PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیمین دانشور ، مترجم و نویسنده ایرانی درگذشت

نارون1
10th March 2012, 04:51 PM
سیمین دانشور (http://www.tehran98.com/1390/12/%D8%B3%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%88%D8%B1/) نویسنده و مترجم شهیر ایرانی و همسر جلال آل احمد در سن ۹۰ سالگی در تهران درگذشت.وی نخستین زن ایرانی است که به صورتی حرفه‌ای در زبان فارسی داستان نوشت.

یادگارمرحوم جلا ل آل احمد،درگذشت .مرگ خانم سیمین دانشوریادوداغ جلال آل احمدرازنده کرد.اوروشنفکری بودکه حال مردم رامی فهمیدودرست دست روی عقده های مردم می گذاشت.هرچندمرگ حق است ولی من که واقعا متاثرشدم .روحش شاد.

سیمین دانشور عصر روز (پنج شنبه 18اسفند ماه) پس از یک دوره بیماری در منزلش در سن 90سالگی از دنیا رفت.

http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/12/18/143091_545.jpg

ازنامه های جلال آل احمدبه سیمین دانشور

نامه های سیمین دانشور و جلال آل احمد

می‏دانی چطوری است سیمین جان؟ از کاغذهایت - گرچه چیزی نمی‏نویسی - پیداست که تو هم حال مرا داری،ولی این هم هست که برای غصّه‏ های تو مفرّی و یا مفرهایی هم هست که جلب توجّهت را می‏کند و نمی‏گذارد زیادناراحت باشی. و اینقدر دیدنی هست که خیلی چیزها را از یادت می‏برد. از کاغذهایت پیداست.

خودت نوشته بودی‏که حالت ((بهتر از آن است که متوقع بودی.)) بدان که بهتر هم خواهد شد. اگر به مناسبتی، دو سطر یاد هندوستان بی‏بو و بی خاصیت من می‏افتی، دو سطر بعد مشاهدات جالب خودت را می‏نویسی. و همین انصراف خاطر اجباری‏خودش بزرگترین کمک‏ها را به تو می‏تواند بکند... هیچ می‏دانی که یک همچه سفری تو را چقدر کامل خواهد کرد؟ نم‏بدبخت که اینجا بالاخره ماندنی شدم ولی اصلاً تو بگذار چشمهایت از دنیا پر بشود. آدم هرچه بیشتر ببیند و بیشتربشنود و بیشتر تجربه کند، بیشتر عمر کرده است.

نامه های سیمین دانشور و جلال آل احمد

مهم‌ترین اثر او رمان سووشون است که نثری ساده دارد و به 17 زبان ترجمه شده است و از جمله پرفروش‌ترین آثار ادبیات داستانی در ایران محسوب می‌شود.

دانشور همچنین عضو و نخستین رئیس کانون نویسندگان ایران بود.

master_mind
10th March 2012, 04:55 PM
روحش شادو یادش ماندگار

شه پری
10th March 2012, 07:48 PM
رحمتش کنه...

ارغنون
10th March 2012, 07:51 PM
فردا، یکشنبه، ساعت ده صبح، در کنار تالار وحدت، جدایی ایران از سیمین را به سوگ می نشینیم.

Majid_GC
10th March 2012, 08:06 PM
خیلی متاثر شدم ....

خدایش بیامرزدش ....

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد