده نابتو دزدیدم!!!!!!![khande][khejalat][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][khanderiz][cheshmak][nadidan]

خب البته با توجه با ابعاد میکرویی که دارند و سطح زیاد تولید اکسیژن بالایی دارند و نیاز به کنترل در هر 1 ماه 1 بار دارند (وکمتر)
عمرشون هم حداقل 10 و حداکثر 25 میتونه باشه!
مزیتشون اینه که در فضای خیلی کم هم قابل استفاده هستند و مثل مثلا گیاهان دیگه نیاز به فاصله تا گیاه بعدی نداره
زیبایی مثل چمن داره
در زاویه ی تقریبا عمودی هم قابل اجراس!!! دیوار ساختمانها!!
به عنوان نما ی جنوبی ساختمانها قابل اجراس!!
فکر کنین نمای عمومی تمام ساختمانهای 1 شهرک با این پنلها پوشیده بشه!! خودش جاذبه ی توریستیه!!
قابل ترکیب با صفحات خورشیدیه با طرحهای مختلف!!!
و خیلی مزایای دیگه!!
عیبشون اینه که در اوایل تولید و بدون فرهنگسازی گرون قیمت هستند!!!
ولی با افزایش تولید (100متر مرببع در روز) قیمت کاهش پیدا میکنه و خیلی اقتصادیه
در شهرکهای صنعتی روی سقف تمام سوله ها وساختمانها به راحتی و قابل اجراست
مصرف اب بسیار کمی داره (خیلی کمتر از ابیاری قطره ای و بارانی و...(به نسبت تولید اکسیژن در مقایسه با هر گیاه دیگه ای)
سرعت بهره برداری بالا و بدون نیاز به تعمییرات و نگهداری خاص(فقط تعویض خاک داخل منبع محلولساز و تعویض سالانه فیلتر کاغذی!! با قیمت بسیار کم!)

حسین متقی
11th June 2012, 01:27 AM
راستی این صفحات(که با توجه به پست های قبلی تولید روغن -بیو دیزل و.... هم میکنند) میتونن
مجانا توسط 1 شرکت سرمایه گذار در ساختمانها و ... نصب بشن و بعد از طی مدت مشخص برای تولیدات خاصی تعویض بشن با صفحات خالی از جلبک
و از تولیداتشون سود کسب بشه و سرمایه گذاریها به سوددهی برسه از اکسیژن تولیدی هم همه ی مردم استفاده میکنند!!
البته همزمان با استفاده از فضاهای شهری-اطراف اتوبان-مسکونی-شهرکهای صنعتی-میشه در زمینهای خالی و باشرایط جغرافیایه مناسب هم اقدام به نصب و راه اندازی این پنلها کرد!!
این نظر من بود
حالا شما نظر بدین ببینین این چیزی که گفتم خوبه یا نه؟؟ اصلا شدنیه؟؟
مخفی جان نظرت؟؟؟؟

SaSaMc2
11th June 2012, 01:43 AM
آها اسمش كيم هست...

دارم توي يخچال...

مهندساي كره اي واسم آوردن، ميريزم توي نودل...

246.000 ليتر روغن در هر هكتار در سال..!!!

25 ليتر در هر متر...!

رابطه مقدار كشت و توليد اكسيژنشون چقدره؟

حسین متقی
11th June 2012, 01:49 AM
آها اسمش كيم هست...

دارم توي يخچال...

مهندساي كره اي واسم آوردن، ميريزم توي نودل...

246.000 ليتر روغن در هر هكتار در سال..!!!

25 ليتر در هر متر...!

رابطه مقدار كشت و توليد اكسيژنشون چقدره؟
ممکنه اینطور باشه ها!!!
وقتی ابعاد ریز میشه حجم میاد پایین به نسبت تولید موثر(سطح)
پس سریعتر به تولید میرسه و بارها و بارها درسال قابل برداشته!!!!
این جوابشه!!!
البته شاید اشتباه تایپی باشه!!

SaSaMc2
11th June 2012, 02:23 AM
سهم امتيازم چرا پر شده...[sar dard]

از نظر من خيلي خوب بود ايده مخفي و روش حسين مت...[golrooz]

فقط بايد كامل برسي بشه...

ايني كه من توي يخچال دارم هم گفتن پرورشي هست...

بوي ماهي ميده...

فكر كن مثل نعنا هست ولي كاملا چرب و پررنگ...

داریوش 1
28th July 2012, 09:10 PM
سلام آقا محمد ببخشید این فناوری تو ایران به کجا رسیده؟ و آیا جنبه های زیست محیطی اون بررسی شده. امکان بیماریزائی این جلبکها با توجه به میکروسکپی بودنشون چقدره و چرا تو کشور های پیشرو مثل خود ژاپن هنوز بطور گسترده استفاده نمیشه؟

عرفان سلیم زاده
29th July 2012, 02:30 PM
سلام آقا محمد ببخشید این فناوری تو ایران به کجا رسیده؟ و آیا جنبه های زیست محیطی اون بررسی شده. امکان بیماریزائی این جلبکها با توجه به میکروسکپی بودنشون چقدره و چرا تو کشور های پیشرو مثل خود ژاپن هنوز بطور گسترده استفاده نمیشه؟ سلام عزیزم. راستش میکروجلبک ها رو نمیشه به صورت زنده خورد و باید قبل خوردن به قولی پوسته سلولی شون رو شکست.اگر زنده بخوریم هیچ فایده غذایی نداره چون اید معده ما قابلیت هضم دیواره سلولزی میکروجلبک ها رو نداره.حتی موقعی که می خوان ازش روغن بگیرن اول می کشن شون! تو ایران شرکت http://www.algaesina.ir/Default.aspx?tid=1&c=fa-IR سینا زیر جلبک بنیان گذار تولید محصولات ریزجلبک هستش و به عنوان مکمل غذایی و غیره ارائه میده.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد