PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرهنگ لغت خانومانه

artadokht
6th March 2012, 10:07 PM
*خب: این کلمه ای است که زنان برای پایان دادن به مکالمه هایی استفاده می کنندکه در آن حق با آنهاست و شما باید خفه بشوید.

*پنج دقیقه: اگر مشغول لباس پوشیدن است یعنی حداقل نیم ساعت. هرچند پنج دقیقهدقیقا معادل پنج دقیقه است اگر به شما پنج دقیقه بیشتر زمان جهت تماشای فوتبالداده شده باشد.

*هیچی: این آرامش قبل از توفان است. معنی و مفهوم آن این است که باید به شدتگوش به زنگ باشید. بحث هایی که با هیچی شروع می شوند، غالبا با خب تمام میشوند.

*بفرمایید: این کلمه اصلا ربطی به اجازه دادن انجام کاری ندارد. «اگه جرئتداری» در آن مستتر است.

*آه بلند: این در حقیقت یک کلمه محسوب می شود که معمولا درست فهمیده نمی شود.آه بلند یعنی او فکر می کند شما یک احمق به دردنخور هستید و او نمی داند چرادارد وقتش را با ماندن و بحث با شما سر هیچی تلف می کند.

*اشکال نداره: این یکی از خطرناک ترین جملاتی است که زن شما ممکن است به شمابگوید. اشکال نداره یعنی اون به زمان طولانی تری احتیاج دارد که تصمیم بگیرد.شما چگونه باید تاوان این اشتباه تان را پس بدهید.

*ممنون: از شما تشکر می کند. فقط بگویید خواهش می کنم. هیچ حرف اضافه اینزنید. خیلی ممنون می تواند نشان دهنده یک خطر بالقوه باشد.

*اصلا هیچی: این ترکیب برای گفتن مرده شورت رو ببرن استفاده می شود.

*نگرانش نباش عزیزم، خودم انجام می دم: یک جمله بسیار خطرناک دیگر. به معنی آنکه این کار به دفعات متعدد به شما محول شده و حالا تصمیم گرفته خودش دست بهکار شود. این حالت معمولا منجر به حالتی خواهد شد که شما بپرسید چی شده؟

ساناز فرهیدوش
6th March 2012, 10:47 PM
زبان اعضای بدن :
نگا ه نامحسوس اگر از بالا باشد : خدمتت می رسم .
از پایین نگاه کردن : الان موقعیت جور نیست بعدا خدمتت می رسم .
نگاه مستقیم : دارم برات .
نگاه با پلک زدن : دارم ریلکس می کنم تا خدممت برسم .
پدافند غیر عامل گریه
حلقه زدن اشک برای تاثیر گزاری
قطرات جاری : دلت به رحم بیاد دیگه
جاری تر : بی رحمممممممممممم اشکه ها
گوله گوله میاد میلد دیگه بند نمیاد : رسما دیگه طرف سنگ هم باشه اب میشه خودش چه برسه دلش

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد