yas-90
10th March 2012, 03:10 PM
سلامت نیوز : یك فوق تخصص گوارش گفت: در ایام نوروز افراد هنگام دید و بازدید طی یك روز شیرینی زیادی مصرف میكنند این در حالیست كه شیرینی، حاوی كربوهیدرات زیادی است و برای مبتلایان به كبد چرب و ریفلاكس مفید نیست.
به گزارش سلامت نیوز ، دكتر همایون واحدی در گفت وگو با ایسنا، افزود: مصرف زیاد شیرینی موجب دچار شدن به چاقی میشود. از سوی دیگر افراد هنگام دید و بازدید چای مصرف میكنند این در حالیست كه نوشیدنی زیاد چای پررنگ و استفاده از قند همراه آن ابتلا به ریفلاكس و تشدید آن را در پی دارد.
وی با اشاره به مصرف آجیل هنگام نوروز گفت: آجیلها محتوی مقدار زیادی نمك هستند كه مصرف آنان برای مبتلایان به كبد چرب كه دچار فشار خون نیز هستند، مضر است چرا كه چربی موجود در مغزها برای بیماران كبد چرب ضرر دارد.
واحدی در پایان توصیه كرد: افراد در دید و بازدیدهای متعدد نوروزی از مصرف زیاد آجیل، چای و شیرینی خودداری كنند و به جای آن میوه بخورند چرا كه میوهها حاوی فیبر هستند و عملكرد دستگاه گوارش را تسهیل میكنند البته در خوردن میوهها هم نباید افراط كنند.
به گزارش سلامت نیوز ، دكتر همایون واحدی در گفت وگو با ایسنا، افزود: مصرف زیاد شیرینی موجب دچار شدن به چاقی میشود. از سوی دیگر افراد هنگام دید و بازدید چای مصرف میكنند این در حالیست كه نوشیدنی زیاد چای پررنگ و استفاده از قند همراه آن ابتلا به ریفلاكس و تشدید آن را در پی دارد.
وی با اشاره به مصرف آجیل هنگام نوروز گفت: آجیلها محتوی مقدار زیادی نمك هستند كه مصرف آنان برای مبتلایان به كبد چرب كه دچار فشار خون نیز هستند، مضر است چرا كه چربی موجود در مغزها برای بیماران كبد چرب ضرر دارد.
واحدی در پایان توصیه كرد: افراد در دید و بازدیدهای متعدد نوروزی از مصرف زیاد آجیل، چای و شیرینی خودداری كنند و به جای آن میوه بخورند چرا كه میوهها حاوی فیبر هستند و عملكرد دستگاه گوارش را تسهیل میكنند البته در خوردن میوهها هم نباید افراط كنند.