توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درمانگاه عمومی نخبگان
cloudy
31st October 2013, 09:15 AM
با سلام دوست عزیز بیشتر در صبح ها و در بعد از ظهر و شب به اون شدت نیست و کاری هم نیست که با انجام دادنش سرم خوب بشه و قبلا هم سابقه نداشتم ممنونم
دوست عزیز احتمالا مشکل از چشم هاتون باشه بهتره به چشم پزشک مراجعه کنی و شماره عینکتون را بررسی کنید اگه با این وجود خوب نشد اون وقت دوباره بهم بگین بهتون بگم چیکار کنید
مهندس نوجوان
14th November 2013, 06:11 PM
سلام
پس از این که رگ اصلی بدن بریده بشه چه مدت طول میکشه تا فرد مورد نظر بمیره ؟
. . . مثلا اگه کسی رگ دستشو بزنه . . .
javan0012
18th November 2013, 05:38 PM
یک داروی گیاهی خریدم اینترنتی از تهران به نام داروی ضد سینوزیت نیکو صفت روش نوشته تایید شده از دانشکده علوم پزشکی تهران به ادرس اینترنتی http://nikoosefat.com/تاييديه-دانشگاه-علوم-پزشكی-تهران-دارو/ از کجا بفهم این دارو مورد تایید است یا دروغ است
طلیعه طلا
18th November 2013, 05:46 PM
یک داروی گیاهی خریدم اینترنتی از تهران به نام داروی ضد سینوزیت نیکو صفت روش نوشته تایید شده از دانشکده علوم پزشکی تهران به ادرس اینترنتی http://nikoosefat.com/تاييديه-دانشگاه-علوم-پزشكی-تهران-دارو/ از کجا بفهم این دارو مورد تایید است یا دروغ است
سلام بر شما
بهتر بود قبل از خرید یه مشورتی انجام می دادین
لینک پایین سایت انجمن تحقیقات طب سنتی دانشگاه تهرانه
پزشکان این دانشکده فقط چند جا مستقر هستند و
فقط چند تا داروخانه طرف قرار داد دارند که داروهای مورد تاییدشون رو به فروش میرسونه
http://www.tim.ir/
طلیعه طلا
18th November 2013, 05:51 PM
سلام
پس از این که رگ اصلی بدن بریده بشه چه مدت طول میکشه تا فرد مورد نظر بمیره ؟
. . . مثلا اگه کسی رگ دستشو بزنه . . .
سلام
بله ؟
به چه کار آیدت پاسخ این سوال ؟ [tafakor]
طلیعه طلا
18th November 2013, 06:06 PM
سلام..من ی مشکل جدی دارم
چشم راستم از 18 سالگی تار شد و پس از بررسی متوچه شدیم که اعصابش خیلی کم متورم شده..ام ا ر ای سالم بود . دکتر بهم کورتن داد ک تزرییق بشه و ب گفته ی خوذش باید خو ب میشد که نشد ..گذشت و من 2سال بعد چشمم بدتر شد و الان که 21 سالمه اون یکی چشمم هم شده و سردرد وحشتناک دارم..پیش دکتر مغزواعصاب رفتم 10 روز بستری بودم ام ار ای سالم بود و مایع نخاعی هم همینطور بهم کورتون تزریق کردن 5روز ولی الان که 40روز از ان میگذره دوباره سر درد وحشتناک گرفتم وچشمام اصلا بهتر نشده..لطف میکنید اگه کمکم کنید
سلام بر شما
اگه براتون مقدور بود پاسخ سوالاتم روبفرمایین ممنون میشم
1. تاری دید همراه با تورم چشم بوده ؟
2. دفعتا ایجاد شده یا ناگهانی ؟
3. قبلش بیماری های زمینه ای جسمی مثل ام اس و ... یا چشمی مثل دوبینی نداشتید؟
4. اعصاب چشمی تون مورد معاینه و اسکن قرار گرفتن ؟ لنز چشمتون خشک نشده ؟ عمل لیزیک انجام دادین ؟
5. آزمایش وچک آپ کامل شدین؟ آگه بله ، لطفا یا این جا بذارین یا خصوصی برام بفرستین
6. از عینک استفاده میکنید؟ اگه بله ،شماره چند؟
7. ساکن کدوم شهر هستین ؟
javan0012
18th November 2013, 06:30 PM
یعنی این دارو مورد تایید نیست پس چطور این دارو تضمین شده
مهندس نوجوان
19th November 2013, 02:22 PM
سلام
بله ؟
به چه کار آیدت پاسخ این سوال ؟ [tafakor]
صرفا جهت افزایش اطلاعات عمومی عرض نمودم
حالا جوابش رو نمیدونید ؟[golrooz]
ahmad0012
19th November 2013, 06:03 PM
ایا کمبود wbc بین 3800 تا 4000 در مدت سه سال خطرناک است وایا بیماری معده مانند التهاب می تواند باعث کاهش wbcشود
p.sep
20th November 2013, 01:47 PM
تورم چشم نه تورم اعصاب چشم
ناگهانی نبود کمکم اتفاق افتاد و اینکه کم و زیاد میشد
بیماری نداشتم ولی در دوران دبیرستان پشت چشمم درد میگرفت
vep گرفتن و پیش دکتر سنجری تمام ازمایش های چشمی رو انجام دادم و حتی در فرانسه هم ای کار رو کردم.مشکلی نبوده ولی خودم احساس خشکی میکنم ولی تو دستگاه نشون نداده.
check up هم شدم خودم دقیق نمیدونم چه ازمایش هایی ولی مشکلی نداشته
عینکی هم نیستم و با دستگه چشمشم 10است
تهران
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام بر شما
اگه براتون مقدور بود پاسخ سوالاتم روبفرمایین ممنون میشم
1. تاری دید همراه با تورم چشم بوده ؟
2. دفعتا ایجاد شده یا ناگهانی ؟
3. قبلش بیماری های زمینه ای جسمی مثل ام اس و ... یا چشمی مثل دوبینی نداشتید؟
4. اعصاب چشمی تون مورد معاینه و اسکن قرار گرفتن ؟ لنز چشمتون خشک نشده ؟ عمل لیزیک انجام دادین ؟
5. آزمایش وچک آپ کامل شدین؟ آگه بله ، لطفا یا این جا بذارین یا خصوصی برام بفرستین
6. از عینک استفاده میکنید؟ اگه بله ،شماره چند؟
7. ساکن کدوم شهر هستین ؟
تورم چشم نه تورم اعصاب چشم
ناگهانی نبود کمکم اتفاق افتاد و اینکه کم و زیاد میشد
بیماری نداشتم ولی در دوران دبیرستان پشت چشمم درد میگرفت
vep گرفتن و پیش دکتر سنجری تمام ازمایش های چشمی رو انجام دادم و حتی در فرانسه هم ای کار رو کردم.مشکلی نبوده ولی خودم احساس خشکی میکنم ولی تو دستگاه نشون نداده.
check up هم شدم خودم دقیق نمیدونم چه ازمایش هایی ولی مشکلی نداشته
عینکی هم نیستم و با دستگه چشمشم 10است
تهران
ahmad0012
20th November 2013, 08:02 PM
سلام دوستان عزیز قبلا در مورد درد در دور ابرو وبینی پرسیده بودم پارسال گفتید نتیجه را اعلام کنم یک سال نرفتم دنبالش امروز رفتم دکتر گوش وحلق گفت این عکسها قدیمی است وباید سی تی اسکن انجام دهم می خواستم بدانم عکس سی تی ضرری نداره وایا عکس سی تی انحراف یا شکستگی بینی وانحراف بینی واگر عفونت سینوس به استخوان زده باشد را نشان می دهد یا هرچی دکتر نوشته همان را نشان می دهد سوال بعدی عکس بعد از درمان بهتره انجام شود یا موقع درد
javan0012
21st November 2013, 08:53 AM
سلام من از سال 79 همش اطراف بینی وابرو م درد می کند ودکترعمومی رفتم گفت سینوزیت دارم وبا انتی بیوتیک وبخور خوب می شود ولی دوباره چندروز بعد بر می گردد وسال 91
بر اثر تصادف ضربه به بینی واطراف ان وارد شده ومتورم شده بود واز داخل حلقم نگاه می کردم خونریزی داشتم به مدت 15 روز البته خونریزی از حلقم نبود بلکه به خاطر ضربه ازبینی بود وشکستگی مختصر در بینی نیز داشتم که خوب شد امروز دکتر حلق وبینی رفتم برای درد اطراف بینی وابرو گفت سی تی اسکن انجام بده تا معلوم شود علت چیست سوال ایا سی تی اسکن اگر عفونت سینوسها به استخوان وارد شده باشد را نشان می دهد وسوال بعدی من موضوع تصادف وضربه وارده شده به اطراف ابرو وبینی را که پارسال اتفاق افتاده بود را نگفتم ایا احتیاج است قبل از اینکه عکس سی تی اسکن انجام دهم دوباره مراجعه کرده وموضوع را به دکتر بگویم یا لازم نیست وعکس رابگیرم وبعد ببرم چون نمی خواهم برای بار دوم نیز عکس سی تی اسکن انجام دهم لطفا مرا از نگرانی نجات دهید باشتکر اجر شما با خداوند
setareh92
21st November 2013, 09:02 AM
چشم حتما ممنون از زحماتتون
ahmad0012
23rd November 2013, 06:25 PM
سلا م علیکم سی تی اسکن را بردم دکتر گفت مختصری التهاب سینوس داری که دارو نوشت اموکسی سیلین 30 عدد و پسودوافدرین 20 عدد گفت عکس برای سینوس است وشکستگی را نشان نمی دهد لازم به ذکر است من بعد کشیدن سیگار که الان ترک کردم سینوزیتم به شدت درد می کند وموقع که در سرما قرار می گیرم برای مدت طولانی برای کار دچار ابریزش بینی می شوم ایا علت اینکه دایم دچار التهاب سینوسها می شوم می تواند از الرژِی باشد وباید چکار کرد
javan0012
11th December 2013, 05:47 PM
برای فهمیدن درست کارکردن کبد وکیسه صفرا وطحال وکلیه باید چه ازمایشاتی داد
yas-90
11th December 2013, 07:21 PM
برای فهمیدن درست کارکردن کبد وکیسه صفرا وطحال وکلیه باید چه ازمایشاتی داد
سلام
عملکرد کبد و کیسه صفرا : آنزیم های کبدی- بیلی روبین - پی تی و inr و آلبومین و آلکالین فسفاتاز ( معمولا برای کبد اول همین آنزیم های کبدی رو می نویسن و برای بقیه درصورتی که لازم باشه یا خودتون بخواید)
برای طحال : آزمایش cbc
برای کلیه : کراتینین و اوره ( bun و cr)
masoume.a.92
11th December 2013, 07:38 PM
اونا و همینطور سونو و رادیو هم گاهی استفاده میشه. برا صفرا ERCP هم گاهی...
[nishkhand]
yas-90
11th December 2013, 07:42 PM
اونا و همینطور سونو و رادیو هم گاهی استفاده میشه. برا صفرا ERCP هم گاهی...
[nishkhand]
خب برای چک آپ ساده که نمیان Ercp بدن دختر خوب[nadanestan]
آره راست میگی سونو رو یادم رفت[sootzadan]
من یادم رفت برای کلیه آزمایش ادرار هم جمیعا برای تشخیص بیماریهای کلیه و مجاری ادراری علاوه بر کارکرد کلیه مورد استفاده میباشد.[cheshmak]
masoume.a.92
11th December 2013, 07:46 PM
خب برای چک آپ ساده که نمیان Ercp بدن دختر خوب[nadanestan]
آره راست میگی سونو رو یادم رفت[sootzadan]
من یادم رفت برای کلیه آزمایش ادرار هم جمیعا برای تشخیص بیماریهای کلیه و مجاری ادراری علاوه بر کارکرد کلیه مورد استفاده میباشد.[cheshmak]
آجی به جون خودم الان میدونستم منو به چالش میکشی... [khande]
آره خب ولی من کلی عرض کردم [shaad]
ادرارو من یادم بود ولی نگفتم [bamazegi]
yas-90
11th December 2013, 07:51 PM
آجی به جون خودم الان میدونستم منو به چالش میکشی... [khande]
آره خب ولی من کلی عرض کردم [shaad]
ادرارو من یادم بود ولی نگفتم [bamazegi]
[bamazegi]
با نگفتنت منو مجبور کردی فسفر بسوزونم[sargije]
javan0012
12th December 2013, 04:58 PM
سلام کسی می داند قرص نوراگل گیاهی را برای درمان اضطراب چه مدت باید مصرف کرد برای تقویت سیستم ایمنی بدن می شود از شربت الوررا وقرص اکی کرپ استفاده کرد وعوارض داره ودرسته روغن سیاه دانه شرکت باریچ برای سینوزیت خوب است روزی 3 قطره داخل بینی استفاده می شود
ahmad0012
12th December 2013, 08:18 PM
طریقه مصرف پودر جوانه گندم چطوره واز کجا می شود تهیه کرد وجوش شیرین را از کجا می توان تهیه کرد ایا خوردنش ضرری نداره وچند نوع جوش شیرین وجودداره
javan0012
17th December 2013, 05:34 PM
با سلام من قبلا درد در قسمت سمت چپ داشتم دکتر گفت ورم معده دارم که الان با مصرف دارو خوب شده والان 2سال است می گذرد ولی الان در پاهام احساس ضعف وخستگی می کنم وقسمت سمت راست پهلوم نیز مختصری درد دایم داشت والان کمتر شده وبعضی وقتها دوباره درد می کند وهمچنین شبها بعضی وقتها دچار حالت تهوع می شوم وبه شدت عرق می کنم وگردنم نیز یک مدت است درد می کند ایامشکل معدم خوب نشده وباید چه ازمایشاتی بدهم علت را پیدا کنم وبدنم به سرما حساس شدم و طاقتم به سرما کم شده وبدنم ضعیف شده
معمار حانیه
28th December 2013, 12:58 AM
سلام دوستان کمک
1 هفته مدام. سر درد دارم. قرص استامین فن کدیین میخورم. دردی ودوا نمیکنه..
شاید دوبار در روز میخورم اما هیچ..
قبلا سابقه سینوزیت دارم . حتی یک مدت بینی وگگوشام چرک کرد. اما دکتر نرفتم وخودم خوب شدم.. اما الان سردرد شدید
یعنی 1 هفته میشه.. صبح معمولا از خواب بیدار میشم درد داره.. شب میخوابم درد داره.. ظهرا بعضی وقتا دردش کم میشه
بعضی وقتا . نه...
یعنی ممکنه یهو ول کن باز شروع کنه.. مسکن میخورم. نهایتا چند ساعت اروم باشه. باز درد میگیره.. بعضی وقتا به گریه میندازدم..
دردش یک جا نیست.. بعضی وقتا بالای سرم. بعضی وقتا شقیقه.. یعضی وقتا همش...
دوش اب گرمم میگیرم فایده نداره... واقعا موندم.. چیکار کنم. ایا لازم دکتر برم؟؟؟
راهنماییم کنید.. سرممممممممممممممممممممممم ممممممم
yas-90
28th December 2013, 08:15 AM
سلام دوستان کمک
1 هفته مدام. سر درد دارم. قرص استامین فن کدیین میخورم. دردی ودوا نمیکنه..
شاید دوبار در روز میخورم اما هیچ..
قبلا سابقه سینوزیت دارم . حتی یک مدت بینی وگگوشام چرک کرد. اما دکتر نرفتم وخودم خوب شدم.. اما الان سردرد شدید
یعنی 1 هفته میشه.. صبح معمولا از خواب بیدار میشم درد داره.. شب میخوابم درد داره.. ظهرا بعضی وقتا دردش کم میشه
بعضی وقتا . نه...
یعنی ممکنه یهو ول کن باز شروع کنه.. مسکن میخورم. نهایتا چند ساعت اروم باشه. باز درد میگیره.. بعضی وقتا به گریه میندازدم..
دردش یک جا نیست.. بعضی وقتا بالای سرم. بعضی وقتا شقیقه.. یعضی وقتا همش...
دوش اب گرمم میگیرم فایده نداره... واقعا موندم.. چیکار کنم. ایا لازم دکتر برم؟؟؟
راهنماییم کنید.. سرممممممممممممممممممممممم ممممممم
سلام دوست من
من هم این سردرد ها رو تجربه کردم نه برای یک هفته برای دقیقا سه ماه متوالی هر روز......... علتش هم سینوزیت.....البته از اونجایی که قبلا سینوزیت نداشتم نمیتونستم متوجه بشم ولی بعد از اینکه دکتر بهم گفت و رعایت کردم دیدم بله ای دل غافل اینقدر رعایت نکردم تا اینجوری شد
البته بهترین توصیه اینه که به دکتر مراجعه کنید چون متاسفانه سردرد علامت یه مشکل خاص نیست و دکتر مسلما با شرح حالی که میگیره بهتر متوجه میشه
ولی میتونید با رعایت یکسری موارد هم متوجه بشید که مشکلتون واقعا چقدر به سینوزیت مربوطه ..... حتی اگر سینوزیت هم داشته باشید برای شروع روند درمان دارویی باز هم باید به دکتر مراجعه کنید
در هر صورت فعلا شما کاری که میتونید انجام بدید.... وقتی بیرون میرید کلاه بپوشید یا هِد ببندید
از ماسک استفاده کنید که هوای خیلی سرد رو تنفس نکنید
برای چشمها هم از عینک استفاده کنید که هوای سرد مستقیما وارد چشمهاتون نشه
بخور دادن خوبه.....هر شب میتونید امتحانش کنید
برای شب ها هم من خودم هر شب بدون پوشوندن سر نمیتونم بخوابم چون صبحش که بلند میشم سر درد دارم....معمولا کلاه به سر میخوابم[nishkhand] ممکنه هوا اصلا سرد هم نباشه اما باز هم آدم سر درد میگیره اگر سر رو بپوشونی احتمال خیلی زیاد این مشکل حل میشه
باور کن با همین پوشوندن ها بود که من تونستم بعد از چهار ماه درد مداوم(درد مداومی که خودت هم توضیحش دادی) خوب بشم
یه شستشوی سینوس هست که راستش نمیدونم چرا تا حالا خودم انجامش ندادم(انگار میترسم انجامش بدم[khejalat]) اما خیلی جاها خوندم و گفته شده که مفیده
پاک کردن سینوسها (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?120231-lt-lt-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%DA%86%DA%A9%D8%A7%D8%A8-%D9%86%D8%AE%D8%A8%DA%AF%D8%A7%D9%86-gt-gt&p=462692&viewfull=1#post462692)
سلامت باشید[golrooz]
معمار حانیه
28th December 2013, 01:06 PM
سلام دوست من
من هم این سردرد ها رو تجربه کردم نه برای یک هفته برای دقیقا سه ماه متوالی هر روز......... علتش هم سینوزیت.....البته از اونجایی که قبلا سینوزیت نداشتم نمیتونستم متوجه بشم ولی بعد از اینکه دکتر بهم گفت و رعایت کردم دیدم بله ای دل غافل اینقدر رعایت نکردم تا اینجوری شد
البته بهترین توصیه اینه که به دکتر مراجعه کنید چون متاسفانه سردرد علامت یه مشکل خاص نیست و دکتر مسلما با شرح حالی که میگیره بهتر متوجه میشه
ولی میتونید با رعایت یکسری موارد هم متوجه بشید که مشکلتون واقعا چقدر به سینوزیت مربوطه ..... حتی اگر سینوزیت هم داشته باشید برای شروع روند درمان دارویی باز هم باید به دکتر مراجعه کنید
در هر صورت فعلا شما کاری که میتونید انجام بدید.... وقتی بیرون میرید کلاه بپوشید یا هِد ببندید
از ماسک استفاده کنید که هوای خیلی سرد رو تنفس نکنید
برای چشمها هم از عینک استفاده کنید که هوای سرد مستقیما وارد چشمهاتون نشه
بخور دادن خوبه.....هر شب میتونید امتحانش کنید
برای شب ها هم من خودم هر شب بدون پوشوندن سر نمیتونم بخوابم چون صبحش که بلند میشم سر درد دارم....معمولا کلاه به سر میخوابم[nishkhand] ممکنه هوا اصلا سرد هم نباشه اما باز هم آدم سر درد میگیره اگر سر رو بپوشونی احتمال خیلی زیاد این مشکل حل میشه
باور کن با همین پوشوندن ها بود که من تونستم بعد از چهار ماه درد مداوم(درد مداومی که خودت هم توضیحش دادی) خوب بشم
یه شستشوی سینوس هست که راستش نمیدونم چرا تا حالا خودم انجامش ندادم(انگار میترسم انجامش بدم[khejalat]) اما خیلی جاها خوندم و گفته شده که مفیده
پاک کردن سینوسها (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?120231-lt-lt-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%DA%86%DA%A9%D8%A7%D8%A8-%D9%86%D8%AE%D8%A8%DA%AF%D8%A7%D9%86-gt-gt&p=462692&viewfull=1#post462692)
سلامت باشید[golrooz]
[nishkhand] پس خوبه تنها نیستم...
ممنون از توصیه هات دوست خوبم
elhamjoon
1st January 2014, 01:14 PM
من هروقت میخام بشینم یا بلندشم زانو هام صدا میده ادامه این روند فکرکنم ساییدگی زانو بدنبال دارد
چیکار کنم؟
سونای
2nd January 2014, 09:28 PM
من هروقت میخام بشینم یا بلندشم زانو هام صدا میده ادامه این روند فکرکنم ساییدگی زانو بدنبال دارد
چیکار کنم؟
کدام صدای مفصلی را باید جدی گرفت؟ (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?200162-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B5%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%81%D8%B5%D9%84%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%AC%D8%AF%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D8%9F)
علت صدا دادن مفاصل بدن چیست (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?200160-%D8%B9%D9%84%D8%AA-%D8%B5%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%85%D9%81%D8%A7%D8%B5%D9%84-%D8%A8%D8%AF%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA)
علت صدای مفاصل چیست. آیا صدا دادن مفصل بیماری است (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?200155-%D8%B9%D9%84%D8%AA-%D8%B5%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%81%D8%A7%D8%B5%D9%84-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%B5%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%85%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA)
[golrooz]
masoume.a.92
5th January 2014, 07:47 PM
چیکار کنم؟
همین که شما درد ندارید نشونه ی خوبیه و احتمال داره مشکلی نداشته باشید ولی به این شکلی که سونای خانوم گفتن بود ک توضیحشم داده...
اگر هم ادامه دار شد یا درد هم بهش اضافه شد بد نیس که به پزشک مراجعه کنید
شاید با انجام بعضی مانور ها روی زانوتون متوجه مشکلاتی که گفته شد بشن یا بلکه با احتمال کم مثلا مشکل از منیسک باشه یا پاتلوفمورال ! چون این دو در دو مانور همراه با صدای ترق تروق یا صدای پوپ هستند.
ریحانه مرندیان
5th January 2014, 08:43 PM
سلام دوستممممم من جدیدا عینکی شدم چیکار کنم درجه چشمم کم بشه الان75صدمه
ریحانه مرندیان
5th January 2014, 08:44 PM
بنظرم معصومه مشکلی نداره اون صداها بخاظر حبابچه های هوا بین غضروفیه
masoume.a.92
6th January 2014, 05:54 PM
بنظرم معصومه مشکلی نداره اون صداها بخاظر حبابچه های هوا بین غضروفیه
مخاطبتون منم؟ [nishkhand]
خب نقل قول میذاشتید. من شانسی این پستتون رو دیدم. [golrooz]
خب من در دو مورد حرفم رو توضیح میدم:
یکی اینکه اشاره کردم که وقتی با درد همراه نیست نشونه ی خوبیه... این یعنی احتمالا مشکل خاصی نداشته باشن...
اما توصیه به مراجعه به پزشک به این دلیل بود:
الان من دو مانور رو بهتون میگم که توش صدای زانو مشهود هست
1. تست McMurry (توضیح روشش طولانیه! حوصله ندارم تایپ کنم! ببخشید! [golrooz] )
که توش صدای تق یا پوپ در طول قسمت داخلی مفصل، در زمان انجام والگوس استرس، چرخش خارجی و باز کردن زانو در پارگی قسمت خلفی منیسک داخلی دیده میشه
2. در مانوری که کشکک رو روی استخوان ران زیرین آن فشار میدن..... تو این اگه درد هم باشه (توام با صدای ترق) ممکنه به پاتلوفمورال شک بشه.
[golrooz]
masoume.a.92
6th January 2014, 06:00 PM
سلام دوستممممم من جدیدا عینکی شدم چیکار کنم درجه چشمم کم بشه الان75صدمه
همیشه عینکتون رو بزنید [nishkhand]
خوب شدنش بستگی به این داره که مشکل چشم شما چی باشه...
اگه خواستید بگید...
elhamjoon
10th January 2014, 01:20 AM
ها؟زیر دیپلمی بگید دکتر جونم منم بفهمم یعنی حالا من دوسه سال دیگه زانوهام ساییده نمیشه؟مرسی و یه چیز دیگه چشم های من خیلی حساسه و توی حالت عادی یه دفعه چشمه ی اشک هام رون میشه بنظرتون چشمم ضعیفه؟اما خب هیچ مشکل دیگه ای هم نداره
javan0012
6th February 2014, 12:05 PM
سلام ایا استفاده از حشره کش ها با لامپ های فلورسنت برای بدن ضرر دارد برای استفاده طولانی وبرای دفع پشه چه راهکاری باید انجام داد بدون ضرر برای بچه
javan0012
23rd March 2014, 07:18 PM
ایا استفاده از دستگاه اب شیرین کن برای استفاده روزانه ضرری برای بدن دارد ساخت امریکا http://qom-city.niazerooz.com/cat-820/191002.htm
ساناز فرهیدوش
23rd March 2014, 11:28 PM
با توجه به منطقه ایکه زندگی می کنید . و موادی که به آب اضافه میشن ترجیحا استفاده از تصفیه کن آب خیلی خوبه مخصوصا برای کسانی که سنگ کلیه دارند .
دستیار
1st April 2014, 08:57 AM
سلام.درمورد زانوها باید گرافی بگیرین تا ساییدگی معلوم بشه البته برای سنین پایین بعیده مگه اینگه زانو مشکل داشته باشه یا مشکل بیماری های کلسیمی و ... داشته باشه.درمورد چشم ها آبریزش تنها مهم نیست چون میتونه بعلت آلرژی باشه که تو بعضی فصل ها شدتش بیشتر میشه.ولی معاینه چشم نه تنها برای شما بلکه کسایی که احساس مشکل ندارن نه تنها بد نیست بلکه خوب هم هست.
هستی..
1st April 2014, 01:09 PM
برای درمان بی خوابی چه قرصی بخوریم بهتره؟
دستیار
2nd April 2014, 07:57 AM
سلام.برای درمان بی خوابی قرص های زیادی هست برای استفاده ولی اگر استفاده نکنید خیلی بهتره.(اکسازپام،لورازپام ،دیازپام،آمی تریپتیلین،نورتریپتیلین ،زولپیدم،دیفن هیدرامین و....) بعضی از داروهای خواب آور عوارض بد و مهمی دارن.
ماری مریم
5th April 2014, 01:05 AM
سلام خسته نباشید
مشکل من اینه که وقتی برای رفع کم خونی خود قرص فروس سولفات یا کپسول هماتینیک را مصرف میکنم حالت تهوع بهم دست میده
علت و در مان این مشکل چیه؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید[golrooz]
Capitan Totti
5th April 2014, 01:09 AM
درود
از بس بشین پاشو رفتم...!
زانوی سمت چپ یه طوریش شده
گاهی میشه ازش صدا در آورد!! مثل قلنج و اینا...!
باران 127
22nd July 2014, 06:46 PM
سلام و خسته نباشید... من از 8 سالگی عینک میزنم الان 30 سالمه و واقعا دیگه از عینک خسته شدم و متاسفانه با اینکه همیشه عینک میزدم اما خوب که نشده هیچ هرسال هم بدتر شده و الان استیگمات چشمام زیاده ( هرکدوم 7) . مشکل من اینه که عکسی که گرفتم از چشمام نشون داده که قرنیه هام هموار نیست و به من گفتن نمیتونی با لیزر عمل کنی ... [narahat][narahat][narahat]sh_omomi37 و اینکه هیچ وقت نباید لنز بذاری.... خیلی ناراحتم اعصابم خورده.....
اهان 1 سوال دیگه اینکه عینکی که من الان اسبفاده مبکنم شمارش 5.25 هست 2-3 سال پیش که شماره چشمم 6 بود با عینک شماره 6 سرگبجه شدید داشتم دکتر گفت همون 5.25 را بزن امسال هم که 7 شده میگه لازم نیست عینکتو عوض کنی!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب یکم دیدم تاره با این عینک یعنی عوضش نکنم؟؟؟؟؟؟
وضعیت چشمام به نظرتون خیلی خرابه؟؟؟؟
poune
22nd July 2014, 07:49 PM
سلام خسته نباشید
مشکل من اینه که وقتی برای رفع کم خونی خود قرص فروس سولفات یا کپسول هماتینیک را مصرف میکنم حالت تهوع بهم دست میده
علت و در مان این مشکل چیه؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید[golrooz]
سلام.
نکاتی در رابطه با قرص فروسولفات
برای تاثیر بهتر باید با شکم خالی مصرف کنید
فروس سولفات ایجاد یبوست و تهوع میکند و 2 ساعت بعد از غذا ساعت 10 یا 11 شب مصرف کنید تا تهوع را کمتر حس کنید
خوردن ویتامین c به جذب آهن کمک میکندبرای یبوست میتوانید از انجیر خشک-برگه زردآلو-گلابی و در موارد شدیدتر ازعصاره و پودر برگ سنا و یا پودر پسیلینیوم استفاده کنید
فروس سولفات نـبـایـد با شیر- ماست - فرآورده های لبنی- چای-قهوه و نسکافه- قرص کلسیم -آنتی بیوتیک مصرف شود زیرا جذب آهن را از بین میبرد
در مورد کپسول هماتینیک آن را با غذا مصرف کنید
سونگ ایل گوک
23rd July 2014, 06:26 PM
سلام. چند روزی هست که احساس سنگینی روی دلم می کنم انگار چیزی در آن گیر کرده و نمی گذارد غذا به پایین برود چطور بگویم در واقع اصلاٌ نمی توانم غذایی را ببلعم حتی برخی مواقع آب خشک هم از گلویم پایین نمی رود تا آروغ نزنم راحت نمی شوم متأسفانه باید با فشار زیاد به سینه ام آروغ بزنم بهر بدبختی که می شود خودم را مجبور می کنم آروغ بزنم بعد افطار هم چون غذا در معده م می ماند مجبورم با فشاری که به معده یا سینه ام می آورم غذا را به بیرون هل بدهم تا کمی حالم بهتر شود به پیش دکتر هم رفتم دکتر قرص امپرازول و فاموتیدین تجویز کرده ولی هنوز هم بهبود نیافته ام لازم به ذکر است که قبل از اینکه به نزد دکتر روم علاوه بر موارد ذکر شده درد و سوزش شدیدی هم در سینه و گلو داشتم ولی الان به همین شدت نیست و تا حدودی بهبود یافته است و تازگیها هم پدرم به این بیماری مبتلا شده می خواستم بپرسم این بیماری چیست و آیا خطرناک هست [soal][golrooz] لطفا در اسرع وقت چگونگی درمان آن را هم بفرمایید چون یک روز به خاطر آن روزه ام را خورده ام و نمی خواهم دوباره چنین اتفاقی بیفتد در ضمن تحملم را هم می ترسم از دست دهم چون خیلی آزار دهنده هست.با تشکر التماس دعا
javan0012
18th September 2014, 07:06 PM
سلام مدت یکسال استکه گردن وسمت راست کمرم درد می کند مخصوصاوقت رانندگی گردن دردم شدید می شود دکتر قرص ویتامین د 12 عدد تجویز نمود مصرفکردم سمت راست کمرم بهتر شد ولی گردن دردم کمتر شده ولی موقع رانندگی به شدت دردمی کند چکار می شود کرد ایا می توان از مکمل استیوکینون بدون تجویز پزشک استفادهکرد ویا از پشتی باراد موقع رانندگی استفاده کرد تاثیری دارد
"VICTOR"
18th September 2014, 08:20 PM
سلام مدت یکسال است که گردن وسمت راست کمرم درد می کند مخصوصاوقت رانندگی گردن دردم شدید می شود دکتر قرص ویتامین د 12 عدد تجویز نمود مصرفکردم سمت راست کمرم بهتر شد ولی گردن دردم کمتر شده ولی موقع رانندگی به شدت دردمی کند چکار می شود کرد ایا می توان از مکمل استیوکینون بدون تجویز پزشک استفادهکرد ویا از پشتی باراد موقع رانندگی استفاده کرد تاثیری دارد
سلام
بنده علت درد کمر و ګردن شما رو مطلع نیستم ، اطلاعاتی ولی خدمتتون عارض میشم :
هر دوی این دردها ممکنه در نتیجه ی اختلالات و وضعیت های غیر عادی عضلات ، رباط ها و یا اعصاب باشه و یا ممکنه ناشی از وضعیت های غیر عادی در مفصل ها و استخوان ها باشه ...
علل شایعش هم شامل آرتروز استخوانی ، آرتروز شبه روماتیسمی و تحلیل و تخریب اجزاء ګردن هست که فکر نکنم علل ګردن درد و کمر درد شما اینها باشه ...
جراحت و تکان شدید ، حوادث هم دخیل هستن در این امر که این هم چنانچه باشه خودتون مطلع هستید پس به کنار ...
ګردن درد ګاهی در اثر کوتاه و بلند شدن بالش هنګام خواب هست و یا سرمازدګی و یا!!! یکنواخت نګه داشتن سر و غیره ...
به هر حال جهت بهبود ګردن درد : شیر ، فرنی ، شیربرنج و آش های ساده رو بیشتر میل کنین و از خوردن آب یخ ، دوغ ، بستنی و شربت آلات خودداری کنین ...
ـ می تونین روغن خاکستر یا روغن ګل رو به ګردنتون بمالید و با دستتون نرم و آروم مالش بدید تا رګ های روی هم رفته از هم جدا بشن ، بعد یک پارچه یا دستمال یا شال رو ګرم کنین و به دور ګردن ببندین تا ګردن نرم بشه و به حالت اولیه بر ګرده ...
- شست خودتون رو وسط سقف دهان بذارین و چندین بار صدای خودتون رو به حالتی بالا بدین که به ګلو فشار وارد بشه ، تا رګ ها جا به جا بشن و ګردن درد بهبود پیدا کنه ...
- برګ های آویشن تازه رو خورد کنین و بدون آب در یک ظرف سربسته بریزین و بپزین ، بعد داخل ګاز یا یک پارچه ی تمیز بپیچین و تا ګرمه روی ګردن بذارین ...
- و این هم مورد آخر که قبلی ها بهتر هست : صبح ناشتا یک شخص دیګه ای بعد از چرب کردن ګردن با انګشت سبابه وسط ګردن رو آروم مالش بدن و به سمت بالا و پایین و چپ و راست بګردونن ، لاله های ګوش رړ بګیرن و به سمت بالا بکشن ، بعد ګردن رو بین کف دستاشون قرار بدن و به سمت چپ و راست محکم و با سرعت تکون بدن تا رګ ها به جای خودشون برګردن و ګردن دردتون آروم بشه ...
داروهای مورد استفاده ی ګردن درد هم معمولاً شامل : آسپرین و یا داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی از قبیل آیبوپروفن و یا سایر داروهای ضد درد شل کننده ی عضلات هستن که موارد بالا بهترن [cheshmak]
پیشنهاد بعدی من هم اینه در یک دستمال ګردن تمیز و مرتب مواد ګیاهی مفید جهت درد ګردن مثل آویشن (خشک و پودر شده توسط خودتون! /چون معطر هست ګزینه ی خیلی خوبی هست) یا انجیر خشک کوبیده و ... رو قرار بدید و بپیچید و بعد خیلی شیک دور ګردن ببندید ، خیلی مفیده ، حتی برای افراد سالم که از تمامی ګیاهان دارویی می تونن استفاده کنن ...
سلامت باشید در پناه الله [golrooz]
"VICTOR"
18th September 2014, 08:35 PM
سلام و خسته نباشید... من از 8 سالگی عینک میزنم الان 30 سالمه و واقعا دیگه از عینک خسته شدم و متاسفانه با اینکه همیشه عینک میزدم اما خوب که نشده هیچ هرسال هم بدتر شده و الان استیگمات چشمام زیاده ( هرکدوم 7) . مشکل من اینه که عکسی که گرفتم از چشمام نشون داده که قرنیه هام هموار نیست و به من گفتن نمیتونی با لیزر عمل کنی ... [narahat][narahat][narahat]sh_omomi37 و اینکه هیچ وقت نباید لنز بذاری.... خیلی ناراحتم اعصابم خورده.....
اهان 1 سوال دیگه اینکه عینکی که من الان اسبفاده مبکنم شمارش 5.25 هست 2-3 سال پیش که شماره چشمم 6 بود با عینک شماره 6 سرگبجه شدید داشتم دکتر گفت همون 5.25 را بزن امسال هم که 7 شده میگه لازم نیست عینکتو عوض کنی!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب یکم دیدم تاره با این عینک یعنی عوضش نکنم؟؟؟؟؟؟
وضعیت چشمام به نظرتون خیلی خرابه؟؟؟؟
سلام به شما و خداقوت ...
من در این موارد اطلاعاتی ندارم ولی طبق تجربه ی شخصی خودم توصیه می کنم شلیل و زردآلو (خصوصاً شلیل) فوق العاده مصرف کنین ، برای قوه ی بینایی بسیار مفیده [golrooz]
قره قات هم که در سایر کشور ها تازش موجوده جهت بهبود و تقویت بینایی بسیار مفیده ولیکن در ایران خشکش در عطاری ها هست (البته اصلش رو باید پیدا کنین) ، یکی از موارد استفادش : در قدیم ناخدا ها از قره قات در هنګام جنګ ها جهت دید در شب استفاده می کردن و همچنین دزدان دریایی [cheshmak]
مواد مفید جهت تقویت بینایی زیاده چه در احادیث چه در طب ګیاهی (معتبر) اما نمیدونم ذکر کنم براتون یا خیر [nadanestan]
javan0012
13th October 2014, 10:59 AM
سلام بچه 5ماهه من بعد از خوردن دارو بالا می اره چه کار باید کرد دارو بخوره برای غفونت گوش نوشته دکتر
masoume.a.92
14th October 2014, 07:03 PM
سلام بچه 5ماهه من بعد از خوردن دارو بالا می اره چه کار باید کرد دارو بخوره برای غفونت گوش نوشته دکتر
سلام.
بین معده و مری یک دریچه وجود دارد که بعد از خوردن غذا مانع بازگشت غذا از مری به دهان میشه...
این دریچه بصورت طبیعی در نوزادان شل تره و به همین علت ریفلاکس شیر در نوزادان پدیده ای طبیعی تر از بزرگسالانه... بخصوص تا 3-4 ماهه اول.
بعد از اون اگر به صورت مکرر و ادامه دار همراه با افزایش سن باشه باید پیگیری بشه و غیر طبیعی است...
نوزاد شما همین که ریفلاکس معده اش همیشگی نیست این یک نشانه خوبه. پس نترسید. [cheshmak]
در یکی از کتاب های مرجع نوزادان آمده که "هر نوزاد حق دارد روزی یکبار استفراغ کند! " نوزاد شما که روزی یکبار همیشگی نیست و فقط به هنگام مصرف دارعه...
یکسری از علل این استفراغ در نوزاد شما ممکنه پر بودن شکمش باشه... یعنی مقدار زیادی شیر خورده و شما مدت کوتاهی بعد از اون دارو رو میدید
یک علته دیگه همینه که نوزاده شما دارو رو برمیگردونه... خب دارواحتمالا تلخه و یکی از علل استفراغ همین به زور خوراندن یک دارو به نوزاد است...
یک علته دیگه هم ممکنه این باشه که نوزاد شما به اون دارو آلرژی داره... اگر آلرژی باشه باید با نسخه ی دکترش داروش عوض بشه.
برای بررسی دقیق باید نوزاد معاینه بشه و اطلاعات کافی وجود داشته باشه.
اگر هنوزم میترسید برای رفع نگرانی تون به دکترش مراجعه کنید.
هستی..
14th October 2014, 07:48 PM
سلام
من زیر چشمم سیاهی داره
دکتر چیکارش کنم؟
masoume.a.92
15th October 2014, 12:22 AM
سلام
من زیر چشمم سیاهی داره
دکتر چیکارش کنم؟
سلام
سیاهیه دور چشم به تنهایی و بدون هیچ علامته دیگه ای مشکل خاصی نیست که میخواید کاریش کنید...
بصورت کلی علتش ناشناخته است
اما از عللی که براش میشه گفت:
ممکنه این تیرگی ارثی باشه (که کمی هم شایعه تیرگیه ارثی)
یا مثلا به علت نازک بودن پوست برخی ها بخصوص در اطراف چشم رگ های زیرش باعث تیره نشون دادن بیشتر بشند
الکل و نوشیدنی هایی که کافئین بالایی دارند (قهوه و... )
برخی حساسیت ها
اگر مشکل دستگاه تنفسی دارید که باعث میشه همیشه گرفتگی بینی داشته باشید باعث گشاد شدن عروق اطراف چشم و درنتیجه در تیرگی دور چشم میتونه موثر باشه
خستگی، بی خوابی، استرس و مورد آسیب قرار گرفتن کیفیت زندگی و روح و روان...
برای برطرف کردنش میوه و سبزیجات زیاد مصرف کنید. همینطور آب..
ماسک هایی نظیر لیمو و خیار بصورت دست ساز خودتون تهیه کنید و استفاده کنید.
تیرگی دور چشم به خودی خود و به تنهایی اهمیت بالینی خاصی نداره... [shaad]
اما اگر فکر میکنید علایم دیگه ای یا بیماری یا نگرانی دیگه ای دارید باید به پزشک مراجعه کنید و با آزمایش و بررسی بالینی اگر خدای ناکرده مشکلی هست تشخیص داده بشه.
سالم باشید.
javan0012
25th October 2014, 06:10 PM
سلام فرق کپسول زنیک پلیس و شربت زنیک سولفات چیست وهردو ساخت کشور کجاست وکدام ضرر بیشتری دارد
ehsanassadollahi
28th October 2014, 02:21 AM
سلام
می تونی بگی چه داروهایی مصرف می کنی یا کردی؟
وقتی از جات یهو بلند میشی چشات سیاهی میره و تپش قلب می گیری؟
سلمان فارسي
3rd November 2014, 04:15 PM
سلام
جائی را می شناسید که به صورت تخصصی در مورد بیماری های پوستی ولی به روش طب سنتی بتواند جوابگوی بیماران باشد؟
برای بیماری ویتیلیگو و پسوریازیس!
radar75
3rd November 2014, 06:02 PM
سلام من گاهی اوقات یکهو مث یه حمله ، سردم میشه ، و جمع میشم
تنها تعریفی که می تونم از این حالت داشته باشم یه حمله سرد گذرا
خیلی وقته فکرمو درگیر کرده!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید [golrooz]
سلمان فارسي
4th November 2014, 09:50 PM
سلام
عرق کردن ناگهانی بدن به ویژه در ناحیه پیشانی دلیلش چیست؟
شرایط:بدون انجام دادن کار خاصی ناگهان عرق می کنید.
بعد از آمدن از منزل و یا خارج شدن عرق می ریزی.
poune
5th November 2014, 04:50 PM
سلام
عرق کردن ناگهانی بدن به ویژه در ناحیه پیشانی دلیلش چیست؟
شرایط:بدون انجام دادن کار خاصی ناگهان عرق می کنید.
بعد از آمدن از منزل و یا خارج شدن عرق می ریزی.
تقریباً همیشه عرق کردن ناشی از گرما، رطوبت، تنش، یا اضطراب است.
عرق کردن از عوارض طبیعی بلوغ و انواع تغییرات هورمونی است. ورزش جسمانی، غذاهای تند و پرادویه، و مصرف الکل و کشیدن سیگار از علل دیگر حمله عرق کردن هستند.
از طرف دیگر، عرق زیاد میتواند ناشی از وجود یک عفونت، از یک سرماخوردگی ساده تا عفونتهای شدید، با تب مداوم یا متناوب باشد. بدن با عرق کردن گرمای تب را خنثی میکند.
از دیگر بیماریهائی که عرق زیاد ایجاد میکنند بیماری هوجکین، سل، پرکاری تیروئید، بیماری قلبی، سرطان، سینه پهلو، مالاریا، و بیماریهای کبدی و کلیوی را میتوان نام برد.
با توجه به توضیحات بالا بدون دادن شرح حال کاملتر نمیشه دلیل اصلی آن رو تشخیص داد.
سلمان فارسي
6th November 2014, 03:39 PM
تقریباً همیشه عرق کردن ناشی از گرما، رطوبت، تنش، یا اضطراب است.
عرق کردن از عوارض طبیعی بلوغ و انواع تغییرات هورمونی است. ورزش جسمانی، غذاهای تند و پرادویه، و مصرف الکل و کشیدن سیگار از علل دیگر حمله عرق کردن هستند.
از طرف دیگر، عرق زیاد میتواند ناشی از وجود یک عفونت، از یک سرماخوردگی ساده تا عفونتهای شدید، با تب مداوم یا متناوب باشد. بدن با عرق کردن گرمای تب را خنثی میکند.
از دیگر بیماریهائی که عرق زیاد ایجاد میکنند بیماری هوجکین، سل، پرکاری تیروئید، بیماری قلبی، سرطان، سینه پهلو، مالاریا، و بیماریهای کبدی و کلیوی را میتوان نام برد.
با توجه به توضیحات بالا بدون دادن شرح حال کاملتر نمیشه دلیل اصلی آن رو تشخیص داد.
سلام
در غذای شرکت ما به شدت از ادویه استفاده می شود!
گاهی اوقات نیز قلبم کمی درد می کند و تیر می کشد!
برای درمان چه باید انجام داد؟
poune
7th November 2014, 09:17 AM
سلام
در غذای شرکت ما به شدت از ادویه استفاده می شود!
گاهی اوقات نیز قلبم کمی درد می کند و تیر می کشد!
برای درمان چه باید انجام داد؟
به احتمال زیاد دلیلش همون ادویه زیاده و جای نگرانی نداره ولی بهتره چون قلبتون گاهی اوقات تیر میکشه برای اطمینان بیشتر به متخصص قلب و عروق مراجعه کنید تا معاینات فیزیکی ازتون بکنه و در صورت لزوم اکوی قلبی یا نوار قلبی و ... انجام بده. البته جای نگرانی نیست فقط برای اینکه خیالمون راحت بشه.[cheshmak]
javan0012
11th November 2014, 05:56 PM
سلام وخسته نباشید زنم مدت چند ماه که زایمان کرده طبیعی والان به بچه ام شیر می ده وریزش مو واستخوان درد داره ودکتر رفته برایش قرص کلسیم د و قرص زنیک و مخمر تجویز نموده با امپول ویتامین ب به جای اینها از چه مواد طبیعی می توان استفاده کرد تا جبرا ن کمبود این ویتامینها شود
masoume.a.92
18th November 2014, 08:44 PM
سلام وخسته نباشید زنم مدت چند ماه که زایمان کرده طبیعی والان به بچه ام شیر می ده وریزش مو واستخوان درد داره ودکتر رفته برایش قرص کلسیم د و قرص زنیک و مخمر تجویز نموده با امپول ویتامین ب به جای اینها از چه مواد طبیعی می توان استفاده کرد تا جبرا ن کمبود این ویتامینها شود
سلام
سوال شما علی رغم ظاهر کوتاهش جزییات زیادی داره،
من نمیگم که قرص ها رو قطع کنید یا نه و بجاش این چیزایی که میگم مصرف بکنید یا نکنید. تصمیم با خودتونه. ولی پاسختون شامل موارد زیر هست.
ابتدا بررسی کلسیم دی:
کلسیم که میدونید برای افزایش تراکم استخوانی و مصارف دیگر در بدن است که جذب قابل قبولش با واسطه ویتامین D انجام میشه.
منابع غذای حاوی کلسیم:
تمامی فرآورده های لبنی سالم، بادام، اسفناج، سویا، حبوبات سبزیجات، کلم، شاهی، میوه های خشک و صدفی (پسته فندق و...) غذاهای دریایی
توصیه: از مصرف زیاد قهوه خودداری کنید.
منابع ویتامین د:
قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید (ترجیحا دست و پا)
ماهي چرب، روغن ماهي، روغن كبد ماهي و ماهي آزاد ، تخم مرغ، ماهی ساردین. ماهی تن. ماهی کولی، ماهی حلوا
بررسی قرص zink
برای ریزش مو، مفید برای پوست. کمی باعث افزایش اشتها
منابع حاوی روی:
گوشت قرمز (گاو و...) ، تخمهی کدو، میگو، قارچ و اسفناج آبپز، صدف، جگر و تخم مرغ، حبوبات مانند لوبیا و عدس، غلات سبوس دار، شیر و مواد لبنی، انواع مغزها مانند بادام زمینی، گردو، بادام و فندق.
توصیه: مصرف چربی و قهوه رو کاهش بدین. علاوه بر اینها موادی مانند مس، آهن، و حتی کلسیم در جذب با روی رقابت میکنند و ممکن است جذب آن را کاهش دهند...
بررسی قرص مخمر:
این قرص دارای تمام ويتامينهاي گروه
B
ميباشد به غير از ويتامين b12 هست.
ويتاينهايB شامل: تيامين(B1)، ريبوفلاوين(B2)، نياسين(B3)، پانتوتنيك اسيد(B5)، پيروكسيدين(B6)، فوليك اسيد و يا فولات(B9)، بيوتين(H)
.
حاوی اسید آمینه، مواد معدنی، کروم، فیبر، بتاگلوکان، نوکلوئیک اسید و نوکلئوزید، سلنیوم
و علاوه بر اینها باعث افزایش اشتها، مفید برای روده و گوارش، بهتر خوابیدن و....... میشود.
مخمر خودش یک منبع ترکیبی ست و نمیشه گفت یک ماده ای هست که کامل و شامل جایگزینش بشه...
به صورت مختصرمنابعش میشه اینا:
ویتامین های ب در:
زیتون، عسل، تنقلات خشک، میوه و سبزیجات، مویز، تخم مرغ و و و ...
مواد معدنی در: همه اون غذاهایی که تا حالا عرض کردم [sootzadan]
کروم در: گل کلم، آب انگور، مرغ، تخم مرغ، فلفل سبز، موز، آبجو! [nishkhand]
سلنیوم در: جگر، ماهی، تخمه، خاویار، میگو، سبزیجات و...
[khastegi] سالم باشید.
masoume.a.92
27th November 2014, 10:04 PM
سلام ایا استفاده از حشره کش ها با لامپ های فلورسنت برای بدن ضرر دارد برای استفاده طولانی وبرای دفع پشه چه راهکاری باید انجام داد بدون ضرر برای بچه
بنظر میاد که بدلیل استفاده از جیوه ایکه توش هست مضراتی برای کودکان داشته باشه
اکثر روش ها عوارض دارند...
javan0012
2nd March 2015, 09:42 PM
ایا استفاده از ظروف مسی برای پخت غذا مشکلی نداره با روکش باشد داخلش یا بدون روکش کتری برنجی ایا با روکش مورد استفاده است یا بدون روکش در قدیم شنیدم بدون روکش استفاده می شده کتری برنجی
طلیعه طلا
3rd March 2015, 08:27 PM
ایا استفاده از ظروف مسی برای پخت غذا مشکلی نداره با روکش باشد داخلش یا بدون روکش کتری برنجی ایا با روکش مورد استفاده است یا بدون روکش در قدیم شنیدم بدون روکش استفاده می شده کتری برنجی
سلام بر شما
حتما باید ظروف مسی روکش دار باشن
روکش شون میتونه از قلع یا نیکل یا فولاد باشه
وقتی یون های مس در غذا آزاد میشن در کبد تجمع پیدا کرده و مس های مازاد بر نیاز بدن ، باعث از کار افتادن کبد میشن
لطفا شیر رو توی ظروف مسی حرارت ندین و همین طور اجازه ندین مواد اسیدی بیش از دو ساعت توی این ظروف باقی بمونه
علایم اولیه اضافه مس توی خون هم شامل تهوع ، اسهاله
( البته بدن ما به ویژه مغزمون به یون مس خیلی نیاز داره . مثلا برای کنترل اسید لاکتیک یا کورتیزول لازمه تا 6 میلیارد یون مس جذبی توی بدن وجود داشته باشه ولی وقتی ظروف مون بدون روکش میشه میزان یون مس روزانه مون از حد فراتر میره )
در مورد ظروف برنجی هیچ اطلاع متقنی ندارم
javan0012
23rd March 2015, 11:19 PM
سلام کودک 10 ماهه پنج روز است که اسهال دارد وبعد از خوردن شیر مادر شکمش کار می کند ودکتر برایش شربت نالید یکسیک اسید و شربت مترونیدازول تجویز نموده هر کدام پنج سی سی ابا هردو را باید داد ودندان هم دارد در می ارد علت چیست
masoume.a.92
6th April 2015, 03:36 PM
سلام کودک 10 ماهه پنج روز است که اسهال دارد وبعد از خوردن شیر مادر شکمش کار می کند ودکتر برایش شربت نالید یکسیک اسید و شربت مترونیدازول تجویز نموده هر کدام پنج سی سی ابا هردو را باید داد ودندان هم دارد در می ارد علت چیست
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?220369-%D9%85%D9%86-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%DA%86%D9%87-%D8%A7%D9%85-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%85&p=631153#post631153
زهرا2121
9th April 2015, 08:42 PM
سلام.الگوی یک نبض خوب یکی متوسط یکی ضعیف وبعدیک نبض قوی چه نوع نبضی است؟ازعلاءم کدام بیماری های قلبی است؟ودرمانش چیست؟
طلیعه طلا
10th April 2015, 02:05 PM
سلام
متوجه سوالتون نشدم
وقتی می فرمایید الگو یعنی اولین نبضش خوبه دومی متوسط سومی ضعیف و چهارمی قوی و دوباره از نو همین روند ادامه داره ؟
خوب - متوسط - ضعیف - قوی - خوب - متوسط - ضعیف - قوی ...
[برای نبض سه تا خصیصه رو باید در نظر بگیریم : سرعت ( کندی و تندی ) ، ریتم ( منظم یا نا منظم بودن ) و قدرت ( قوی و ضعیف بودن ) ]
طلیعه طلا
10th April 2015, 02:14 PM
سلام
کودک شما یا احتمالا تب بالا داشته که برای جلوگیری از تشنج این دارو رو بهش داده یا عفونت مجاری ادرار داشته .
لطفا پس از هر بار اجابت مزاج یا دفع مواد زائد ، حتما با آب لوله کشی تصفیه شده کودک رو شستشو بدید و با پارچه تمیز خشکش کنید .
تا زمانی که از این داروها مصرف میکنید از قرار دادن کودک در معرض آفتاب به شدت خودداری کنید
مدت درمان با این دارو بین ده تا 14 روزه . حواستون به روزهای مصرف این دارو باشه
(من پیشنهاد میکنم اگه براتون مقدوره حتما یه دکتر دیگه هم ببرین و آزمایش کشت ادرار رو داشته باشین تا خاطرتون جمع ترشه)
javan0012
30th July 2015, 06:13 PM
سلام در کنار خانه ما یک گاوداری وجود دارد ایا انتقال بیماری از گاو به وسیله پشه وکنه ممکن است چه نوع بیماریهایی ایا خطرناک است ودرمان دارد یا خیر
javan0012
30th July 2015, 06:23 PM
ایا مصرف عسل ودارچین وعسل وسیاه دانه و بره موم و خود موم ضرری ندارد برای افراد با فشارخون بالا ویا سن 70 سال چطور ایا مصرف گرده گل وبره موم برای افراد و کودک شش ساله ضرری ندارد وچند سال است از این مواد مصرف می شده
javan0012
25th August 2015, 10:07 PM
ایا مصرف نمک دریا مارک ارومیه در عطاری ها وجود دارد ضری دارد
javan0012
24th October 2015, 10:01 AM
سم سرخ سرطان زا در گوجه فرنگی چیست (https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CCoQFjACahUKEwiwho2Qw9rIAhUGPxoKHbE7BOg&url=http%3A%2F%2Fwww.alodoctor.ir%2Farticles%2Fdet ails%2F6379%2F%25D8%25B3%25D9%2585-%25D8%25B3%25D8%25B1%25D8%25AE-%25D8%25B3%25D8%25B1%25D8%25B7%25D8%25A7%25D9%2586-%25D8%25B2%25D8%25A7-%25D8%25AF%25D8%25B1-%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25AC%25D9%2587-%25D9%2581%25D8%25B1%25D9%2586%25DA%25AF%25DB%258C-%25DA%2586%25DB%258C%25D8%25B3%25D8%25AA-%25D8%259F&usg=AFQjCNFPei6-fW1VFwC11omF2Hoil8SC5A)
سلام من مشکل گوارشی دارم ومعده ام ترش می کند ایا مصرف خیار وگوجه ضرری ندارد چون شنیده ام به گوجه وخیار سمی می زنند تا زودتر برسد و این سم خطرناک است وسرطان زا است ایا درست است ایا این دو را نباید مصرف کرد ظر یک پزشک در خصوص سم سرخ
در این میان اما دکتر علی مجیدی پزشک عمومی و متخصص تغزیه درباره شنیدن شایعه خبر آلوده بودن گوجه فرنگی (http://alodoctor.ir/articles/details/2631/%DA%AF%D9%88%D8%AC%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D9%BE%D8%AE%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DB%8C%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%85%D8%9F) ها به سم سرخ به شهرخبر می گوید: این خبر در وایبر برای من هم فرستاده شده که توجهم را جلب کرد. « این سم که بانام (Finish) که ساخت چین است وبه صورت قاچاق به واسطه افرادی سود جو و خدانشناس بدست کشاورزان میرسد و پس از پاشیده شدن توسط سم پاش گوجه های سبز را در عرض چند روز قرمز می کند که کشاورزان از این طریق گوجه های خود را زود تر از دیگر کشاورزان مناطق دیگر کشور روانه بازار می کنند. دوستان این سم عوارض جبران ناپذیری بر روی دستگاه گوارش ازجمله معده و روده گذاشته وچه بسا که دلیل زیادی از این سرطان ها ومرگ ومیر همین سم وسهل انگاری مسئولان است. »روزانه مراجعان بسیاری در خصوص مشکلات گوارشی در مطب دارم که بسیاری از آنها هم بعد از آزمایشات دقیق مبتلا به ناراحتی های پیشرفته مانند سرطان معده هستند اما در هر حال هرگز ثابت نشده که به تنهایی یک هورمون و یا حتی یک سم بتواند تنها دلیل سرطان های گوارشی باشد. تشکر
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.