PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درمانگاه عمومی نخبگان

صفحه ها : 1 [2] 3

tizgama
24th October 2012, 05:40 PM
سلام و ممنون از توجهتون
18 سالمه
من هر 8ساعت میزنم اسپری. بهترم وقتی میزنم. ولی الانم که اتفاق خاصی نیفتاده و نشستم احساس میکنم دوست دارم هر از چندی نفس عمیق بکشم.
با بو که فکر نمیکنم. به سرما هم کلا حساس نیستم.
از لحاظ قلبی بررسی نشده چیزی.
نمیدونم... راستش خیلی دقیق نشدم که دقیقا چه زمانای اینجوریه. ولی به نظرم وقتی عصبی میشم هم اینجوری هستش.

شما یه اکو انجام بدین تا وضعیت قلبتون بررسی بشه .شاید مشکل از اونجا باشه.اگه مشکلی نبود میشه رفت سراغ مسایل عصبی

poune
26th October 2012, 10:52 PM
با سلام و خسته نباشید به پزشکان دوست داشتنیه سایت[golrooz]
یه سوال
من نسبتا به طب سنتی آشنایی دارم
میخواستم ببینم منم میتونم برای کمک به دوستان فرمول بگم؟

سلام دوست من.
با سپاس از حسن توجه شما
ما در سایت اجازه تجویز دارو چه گیاهی و چه داروهای رایج رو نداریم ولی میتونیم توصیه هایی رو به دوستان بکنم.
امیدوارم همگی از توصیه های اگران مایه شما بهره مند بشیم.
با سپاس[golrooz]

solinaz
22nd November 2012, 07:19 PM
با سلام،ایا استرس میتونه باعث گرفتگی قلب بشه؟

ahmad0012
27th November 2012, 08:04 AM
با سلام مدت چند ماه است كه بعضي وقتها اطراف گوشم سنگين مي شود واحساس سرگيجه دارم به پزشك عمومي مراجعه كردم گفت مقداري عفونت گوش دارم وبرايم شربت پزودوافدرين وقطره سيپروفلوكساسين وقرص سيپروفلوكساسين 20 عدد تجويز نمود وگفت داروها را مصرف كن بعد 3 روز اگر بهتر شدي ادامه بده در غير اين صورت به متخصص مراجعه كن مي خواستم بدانم ايا اين قرص ضرري براي معده ندارد چون من ورم معده دارم ايا با انتي اسيد فاموتدين مصرف كنم بهتر است

javan0012
28th November 2012, 07:57 AM
با سلام من از شير گاو محلي استفاده مي كنم بايد چند ساعت در اجاق گاز حرارت ببيند تا اري از ميكروب باشد

tizgama
29th November 2012, 12:27 PM
با سلام من از شير گاو محلي استفاده مي كنم بايد چند ساعت در اجاق گاز حرارت ببيند تا اري از ميكروب باشد

سلام دوست عزیز
از زمان جوشیدن 1 دقیقه

javan0012
17th December 2012, 03:19 AM
با سلام مدت چند ماه است كه اطراف وداخل گوشم درد مي كند وبعضي وقتها احساس سرگيجه دارم اول به يك دكتر عمومي مراجعه كردم برايم قطره سيپروفلوكساسين وقرص سيپروفلوكساسين 20 عدد نوشت استفاده كردم فايدهاي نداشت بعداز يك ماه به يك دكتر عمومي ديگر مراجعه كردم برايم قطره گلیسیرین فنیکه تجويز نمود وگفت روزي 3 قطره داخل هر گوش بريزم وبعد 5 روز بروم جهت شستشو ايا اين قطره ضرري نداره وشستشو چقدر طول مي كشد رو قطره نوشته هر 8 ساعت 3 قطره ولي دكتر گفت روزي 3 قطره كدام درست است با تشكر

ایلین1366
17th December 2012, 02:27 PM
سلام ببخشید من یک ماه و نیم است که هر چند روز یک دفعه شبها دل درد خیلی خیلی بدی میگیرم که اصلا طبیعی نیست کل شکمم درد میکنه حالت تهوع دارم نبات و عرق نعنا هم تاثیر نداره بعد از یک ساعت کمرم درد میگیره طوری که نه میتوانم بشینم نه دراز بکشم دقیقا پشت کلیه ام میشه و همش احساس خستگی شدید دارم و فقط با خیلی گرم کردن شکمم و کمرم دردش کم میشه و لازم بذکر است که من معده درد دارم برای معده ام اب زیاد میخورم از ان طرف شبها دستشویی زیاد میرم ایا من مشکل کلیه دارم یا دستگاه گوارش ؟ ممنون میشم توضیح مختصری بفرمایید

yas-90
20th December 2012, 12:14 AM
سلام ببخشید من یک ماه و نیم است که هر چند روز یک دفعه شبها دل درد خیلی خیلی بدی میگیرم که اصلا طبیعی نیست کل شکمم درد میکنه حالت تهوع دارم نبات و عرق نعنا هم تاثیر نداره بعد از یک ساعت کمرم درد میگیره طوری که نه میتوانم بشینم نه دراز بکشم دقیقا پشت کلیه ام میشه و همش احساس خستگی شدید دارم و فقط با خیلی گرم کردن شکمم و کمرم دردش کم میشه و لازم بذکر است که من معده درد دارم برای معده ام اب زیاد میخورم از ان طرف شبها دستشویی زیاد میرم ایا من مشکل کلیه دارم یا دستگاه گوارش ؟ ممنون میشم توضیح مختصری بفرمایید

سلام دوست من[golrooz]
بابت تاخیر برای جواب هم معذرت میخوام

این دردی که شما توصیف کردید بیشتر به دو دلیل میتونه باشه....همونطور که خودتون گفتید یا مربوط به سیستم گوارشه یا کلیه ها

یه سری دردهای شکمی که باعث تهوع میشن بیشتر مشکل گوارشیه و یکسری که به کمر درد منجر میشه میتونه کلیوی هم باشه...... برای تشخیص میتونید از تست های پاراکلینیک کمک بگیرید و بهترین راه مراجعه به دکتر متخصصه

سالم و سرزنده باشید[golrooz]

javan0012
21st December 2012, 10:01 AM
بعد از شستشوي گوش با اب گرم وسرنگ بزرگ به هم بتامتازون دادند وگفتند موقع حمام يك پنبه چرب كنم وداخل گوش بگذارم سوال من بود پنبه را با چه روغني چرب كنم وچرا فرو برد ن اب داخل گوش با سرنگ ضرري ندارد ولي اب حمام ضرر دارد

غزل بارون
22nd December 2012, 09:05 AM
با سلام مدت چند ماه است كه اطراف وداخل گوشم درد مي كند وبعضي وقتها احساس سرگيجه دارم اول به يك دكتر عمومي مراجعه كردم برايم قطره سيپروفلوكساسين وقرص سيپروفلوكساسين 20 عدد نوشت استفاده كردم فايدهاي نداشت بعداز يك ماه به يك دكتر عمومي ديگر مراجعه كردم برايم قطره گلیسیرین فنیکه تجويز نمود وگفت روزي 3 قطره داخل هر گوش بريزم وبعد 5 روز بروم جهت شستشو ايا اين قطره ضرري نداره وشستشو چقدر طول مي كشد رو قطره نوشته هر 8 ساعت 3 قطره ولي دكتر گفت روزي 3 قطره كدام درست است با تشكر

سلام بابت تاخير در جواب عذر ميخوام.اما درمورد اين قطره تنها عوارض هاي جانبي ميتونه حساسیت، آسیب به مجرا یا پرده صماخ ناشی از تورم جرم گوش باشه اما اگر طبق دستور پزشك عمل كنيد اين عوارض رو نخواهد داشت.اينكه خود پزشك گفتند بايد عمل كرد حتما نياز نبوده هر 8 ساعت در گوش بچكانيد.

غزل بارون
22nd December 2012, 09:10 AM
بعد از شستشوي گوش با اب گرم وسرنگ بزرگ به هم بتامتازون دادند وگفتند موقع حمام يك پنبه چرب كنم وداخل گوش بگذارم سوال من بود پنبه را با چه روغني چرب كنم وچرا فرو برد ن اب داخل گوش با سرنگ ضرري ندارد ولي اب حمام ضرر دارد

با سلام دوباره.براي چرب كردن گوش ميشود از گليسيرين فنيكه استفاده كنيد.دليل استفاده از سرنگ اين هست كه فشار زيادي را به پرده گوش وارد نميكند اما اگر با آب حمام گوش رو بشوييد هم اينكه فشاري بيش از حد به گوش وارد ميشه و هم اينكه باعث فرو رفتن جرم ها در گوش ميشود .و احتمال آسيب به گوش و پرده گوش وجود دارد.

javan0012
25th December 2012, 06:35 PM
با سلام من تازه گوشم راشسته ام دكتر گفته بايد هميشه موقع حمام داخل گوشم راپنبه چرب بگذارم سوال من اين است من كارم گرده وخاك زياد دارد ووقتي پنبه چرب داخل گوشم بگذارم گوشم چرب مي شود وباعث جذب بيشتر گردوخاك مي شود ايا وسيله ديگري جهت جلوگيري از ورود اب وجود ندارد وسوال بعدي ايا گردو خاك باعث جرم گوش مي شود وايا راهي وجود دارد

javan0012
16th February 2013, 10:19 PM
باسلام ايا مسواك زدن براي پسر سه ساله ضرري ندارد وچند دندانش سياه شده وجرم گرفته ايا احتياج است به دندانپزشكي مراجعه كند وشنيده ام مسواك زدن كودك باعث مي شود تا دندان او به خمير دندان عادت كند واگر بعدا مسواك نزند دندانش زود خراب مي شود ايا درست است

javan0012
16th February 2013, 10:24 PM
سلام عليكم من مدتي است از از شير محلي استفاده مي كنم واز يك لبنياتي كه مدت 15 سال كه شير محلي وماست محلي وپنير مي فروشد وشير را هر روز مي اورد وجوشانده وبه مردم مي فروشد ولي تو اينترنت ديدم نوشته مصرف شير فله با عث بيماري مي شود ايا درست است اگه درست باشد پس تو ده كه از شير وپنير گاو استفاده مي كنند وهيچ مشكلي ندارند وبيشترين بيماري كه از مصرف شيرانسان مي گيرد چيست وچند روز مي كشد تا علايم معلوم شود وبا چه نوع ازمايشي قابل تشخيص است

javan0012
16th February 2013, 10:32 PM
سلام عليكم من مدتي است از از شير محلي استفاده مي كنم واز يك لبنياتي كه مدت 15 سال كه شير محلي وماست محلي وپنير مي فروشد وشير را هر روز مي اورد وجوشانده وبه مردم مي فروشد ولي تو اينترنت ديدم نوشته مصرف شير فله با عث بيماري مي شود (مصرف شير و ديگر فراورده هاي لبني غيرپاستوريزه مثل پنيرهاي محلي و بستني هاي سنتي تهيه شده از شير غيرپاستوريزه مي تواند موجب ابتلا به بيماري خطرناك سل گاوي تب مالت (بروسلوز) و ديگر عفونت هاي گوارشي خطرناك شود ايا درست است اگه درست باشد پس تو ده كه از شير وپنير گاو استفاده مي كنند وهيچ مشكلي ندارند وبيشترين بيماري كه از مصرف شيرانسان مي گيرد چيست وچند روز مي كشد تا علايم معلوم شود وبا چه نوع ازمايشي قابل تشخيص است

سونای
19th February 2013, 05:44 PM
با سلام من تازه گوشم راشسته ام دكتر گفته بايد هميشه موقع حمام داخل گوشم راپنبه چرب بگذارم سوال من اين است من كارم گرده وخاك زياد دارد ووقتي پنبه چرب داخل گوشم بگذارم گوشم چرب مي شود وباعث جذب بيشتر گردوخاك مي شود ايا وسيله ديگري جهت جلوگيري از ورود اب وجود ندارد وسوال بعدي ايا گردو خاك باعث جرم گوش مي شود وايا راهي وجود دارد

سلام دوست عزیز
بعد از استفاده از پنبه ی چرب گوشتون چرب میشه و به قول خودتون گرد و خاک جذبش میشه
اگر گوشتون چرب نبود این گردو خاک به قسمت های داخلی تر ِ گوشتون نفوذ میکرد و اونجا توسط سِرومِن ِ گوشتون (موم گوش یا همون جرم گوش) به دام میفتاد.. خب این بدتره... پس بهتره این گردو غبار قسمت های خارجی تر گوش به دام بیفته و نتونه به داخل گوش راه پیدا کنه
و سرومن تولیدی به طور طبیعی به طرف بیرون ( از طرف پرده گوش به طرف بیرون ) حرکت میکنه
اگر هم سرمن قبلی خشک شده باشه با حرکت این سرومن ِ تولیدی ِجدید و حرکت فک، به سمت بیرون میان
بنابراین این خیلی مهم هست که ذرات خارجی به داخل راه پیدا نکنن... و اونموقع شما میتونین آروم پاکش کنید وقتی کاملا میاد بیرون نه اینکه داخل گوش رو پاک کنید چون باعث برگشت موم به داخل گوش میشید

به نظر من چون توو کارتون زیاد با گرد و خاک سروکار دارین یه محافظی برای گوشتون تهیه کنید
اگر نتونستین
حتی میتونین خودتون درست کنید مثل این کلاه هایی که مثلا واسه اتاق عمل یا آرایشگاه ها هست که جنس پلاستیکی مانندی داره و دورش کشی نرم دوخته شده
برای گوشتون هم میتونین همچین چیزی درست کنید که گرد و خاک بهش نرسه البته کش یا نخی که برای نگهداری استفاده میکنید شل و نرم باشه که اذیت نکنه
و همیشه هم جدیدش رو تهیه کنید تا آلوده نباشه
یا کلاه هایی که یه تیکه پارچه میاد روی گوش
محافظ های گوشی که باید داخل گوش بذارن رو توصیه نمیکنم چون باعث بالاتر رفتن احتمال ابتلا به عفونت های باکتریایی و قارچی میشه

و سوالتون در خصوص جرم گوش
ترکیبی از یسری از مواد هست که از غدد عرق و چربی مجرای گوش ترشح میشه و لایه های کنده شده ی پوست و مو و ..و خود اون ماده به دلیل داشتن اسید چرب اشباع و... و کلا اسیدی بودن خاصیت ضد قارچی و باکتری کشی داره ( البته نه همه نوع.)
و همونطور که گفتم به طور طبیعی به طرف بیرون هدایت میشن
حالا اگه به هر دلیلی این ها تجمع پیدا کنن و باعث کاهش شنوایی و گرفتگی و بشه در نهایت شستشو میکنن
که این تجمع هم دلایل مختلفی داره
یسری هستن مدام گوششون رو تمیز میکنن و این سرومن ( موم ) رو پاک میکنن!! خب گردو غبار و .. و به دنبالش باکتری و.. به داخل گوش راه پیدا میکنه و باعث تجمع و گرفتگی و بعضی موارد هم عفونت میشه
یا نه کلا در یسری افراد این موم زیادی ترشح میشه و تجمع پیدا میکنه
یسری هم بخاطر اینه که کانال گوششون تنگه
یا انحنای کانال گوششون بیشتر از حد معمول هست
و....
[golrooz]

سونای
20th February 2013, 06:14 PM
باسلام ايا مسواك زدن براي پسر سه ساله ضرري ندارد وچند دندانش سياه شده وجرم گرفته ايا احتياج است به دندانپزشكي مراجعه كند وشنيده ام مسواك زدن كودك باعث مي شود تا دندان او به خمير دندان عادت كند واگر بعدا مسواك نزند دندانش زود خراب مي شود ايا درست است

سلام

تا اونجایی که من میدونم سن مناسب واسه مسواک زدن رو 3 سالگی گفتن و قبلش باید با گازمرطوب تمیز شه
و دندون پزشکِ "برادر زادم" گفته بودن تا همه ی 20 دندون شیریش در نیومده نباید مسواک رو شروع کنه!

در خصوص مراجعه به دندون پزشکی : بله خب حتما! باید از دندون شیری هم مراقبت کرد به دلایل مختلف... مثلا دندون اگر سالم باشه جویدن غذا بهتر صورت میگیره و مشکلات گوارشی ناشی از اون بوجود نمیاد! در رشد لثه های طبیعی و سالم تاثیر داره حتی روی رشد صحیح استخون های فک!!!!
از نظر زیبایی و به دنبالش حضور موفق کودک در جمع تاثیر داره
حتی توی درست صحبت کردن هم نقش داره
این دندون های شیری فضانگهدار هستن...یعنی اون جایگاه رو حفظ میکنن واسه رشد مرتب دندون اصلی توو جای خودش، اگه زودتر از وقتی که باید، کودک این دندونش رو از دست بده دندون های اصلیش نامرتب درمیان...
و...
اینا چیزایی بود که از توصیه های دندون پزشکِ " برادرزادم" یادمه[khanderiz]
اما این لینک رو من واسه دندون پزشک سایتمون میفرستم تا ایشون راهنماییتون کنن

[golrooz]

M@hdi42
20th February 2013, 06:18 PM
خیلی مفصل بگم.پام داغون شده. چیکار کنم؟

سونای
20th February 2013, 06:22 PM
خیلی مفصل بگم.پام داغون شده. چیکار کنم؟

ای وای کاک مهدی هنو خوب نشدین!!!!!!!!!!!!
خب رفتین دکتر؟ چی گفتن؟ انگشتتون دیگه؟ میشه توضیح بدین در چه حاله؟ مثلا کبود شده چی شده؟

M@hdi42
20th February 2013, 06:37 PM
والا مونا باجی جان هنوز نه

ورم کرده-تا یه فشار کوچولو میارم خون میاد- زیر ناخونم خونیه- دو ماه هم هست بدتر شده که بهتر نشده.دکتر هم بردم یه پماد مسخره نوشت.

yas-90
20th February 2013, 06:47 PM
باسلام ايا مسواك زدن براي پسر سه ساله ضرري ندارد وچند دندانش سياه شده وجرم گرفته ايا احتياج است به دندانپزشكي مراجعه كند وشنيده ام مسواك زدن كودك باعث مي شود تا دندان او به خمير دندان عادت كند واگر بعدا مسواك نزند دندانش زود خراب مي شود ايا درست است سلام دوست گرامی بهتره برای کودکتون از مسواک استفاده کنید......احتمالا اون سیاهی دندونا به علت قطره آهن نیست؟؟؟؟ در هر صورت بهتره همیشه برای مشکلات دندانی کودک پیش دندونپزشک برید........این جمله آخری که فرمودید در مورد عادت کردن دندان به خمیر دندان بهتره جمله رو اصلاح کنید.....اگر فرد مسواک بزند پاک کردن مداوم دندان ها از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند و در صورتی که مدتی مسواک نزند دندان در معرض عوامل پوسیدگی قرار میگیرد و احتمال خراب شدن دندان ها زیاد میشود.....علت عادت کردن دندان به خمیر دندان نیست.

yas-90
20th February 2013, 07:00 PM
سلام عليكم من مدتي است از از شير محلي استفاده مي كنم واز يك لبنياتي كه مدت 15 سال كه شير محلي وماست محلي وپنير مي فروشد وشير را هر روز مي اورد وجوشانده وبه مردم مي فروشد ولي تو اينترنت ديدم نوشته مصرف شير فله با عث بيماري مي شود (مصرف شير و ديگر فراورده هاي لبني غيرپاستوريزه مثل پنيرهاي محلي و بستني هاي سنتي تهيه شده از شير غيرپاستوريزه مي تواند موجب ابتلا به بيماري خطرناك سل گاوي تب مالت (بروسلوز) و ديگر عفونت هاي گوارشي خطرناك شود ايا درست است اگه درست باشد پس تو ده كه از شير وپنير گاو استفاده مي كنند وهيچ مشكلي ندارند وبيشترين بيماري كه از مصرف شيرانسان مي گيرد چيست وچند روز مي كشد تا علايم معلوم شود وبا چه نوع ازمايشي قابل تشخيص است

سلام
اینکه در اینترنت نوشته منظور اینه که بعضی افراد از شیر جوشیده نشده برای تهیه بستنی و پنیر و ... استفاده میکنن..........علتش هم اینه که به نظرشون با شیر جوشیده نشده خوشمزه تره

اگر از جایی تهیه میکنید که از بابت جوشاندن شیر مطمئن هستید نیازی به نگرانی نیست

افرادی که در ده و روستا هستند هم اکثرا شیر رو میجوشونند....اگر نه که حتما از سلامت دام مطمئن هستند چون دام از خودشونه و بیماریش رو تشخیص میدن و در صورت ابتلا به بیماری و آگاهی از موارد ایمنی از شیر استفاده نمیکنن یا اینکه میجوشوننش( برای اونا تشخیص بیماری دام خیلی سخت نیست)

البته خیلیا دام رو واکسینه میکنن

آزمایشهای تشخیصی بوسیله گرفتن نمونه از خون انجام میشه......آزمایش رایت.کومبس رایت و 2ame

با درمان معمولا فرد طی 3 یا 4 هفته بهبود پیدا میکنه

سونای
20th February 2013, 07:14 PM
والا مونا باجی جان هنوز نه

ورم کرده-تا یه فشار کوچولو میارم خون میاد- زیر ناخونم خونیه- دو ماه هم هست بدتر شده که بهتر نشده.دکتر هم بردم یه پماد مسخره نوشت.

اصولا هماتوم (خونمردگی ) که در اثر این ضربه ها بوجود میاد خوب میشه
مویرگ زیر ناخنتون پاره شده که خون میاد و این خون بین ناخن و بستر زیر ِ ناخنتون گیر میکنه و هماتوم شکل میگیره ، اگه کم باشه به مرور خوب میشه ولی اگه زیاد باشه حتی باعث میشه که ناخن جدا شه و بیفته!
بعدشم اینکه این هماتوم ِ زیر ناخن یه محیط خیلی مناسب واسه رشد قارچ و باکتری هست! و عفونت رو به دنبال داره
دکترتون چک کردن که ببینن دچار شکستگی یا ترک نشده باشه؟ چون اصولا وقتی انقد شدید باشه ( همونطور که میگید ) یه عکس رادیولوژی مینویسن ....

وقتی کوفتگی ایجاد میشه بدن واسه مقابله یسری فعالیت التهابی رو فعال میکنه تا این کوفتگی ها خوب بشه، ولی خود این فرآیند درد داره... پس درد شما هم میتونه واسه این التهاب باشه هم واسه آسیب مستقیم
کاک مهدی وقتی بعد دوماه خوب نشده و حتی هنوز خون میاد خب برید به یه پزشک دیگه مراجعه کنید! تا اگه عفونتی داره درمان مناسب صورت بگیره...
با عفونت شوخی نکنید!
یچیزم اینکه شاید رعایت نمیکنین! و اجازه ی خوب شدن بهش نمیدین تا میخواد خوب بشه شما با فرصت ندادن! دوباره بستر رو تخریب میکنین!
تا خوب بشه یه مدت از صندل استفاده کنید چون کفش اجازه خوب شدن نمیده!

راستی اسم این پماد مسخره یادتون هست!؟[nishkhand] معلومه خیلی درد داریا[negaran][cheshmak][cheshmak]
مهندس سر هر ساختمون اینجوری کنی دیگه هیچی ...! [nadidan][negaran]
[golrooz]

parsa_01
23rd February 2013, 05:19 PM

سلام
مسواک زدن کلاً خوبه!! یه قانون هست که میگه از وقتی دندون دراومد باید تمیز کردن اونرو شروع کنی!! حالا تو هر سنی این تمیز کردن متفاوت میشه!!
بچه سه ساله هنوز چون نمیتونه خوب عمل تف کردن !! رو انجام بده برا همین میگن به اندازه یک نخود یا حتی کوچکتر عدس !! خمیر دندان مخصوص بچه ها رو رو مسواک مخصوص اطفال بذارین و خود پدر و مادر با همکاری بچه مسواک بزنن!! نه اینکه پدر و مادر نگاه کنن بگن باریک الله پسرم/دخترم بزرگ شدی!!! یا نگن تو بزرگ شدی خودت برو تنهایی مسواک بزن!!!!
مقدار کم خمیر دندان برای اینه که بچه بیشتر خمیر دندون رو میخوره، در صورتی که در هر وعده مقدار زیادی از خمیر دندان رو بخوره در مرور زمان باعث ایجاد یکسری لکه های سفید رنگ رو دندان میشه که این بده!!
سیاه شدن دندان یعنی چی؟! اگه پوسیدگی باشه که باید ترمیم بشه!! اما جرم دندانی برای بچه سه ساله یکم سخته قبلو کردنش!! شاید اون تغییر رنگ دندان باشه (stain). در هر صورت به دندونپزشک مراجعه کنه!!
مسواک زدن باعث نمیشه دندان به خمیر دندان عادت کنه!! اگه مسواک نزنی هم خودت بد عادت میشی هم اون دندون بدبخت نمیتونه به این شرایط عادت کنه!!!

دندون شیری خیلی مهمه!! دست کمش نگیرین چون بعضی هاش تا سن دوازده سیزده سالگی تو دهان میمونه و در برخی افراد تا آخر عمرشون یک تا دوتا دندون شیری دارن و دندون دائمی رو ندارن!!!![tafakor]

پامنبری مارو حساب کنین ما بریم.....[shaad]

معمار حانیه
24th February 2013, 01:59 AM
اقا سلام
ما رفتيم يك جا ديگه فرستادنمون اين اتاق

سلام
من يك مدت سر معده ام درد ميكرد طوري كه اصلا نميتونستم نفس بكشم . ازمايش دادم گفتن عفونت معده اس قرص خوردم بهتر شدم..
اما الان نزديك به 2 سالي هست شكمم نفخ داره. يعني صبح بيدار ميشم صاف صاف همينكه يك ليوان چاي ميخورم سريع باد ميكنه ومياد بالا... علتش چيه وچيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

javan0012
9th March 2013, 07:53 AM
با سلام ايا شير محلي را كه به مدت 15 دقيقه در حالت جوش حرارت دهيم ميكروبهاش از بين مي رود وايا بعد از جوشيدن براي مصرف روز بعد بايد باز شير را جوشيد يا ديگر احتياج به جوشيدن نيست كيفيت شير محلي بهتر است يا شير پاكتي پاستوريزه پرچرب چون مي گويند شير ارخانه داراي مواد نگهدارنده است و چربي شير رامي گيرند و مقداري شير وشير خشك است كه به جاي شير مي فروشند

مهردخت67
9th March 2013, 09:50 AM
سلام بچه ها منم مشکل معده دارم.تایچیزی میخورم نفخ میکنه.وای بروزی که نان بخورم دیگه...

- - - به روز رسانی شده - - -

سلام بچه ها منم مشکل معده دارم.تایچیزی میخورم نفخ میکنه.وای بروزی که نان بخورم دیگه...

M@hdi42
9th March 2013, 10:08 AM
عکسای زیر مربوط به دیشبه

به خون زیر ناخونم توجه کنید و ورم دور تا دور انگشتم نگاه کنید

http://uc-njavan.ir/images/zkkpauaphagdad9sapa.jpg (http://uc-njavan.ir/)

http://uc-njavan.ir/images/aj5todhrjbw2ny77nyo6.jpg (http://uc-njavan.ir/)

http://uc-njavan.ir/images/isgcdj48kxz69m36gpi7.jpg (http://uc-njavan.ir/)

http://uc-njavan.ir/images/9dmcrf5e7ob69oqpjhw.jpg (http://uc-njavan.ir/)

سونای
9th March 2013, 04:12 PM
عکسای زیر مربوط به دیشبه

کاک مهدی!!!![nadidan] آخه اینهمه درد رو دارین تحمل میکنین که چی!!!

ورم دورتا دور انگشتتون واسه اینه که به دنبال عفونت جریان خون متسع میشه و چون فضای نوک انگشت بسته هست فشار داخلش بالا میره و باعث درد میشه...
مث عفونت فلون انگشت پا! که گاهی فشار اونقد بالا میره که جریان خون کم میشه و به دنبالش نکروز و سیاهی انگشت پیش میاد..
ممکنه عفونت به استخون بند انتهایی انگشت هم سرایت کنه و موجب استئومیلیت میشه!!!

الان مشکل شما اینه که پزشکتون گفتن باید ناخنتونو بکشید!!!
اینجور که توی عکس ها مشخصه مخصوصا عکس سوم یه طرف ناخنتون بیشتر درگیره...بقیش سالمه! همینطوره؟
مث ناخن های فرورونده در انگشت! که البته خب اونها هم یه دلیلش همین ضرب دیدگی هست که شما تجربه کردی
یکی از درمان های اونها اینه که ناخن رو کامل نمیکش! یه قسمت کناری رو میکشن ! برداشت ناکامل ناخن و فنولیزاسیون انجام میدن که نتیجش با برداشت کامل ماتریکس ناخن یکی هست حتی گاهی بهتر!
یسری روش جایگزین دیگه هم هست...
اینارو به پزشک ها هم آموزش دادن و احتمالا انجام میدن دیگه نیاز به مراجعه به متخصص پا نیست! ولی خب اگه برید پیش متخصص که چه بهتر

پس چی شد؟ حتما میرید پیش پزشک و باهاشون درمیون میزارین که نمیخواین کل ناخنتون رو بکشید و ایشون براتون توضیح میدن و اگر بشه اینکارو انجام میدن اگر نه که باز دلیلشون رو برای کشیدن کامل میگن.....
تازه اگه هم کامل بکشن یه ماده شیمیایی میریزن تقریبا مث ناخن میمونه! و البته گاهی هم اگه بستر مناسب باشه دوباره رشد میکنه!

ولی حتما برید و نزارین ازین بیشتر بشه
با عفونت شوخی نکنین!!! کافیه راه واسه ورود میکروب ها باز بشه!!! انواع اقسام عفونت ها شما رو تهدید میکنن!!!!! و گاهی حتی به خون استخون بافت و غیره چنان آسیب میزنه که جبرانش مشکل و گاهی غیر قابل جبران هست
من یسری عکس میزارم حد اقل از ترس اون ها هم که شده راضی شید برید دکتر و یه گوشه از ناخنتون رو بکشید!
[golrooz]

رضوس
9th March 2013, 04:15 PM

ورم دورتا دور انگشتتون واسه اینه که به دنبال عفونت جریان خون متسع میشه و چون فضای نوک انگشت بسته هست فشار داخلش بالا میره و باعث درد میشه...
مث عفونت فلون انگشت پا! که گاهی فشار اونقد بالا میره که جریان خون کم میشه و به دنبالش نکروز و سیاهی انگشت پیش میاد..

اینجور که توی عکس ها مشخصه مخصوصا عکس سوم یه طرف ناخنتون بیشتر درگیره...بقیش سالمه! همینطوره؟
مث ناخن های فرورونده در انگشت! که البته خب اونها هم یه دلیلش همین ضرب دیدگی هست که شما تجربه کردی
یکی از درمان های اونها اینه که ناخن رو کامل نمیکش! یه قسمت کناری رو میکشن ! برداشت ناکامل ناخن و فنولیزاسیون انجام میدن که نتیجش با برداشت کامل ماتریکس ناخن یکی هست حتی گاهی بهتر!
اینارو به پزشک ها هم آموزش دادن و احتمالا انجام میدن دیگه نیاز به مراجعه به متخصص پا نیست! ولی خب اگه برید پیش متخصص که چه بهتر

پس چی شد؟ حتما میرید پیش پزشک و باهاشون درمیون میزارین که نمیخواین کل ناخنتون رو بکشید و ایشون براتون توضیح میدن و اگر بشه اینکارو انجام میدن اگر نه که باز دلیلشون رو برای کشیدن کامل میگن.....
تازه اگه هم کامل بکشن یه ماده شیمیایی میریزن تقریبا مث ناخن میمونه! و البته گاهی هم اگه بستر مناسب باشه دوباره رشد میکنه!

با عفونت شوخی نکنین!!! کافیه راه واسه ورود میکروب ها باز بشه!!! انواع اقسام عفونت ها شما رو تهدید میکنن!!!!! و گاهی حتی به خون استخون بافت و غیره چنان آسیب میزنه که جبرانش مشکل و گاهی غیر قابل جبران هست
من یسری عکس میزارم حد اقل از ترس اون ها هم که شده راضی شید برید دکتر و یه گوشه از ناخنتون رو بکشید!
[golrooz]
این حرفا رو نمیفهمه میگه حاضرم انگشتم قطع بشه ولی ناخن نکشم

[golrooz]
این حرفا رو نمیفهمه میگه حاضرم انگشتم قطع بشه ولی ناخن نکشم

yas-90
9th March 2013, 10:22 PM
عکسای زیر مربوط به دیشبه

http://uc-njavan.ir/images/zkkpauaphagdad9sapa.jpg (http://uc-njavan.ir/)

http://uc-njavan.ir/images/aj5todhrjbw2ny77nyo6.jpg (http://uc-njavan.ir/)

http://uc-njavan.ir/images/isgcdj48kxz69m36gpi7.jpg (http://uc-njavan.ir/)

http://uc-njavan.ir/images/9dmcrf5e7ob69oqpjhw.jpg (http://uc-njavan.ir/)

سلام دوست عزیز
ممنون میشم اگه حرفای سونای رو جدی بگیرید
حتما به پزشک مراجعه کنید

سونای
10th March 2013, 07:02 PM
میگه حاضرم انگشتم قطع بشه ولی ناخن نکشم

گفتنش آسونه ولی.....

این قانقاریا . جریان خون وقتی به یه قسمت از بدن قطع بشه یا خیلی کاهش پیدا کنه ایجاد میشه یکی از دلیلاش هم عفونت با باکتری کلستریدیوم پرفرنژانس هست که توی همین زباله های خودمون هم هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زخم شما هم که باز!! دور از جون خیلی راحت میتونین در معرض باشین!!!!!
http://vista.ir/include/content/images/health/medicine/desease_list/ed0d3df9c2bdc0384fa523aa6af2e358.jpg
-------------------

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSnxGN1Sduhk7FjGie53buYRt167Oj6-NNUgQO_78q_J6k3q8cPzA

---------------
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZ6uGRSIHvivVawys3SD78i7vd08GeG WyA1no1MCeBp44LsPLh
----------

کاک مهدی اگه باز راضی نشدین! ازین بدترشم هست حالا مراعات حالتونو کردم اینارو گذاشتم!
خب حالا یه گوشه از ناخن رو کشیدن! قابل مقایسه هست با خدای نکرده اینا و به دنبالش قطعی...!!!!!!!!!!!!!!!!!

[golrooz]

گفتنش آسونه ولی.....

این قانقاریا . جریان خون وقتی به یه قسمت از بدن قطع بشه یا خیلی کاهش پیدا کنه ایجاد میشه یکی از دلیلاش هم عفونت با باکتری کلستریدیوم پرفرنژانس هست که توی همین زباله های خودمون هم هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زخم شما هم که باز!! دور از جون خیلی راحت میتونین در معرض باشین!!!!!
http://vista.ir/include/content/images/health/medicine/desease_list/ed0d3df9c2bdc0384fa523aa6af2e358.jpg
-------------------

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSnxGN1Sduhk7FjGie53buYRt167Oj6-NNUgQO_78q_J6k3q8cPzA

---------------
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZ6uGRSIHvivVawys3SD78i7vd08GeG WyA1no1MCeBp44LsPLh
----------

کاک مهدی اگه باز راضی نشدین! ازین بدترشم هست حالا مراعات حالتونو کردم اینارو گذاشتم!
خب حالا یه گوشه از ناخن رو کشیدن! قابل مقایسه هست با خدای نکرده اینا و به دنبالش قطعی...!!!!!!!!!!!!!!!!!

[golrooz]

سونای
12th March 2013, 01:02 AM
با سلام ايا شير محلي را كه به مدت 15 دقيقه در حالت جوش حرارت دهيم ميكروبهاش از بين مي رود وايا بعد از جوشيدن براي مصرف روز بعد بايد باز شير را جوشيد يا ديگر احتياج به جوشيدن نيست كيفيت شير محلي بهتر است يا شير پاكتي پاستوريزه پرچرب چون مي گويند شير ارخانه داراي مواد نگهدارنده است و چربي شير رامي گيرند و مقداري شير وشير خشك است كه به جاي شير مي فروشند

سلام دوست عزیز
راستش میکروبیولوژی مواد غذایی و فسادشون بحث گسترده ای هست..ان شاءالله بزودی یه تاپیک در این خصوص میزاریم...

و هم با توجه به سوال قبلیتون ( بیماری های ممکنه در شیر و فرآورده هاش) و این سوال مختصر بگم اینکه بستگی داره ..
چون شیر همه جا نیست خیلی جابجا میشه تا به دست مصرف کننده برسه...یه محیط مناسب واسه میکروارگانیسم هاست... و ارگانیسم هایی توش هست که مقاوم به آنتی بیوتیک هستن.. و ... باعث شده که خیلی روش دقت بشه...
آلودگی که در شیر اتفاق میفته چند حالت داره
1/انسان به شیر و شیر به انسان
مثل سل ، وبا، تیفوئید، دیفتری و خیلی از عوامل گوارشی
2/از گاو به شیر و بعد به انسان
مثل
mastitis : عفونت پستان گاو هست معمولا بدون علامته و توسط استافیلوکوکوس و استرپتوکوکوس اتفاق میفته اینا به انسان منتقل میشه و باعث بیماری های مختلف میشه
Brucellosis : تب مالت یا تب مواج که توی کشورهای مختلف منابع مختلفی داره توی کشور ما بیشتر از طریق پنیر منتقل میشه که البته با نمک سود کردن کنترلش میکنن....
Campiylobacter jejuni : توی غدد پستانی و مدفوع پیدا میشه..توو گاو بدون علائمه اما در انسان باعث ناراحتی گوارشی میشه!
خب یه همچین چیزایی رو نمیشه از روی حیوون متوجه شد و فکر میکنیم حیوون سالمه! پس ما میتونیم با خیال راحت استفاده کنیم! در صورتی که باید اینارو مد نظر قرار داد.!....
Salmonella : از طریق روده وارد شیر میشه و باعث آلودگی پوستی میشه...
Listeria monocytogenes : یه ارگانیسم روده ای هست که میتونه از پاستوریزاسیون جون سالم به در ببره!!!! توی شرایط یخچال هم رشد میکنه!!!! و درصد مرگ و میر توسطش بالاست ..باعث سقط جنین هم میشه....
پس نباید فقط به جوشوندن اکتفا کرد!!
Yersinia enterocolitica : اینم باعث عفونت گوارشی میشه.. سرمادوست هم هست بیشتر توی شکلات شیری هست
E.coli 0157 :H:2 : اینم از شایع ترین ارگانیسم های مواد غذایی هست ...از دستگاه گوارش گاو وارد شیر میشه اثرات متفاوتی می زارن ...0157 خطرناکه علاوه بر گوارش ناراحتی دیگه میاره که باعث مرگ و میر میشه...

توو شیر خام میکروارگانیسم هایی هست که بیشترشون مضر نیستن! مثل Micrococcus, Staphylococcus, Lactic acid cocci, Lactococcus, Streptococcus. که اینا پروبیوتیک هستن یعنی این توانایی رو دارن که ارگانیسم پاتوژن رو حذف کنن و شرایطی رو فراهم کنن که ارگانیسم سودمند بهتر رشد کنن ( اما اونایی که قبلا گفتیم و..... وقتی وارد بدن میشن بیماریزا محسوب میشن و عفونت بوجود میارن...)

حالا همین ارگانیسم های مفید!!!! تعداد زیادی ازشون توی پاستوریزاسیون از بین نمیرن!! اگر به تعداد مجاز باشن مفیدن اما گر تعدادشون زیادتر از حد مجاز باشه باعث فساد ماده ی غذایی میشه... مث استرپتوکوکوس لاکتیس که اگه زیاد باشن اسید لاکتیک ترشح میکنن و شیر رو ترش میکنن
یا Alcaligenes , Flavobacterium, Pseudomonas که اکثر اینها توو حرارت یخچال به راحتی میتونن تکثیر پیدا کنن و باعث فساد بشن
یا در اثر فعالیت استافیلوکوکوس شیر تلخ میشه گلوله گلوله (rancide )ldai..
البته خب یسری از تغییر ها مفیده و ازشون استفاده میکنن مث اینکه باکتری استافیلوکوک حاوی انزیم رتین هست و توو قطعات کوچیک پنیر تولید میکنه که وارد این مباحث نمیشیم...

حالا هم بحث درجه حرارت خب ساده ترین و اولین روشمون همین پاستوریزاسیون هست... اما باید بدونیم که توو درجه حرارت پاستوریزاسیون امکان از بین بردن همه ی میکرو ارگانیسم ها نیست!!!!!!!!!!!!!!! به خصوص اونهایی که اسپور تولید میکنن خب طبیعتا اون میکروارگانیسم هایی که تحمل حرارتی دارن و اسپور تولید میکنن بعد از حرارت پاستوریزاسیون هم میتونن زنده بمونن
که البته اینا بستگی پیدا میکنن به مقدار آلودگی که قبل از پاستوریزاسیون واسه اون شیر اتفاق افتاده باشه مث Bacillusها , Micrococcus, Lactococcus,Microbacterium, Corynebacterium, Arthrobacter , و همه گرم مثبت هایی که به عنوان ارگانیسم ازبین برنده یا فاسد کننده نام برده میشن...
گرم منفی ها هم میتونن باعث تلخی ، تجمع و بوی بد شیر بشن....

خب اینا از شیر
شما البته فرآورده های شیر رو هم سوال کرده بودین! اونا هم هر کدوم مبحثش جداست.. مث خامه جدا کره جدا بستنی جدا و... مباحث خودشونو دارن ایشالله اونا رو هم بعدا یه مختصر توضیحی میگم....[golrooz]

معمار حانیه
16th March 2013, 02:07 AM
سلام دكتر جونا به دادم برسيد

دردي گرفتم عجيــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــب

3هفته ميشه كه درد چرخشي گرفتم/ مثلا اول اينور پام درد ميكنه بعد ميزنه دستم بعد ميزنه سرم بعد ميزنه اينيكي دستم و.....

حكار خاصي نكردم... به نظرتون علتش چيه؟؟؟ چيكار كنم؟

poune
16th March 2013, 09:39 PM
سلام دكتر جونا به دادم برسيد

دردي گرفتم عجيــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــب

3هفته ميشه كه درد چرخشي گرفتم/ مثلا اول اينور پام درد ميكنه بعد ميزنه دستم بعد ميزنه سرم بعد ميزنه اينيكي دستم و.....

حكار خاصي نكردم... به نظرتون علتش چيه؟؟؟ چيكار كنم؟

سلام دوست من.
این چیزایی که گفتین خیلی کلی هست دردتون چطوره؟ دستتون درد میکنه درد استخوانی دارید یا درد عضلانی دارید؟
از کی شروع شده اولین بار کی بوده دلیل خاصی داره یا می تونید حدس بزنید دلیلش چیه؟ داروی خاصی مصرف کردید؟ فعالیت بدنی خاصی داشتید؟

معمار حانیه
17th March 2013, 12:06 AM
سلام دوست من.
این چیزایی که گفتین خیلی کلی هست دردتون چطوره؟ دستتون درد میکنه درد استخوانی دارید یا درد عضلانی دارید؟
از کی شروع شده اولین بار کی بوده دلیل خاصی داره یا می تونید حدس بزنید دلیلش چیه؟ داروی خاصی مصرف کردید؟ فعالیت بدنی خاصی داشتید؟

وقتي دستم درد ميكنه بيشتر استخواني بعضي وقتا عضلاني ميشه اما بيشتر وقتا مچ دستم درد ميگيره..

يك 3هفته ميشه.. نه والا حدسي نميتونم بزنم اما مامانم ميگه احتمالا درد عصبي... نه هيج دارو هيج فعاليتي انجام ندادم.. خود به خود به سراغم اومد

سلام دوست من.

وقتي دستم درد ميكنه بيشتر استخواني بعضي وقتا عضلاني ميشه اما بيشتر وقتا مچ دستم درد ميگيره..

يك 3هفته ميشه.. نه والا حدسي نميتونم بزنم اما مامانم ميگه احتمالا درد عصبي... نه هيج دارو هيج فعاليتي انجام ندادم.. خود به خود به سراغم اومد

poune
17th March 2013, 07:04 PM

به تازگی مشکل عصبی یا استرس یا مشکل روحی داشتید؟

معمار حانیه
17th March 2013, 11:19 PM

ta deleton bekhad dashtam

ta deleton bekhad dashtam

javan0012
3rd April 2013, 07:15 AM
با سلام مدت 5ماه است كه احساس درد در گوشهايم دارم به پزشك عمومي مراجعه كردم گفت عفونت وجرم گوش دارم دارو وقطره استفاده كردم ويك بار هم شستشوي گوش با اب گرم انجام دادم ولي هنوز گوش درد دارم ودوباره به يك پزشك عمومي مراجعه كردم گفت جرم گوش دارم علت چيست ايا به پزشك متخصص مراجعه كنم بهتره وايا شستشوي گوش با اب گرم بهتره يا ساكشن وكدام عوارضي نداره

غزل بارون
3rd April 2013, 09:32 AM
[QUOTE=javan0012;448438]با سلام مدت 5ماه است كه احساس درد در گوشهايم دارم به پزشك عمومي مراجعه كردم گفت عفونت وجرم گوش دارم دارو وقطره استفاده كردم ويك بار هم شستشوي گوش با اب گرم انجام دادم ولي هنوز گوش درد دارم ودوباره به يك پزشك عمومي مراجعه كردم گفت جرم گوش دارم علت چيست ايا به پزشك متخصص مراجعه كنم بهتره وايا شستشوي گوش با اب گرم بهتره يا ساكشن وكدام عوارضي نداره[/QUO

سلام.احتمالا گوش شما از مدل گوش هایی هست که جرم سازه.از نظر من بهتره دوباره با گلیسیرین فنیکه شستشو انجام بدید و تخلیه جرم گوش کنید البته به دکتر مربوطه بگید که گوشتون مکرر جرم میسازه تا اگر خواستن قرصی یا قطره ای جداگانه بدن بهتون

shiny7
3rd April 2013, 01:26 PM
سلام
تقریبا یک سالی می شه که موهای من خیلی کم پشت شده و ریزش وحشتناکی هم پیدا کرده!!
با توجه به اینکه کم پشتی موهام یه جورایی ارثیه و اینکه موهای ضعیف و شکننده و صافی دارم ...می شه بگید چکار می تونم بکنم؟؟؟[negaran]

yas-90
4th April 2013, 01:08 PM
سلام
تقریبا یک سالی می شه که موهای من خیلی کم پشت شده و ریزش وحشتناکی هم پیدا کرده!!
با توجه به اینکه کم پشتی موهام یه جورایی ارثیه و اینکه موهای ضعیف و شکننده و صافی دارم ...می شه بگید چکار می تونم بکنم؟؟؟[negaran]

سلام دوست عزیز

علت های ریزش مو متفاوته:
یکی مشکلات هورمونی و کم کاری و پر کاری تیروئید و کیست تخمدان و دیابت و غیره.........یکی مشکلات عصبی و استرس ......کم خونی و کمبود آهن.......کمبود روی و ویتامین ها و کلا کمبود های تغذیه ای........و البته یکسری مشکلات مربوط به خود مو مثل قارچ ....و بیماری های خودایمن ......استفاده زیاد از اتو مو و سشوار و استفاده از دکلره و رنگ کردن مکرر مو و همچینین مصرف بعضی داروها

بعد باید

شما باید ببینید جزء کدوم دسته هستید و اینکه ریزش موی شما منطقه ای هست یا نه....بعضی خانم ها فقط با مصرف قرص زینک درمان میشن ..... یکسری شامپوها هم هستن برای ریزش مو

برای درمان به دکتر هم مراجعه کردید؟؟؟

shiny7
4th April 2013, 09:58 PM
سلام دوست عزیز

علت های ریزش مو متفاوته:
یکی مشکلات هورمونی و کم کاری و پر کاری تیروئید و کیست تخمدان و دیابت و غیره.........یکی مشکلات عصبی و استرس ......کم خونی و کمبود آهن.......کمبود روی و ویتامین ها و کلا کمبود های تغذیه ای........و البته یکسری مشکلات مربوط به خود مو مثل قارچ ....و بیماری های خودایمن ......استفاده زیاد از اتو مو و سشوار و استفاده از دکلره و رنگ کردن مکرر مو و همچینین مصرف بعضی داروها

بعد باید

شما باید ببینید جزء کدوم دسته هستید(همینایی که قرمزش کردم!!) و اینکه ریزش موی شما منطقه ای هست یا نه....بعضی خانم ها فقط با مصرف قرص زینک درمان میشن ..... یکسری شامپوها هم هستن برای ریزش مو

برای درمان به دکتر هم مراجعه کردید؟؟؟بله مراجعه کردم ولی شامپو و صابون گوگرد داد که اصلا بدردم نخورد!!!!!
سرم تغذیه ای گیاهی سینره هم داد باز اثری نکرد!!!

راستی من به طور متوسط میشه گفت هر روز حمام میکنم وخب مسلما مدت زیادی موهام زیر آب داغ می مونه...
این هم خودش باعث ریزش می شه؟؟؟

yas-90
4th April 2013, 10:39 PM
بله مراجعه کردم ولی شامپو و صابون گوگرد داد که اصلا بدردم نخورد!!!!!
سرم تغذیه ای گیاهی سینره هم داد باز اثری نکرد!!!

راستی من به طور متوسط میشه گفت هر روز حمام میکنم وخب مسلما مدت زیادی موهام زیر آب داغ می مونه...
این هم خودش باعث ریزش می شه؟؟؟

سلام [golrooz]

مشکلات مربوط به خود مو مثل چی؟؟؟ شوره سر فراوان هم دارید؟؟؟ اگه مشکل قارچی باشه مصرف یکسری شامپوهای ضد قارچ میتونه مفید باشه

البته یکسری محلول ها هم هست برای ریزش که اکثر دکترها جزئی از خط درمانشونه اما این داروها رو نمیشه همیشه استفاده کرد و اگر قطع بشن ممکنه دوباره ریزش مو شروع بشه....در هر صورت بهتره با تشخیص پزشک تجویز بشن

اما راه حل ها:

برای کم خونی بهتره مصرف قرص آهن رو فراموش نکنید.....میتونید از قرص های مکمل مینرال استفاده کنید که هم آهن و هم روی دارن البته اونایی که همرا هبا ویتامین مثل ویتامین ب هستن هم میتونه خیلی مفید باشه......مصرف روی برای خیلیا پاسخ داده اما برای بعضی نه علتش هم این بوده که کمبود روی نداشتن و علت چیز دیگه ای بوده

حمام بهتره همیشه با آب ولرم باشه نه داغ و نه سرد......بله آب داغ فولیکول مو رو از بین میبره و میتونه باعث ریزش مو بشه

نیازی نیست هر روز که حمام میرید به موهاتون شامپو بزنید بویژه اگر موهاتون خشکه

ماساژ سر میتونه به خونرسانی بهتر به موها کمک کنه میتونید قبل از حمام کردن از روغن های گیاهی استفاده کنید و باهاش سر رو ماساژ بدید....روغن هایی مثل زیتون، بادام، رزماری، کوچک،نارگیل...حدودا 3 بار درهفته

حنا درمان خوبی برای ریزش مو هست.......و البته برای تقویت و از بین بردن شوره سر.........میتونی از حنا و قهوه استفاده کنی.

مصرف قهوه در صبح هم میتونه کمک کننده باشه چون قهوه از ریزش مو جلوگیری میکنه و نوعی عامل جلوگیری کننده برای عوامل تخریبی مو هست و برای افرادی که بویژه ریزش مو از نوع مردانه دارن مفیده

ورزش کردن حتی پیاده روی هم شاید اثر مستقیم کمی داشته باشه اما همین که به سلامتی کمک کنه یعنی در روند بهبود ریزش مو بویژه اگه به علت استرس هم باشه کمک کننده ست

درمورد تاثیر خوب آب شنبلیله و همچنین تخم مرغ هم خیلی شنیدم

بهتره موها رو هم وقتی خیسن شونه نکنی بذاری خشک شن بعد آروم آروم برس بکشی.....از سشوار و اتو مو هم تا میتونی استفاده نکن

نوع شامپو هم خوب انواع مختلفی هست که برای افراد مختلف تاثیرات متفاوتی داشته.......یکی از شامپو دکولوره استفاده میکنه....یکی شامپو کلیون مارک ایتالیا....یکی از کلیر.....یکی سینره ضد ریزش جوانه گندم استفاده میکنه....یکی هم همین شامپو تخم مرغیا بودن قبلا خیلی استفاده میشد اتفاقا خیلی هم راضی بود.....

shiny7
6th April 2013, 12:07 AM
سلام [golrooz]

مشکلات مربوط به خود مو مثل چی؟؟؟اگزمای ناحیه ای در پوست سرم دارم (تقریبا مثل قارچ) شوره سر فراوان هم دارید؟؟؟نه اصلا شوره نداره! اگه مشکل قارچی باشه مصرف یکسری شامپوهای ضد قارچ میتونه مفید باشه تقریبا می شه گفت ولی صابون گوگرد تجویز شد که بی فایده بود!

البته یکسری محلول ها هم هست برای ریزش که اکثر دکترها جزئی از خط درمانشونه اما این داروها رو نمیشه همیشه استفاده کرد و اگر قطع بشن ممکنه دوباره ریزش مو شروع بشه....در هر صورت بهتره با تشخیص پزشک تجویز بشن

اما راه حل ها:

برای کم خونی بهتره مصرف قرص آهن رو فراموش نکنید.....میتونید از قرص های مکمل مینرال استفاده کنید که هم آهن و هم روی دارن البته اونایی که همرا هبا ویتامین مثل ویتامین ب هستن هم میتونه خیلی مفید باشه......مصرف روی برای خیلیا پاسخ داده اما برای بعضی نه علتش هم این بوده که کمبود روی نداشتن و علت چیز دیگه ای بوده

حمام بهتره همیشه با آب ولرم باشه نه داغ و نه سرد......بله آب داغ فولیکول مو رو از بین میبره و میتونه باعث ریزش مو بشه

نیازی نیست هر روز که حمام میرید به موهاتون شامپو بزنید بویژه اگر موهاتون خشکه نه اتفاقا زود چرب می شه واسه همینم مجبور می شم تند تند حمام برم!![negaran]

ماساژ سر میتونه به خونرسانی بهتر به موها کمک کنه دست به مو هام می خوره چرب می شه چه برسه به ماساژ!!![negaran] میتونید قبل از حمام کردن از روغن های گیاهی استفاده کنید و باهاش سر رو ماساژ بدید....روغن هایی مثل زیتون، بادام، رزماری، کوچک،نارگیل...حدودا 3 بار درهفته

حنا درمان خوبی برای ریزش مو هست.......و البته برای تقویت و از بین بردن شوره سر.........میتونی از حنا و قهوه استفاده کنی.

مصرف قهوه در صبح هم میتونه کمک کننده باشه چون قهوه از ریزش مو جلوگیری میکنه و نوعی عامل جلوگیری کننده برای عوامل تخریبی مو هست و برای افرادی که بویژه ریزش مو از نوع مردانه دارن مفیده

ورزش کردن حتی پیاده روی هم شاید اثر مستقیم کمی داشته باشه اما همین که به سلامتی کمک کنه یعنی در روند بهبود ریزش مو بویژه اگه به علت استرس هم باشه کمک کننده ست

درمورد تاثیر خوب آب شنبلیله و همچنین تخم مرغ هم خیلی شنیدم

بهتره موها رو هم وقتی خیسن شونه نکنی بذاری خشک شن بعد آروم آروم برس بکشی.....از سشوار و اتو مو هم تا میتونی استفاده نکن اتو مو که اصلا تا حالا یه بارم استفاده نکردم چون موهام همین طوری لخت خدایی هست!!!(عین موی گربه!!![nishkhand])

نوع شامپو هم خوب انواع مختلفی هست که برای افراد مختلف تاثیرات متفاوتی داشته من رز ماری پرژک می زنم!.......یکی از شامپو دکولوره استفاده میکنه....یکی شامپو کلیون مارک ایتالیا....یکی از کلیر.....یکی سینره ضد ریزش جوانه گندم استفاده میکنه....یکی هم همین شامپو تخم مرغیا بودن قبلا خیلی استفاده میشد اتفاقا خیلی هم راضی بود.....

yas-90
7th April 2013, 09:45 PM
سلام دوست من

خوب دوست من اینکه میگید اگزمای ناحیه ای یعنی حالت ملتهب و قرمز رنگ و کمی پوسته پوسته داره؟؟؟ خارش چی؟؟؟

shiny7
7th April 2013, 09:54 PM
سلام دوست من

خوب دوست من اینکه میگید اگزمای ناحیه ای یعنی حالت ملتهب و قرمز رنگ و کمی پوسته پوسته داره؟؟؟ خارش چی؟؟؟

بله دقیقا همینه!!!!فقط...
خارش نه همیشه...گاهی....

چطور خانوم دکتر؟؟؟؟
رفتنی ام؟؟؟!!!!![khoobboodan]

بوی الرحمن می دم؟؟؟؟؟[nishkhand][negaran][esteress]

yas-90
7th April 2013, 10:16 PM
بله دقیقا همینه!!!!فقط...
خارش نه همیشه...گاهی....

چطور خانوم دکتر؟؟؟؟
رفتنی ام؟؟؟!!!!![khoobboodan]

بوی الرحمن می دم؟؟؟؟؟[nishkhand][negaran][esteress]

نه عزیزم خدا نکنه.....همیشه سلامت باشی[golrooz]

خوب مشکلی که گفتی اسمش درماتیت سبورئیکه که درمانش اینه که میگم:

اول اینکه این مشکل ارثیه و درصورت رعایت نکردن دوباره بروز میکنه یعنی درمانش فقط ممکنه عود کنه مثلا الان درمان میکنی خوبه اما یه بار دیگه میبینی یه شرایطی پیش میاد که دوباره بروز میکنه...در اصل باید بگم هیچ درمان کاملی براش نیست

اول و مهم تر از همه رفع استرسه چون گاهی فقط با رفع استرس علائم هم بهبود پیدا میکنن

تمیز نگهداشتن پوست سر اصل خیلی مهمیه

بعدش میتونی از شامپوهایی استفاده کنی که در اونها ضدقارچ وجود داره همچنین بهتره پایه ضدشوره هم داشته باشن:

شامپو های درمان حاوی اسید سالسیلیک ،کلیمبازول،پیروکتیون اولامین ،ایزوترتینوئین ،پیرویتون زینک ،کتوکونازول،سلنیوم سولفاید

کرمها یا لوسیونها حاوی کوتیکواستروئید وضد قارچهای موضعی مانند کتوکونازول وسیکلوپیرکس....به نظر میاد از همه م<ثر تر هم شامپوی کتوکونازول 2 درصد و سلنیوم سولفاید 5/2 درصد هست

شامپو بايد حداقل 5 دقيقه بر روي پوست سر بماند تا دارو در پوست سر نفوذ كند. درمان معمول با شامپو كتوكونازول 2%، شستشوي سر دو بار در هفته ( با حداقل سه روز فاصله ) به مدت 4 هفته و سپس در صورت نياز ماهي يك بار
بکاربردن موضعی آلوئه ورا ،عسل ترکیب شده با آب گرم

ماساژملایم پوست سر هفته ای 2بار با روغن گرم شده بمدت 10 دقیقه روی پوست سر .......مهم نیست موهای چربی داری یا نه قبل از حمام ماساژ رو انجام بده بعد برو حمام تا خیالت از تمیزی موهات راحت بشه

بهتره از شانه زدن زیاد هم جلوگیری کنی....البته نه اینکه موها رو شونه نکنی نه شونه کن اما زیاد نه

با همه اینا اگه مشکل حاد هست بهتره حتما به پزشک مراجعه کنی.......هر چند من همین الان هم توصیه میکنم به پزشک مراجعه کنی[cheshmak]

وحید 0319
9th April 2013, 03:14 PM
دلایل ریزش مو در زنان

http://www.img.nazfun.com/2011/08/Women-Hair-Loss-01.jpg
سلام به یاسی خانم و آبحی شاینی

ببخشید منو چون دنبال کردم یخورده ترسیدم

گفتم شاید این خوب باشه

بازم ببخشید خانم دکترتنها شما نیستید که ریزش مو را تجربه می کنید بلکه اکثر زنان چنین اختلالی را تجربه کرده اند. کم شدن مو در زنان به دلایل متفاوتی اتفاق می افتد ولی بحث جدی در این رابطه -حداقل در مورد زنان – صورت نگرفته است در بسیاری از موارد ریزش مو قابل درمان است .
بنابر این اجازه دهید ابتدا بعضی از فاکتورهای رایج که باعث ریزش مو می شود را بیان کنیم.
۱- کمبود آهن : فقر آهن -در صورت داشتن یا نداشتن آنمی- می تواند منجر به ریزش مو شود. ولی بهتر است قبل از اینکه خودسرانه از قرص های آهن مکمل استفاده کنید با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید تا از در صورت تشخیص نیاز توسط پزشک از مکمل ها استفاده کنید. زیرا آهن بیش از اندازه در بدن نیز منجر به بروز بعضی مشکلات می شود.
۲- اختلالات غده تیروئید: در هر دو حالت کم کاری یا پرکاری غده تیروئید ریزش مو اتفاق می افتد.
۳- کاهش مقدار استروژن: خیلی از زنان ، ریزش مو را در دوران یائسگی و بعد از آن تجربه می کنند . زمانیکه ترشح مقدار استروژن در بدن کاهش می یابد. سایر تغییرات هورمونی- برای مثال تغییر میزان استفاده از داروهای ضد حاملگی – نیز می تواند منجر به ریزش مو شود.

http://www.img.nazfun.com/2011/08/Women-Hair-Loss-02.jpg۴- تغییرات هورمونی بعد از حاملگی : مادرانی که تازه کودکان خود را متولد کرده اند از ابتدا تا بعد از ۶ ماه نیز ریزش مو را تجربه می کنند و این زمانی است که مقدار استروژن در خون در حال برگشت به مقدار نورمال است. در حقیقت چیزی که به نظر ریزش موی شدید می آید در واقع تنظیم چرخه رشد طبیعی مو است ۰( نسبت به زمان حاملگی که در اثر میزان زیاد هورمون ریزش مو از حد نورمال کمتر می شود)
telogen efflovium-5 -(تلوژن افلووین): این یک اصطلاح برای بیان ریزش مو به صورت موقت و ناگهانی است که در اثر استرس یا جراحی اتفاق می افتد و به طور عمومی تا دو ماه بعد از بیماری ادامه دارد (این اصطلاح همچنین برای بیان ریزش ناگهانی مو که در نتیجه یکی از علت های ذکر شده اتفاق می افتد مانند تغییرات هورمونی بعد از زایمان نیز صدق می کند.)
۶- داروها: خیلی از داروها منجر به ریزش مو می شود . بنابر این اگر این مسئله برای شما نگران کننده است بهتر است با پزشک خود در مورد مصرف داروهای جایگزین مشورت کنید.

http://www.img.nazfun.com/2011/08/Women-Hair-Loss-03.jpg۷ - مقدر زیاد ویتامین آ یا سلنیوم: در موارد نادر ممکن است از این مکمل استفاده شود زیرا در بسیاری موارد مصرف مولتی ویتامین نیاز را مرتفع می کند.
مطالعات متعدد اخیر که در مورد علت ریزش مو در مردان صورت گرفته نشان می دهد کهمصرف دخانیات نیز باعث افزایش ریزش مو می شود اما مشخص نیست که در زنان نیز چنین تاثیری داشته باشد . اما به طور کلی مصرف سیگار بنابه دلایل بسیار مضر است . بنابراین فرق نمی کند که آیا ریزش مو نیز در بین این دلایل باشد یا نه.
اما بهترین کار برای کسی که ریزش مو را تجربه کرده این است که دلیل اصلی را شناسایی و درمان کند. و بهترین نقطه برای تشخیص انجام تست خون است تا ازاین طریق میزان آهن، هورمون های تیروئید و وضعیت استروژن خون مشخص شود.
اگر پزشک علت قابل درمان برای ریزش مو تشخیص نداد ممکن است ریزش مو نتیجه فاکتورهای ژنتیکی باشد که غیر قابل اجتناب است اما با این حال داروهایی و جود دار که رشد دوباره مو را تحریک می کند.
• روگان(نام تجاری برای داروی ماینوکسیدل): این دارو به صورت موضعی مصرف می شود یعنی به صورت مستقیم روی پوست سر مالیده می شود و با اتساع رگ های خونی پوست سر ، خون رسانی به پوست سر راافزایش می دهد . در نتیجه فولیکول ها ی مو مواد مغذی و اکسیژن بیشتری دریافت می کند و در فولیکول های مو شروع به بزرگتر شدن می کند و بعد از مدتی موها پر پشت تر می شود. البته قابل ذکر است که زنان حامله و شیرده نباید از این دارو استفاده کنند.
• پروپسیا(نام تجاری برای داروی فناستراید): این دارو به صورت قرص به فروش می رسد و مانع تبدیل تستسترون به دهیدروتستسترون یا DHT می شود (دهیدروتستسترون هورمونی است که به تدریج باعث کم شدن فولیکول های مو و درنتیجه کم شدن چرخه رشد مو می شود) البته این دارو برای درمان ریزش مو در مردان تجویز می شود اما ممکن است مانع ریزش مو در زنان نیز شود. البته همان طور که درمورد داروی اول بیان شد زنان حامله یا زنانی که قصد حامله شدن دارند نباید از این دارو استفاده کنند. مطالعات در مورد خاصیت مصرف این دارو در زنان به نتایج ضد و نقیصی رسید ه لذا مصرف این دارو درمورد تمام زنان کارساز نیست.
البته در مورد دو داروی ذکر شده لازم است به این نکته اشاره شود که مادامی که این دارو مصرف می شود ریزش مو قابل درمان و کنترل است ولی اگر درمان کنار گذاشته شود وضعیت به حالت قبل برمیگردد.

yas-90
9th April 2013, 09:16 PM
دلایل ریزش مو در زنان

گفتم شاید این خوب باشه

بازم ببخشید خانم دکتر
تنها شما نیستید که ریزش مو را تجربه می کنید بلکه اکثر زنان چنین اختلالی را تجربه کرده اند. کم شدن مو در زنان به دلایل متفاوتی اتفاق می افتد ولی بحث جدی در این رابطه -حداقل در مورد زنان – صورت نگرفته است در بسیاری از موارد ریزش مو قابل درمان است .
بنابر این اجازه دهید ابتدا بعضی از فاکتورهای رایج که باعث ریزش مو می شود را بیان کنیم.
۱- کمبود آهن : فقر آهن -در صورت داشتن یا نداشتن آنمی- می تواند منجر به ریزش مو شود. ولی بهتر است قبل از اینکه خودسرانه از قرص های آهن مکمل استفاده کنید با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید تا از در صورت تشخیص نیاز توسط پزشک از مکمل ها استفاده کنید. زیرا آهن بیش از اندازه در بدن نیز منجر به بروز بعضی مشکلات می شود.
۲- اختلالات غده تیروئید: در هر دو حالت کم کاری یا پرکاری غده تیروئید ریزش مو اتفاق می افتد.
۳- کاهش مقدار استروژن: خیلی از زنان ، ریزش مو را در دوران یائسگی و بعد از آن تجربه می کنند . زمانیکه ترشح مقدار استروژن در بدن کاهش می یابد. سایر تغییرات هورمونی- برای مثال تغییر میزان استفاده از داروهای ضد حاملگی – نیز می تواند منجر به ریزش مو شود.

http://www.img.nazfun.com/2011/08/Women-Hair-Loss-02.jpg
۴- تغییرات هورمونی بعد از حاملگی : مادرانی که تازه کودکان خود را متولد کرده اند از ابتدا تا بعد از ۶ ماه نیز ریزش مو را تجربه می کنند و این زمانی است که مقدار استروژن در خون در حال برگشت به مقدار نورمال است. در حقیقت چیزی که به نظر ریزش موی شدید می آید در واقع تنظیم چرخه رشد طبیعی مو است ۰( نسبت به زمان حاملگی که در اثر میزان زیاد هورمون ریزش مو از حد نورمال کمتر می شود)
telogen efflovium-5 -(تلوژن افلووین): این یک اصطلاح برای بیان ریزش مو به صورت موقت و ناگهانی است که در اثر استرس یا جراحی اتفاق می افتد و به طور عمومی تا دو ماه بعد از بیماری ادامه دارد (این اصطلاح همچنین برای بیان ریزش ناگهانی مو که در نتیجه یکی از علت های ذکر شده اتفاق می افتد مانند تغییرات هورمونی بعد از زایمان نیز صدق می کند.)
۶- داروها: خیلی از داروها منجر به ریزش مو می شود . بنابر این اگر این مسئله برای شما نگران کننده است بهتر است با پزشک خود در مورد مصرف داروهای جایگزین مشورت کنید.

http://www.img.nazfun.com/2011/08/Women-Hair-Loss-03.jpg
۷ - مقدر زیاد ویتامین آ یا سلنیوم: در موارد نادر ممکن است از این مکمل استفاده شود زیرا در بسیاری موارد مصرف مولتی ویتامین نیاز را مرتفع می کند.
مطالعات متعدد اخیر که در مورد علت ریزش مو در مردان صورت گرفته نشان می دهد کهمصرف دخانیات نیز باعث افزایش ریزش مو می شود اما مشخص نیست که در زنان نیز چنین تاثیری داشته باشد . اما به طور کلی مصرف سیگار بنابه دلایل بسیار مضر است . بنابراین فرق نمی کند که آیا ریزش مو نیز در بین این دلایل باشد یا نه.
اما بهترین کار برای کسی که ریزش مو را تجربه کرده این است که دلیل اصلی را شناسایی و درمان کند. و بهترین نقطه برای تشخیص انجام تست خون است تا ازاین طریق میزان آهن، هورمون های تیروئید و وضعیت استروژن خون مشخص شود.
اگر پزشک علت قابل درمان برای ریزش مو تشخیص نداد ممکن است ریزش مو نتیجه فاکتورهای ژنتیکی باشد که غیر قابل اجتناب است اما با این حال داروهایی و جود دار که رشد دوباره مو را تحریک می کند.
• روگان(نام تجاری برای داروی ماینوکسیدل): این دارو به صورت موضعی مصرف می شود یعنی به صورت مستقیم روی پوست سر مالیده می شود و با اتساع رگ های خونی پوست سر ، خون رسانی به پوست سر راافزایش می دهد . در نتیجه فولیکول ها ی مو مواد مغذی و اکسیژن بیشتری دریافت می کند و در فولیکول های مو شروع به بزرگتر شدن می کند و بعد از مدتی موها پر پشت تر می شود. البته قابل ذکر است که زنان حامله و شیرده نباید از این دارو استفاده کنند.
• پروپسیا(نام تجاری برای داروی فناستراید): این دارو به صورت قرص به فروش می رسد و مانع تبدیل تستسترون به دهیدروتستسترون یا DHT می شود (دهیدروتستسترون هورمونی است که به تدریج باعث کم شدن فولیکول های مو و درنتیجه کم شدن چرخه رشد مو می شود) البته این دارو برای درمان ریزش مو در مردان تجویز می شود اما ممکن است مانع ریزش مو در زنان نیز شود. البته همان طور که درمورد داروی اول بیان شد زنان حامله یا زنانی که قصد حامله شدن دارند نباید از این دارو استفاده کنند. مطالعات در مورد خاصیت مصرف این دارو در زنان به نتایج ضد و نقیصی رسید ه لذا مصرف این دارو درمورد تمام زنان کارساز نیست.
البته در مورد دو داروی ذکر شده لازم است به این نکته اشاره شود که مادامی که این دارو مصرف می شود ریزش مو قابل درمان و کنترل است ولی اگر درمان کنار گذاشته شود وضعیت به حالت قبل برمیگردد.

سلام بر دوست گرامی[shaad]

خواهش میکنم...واقعا ممنونم از توجهتون[golrooz]

بله حق با شماست و اینا همه میتونن دلایلی برا ریزش مو باشند.............اما خوب هر کدوم میتونن علائم دیگه ای هم همراه داشته باشن و میتونن نداشته باشن

اما اگه من گفتم درماتیت سبورئیک به خاطر علائم بود...........اگزما در ناحیه سر....قرمزی و ملتهب بود...خارش و پوسته پوسته شدن...موی چرب...ریزش مو

ایشون خودشون گفتن مشکلاتی مثل تیروئید و کیست و ... ندارن.....و فقط استرس و کمبود آهن رو بیشتر عنوان کردن

راستش من بر همین اساس چنین توصیه ای کردم و امیدوارم تشخیص درست باشه

البته اینم بگم درماتیت متاسفانه بین خیلی افراد شایعه

shiny7
9th April 2013, 09:54 PM
دلایل ریزش مو در زنان

گفتم شاید این خوب باشه

بازم ببخشید خانم دکتر
تنها شما نیستید که ریزش مو را تجربه می کنید بلکه اکثر زنان چنین اختلالی را تجربه کرده اند. کم شدن مو در زنان به دلایل متفاوتی اتفاق می افتد ولی بحث جدی در این رابطه -حداقل در مورد زنان – صورت نگرفته است در بسیاری از موارد ریزش مو قابل درمان است .

http://www.img.nazfun.com/2011/08/Women-Hair-Loss-02.jpg
۴- تغییرات هورمونی بعد از حاملگی : مادرانی که تازه کودکان خود را متولد کرده اند از ابتدا تا بعد از ۶ ماه نیز ریزش مو را تجربه می کنند و این زمانی است که مقدار استروژن در خون در حال برگشت به مقدار نورمال است. در حقیقت چیزی که به نظر ریزش موی شدید می آید در واقع تنظیم چرخه رشد طبیعی مو است ۰( نسبت به زمان حاملگی که در اثر میزان زیاد هورمون ریزش مو از حد نورمال کمتر می شود)

http://www.img.nazfun.com/2011/08/Women-Hair-Loss-03.jpg
۷ - مقدر زیاد ویتامین آ یا سلنیوم: در موارد نادر ممکن است از این مکمل استفاده شود زیرا در بسیاری موارد مصرف مولتی ویتامین نیاز را مرتفع می کند.

ممنون بابت توجهتون...
و راهنمایی هاتون!!!
هم شما و هم خانوم دکتر عزیز!
فعلا دارم سعی می کنم مدت استحمامم رو کمتر و حرارت آب رو هم ملایم تر کنم.
تا جایی هم که امکان داره با موهام خیلی مانوور ندم!!
در ضمن از لوسیون بتامتازون هم برای اگزمای سرم استفاده می کنم.

وحید 0319
9th April 2013, 10:26 PM
ممنون بابت توجهتون...
و راهنمایی هاتون!!!

سلام خواهش میکنم ممنون آبجی...ببخشید منو دیگه چون دنبال میکردم نگران شدم

مرسی ممنون لطف دارین

بله درسته اینکار برانون خیلی خوبه ...و سعی کنین موهاتونو همیشه بعد از استحمام خشک کنین و سشوار رو نزدیک نگیرین زیاد چون پیاز مو رو میسوزونه

آره دقیقا زیادم شونه نکنین ..یا شونه چوبی باشه بهتره

بازم ممنون و ببخشید منو

shiny7
9th April 2013, 10:29 PM
سلام خواهش میکنم ممنون آبجی...ببخشید منو دیگه چون دنبال میکردم نگران شدم

مرسی ممنون لطف دارین

بله درسته اینکار برانون خیلی خوبه ...و سعی کنین موهاتونو همیشه بعد از استحمام خشک کنین و سشوار رو نزدیک نگیرین زیاد چون پیاز مو رو میسوزونه

آره دقیقا زیادم شونه نکنین ..یا شونه چوبی باشه بهتره

بازم ممنون و ببخشید منو

خواهش...
خیلی لطف دارین.[golrooz]

yas-90
9th April 2013, 11:00 PM
ممنون بابت توجهتون...
و راهنمایی هاتون!!!

اتفاقا لوسیون بتامتازون هم لوسیون خوبیه...برای خیلیا که جواب داده

میتونی از سرم های تقویتی و شامپوی ضد ریزش هم استفاده کنی
ولی شامپویی هم که انتخاب میکنی بهتره حتما پایه ضد شوره داشته باشه

shiny7
10th April 2013, 12:52 PM
اتفاقا لوسیون بتامتازون هم لوسیون خوبیه...برای خیلیا که جواب داده

میتونی از سرم های تقویتی و شامپوی ضد ریزش هم استفاده کنی
ولی شامپویی هم که انتخاب میکنی بهتره حتما پایه ضد شوره داشته باشه

من خیلی وقتا دیدم شامپو head&shoulder تجویز می کنن.
ولی من یکی دوتا شو استفاده کردم فایده نداشته(البته اونا بیس ضد شوره نداشتن ها)
شما چی معرفی می کنید؟

yas-90
13th April 2013, 11:29 AM
شما چی معرفی می کنید؟

سلام عزیزم[golrooz]

درمورد نوع شامپو که مارک خاصی مد نظر ندارم ....

اما یکی اینکه شامپوی ضدقارچ الان برای ما بهتره.......همون کتوکونازول و سلنیوم سولفاید(هفته‌یی 2 مرتبه از شامپو کتوکونازول 2% و یا از شامپو سلنیوم سولفاید 1 تا 5/2% ویا پیریتیون زینک 1 تا 2% و یا 5/2% Povidione Iodine موضعی برای 4 هفته و به مدت 5 دقیقه کف شامپو در کف سربماند.)....با استفاده از این شامپوها ممکنه اول ریزش موی شما شدید تر بشه ولی بعد خوب میشه

بهتره پایه ضد شوره هم داشته باشه.....از شامپوهایی که حاوی املاحی مثل زینک، سلنیوم، سولفور هستند

البته یکسری مارک هم شنیدم اما نمیدونم چقدر میتونه برای شما مفید باشه.......میتونید موقع خرید از دکتر داروساز درموردشون بپرسید.....دکولوره-کلیون-آلپسین-کلیر- کلوران و سرم ضد ریزش- سیر پرژک-جوانه گندم سینره-کلوال(دوکری)

فقط یه چیزی بگم دوست من همه اینا که میبینی برای بعضی خوب بوده برای بعضی نه..........شما هم بهتره با نظر دکتر استفاده کنید.

شما چی معرفی می کنید؟

سلام عزیزم[golrooz]

درمورد نوع شامپو که مارک خاصی مد نظر ندارم ....

شامپوهای ضدقارچ .......همون کتوکونازول و سلنیوم سولفاید(هفته‌یی 2 مرتبه از شامپو کتوکونازول 2% و یا از شامپو سلنیوم سولفاید 1 تا 5/2% ویا پیریتیون زینک 1 تا 2% و یا 5/2% Povidione Iodine موضعی برای 4 هفته و به مدت 5 دقیقه کف شامپو در کف سربماند.)....با استفاده از این شامپوها ممکنه اول ریزش موی شما شدید تر بشه ولی بعد خوب میشه

شامپوی انتخابی بهتره پایه ضد شوره هم داشته باشه.....شامپوهایی که حاوی املاحی مثل زینک، سلنیوم، سولفور هستند

البته یکسری مارک هم شنیدم اما نمیدونم چقدر میتونه برای شما مفید باشه.......میتونید موقع خرید از دکتر داروساز درموردشون بپرسید.....دکولوره-کلیون-آلپسین-کلیر- کلوران و سرم ضد ریزش- سیر پرژک-جوانه گندم سینره-کلوال(دوکری)

فقط یه چیزی بگم دوست من همه اینا که میبینی برای بعضی مؤثر بوده برای بعضی نه..........شما هم بهتره با نظر دکتر استفاده کنید.

javan0012
20th April 2013, 09:27 PM
سلا م من دو بار ازمايش ادرار دادم يك بار صبح كه نوشته عفونت دارم ولي يك ازمايش ادرار در بعدازظهر فرداش دادم نوشته سالم است علت چيست ايا ازمايش خونم سالم است وايا براي تشخيص تب مالت يك بار ازمايش كافي است

سلا م من دو بار ازمايش ادرار دادم يك بار صبح كه نوشته عفونت دارم ولي يك ازمايش ادرار در بعدازظهر فرداش دادم نوشته سالم است علت چيست ايا ازمايش خونم سالم است وايا براي تشخيص تب مالت يك بار ازمايش كافي است

سونای
21st April 2013, 09:00 PM
سلا م من دو بار ازمايش ادرار دادم يك بار صبح كه نوشته عفونت دارم ولي يك ازمايش ادرار در بعدازظهر فرداش دادم نوشته سالم است علت چيست

سلام دوست عزیز

اینکه صبح دادین و گفته عفونت و فردا بعد از ظهرش اینطور نبوده خب واسه اینکه در طول روز مثانه پر و خالی شده یجورایی شستشو شده و از غلظتش کم شده... اما اونی رو که صبح دادین خب در طول شب مایعاتی استفاده نکردین.... که البته کلا آزمایشات صبح خیلی بیشتر ملاک هست مث ph ادار که توی برگه دوم چون غذا و .. خوردین و تحت تاثیر قرار گرفته مث لبنبات مرکبات و ...و ph بالاتری نشون داده ( البته نرمال )
جدای ازین ها میتونه بستگی به نوع نمونه گرفتنتون هم داشته باشه که چقدر دقت کرده باشین که نمونه ادرار با چیزای دیگه الوده نشده باشه ... اینا ازین جهت که گفتین عفونت نشون داده و بعدش نداده ...

و اما

برگه ازمایشتون!! نه! من فعلا دوتا برگه رو دیدم که یکی سوم فروردین هست و توش فقط W.B.C 3-4 هست و یجوررایی مرز هست اما همین توی برگه هشت فروردین نرمال شده و 1-2 هست
که این هم بستگی داره که شما آقا باشین یا خانوم ..من به پروفایلتون سر زدم اما اونجا هم چیزی از جنسیتتون دستگیرم نشد حالا در کل میزان وایت بلاد سل در آقایون 1-2 ( که برگه دوم شما همین مقدار هست ) در خانوم ها 5 و در خانم های باردار تا 10 هم مشاهده میشه
اما خیلی جاها هم در کل بین خانوم و اقا 0 الی4 رو در نظر میگیرن و این یعنی یجورایی برگه اولتون روو مرز بوده و عفونتی در میان نیست
اگر هم عفونتی بوده هنوز به سلول ها نچسبیده و درگیر نشده که توی آزمایش بعدیتون که بعد از ظهر بوده شسته شده و میزانش نرمال بوده...پس نگرانی نیست ولی باید رعایت کنین... چراکه گلبول ها چه سفید چه قرمز توی ادرار نشون دهنده ی خون توی ادرار هست که عللش هم میتونه عفونت، التهاب مخصوصا التهاب واژن در خانوم ها ، لوپوس و... باشه و اینکه میتونه در اثر بد نمونه گرفتن هم باشه که دقت نکرده باشین و وجود خراش و .. رو اطلاع نداده باشین ... که اینو بایداز روی شکلش متوجه شد مثلا چروکیده و کوچیک باشه نشون آلودگی ادرار با مثلا ترشحات واژنه اما اگه تازه باشه گرد و بزرگ تره یسری گرانول توی سیتوپلاسمش هست و وزنشم مورد توجه قرار میگیره ..در هر صورت میزانش روی مرز هست و بعدش هم نرمال شده پس جای نگرانی نیست

نیتریت هم وجود نداشته...پس باکتری نبوده که آنزیمش نیترات رو به نیتریت تبدیل کنه.. خود باکتری هم نگتیو بوده یعنی حضورش رو ندیدن...24 ساعت بعد از کشت هم رشد نداشته ...خب پس عفونتی نیس

نمونه مدفوع هم کیست تک یاخته انگل هیچ کدوم دیده نشد....

[golrooz]

اون دو برگه آزمایش دیگتون رو هم میبینم توی پست بعدی میگم

javan0012
21st April 2013, 09:38 PM
سلام اینکه صبح دادین و گفته عفونت و فردا بعد از ظهرش اینطور نبوده ازمايش ادرار را در دو ازمايشگاه انجام دادم وجنسيت مرد

سونای
22nd April 2013, 02:10 AM

من برگه آزمایش های خون رو هم نگاه کردم خوبه تقریبا توی هر رنجی شما میزان متوسط رو دارین فقط باز همون وایت بلاد سل W.B.C توی آزمایش خونتون نرمال هست اما حداقل نرمال رو داره ... هر دو جزء شمارش رو براتون داشتن هم شمارش کلی هم شمارش جزء به جزء
که شمارش کلیش میگم نرمال بوده اما حداقل یعنی کاملا روی مرز هست و جدای از این این آزمایشگاه دقتش جوری بوده که طیف بیشتری رو در نظر گرفته بود
یکم دقت ها توی آزمایشگاه ها فرق میکنه...
توی شمارش جزء به جزء درصدهایی که آورده شده یه مقدار با نرمالش تفاوت داره مثلا ( البته تا اونجایی که من میدونم) نوتروفیل حدود 50-60 درصد کل رو در بر میگیره برا شما 44 هست . یا لنفوسیت برای شما درصدش بیشتر از نرم هست...منوسیت هم کمتر همه ی اینها در کل همون W.B.C هست که روی مرز حداقل نرمال بوده ....احتمالا بخاطر عفونتی که بوده کم شده یا کم بوده که عفونت ایجاد شده اینارو پزشک معالجتون که در جریان کارتون هستن میتونن بگن..کمتر دیگه نباید بشه... وقتی گلبول سفید کم بشه عوامل بیماریزا فرصت پیدا میکنن که وارد بدن بشن و به دنبالشون عفونت ایجاد میشه ..یعنی بدن نمیتونه در برابر عوامل خارجی دفاع کنه بعد عفونت ایجاد میشه ... که پزشکتون با توجه به تشخیصشون (و اصلا علت اینکه براتون آزمایش نوشتن) آنتی بیوتیک براتون تجویز میکنن تا کمکی باشه عفونت سرکوب بشه... اینکه یبار آزمایش کافی هست والا من ازون دسته از ادمایی هستم که خیلی محکم کاری میکنم تا مطمئن شم و این البته نظر شخصیم هست...اگر آزمایشگاه مورد تائید پزشکتون هست که خب مانعی نداره ...مثلا همین امروز توی ازمایشگاه ما یکی سنگ تموم گذاشت....در پلیت ها رو باز گذاشته بود...سر سرنگ افتاد زمین!!! از زمین برداشت و خون رو کشید و ریخت توی محیط کشت...!!! و اخرین دسته گلش هم اتیش زدن سطل زباله بود ...چون سوآپی رو که داشت استریل میکرد خاموش نکرد انداخت سطل زباله!!!اونم ناقابل آتیش گرفت!!![nadanestan]
تب مالت ببینید این علایم رو دارید یا نه! اگر که دارید خب باید حساسیت بخرج بدین واسه تشخیص قطعی و درمان
اول از همه تب! بیشتر از 37 یعنی حدود 37/5 تا 40 که همراه با سرما یا لرز یه دفعه ای باشه.. ضعف.. خستگی . بی اشتهایی.. عرق کردن که بیشتر شبها این اتفاق بیفته..بزرگ شدن گره های لنفاوی.. سردرد.. افسردگی..وقتی به ستون فقرات دست بزنید درد بگیره و..
توو حالت مزمنش هم کمردرد و درد عضلانی و ناتوانی جنسی و یبوست و ...

اگر واقعا این حالت ها رو دارین خب باید سریع تر درمان شید که حدود یکماه یا حتی کمتر با درمان درست بیماری بهبود پیدا میکنه..

البته بعد از تشخیص قطعی!!! چون این تفاوت میزان W.B.C دلیل نمیشه!!!! ممکنه حتی بخاطرر یه گلو درد یا یه عفونت جزئی ادراری که از باکتری روده منتقل شده باشه ( اونم اونقد کم بوده که نتونستن حتی باکتری و غیره رو ببینن! چه برسه به اینکه کشت بدن و خالص کنن!!!) و هر عفونت شایع دیگه که همیشه باهاشون سروکار داریم! باشه...

آزمایش سرولوژیتون هم

تست رایت منفی و 2ME منفی هست ...پس تب مالت هم رد میشه.... البته نتیجش با پزشکتون هست چون من نمیدونم ایشون تو کدوم دوره براتون این ازمایش رو نوشتن..
چون توی هفته ی اول همه تست ها بجز 2ME مثبت میشن و بعد در تست دیگه این 2ME مثبت میشه.... در آخر هم 2ME منفی نشانه ی بهبود هست.... که حالا آرمایش شما 2MEمنفی رو نشون داده و رایت هم منفی
پس به پزشکتون مراجعه کنین تا روندشون رو ادامه بدن...
ولی به امید خدا که چیزی نیست و نگران تب مالت نباشین... اگر هم باشه یه عفونت ساده هست
ولی باز میگم به پزشکتون مراجعه کنین ایشون از روند و مراحلی که در پیش گرفتن آگاهند...

سلامت و تندرست باشید دوست عزیز...آمین[golrooz]

سونای
22nd April 2013, 07:59 PM

نگفتید اون علایم رو دارید؟ اینکه در تماس بودید که مشکوک هستید؟ مثلا مسافرت رفتین به این مناطق؟ یا با دام در تماس بودید ؟ یا اینکه از مواد لبنی خام استفاده کردین؟ و....

javan0012
23rd April 2013, 01:46 PM
[quote=سونای;454705]نگفتید اون علایم رو دارید؟ اینکه در تماس بودید که مشکوک هستید؟ مثلا مسافرت رفتین به این مناطق؟ یا با دام در تماس بودید ؟ یا اینکه از مواد لبنی خام استفاده کردین؟ با سلام علايمي ندارم فقط براي اينكه لبنيات خام مصرف كرده بودم براي اطمينان ازمايش دادم

سونای
25th April 2013, 04:59 PM
[quote=سونای;454705] با سلام علايمي ندارم فقط براي اينكه لبنيات خام مصرف كرده بودم براي اطمينان ازمايش دادم

سلام
خب خوبه... اگه که دام های اونجا مورد تائید دامپزشکی بودن خب تقریبا مشکلی نیست....
اون موارد خفیفی که اشاره شد..( WBCحداقل نرمال در آزمایش خون و WBCحداکثر نرمال توی آز ادرار( با توجه به جنسیت یه مقدارجزئی بالا بود ) توی شمارش جزئیش که نوتروفیل کم شده لنفوسیت زیاد شده و منوسیت کم شده نقطه اشتراکشون عفونت ویروسی هست ( برای کم و زیاد شدنشون دلیلهای مختلفی از جمله عفونت های ویروسی باکتریایی و... هست ) و بروسلوز که شما نگرانش هستین جزء عفونت های ویروسی نیست با یه مرحله حاد باکتریمی ظاهر میشه.. علاوه بر این یکی از علل زیاد شدن منوسیت، تب مالت هست که واسه شما عکس این حالت اتفاق افتاده منوسیت کم شده پس عفونتی اگر باشه چیز دیگست ...
حالا همه ی اینا به کنار این موارد جزئی به خاطر استرس هم میتونه باشه...مثلا اگر موقع خونگیری استرس داشتین این حالت پیش میاد و اگر دارویی آنتی بیوتیکی چیزی مصرف کرده باشین هم همینطور و بقیه ی موارد هم که گفته بودم

و اما بروسلوز ( تب مواج - تب مالت )تشخیصش گاهی سخته و بعد از مدت ها خودش رو نشون میده... البته خب توی ازمایشات خلاصه یه تیتری مشخص میشه... واسه شما منفی بوده ...

حالا برای اطمینان کامل میخواین با پزشکتون مشورت کنین تا براتون درخواست کومبس رایت ( coombs wright) بدن ...
این هم این شک رو که توی مرحله مزمن آگلوتیناسیون تشکیل نمیشه و جواب آزمایش منفی میاد رو بر طرف میکنه....
و مشخص میشه که واسه نبودش، آزمایش منفی اومده ؟!! یا واسه ورود به مرحله ی مزمن ؟!...

سلامت و موفق باشید...آمین[golrooz]

دستیار
25th April 2013, 07:26 PM
دوستان سلام.من خواهشی دارم از شما اونم اینکه چیزی رو که نمیدونین در موردش اظهار نظر نکنید.باسپاس

سونای
28th April 2013, 11:32 PM
[quote=سونای;454705]نگفتید اون علایم رو دارید؟ اینکه در تماس بودید که مشکوک هستید؟ مثلا مسافرت رفتین به این مناطق؟ یا با دام در تماس بودید ؟ یا اینکه از مواد لبنی خام استفاده کردین؟ با سلام علايمي ندارم فقط براي اينكه لبنيات خام مصرف كرده بودم براي اطمينان ازمايش دادم

سلام
اگر خاطرتون باشه گفته بودم

البته خب توی ازمایشات خلاصه یه تیتری مشخص میشه... واسه شما منفی بوده ...

من این رو به چند تا از استادام نشون دادم که چرا تیتر شما رو مشخص نکردن! و کلا گفتن منفی! استادِ باکتری شناسیم خیلی عصبانی شدن که وقتی آزمایش انجام میشه هرچند اندک باید تیتر اعلام بشه واسه چی اعلام نکردن![khanderiz]
و ....
خلاصه بردم پیش استاد ایمونولوژیم ایشون گفتن احتمالا رایت لوله ای انجام ندادن!!! که تیتر اعلام نکردن و رپیت بوده یعنی توی پلیت آزمایش کردن که منفی گزارش دادن و تیتری نگفتن!!

همونطور که گفته بودم تست کومبس رایت نیاز هست
که نوع آزمایش دادن شمامثل همون آزمایش هست... ولی آزمایشگاه اول رایت لوله ای انجام میده ( چون قبلی احتمالا رایت لوله ای نبوده که تیتر نگفتن...) بعد خودشون کومبس رایت رو هم انجام میدن و نتیجه رو اعلام میکنن...
این از تست سرولوژیتون ... تا انشاءالله نتیجش...
[golrooz]

hadi elec
3rd May 2013, 09:25 PM
سلاملیکم
ایشالا که همه دکتران عزیز پاینده و سلامت و از اینجور چیز میزا باشند[cheshmak]

یه سوالا اوشولو داشتم

فکر میکنم که کلا سرگیجه و سیاهی رفتن لحظه ایه چشم خیلی علتها رو میتونه داشته باشه
ولی گفتم بپرسم شایع ترین مسایل چی میتونه باشه؟

مثلا موقع راه رفتن یه آن سر گیج بره یا چشم سیاهی بره
البته نه بصورت مکرر و دائمی
شاید مثلا یه بار در روز

با تشکرات فراوان و اینا[golrooz]

shiny7
3rd May 2013, 10:33 PM
سلاملیکم

یه سوالا اوشولو داشتم

فکر میکنم که کلا سرگیجه و سیاهی رفتن لحظه ایه چشم خیلی علتها رو میتونه داشته باشه

شاید مثلا یه بار در روز

سلام خوبید و از این جور حرفا[cheshmak]

ببخشید عذر می خوام از اساتید این بخش و دکترای عزیزمون و از شما آقا هادی که فوضولی کردم[khejalat]
من خودمم هر از گاهی این طوری می شم.
همون در حد روزی ی بار!
عمده ترین علتش خستگی...ضعف و البته کم خونی می تونه باشه!
یه نکته رو در نظر داشته باشید...سعی کنید وقتی دارید از جاتون پا می شید خیلی سریع این کارو نکنید چون باعث می شه سرتون گیج بره و چشماتون سیاهی!!
ممکنه از افت فشار هم باشه.سعی منید با خودتون شکلات یا گردو یا تافی همراه داشته باشید.
اگر عینکی باشید یکی از علل هم این می تونه باشه!
ضعف در بینایی هم گاهی باعث سرگیجه می شه.
اگر عینکی هستید به چشم پزشک ی سری بزنید.

دیگه بیشتر از این چیزی نمی گم زشته جلوی دکترای عزیز....
بازم عذر خواهی فراوان زیاد.....[golrooz]

hadi elec
3rd May 2013, 11:24 PM
به به به به
با تشکرات بسیار زیاد تا از هم رشته ایه گرام که نکاتی رو فرمودند[bamazegi]

خب عینک که دارم ولی تازه رفتم چش پزشکی و عینکو اپدیت کردم
بعد اونوقت الان چاره چی میباشد و چگونه؟

ممکنه مثلا کمبود اهنی چیزی باشه مثلا؟؟؟؟[soal]

سونای
4th May 2013, 02:07 AM
سلاملیکم

یه سوالا اوشولو داشتم

شاید مثلا یه بار در روز

سلام بر آقا هادی عزیز
منم دکتر نیستم[nishkhand] و مخصوصا اینکه جناب "دستیار" سر ِ سرگیجه حساسیت خاصی دارن که چگونه پاسخ داده بشود......[negaran] [sootzadan]بااسترس فراوان یه چیزایی میگم تا خودشون بیان ............[nadidan][cheshmak][khanderiz]
ما خیلی نوع سرگیجه داریم که باید نوعش مشخص شه ...

اول باید مشخص شه که سرگیجه واقعی(vertigo) هست؟ یا کاذب /غیر واقعی / (Dizziness (Pseudo Vertigo ؟
که واقعیش احساس دوران هست ..مث اینکه توی محیط داریم میچرخیم یا محیط داره میچرخه ..یا مث این میمونه که وسایل اطراف دارن میان سمتمون یا اینکه ما به یه سمتی کشیده میشیمو ازین چیزا...
البته اینکه گفتیم به یه سمتی کشیده میشیم باید مشخص شه که این سرگیجه هست؟ یا عدم تعادلی که به دنبال آسیب مخچه هست؟ اتفاق افتاده و نباید با هم اشتباه گرفته شن!!!!!
خلاصه این از واقعیش ..

حالا ولی سرگیجه غیر واقعی مث این میمونه که سر ادم پر میشه و یهو داریم میفتیم یا گاهی هم سبک شدن سر.. یا همین سیاهی چشم که میگین ..احساس گنگی منگی و ....

سرگیجه غیر واقعی بیشترین دلیلش اضطراب و افسردگی هست....
بله کم خونی هم دلیلش میتونه باشه کلا بیماری های داخلی هم دلیلش هست مث کم خونی ..افت قند خون.. اختلال ریوی یا مدام سرفه کردن به دلیل آلرژی ..سرماخوردگی..آنفلوآنزا و.... هم میتونه دلیلش باشه یا کاهش فشار خون وضعیتی که این وقتی خوابیدیم یا نشستیم و سریع بلند شیم پیش میاد..
این کم خونی و اینا با آزمایش مشخص میشه... مثلا اینکه واسه دریافت کمه آهنه؟ یا توی جذب مشکل هست و ....
اگه علایمتون طولانی مدت شده یا اگر درصدی جز سرگیجه ی واقعی هست
باید برین پیش پزشک بررسی میکنن موارد زیر رو و براتون آزمایش های تشخیصی با توجه به پاسختون رو مینویسن
میبینن که داروی خاصی جدیدا مصرف نکردین؟
سابقه ضربه مغزی نداشتین!؟
فشار خون؟ . دیابت؟ . سن؟ . شنوایی ؟. وزوز گوش؟ . مدت سرگیجه؟ .. حالت؟ و اینکه با چه نشونه های همراه هست مث دوبینی یا تهوع ؟
و .... ؟؟؟؟؟؟

بعد ازینکه اینا رو بررسی کردن با توجه به پاسخ هاتون براتون درخواست شنوایی سنجی .. سی تی اسکن. Evokedpotentials . ام ار ای . نوار مغز و.... میکنن

--------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد سرگیجه ی واقعی هم میگم تا نشونه هاش رو بدونین
خود سرگیجه ی واقعی چند نوعه و دلایل خاص خودشو داره...

اختلال توی دستگاه تعادلی در گوش داخلی ، چشم، مخچه، ساقه مغز و قطعه گیجگاهی مغز باعث سرگیجه میشه

حالا از نظر این محل های آسیبش مشخص میشه که محیطی هست یا مرکزی؟ مثلا محیطی مربوط به اختلال گوش داخلی هست و مرکزی مربوط به ساقه مغزو مخچه و...

سرگیجه های محیطی مشخصشون اینه که بیشتر با حالت تهوع و بالااوردن ( استفراغ) همراه هستن .. سر تکون بخوره شدت پیدا میکنه..مدتش کوتاه تره و..
ولی اگه دوبینی و یا اختلالات عصبی مث تقریبا بی حسی یه سمت بدن و...باشه دیگه میره توو بخش سرگیجه های مرکزی..
البته خب گاهی کاهش شنوایی یا وزوز شنیدن توی گوش هم میتونه دلیلی بر محیطی بودن باشه اما گاهی...
که این محیطی فکر کنم سه نوع بود
1/
Labyrinthitis بود که چون علتش تقربا نامشخص بوده و میگفتن شاید ویروسی باشه ما میکروبیولوژی ها با این سرو کار داشتیم [khanderiz]
که خوش خیمه.. با استراحت و درنهایت ضد سرگیجه کامل خوب میشه ..نشونشم سرگیجه شدید هست.. سرتکون بخوره خیلی بیشتر میشه... حالت تهوع استفراغ کاهش شنوایی و...
دومی
2/مینر
که این مشخصش وزوز و کاهش شنوایی هست و سرگیجش حمله ای و دوره ای هست و بین این دوره ها ممکنه چندین روز هم فاصله باشه..و هربار هم که دوباره میاد سراغ بیمار شنواییش کمتر میشه...تا ناشنوایی! که از رژیم غذایی کم نمک شروع میکنن واسه درمان تا جراحی

3/ سومی هم وضعیتی خوش خیم هست
اینم وقتی که از یه حالتی به حالت دیگه فرد تغییر حالت بده مثلا خمو راست بشه بالا پایین کنه یا سرو گردن رو تغییر بده پیش میاد.. بیشتر توی میانسالو ایناست

اون مرکزی هم :
1/ میگرن با منشا شریان قاعده ای ساقه مغز..
این اول سرگیجه میاد بعد تعادل بهم میخوره بعد هم کرختی دور لب و دهن ..بعداز ده دقیقه یه ربع تا نیم ساعتِ بعد تازه سردرد شروع میشه اونم ضربه ای ...
2/ سرگیجه ای که به دنبال کم خونی گذرای مغزی پیش میاد
که این سرگیجه با عدم تعادل و دوبینی همراه هست... علتشم آسیب عروق پسین مغزه که زمینه شم چربی خون و فشار بالا و بیماری قند و سیگار و .. هست که البته بیشتر توی پیر ها دیده میشه
3/ خونریزی مخچه و انفارکت مخچه هست
که اینم علاوه بر عدم تعادل، مشخصش اختلال توی گفتار هست... اینم واسه افراد مسن و پیره که سابقه فشاربالایی دارن..بیشتر پیش میاد
4/ سرگیجه با منشا مننژ مغز هست
که این بیشتر با تشنج همراهه

البته سرگیجه بخاطر ضربه های مغزی هم پیش میاد...

خلاصه بحث درین زمینه بسیار است....

ایشالله دستیار میان و براتون میگن...

در پناه خدا سلامت و سربلند و پر از شعر باشین ....آمین
خواهش میکنم..با خواهشات فراوان و اینا[cheshmak][golrooz][golrooz][golrooz]

hadi elec
4th May 2013, 07:22 PM
سلام بر آقا هادی عزیز
منم دکتر نیستم[nishkhand] و مخصوصا اینکه جناب "دستیار" سر ِ سرگیجه حساسیت خاصی دارن که چگونه پاسخ داده بشود......[negaran] [sootzadan]بااسترس فراوان یه چیزایی میگم تا خودشون بیان ............[nadidan][cheshmak][khanderiz]
ما خیلی نوع سرگیجه داریم که باید نوعش مشخص شه ...

اول باید مشخص شه که سرگیجه واقعی(vertigo) هست؟ یا کاذب /غیر واقعی / (Dizziness (Pseudo Vertigo ؟
که واقعیش احساس دوران هست ..مث اینکه توی محیط داریم میچرخیم یا محیط داره میچرخه ..یا مث این میمونه که وسایل اطراف دارن میان سمتمون یا اینکه ما به یه سمتی کشیده میشیمو ازین چیزا...
البته اینکه گفتیم به یه سمتی کشیده میشیم باید مشخص شه که این سرگیجه هست؟ یا عدم تعادلی که به دنبال آسیب مخچه هست؟ اتفاق افتاده و نباید با هم اشتباه گرفته شن!!!!!
خلاصه این از واقعیش ..

حالا ولی سرگیجه غیر واقعی مث این میمونه که سر ادم پر میشه و یهو داریم میفتیم یا گاهی هم سبک شدن سر.. یا همین سیاهی چشم که میگین ..احساس گنگی منگی و ....

سرگیجه غیر واقعی بیشترین دلیلش اضطراب و افسردگی هست....
بله کم خونی هم دلیلش میتونه باشه کلا بیماری های داخلی هم دلیلش هست مث کم خونی ..افت قند خون.. اختلال ریوی یا مدام سرفه کردن به دلیل آلرژی ..سرماخوردگی..آنفلوآنزا و.... هم میتونه دلیلش باشه یا کاهش فشار خون وضعیتی که این وقتی خوابیدیم یا نشستیم و سریع بلند شیم پیش میاد..
این کم خونی و اینا با آزمایش مشخص میشه... مثلا اینکه واسه دریافت کمه آهنه؟ یا توی جذب مشکل هست و ....
اگه علایمتون طولانی مدت شده یا اگر درصدی جز سرگیجه ی واقعی هست
باید برین پیش پزشک بررسی میکنن موارد زیر رو و براتون آزمایش های تشخیصی با توجه به پاسختون رو مینویسن
میبینن که داروی خاصی جدیدا مصرف نکردین؟
سابقه ضربه مغزی نداشتین!؟
فشار خون؟ . دیابت؟ . سن؟ . شنوایی ؟. وزوز گوش؟ . مدت سرگیجه؟ .. حالت؟ و اینکه با چه نشونه های همراه هست مث دوبینی یا تهوع ؟
و .... ؟؟؟؟؟؟

بعد ازینکه اینا رو بررسی کردن با توجه به پاسخ هاتون براتون درخواست شنوایی سنجی .. سی تی اسکن. Evokedpotentials . ام ار ای . نوار مغز و.... میکنن

--------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد سرگیجه ی واقعی هم میگم تا نشونه هاش رو بدونین
خود سرگیجه ی واقعی چند نوعه و دلایل خاص خودشو داره...

اختلال توی دستگاه تعادلی در گوش داخلی ، چشم، مخچه، ساقه مغز و قطعه گیجگاهی مغز باعث سرگیجه میشه

حالا از نظر این محل های آسیبش مشخص میشه که محیطی هست یا مرکزی؟ مثلا محیطی مربوط به اختلال گوش داخلی هست و مرکزی مربوط به ساقه مغزو مخچه و...

سرگیجه های محیطی مشخصشون اینه که بیشتر با حالت تهوع و بالااوردن ( استفراغ) همراه هستن .. سر تکون بخوره شدت پیدا میکنه..مدتش کوتاه تره و..
ولی اگه دوبینی و یا اختلالات عصبی مث تقریبا بی حسی یه سمت بدن و...باشه دیگه میره توو بخش سرگیجه های مرکزی..
البته خب گاهی کاهش شنوایی یا وزوز شنیدن توی گوش هم میتونه دلیلی بر محیطی بودن باشه اما گاهی...
که این محیطی فکر کنم سه نوع بود
1/
Labyrinthitis بود که چون علتش تقربا نامشخص بوده و میگفتن شاید ویروسی باشه ما میکروبیولوژی ها با این سرو کار داشتیم [khanderiz]
که خوش خیمه.. با استراحت و درنهایت ضد سرگیجه کامل خوب میشه ..نشونشم سرگیجه شدید هست.. سرتکون بخوره خیلی بیشتر میشه... حالت تهوع استفراغ کاهش شنوایی و...
دومی
2/مینر
که این مشخصش وزوز و کاهش شنوایی هست و سرگیجش حمله ای و دوره ای هست و بین این دوره ها ممکنه چندین روز هم فاصله باشه..و هربار هم که دوباره میاد سراغ بیمار شنواییش کمتر میشه...تا ناشنوایی! که از رژیم غذایی کم نمک شروع میکنن واسه درمان تا جراحی

3/ سومی هم وضعیتی خوش خیم هست
اینم وقتی که از یه حالتی به حالت دیگه فرد تغییر حالت بده مثلا خمو راست بشه بالا پایین کنه یا سرو گردن رو تغییر بده پیش میاد.. بیشتر توی میانسالو ایناست

اون مرکزی هم :
1/ میگرن با منشا شریان قاعده ای ساقه مغز..
این اول سرگیجه میاد بعد تعادل بهم میخوره بعد هم کرختی دور لب و دهن ..بعداز ده دقیقه یه ربع تا نیم ساعتِ بعد تازه سردرد شروع میشه اونم ضربه ای ...
2/ سرگیجه ای که به دنبال کم خونی گذرای مغزی پیش میاد
که این سرگیجه با عدم تعادل و دوبینی همراه هست... علتشم آسیب عروق پسین مغزه که زمینه شم چربی خون و فشار بالا و بیماری قند و سیگار و .. هست که البته بیشتر توی پیر ها دیده میشه
3/ خونریزی مخچه و انفارکت مخچه هست
که اینم علاوه بر عدم تعادل، مشخصش اختلال توی گفتار هست... اینم واسه افراد مسن و پیره که سابقه فشاربالایی دارن..بیشتر پیش میاد
4/ سرگیجه با منشا مننژ مغز هست
که این بیشتر با تشنج همراهه

البته سرگیجه بخاطر ضربه های مغزی هم پیش میاد...

خلاصه بحث درین زمینه بسیار است....

ایشالله دستیار میان و براتون میگن...

در پناه خدا سلامت و سربلند و پر از شعر باشین ....آمین
خواهش میکنم..با خواهشات فراوان و اینا[cheshmak][golrooz][golrooz][golrooz]

exelent and belakbord
یعنی یه چیزی پرسیدم یه هفته جواب داره
خب با توجه به شناختی که از خودم دارم فکر میکنم نزدیک ترین حالت همون بحث کمخونی و اینا باشه
البته خب چون موقع خون دادن هم مشکل دارم همیشه بساطی داریم اینه که نرفتم ازمایش بدم
بازم یه عالمه ممنان
تشکرات ویجه[cheshmak]

سونای
4th May 2013, 10:58 PM
exelent and belakbord
یعنی یه چیزی پرسیدم یه هفته جواب داره
خب با توجه به شناختی که از خودم دارم فکر میکنم نزدیک ترین حالت همون بحث کمخونی و اینا باشه
البته خب چون موقع خون دادن هم مشکل دارم همیشه بساطی داریم اینه که نرفتم ازمایش بدم
بازم یه عالمه ممنان
تشکرات ویجه[cheshmak]

عه[nishkhand] نه خب بالای اون خط کشی جواب شما بود و اونایی که آبی کردم هم بیشترین دلایل... پایین خط کشی هم یه تعریف و مشخصه ی مختصر از انواع سرگیجه واقعی گذاشتم که دستتون باشه از این به بعد به علایم توجه کنین...و اصلا بتونین متوجه این تغییر باشین

موقع خونگیری!؟ جدی؟!!!! خب به کسی که میاد واسه خونگیری بگین ..ایشون خودشون میدونن چجوری شما رو سرگرم کنن که متوجه نشین...
بله خب تنها شما نیستین اصولا بیشتر آقایونی که مخصوصا واسه سربازی یا گواهینامه میان واسه خونگیری همینطور بساط دارن[nishkhand] نگران نباشین...طبیعیه[nishkhand]
نه ولی جدی همین غروب ها که با دوستاتون میرین بیرون دوقدم برین داخل درمونگاه پیش پزشک ...بعدش یروز صبح که قبل صبحونه میرین ورزش و پیاده روی یه آن بپیچین داخل آزمایشگاه ... به همین سادگی...[sootzadan]انقدم خوبه...خیالتون هم راحت میشه..و درمان مطمئنی رو در پیش میگیرین[cheshmak]
اختیار دارید...
خواهشات ویژه...[golrooz][golrooz][golrooz]

javan0012
19th May 2013, 09:23 PM
چندروز است كه دچار گلودرد شده ام وبعضي وقتها سرفه مي كنم وخلط نيز دارم وديگر علايمي ديگر ندارم ايا حتما بايد به پزشك مراجعه كنم چون جايي نوشته بايد هرچه زودتر درمان شود زيرا گلودرد استرپتوکوکي قلب و کليه ها را نيز درگير مي کند. براي گلودرد از چه قرصي مي توان استفاده كرد هم براي عفونت گلو استفاده بشود هم عفونت گوش وعوارض گوارشي كمتري داشته باشد

رضوس
19th May 2013, 09:43 PM
چندروز است كه دچار گلودرد شده ام وبعضي وقتها سرفه مي كنم وخلط نيز دارم وديگر علايمي ديگر ندارم ايا حتما بايد به پزشك مراجعه كنم چون جايي نوشته بايد هرچه زودتر درمان شود زيرا گلودرد استرپتوکوکي قلب و کليه ها را نيز درگير مي کند. براي گلودرد از چه قرصي مي توان استفاده كرد هم براي عفونت گلو استفاده بشود هم عفونت گوش وعوارض گوارشي كمتري داشته باشد
شما حتما به پزشک مراجعه کنید چون مصرف بدون تجویز آنتی بیوتیک میتونه خطر آفرین باشه
مایعات زیاد مصرف کنید
همینطور ویتامین سی که تو مرکبات جعفری و کیوی زیاد هست

معاون بخش پزشکی
22nd May 2013, 02:43 PM
هنگامی که سرفه ها بیش از حد هستن باید حتما به پزشک مراجعه شود چون موجب میشود تارهای صوتی آسیب ببیند استفاده از آب گرم و نمک خیلی مفید هست تا خلط را کمتر کند همچنین جوشانده جعفری و یا پونه و نعناع خیلی برای سره مفید هست

javan0012
23rd May 2013, 12:24 PM
5 عدد سفكسيم تجويز كرد

بانوی خیال
26th May 2013, 04:20 PM
سلام
یه سوالی داشتم
حدود دوسال پیش پشت دستام قرمز میشد با خارش شدید که دکتر تشخیص داد قارچ هست و یه ژل که اسمش یادم نیست و پماد کلوبتازول تجویز کرد و کاملا خوب شدم
الان یک ماهه که دوباره دستام همونجوری شده و از پماد کلوبتازول که استفاده می کنم تقریبا تاثیر نداره
می خواستم بدونم ممکنه این بیماری به قسمتهای دیگه هم منتقل بشه؟چون کنار بینی و کنار لبهام هم پوستش به شدت خشک شده و رنگش قهوه ای شده و گاهی پوسته پوسته میشه قسمت چانه هم پر از جوش های ریز شده و میسوزه
لازمه دکتر برم یا همون کلوبتازول رو استفاده کنم؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدید.

غزل بارون
26th May 2013, 04:47 PM
سلام یه سوالی داشتم حدود دوسال پیش پشت دستام قرمز میشد با خارش شدید که دکتر تشخیص داد قارچ هست و یه ژل که اسمش یادم نیست و پماد کلوبتازول تجویز کرد و کاملا خوب شدم الان یک ماهه که دوباره دستام همونجوری شده و از پماد کلوبتازول که استفاده می کنم تقریبا تاثیر نداره می خواستم بدونم ممکنه این بیماری به قسمتهای دیگه هم منتقل بشه؟چون کنار بینی و کنار لبهام هم پوستش به شدت خشک شده و رنگش قهوه ای شده و گاهی پوسته پوسته میشه قسمت چانه هم پر از جوش های ریز شده و میسوزه لازمه دکتر برم یا همون کلوبتازول رو استفاده کنم؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدید. با سلام.شما احتمالابه ماده ای غذایی یا چیزی حساسیت ندارید؟لطفا به این سوال جواب بدید تا بتونم راهنمایی کنم

بانوی خیال
26th May 2013, 05:47 PM
قبلا دکتر بهم گفته بود که گردو و پنیر و گوجه فرنگی نخورم البته نه بخاطر حساسیت پوستی
به بادمجون حساسیت دارم که مصرف نمی کنم

غزل بارون
27th May 2013, 10:21 AM
قبلا دکتر بهم گفته بود که گردو و پنیر و گوجه فرنگی نخورم البته نه بخاطر حساسیت پوستی به بادمجون حساسیت دارم که مصرف نمی کنم سلام.خب پس حساسیت غذایی نیست.ببینید برا رفع چنین حالتی که مشابه اگزماست،از نظر بنده بهتر هست اگر خشکی ناحیه صورت و... شباهتی به حالت قارچ نداره در طول روز با صابون های که گلیسیرین متناسب دارنداستفاده کنید و برحسب نوع پوستی که دارید کرم مرطوب کننده استفاده کنید.و برای ناحیه قارچ بهتر هست حتما با دکتر مشورت کنید تا قرصی بدهند

بانوی خیال
27th May 2013, 03:08 PM
سلام.خب پس حساسیت غذایی نیست.ببینید برا رفع چنین حالتی که مشابه اگزماست،از نظر بنده بهتر هست اگر خشکی ناحیه صورت و... شباهتی به حالت قارچ نداره در طول روز با صابون های که گلیسیرین متناسب دارنداستفاده کنید و برحسب نوع پوستی که دارید کرم مرطوب کننده استفاده کنید.و برای ناحیه قارچ بهتر هست حتما با دکتر مشورت کنید تا قرصی بدهند

ممنونم از راهنماییتون

javan0012
27th May 2013, 11:19 PM
مدت چند ماه است كه احساس درد در اطراف گوشم دارم و احساس مي كنم داخل گوشم فشار مي ياد چند بار دكتر رفتم ويك بار شستشوي گوش ويك بار ساكشن انجام دادم وقطره وانتي بيوتيك مصرف كردم ولي فايده اي نداشت ايا علت مي تواند از گوش نباشد واز جاي ديگر باشد كه به گوش مي زند بايدچكار كنم

غزل بارون
28th May 2013, 07:15 PM
مدت چند ماه است كه احساس درد در اطراف گوشم دارم و احساس مي كنم داخل گوشم فشار مي ياد چند بار دكتر رفتم ويك بار شستشوي گوش ويك بار ساكشن انجام دادم وقطره وانتي بيوتيك مصرف كردم ولي فايده اي نداشت ايا علت مي تواند از گوش نباشد واز جاي ديگر باشد كه به گوش مي زند بايدچكار كنم با سلام.از نظر بنده درد اطراف گوش دو دلیل میتواند داشته باشد یا استخوان پشت گوش‏(ماستوئیدیت‏)عفونت کرده یا غدد لنفاوی بزرگ شده حتما به پزشک مراجعه کنید

دبستان
28th May 2013, 07:26 PM
سلام تفسیر ازمایش تیروئید

حد نرمال چند است

shiny7
28th May 2013, 07:38 PM
سلام دکتر yas-90 عزیزم!!!!!!!!!!1
گفته بودید که مراحل درمانی ریزش مو هامو بهتون گزارش بدم...
حقیقتش اصلا فرصت نکردم که به دکتر برم...
ولی از بابت استحمام فعلا حرارت آبو کمتر کردم و سشوار نمی کنم موهامو و شونه هم فقط ی بار...مواد هم به موهام نمی زنم...
چای سبز و لبنیات و میوه های تازه استفاده می کنم...
ولی جون الان تو اوج استرس ها هستم و امتحانا...متاسفانه ریزش موهام شدید تر شده و تازه پوستمم وحشتناک شده!!!!![negaran]
اما به محض اینکه امتحانام تموم بشه می خوام برم موهامو کوتاه کوتاه کنم(کوتاه خیلی!![nishkhand]) و طبق دستور پزشک گیاهی شبا روغن زیتون به موهام بمالم و
صبح ها آبکشی کنم...ایشالله که اثر کنه نیاز به داروهای شیمیایی نباشه که متنفرم از دارو خوردن!!!
دعام کنید دیگه!!!
فعلا...

غزل بارون
28th May 2013, 08:52 PM
سلام تفسیر ازمایش تیروئید - - - به روز رسانی شده - - - حد نرمال چند است سلام.در پیام خصوصی قید شد

غزل بارون
28th May 2013, 08:56 PM
سلام دکتر yas-90 عزیزم!!!!!!!!!!1 گفته بودید که مراحل درمانی ریزش مو هامو بهتون گزارش بدم... حقیقتش اصلا فرصت نکردم که به دکتر برم... ولی از بابت استحمام فعلا حرارت آبو کمتر کردم و سشوار نمی کنم موهامو و شونه هم فقط ی بار...مواد هم به موهام نمی زنم... چای سبز و لبنیات و میوه های تازه استفاده می کنم... ولی جون الان تو اوج استرس ها هستم و امتحانا...متاسفانه ریزش موهام شدید تر شده و تازه پوستمم وحشتناک شده!!!!![negaran] اما به محض اینکه امتحانام تموم بشه می خوام برم موهامو کوتاه کوتاه کنم(کوتاه خیلی!![nishkhand]) و طبق دستور پزشک گیاهی شبا روغن زیتون به موهام بمالم و صبح ها آبکشی کنم...ایشالله که اثر کنه نیاز به داروهای شیمیایی نباشه که متنفرم از دارو خوردن!!! دعام کنید دیگه!!! فعلا... سلام دوست عزیز سه راه کار برای مو هست اول استفاده از زرده تخم مرغ و زدن آن به ریشه مو دوم استفاده شبانه روز از روغن زیتون سوم حنا.این سه مورد بهترین جواب رو میده یکی رو امتحان کن

solinaz
28th May 2013, 09:53 PM
به جان خودم این زرده تخم مرغ خیلی تاثیر گذاره
مادر بزرگ من زرده تخم مرغ و نخود و مودر و حنا و روناس و قرص کمر البته به صورت پودر و حَلیه ی سیاه و سفید(پودر) همرو باهم قاطی میکرد میزد به موهاش...
الان که سنش خیلیییی بالا هست بیشتر از من مو داره....[nishkhand]
عجب دستوری شد[nishkhand]
فقط باید موها کوتاه باشه...

javan0012
29th May 2013, 08:50 AM
با سلام.از نظر بنده درد اطراف گوش دو دلیل میتواند داشته باشد یا استخوان پشت گوش‏(ماستوئیدیت‏)عفونت کرده یا غدد لنفاوی بزرگ شده حتما به پزشک مراجعه کنید]چند بار به دكتر عمومي ويك بار به متخصص گوش مراجعه كردم ولي تشخيصي ندادند

غزل بارون
29th May 2013, 12:37 PM
]چند بار به دكتر عمومي ويك بار به متخصص گوش مراجعه كردم ولي تشخيصي ندادند بهتره دوباره به متخصص گوش مراجعه کنید چون اگر عفونت استخوان باشه خطرناکه

solinaz
1st June 2013, 12:06 AM
]چند بار به دكتر عمومي ويك بار به متخصص گوش مراجعه كردم ولي تشخيصي ندادند

جز احساس درد در اطراف گوش علائم دیگه ای ندارین؟؟؟....سرگیجه -سردرد - حالت تهوع-کم شدن شنوایی...احساس سنگینی و پر بودن گوش؟؟؟؟

معمولا وقتی احتمال داره که گوش عفونت کرده باشه....با آب شستشو نمی دن..چون باعث تشدید عفونت میشه...

با آب و بتادین شستشو میدن...یا باساکشن گوش رو تمیز میکنن.......

اگر سابقه ی عفونت گوش دارین....به هیچ وجه گزینه ی شستشو با آب استفاده نشه...ساکشن بهترین روش هست....

احتمال عفونت گوش میانی و داخلی وجود داره......که باید هم آنتی بیوتیک مصرف کرد.....هم از قطره.....
اگر سابقه ی عفونت هم داشته باشن...مدت درمان طولانی تر میشه.......

اگر از پزشک قبلیتون نتیجه ای دریاقت نکردین به متخصص دیگه ای مراجه کنید...بیماری های گوش را نباید به هیچ وجه ساده گرفت!!

فقط خواستم راهنماییتون کنم....!!!
اگر چیزیرو اشتباه گفتم عذر میخوام....نظر اصلی با پزشکان سایته ومن هیچ تجربی ای ندارم....

سونای
3rd June 2013, 03:00 PM
نوشته اصلی توسط ahmad0012 (http://www.njavan.com/forum/member.php?107126-ahmad0012)
باسلام ايا در كودكان زير دو سال ودوسال درزماني كه گلوشان چرك داشت ايا آمپول سفترياكسون بهتر است استفاده شود يا امپول پينيسيلين بعضي دكترها مي گويند آمپول سفترياكسون ولي بعضي ها مي گويند پنيسلين كدام خطرناك است وعوارض دارد وكدام بهتر است

اصلا درمان عفونت استرپتوکوک ( عفونت و فارنژیت گلو ) پنی سیلین هست و سفتریاکسون جایگاهی نداره درضمن اصولا به بچه ها (سن پایین و شیرخوار ) آمپول نمیزنن و آنتی بیوتیک خوراکی میدن
درکل خیلی باید در خصوص سفتریاکسون احتیاط کرد!!!!!!!!!!!! چه در تجویز چه در مصرف و چه حتی در تزریق! کسی که تزریق رو انجام میده باید مهارت بالایی داشته باشه چون شرایط تزریقش خاص هست و در مکانی که مجهز به سیستم احیا باشه انجام بشه!
پس از سفتریاکسون در این مورد استفاده نمیشه...
این سوال یجای دیگه پرسیده شده بود اما چون اون تاپیک بسته شده به دنبال توصیه یکی از پزشکای سایت (جناب دستیار) اینجا پاسخ دادیم [golrooz]

shiny7
3rd June 2013, 09:11 PM
سلام یاس جونم!!!
بلاخره رفتم دکتر!!!!!!
آورین به خودم!!!!!![tashvigh]
و با کوله پشتی ای از دارو ها برگشتم به خانه!!!!!!!!!![nishkhand][nishkhand]
لیست دارو ها رو برات می نویسم ببین خوبن؟نظری راجع بهشون داری یا نه!!توصیه ای...نکته ای....چیزی....
پماد کلوتریزون واسه همون پوسته پوسته های سرم...گفت هروقت سرت اونطوری شد روزی 2 بار بزن.
شامپو مدلین زینک 2% برای موهای معمولی که هرروز باید باهاش استحمام کنم و نرم کننده هم نزنم.
ماینوکسیریل 2% روزی 2 بار روی کف سر تمیز و خشک واسه قسمت هایی که کم پشته 2 ساعتم بمونه.نمی دونم باید بعدش بشورم سرمو یا نه؟اینطوری باشه باید روزی 2 بار برم حموم که!!!!!![negaran]
قرص silica جایگزین زینک پلاس داد گفت بهتره.روزی یدونه.
قرص آزیترومایسین 1 روز در میون 1دونه بعد غذا.نمیدونم این قرصه چکار می کنه!!
صابون مدیپین ph 5.5 هر روز صورتمو باهاش بشورم.
کرم مرطوب کننده مدلین آلوورا فاقد چربی نیم ساعت بعد از شستن صورت رو قسمتای خشک پوستم فقط بزنم.
کرم ضد آفتاب مدلین spf60 وقتی می خوام برم بیرون زیر نور آفتابم.2 ساعت یبارم تجدید.
پماد ترتینوئین 0.05% یک شب در میون روی جوش و جای جوش بزنم صبح بشورم.
پماد دیفرین 0.1% هر شب روی جوش بزنم صبح بشورم.
یه محلولم داده که دست سازه اسمشو نمی دونم روش نوشته ولی می دونیکه دست خط دکترا چجوریه؟؟؟!!![nishkhand][sootzadan].......نتونستم بخونم!!![soal]
نوشته روزی یبار روی صورت.فقط bio اولشو می تونم بخونم!!!!صورت رو هم یجوری نوشته آدم متوجه نمی شه جوشه یا صورته یا پوسته!!!!شبیه هرستاش هست!!!!!!!!!!باید برم بپرسمش!!!!
خلاصه که یاسی جونم این همه دارو نوشته نمی دونم کارایی خواهد داشت یا نه!!!!
اگه اسم دکترشم بخوای بت می گم اگه بشناسی دکترای پوستو.
منتظر نظرات و راهنماییات هستم عزیزم!!!

رضوس
3rd June 2013, 10:43 PM
سلام بر دکاتر عزیز سایت:))(اصطلاح شخصیه:))) من یه مشکل اساسی دارم من الان نزدیک به ۶ماهه که گلوم عفونت داره و بعضی وقتا درد و حتی به گوشمم میزنه سفالکسین ، پنی سلین و ..... مصرف کردم با حداکثر دوز ممکنه ولی خوب نشدم الان کم کم میترسم این اندک اندک برام آرتروز اینجا کنه با میوه و سبزیجاتم تفاوتی در وضعم ایجاد نشد اساتید اگه راهنمایی کنن ممنون میشم

yas-90
3rd June 2013, 11:30 PM
سلام یاس جونم!!!
بلاخره رفتم دکتر!!!!!!
آورین به خودم!!!!!![tashvigh]
و با کوله پشتی ای از دارو ها برگشتم به خانه!!!!!!!!!![nishkhand][nishkhand]
لیست دارو ها رو برات می نویسم ببین خوبن؟نظری راجع بهشون داری یا نه!!توصیه ای...نکته ای....چیزی....
پماد کلوتریزون واسه همون پوسته پوسته های سرم...گفت هروقت سرت اونطوری شد روزی 2 بار بزن.
شامپو مدلین زینک 2% برای موهای معمولی که هرروز باید باهاش استحمام کنم و نرم کننده هم نزنم.
ماینوکسیدیل 2% روزی 2 بار روی کف سر تمیز و خشک واسه قسمت هایی که کم پشته 2 ساعتم بمونه.نمی دونم باید بعدش بشورم سرمو یا نه؟اینطوری باشه باید روزی 2 بار برم حموم که!!!!!![negaran]
قرص silica جایگزین زینک پلاس داد گفت بهتره.روزی یدونه.
قرص آزیترومایسین 1 روز در میون 1دونه بعد غذا.نمیدونم این قرصه چکار می کنه!!
صابون مدیپین ph 5.5 هر روز صورتمو باهاش بشورم.
کرم مرطوب کننده مدلین آلوورا فاقد چربی نیم ساعت بعد از شستن صورت رو قسمتای خشک پوستم فقط بزنم.
کرم ضد آفتاب مدلین spf60 وقتی می خوام برم بیرون زیر نور آفتابم.2 ساعت یبارم تجدید.
پماد ترتینوئین 0.05% یک شب در میون روی جوش و جای جوش بزنم صبح بشورم.
پماد دیفرین 0.1% هر شب روی جوش بزنم صبح بشورم.
یه محلولم داده که دست سازه اسمشو نمی دونم روش نوشته ولی می دونیکه دست خط دکترا چجوریه؟؟؟!!![nishkhand][sootzadan].......نتونستم بخونم!!![soal]
نوشته روزی یبار روی صورت.فقط bio اولشو می تونم بخونم!!!!صورت رو هم یجوری نوشته آدم متوجه نمی شه جوشه یا صورته یا پوسته!!!!شبیه هرستاش هست!!!!!!!!!!باید برم بپرسمش!!!!
خلاصه که یاسی جونم این همه دارو نوشته نمی دونم کارایی خواهد داشت یا نه!!!!
اگه اسم دکترشم بخوای بت می گم اگه بشناسی دکترای پوستو.
منتظر نظرات و راهنماییات هستم عزیزم!!!

سلام دوست گلم

لوسیون کلوتریزون که همون کلوتریمازول و بتامتازون هست

شامپو مدلین زینک هم یه شامپو ضد شوره ست.

ماینوکسیدیل هم که یک محلول برای جلوگیری از ریزش مو......برای هر بار زدن محلول نیازی نیست حتما شستشوی مو انجام شه......بهتره چند ساعت حتی تا 5 ساعت هم گفته میشه بهتره موها شسته نشه تا اثر دارو کم نشه البته اگه پوست سر شسته شده باشه جذب بیشتر میشه ولی نیازی نیست قبل از هر بار زدن دارو موها شسته بشه....قبل از استفاده هم محلول رو تکون بده...بهتره تو چند ساعت اول بعد از زدن محلولموها رو شانه نزنی و یا دراز نکشی

بقیه هم که مربوط به صورته.......قرص آزیترومایسین رو برای آکنه تجویز میکنن

صابون مدیپین هم برای پوست های چرب استفاده میشه

ترتینوئین هم که میدونی برای آکنه استفاده میشه و البته حالت لایه برداری هم داره

دیفرین هم مثل ترتینوئین ...ضد آکنه

خوب استفاده کن ببینم چه می شود........امیدوارم نتیجه دلخواه رو بگیری

سلامت باشید[golrooz]

shiny7
4th June 2013, 12:12 PM
سلام دوست گلم

لوسیون کلوتریزون که همون کلوتریمازول و بتامتازون هست

شامپو مدلین زینک هم یه شامپو ضد شوره ست.

ماینوکسیدیل هم که یک محلول برای جلوگیری از ریزش مو......برای هر بار زدن محلول نیازی نیست حتما شستشوی مو انجام شه......بهتره چند ساعت حتی تا 5 ساعت هم گفته میشه بهتره موها شسته نشه تا اثر دارو کم نشه البته اگه پوست سر شسته شده باشه جذب بیشتر میشه ولی نیازی نیست قبل از هر بار زدن دارو موها شسته بشه....قبل از استفاده هم محلول رو تکون بده...بهتره تو چند ساعت اول بعد از زدن محلولموها رو شانه نزنی و یا دراز نکشی

بقیه هم که مربوط به صورته.......قرص آزیترومایسین رو برای آکنه تجویز میکنن

صابون مدیپین هم برای پوست های چرب استفاده میشه

ترتینوئین هم که میدونی برای آکنه استفاده میشه و البته حالت لایه برداری هم داره

دیفرین هم مثل ترتینوئین ...ضد آکنه

خوب استفاده کن ببینم چه می شود........امیدوارم نتیجه دلخواه رو بگیری

سلامت باشید[golrooz]

سلام
مرسی عزیزم از راهنماییت!
امیدوارم که موثر باشه!!
اون محلولیم که گفتم نمی دونم چی بود biosulf نوشته اسمشو.اطلاعاتی دربارش داری؟!نوشته روزی یبار روی فکر کنم صورت.بزنم بعد چند مدت باید بشورمش؟
دکترم تا هفته بعد نیست وگرنه ازش می پرسیدم!![negaran]

yas-90
4th June 2013, 02:11 PM
سلام
مرسی عزیزم از راهنماییت!
امیدوارم که موثر باشه!!
اون محلولیم که گفتم نمی دونم چی بود biosulf نوشته اسمشو.اطلاعاتی دربارش داری؟!نوشته روزی یبار روی فکر کنم صورت.بزنم بعد چند مدت باید بشورمش؟
دکترم تا هفته بعد نیست وگرنه ازش می پرسیدم!![negaran]

سلام گلم

خواهش میکنم

راستش من درمورد محلول ها و اسماشون و ترکیباتشون اطلاعات زیادی ندارم فقط میدونم برای درمان جوش و لک و کلا لایه برداری و شفاف سازی پوست از این محلول ها استفاده میکنن

درمورد نحوه مصرف: بهتره اول تست کنی چون اگه با پوستت سازگاری نداشته باشه ممنه باعث التهاب پوست بشه(البته در حالت عادی این لایه بردارها به مرور باعث قرمزی و پوسته پوسته شدن میشن اما تحریک پوست به صورت التهاب و خشکی و قرمزی خیلی زیاده که ممکنه ناگهانی هم رخ بده)....به این صورت که سه روز یا چهار روز از محلول به مقدار کم به یه قسمتی از پوست صورت بزن که اگه التهاب نداشت میتونی از محلول استفاده کنی

برای استفاده بهتره شب ها استفاده بشه چون در روز ممکنه به علت وجود آفتاب پوست تحریک بشه......به مقدار کم استفاده کن با پنبه یا هر چیزی که دکتر توصیه کرده........اگر از اون محلول هاییه که اگه ساکن بمونن رسوب میکنن قبل از مصرف تکونش بده.....شب استفاده کن و روز بعد با آب خالی شستشو بده...اگه دکتر گفت که بعد از محلول از صابونی چیزی استفاده کنی هم که بهتره توصیه ایشون رو مد نظر قرار بدی

میتونی با یه دکتر داروساز هم مشورت کنی

ahmad0012
7th June 2013, 09:25 PM
سلام عليكم ايا مصرف سفكسيم براي گلودرد در كودكان 2 و4 ساله لازمه ايا اگر كودك دچار سرفه وگلودرد داشت ودكتر سفكسيم تجويز نمود خوراكي بايد مصرف كرد يا به جاي اين شربت مي توان از داروي گياهي استفاده كرد ايا درسته كه اين دارو عوارض زيادي داره وباعث مقاومت بدن به ديگر انتي بيوتيك ها مي شود

javan0012
13th June 2013, 06:14 PM
سلام عليكم ايا سفكسيم 400 ميلي را ميتوان در طول روز مصرف كرد ايا قبل از مصرف اين دارو انتي اسيد مصرف كرد مشكلي ندارد ومصرف متوكلوپراميد با اين دارو مشكلي ندارد سفكسيم معمولا چه عوارضي دارد

دستیار
13th June 2013, 06:47 PM
سلام به همگی.در خصوص مینوکسیدیل اینو بدونید که متاسفانه بعد از قطع مصرف(برای ریزش مو)دوباره اون علائم برمیگرده.در خصوص سفکسیم مصرف قرص 400 یک بار درروز هست.و برا کودک اگر داده بشه برا عفونت داده شده و داروهای گیاهی ضد عفونت نیستن.سفکسیم یه آنتی بیوتیک هست که کارکردش مثل سفتریاکسون هست با این تفاوت که سفتریاکسون تزریقیه و سفکسیم خوراکی.موفق باشین

بانو 2013
18th June 2013, 06:17 PM
سلام سلام

دکترا محترم نخبگان بیان اینجا کمک میخوام [khanderiz]
دوستای خوبم الان 5 روزه دست راستم درد میکنه 3 روزه به شصتم و انگشت اضاره هم درد سرایت کرده و اینکه ف میکنم دستم از از کتف به یه بند وصله فقط
امروزم متوجه شدم دستم رو نمیتونم گاهی درست تکون بدم عضلاتم میگیره البته گردنمم همین طوره دیگه اینکه زانوی پام هم وقتی میشینم و پامیشم وثلا وقتی میشینم وصیله بردارم یه تیر میکشه
دیگه ف نکنم مشکلی داشته باشم [nishkhand]

مطمئنما رو به موت نیستم همین خوشحالم میکنه [shademani]

حالا بهم بگین چی بخورم چه قرصی چه دارویی ؟؟؟؟؟ فقط نگین برم دکتر باشه مسی مسی دکترا خوب [golrooz]

غزل بارون
18th June 2013, 06:51 PM
سلام سلام دکترا محترم نخبگان بیان اینجا کمک میخوام [khanderiz] دوستای خوبم الان 5 روزه دست راستم درد میکنه 3 روزه به شصتم و انگشت اضاره هم درد سرایت کرده و اینکه ف میکنم دستم از از کتف به یه بند وصله فقط امروزم متوجه شدم دستم رو نمیتونم گاهی درست تکون بدم عضلاتم میگیره البته گردنمم همین طوره دیگه اینکه زانوی پام هم وقتی میشینم و پامیشم وثلا وقتی میشینم وصیله بردارم یه تیر میکشه دیگه ف نکنم مشکلی داشته باشم [nishkhand] مطمئنما رو به موت نیستم همین خوشحالم میکنه [shademani] حالا بهم بگین چی بخورم چه قرصی چه دارویی ؟؟؟؟؟ فقط نگین برم دکتر باشه مسی مسی دکترا خوب [golrooz] سلام.یک سوال موقع خواب دستتون زیر سرتون نذاشتید؟اگر نه وسیله سنگینی بلند کردید که عضله تون کشیده بشه؟اول جواب این سوال رو بدید

بانو 2013
18th June 2013, 06:56 PM
سلام نه هیچ کار خاصی نکردم دستمم زیر سرم نبوده

معاون بخش پزشکی
18th June 2013, 07:04 PM
سلام نه هیچ کار خاصی نکردم دستمم زیر سرم نبوده خب ممکن هست منشا عصبی داشته باشه.ببخشید اما حتما به پزشک مراجعه داشته باشید.براتون عکس بنویسن تا اگر آسیب جدی دیده جلوشو زودتر بگیره.اگر هم درد داشته باشید،احتمالا بتاکاربامول یا بتامتازون بدن تا باعث بشه گرفتگی عضله تون درست شه

سونای
19th June 2013, 03:27 PM
سلام بر دکاتر عزیز سایت:))(اصطلاح شخصیه:))) من یه مشکل اساسی دارم من الان نزدیک به ۶ماهه که گلوم عفونت داره و بعضی وقتا درد و حتی به گوشمم میزنه سفالکسین ، پنی سلین و ..... مصرف کردم با حداکثر دوز ممکنه ولی خوب نشدم الان کم کم میترسم این اندک اندک برام آرتروز اینجا کنه با میوه و سبزیجاتم تفاوتی در وضعم ایجاد نشد اساتید اگه راهنمایی کنن ممنون میشم

سلام خوبی؟
خب صمیمانه ورودت رو به مرحله مزمن زندگی تبریک عرض میکنم![cheshmak]
تشخیص فارنژیت ویروسی از باکتریایی سخته
تقریبا اگر علایمی مث تب زیاد ، تورم غدد لنفاوی فک تحتانی ، حضور چرک و اگزودا به نفع باکتری ها و برعکسش آبریزش بینی ، کونژکتویویت یا التهاب چشم ، نبود تورم غدد لنفاوی و تب پایین یا نبود تب به نفع ویروس هست! اما خب این علایم ثابت و پایدار نیستن!

حالا شما اونموقع باکتریایی تشخیص دادی و آنتی بیوتیک خوردی!!!!!!
البته خیلی از پزشکها اینکرو میکنن برای اینکه بعد از ویروسی به باکتریایی دچار نشن آنتی بیوتیک تجویز میکنن!! که مقاوم شدن باکتری ها چی میشه نمیدونم!!!
باید حتما بری پیش پزشک تا برات آزمایش بنویسن! اینایی که خوردی هم بگو تا بدونن که عاملش مقاوم به این آنتی بیوتیک ها هستن!!
شمارش سلول خونی درخواست میدن یا کشت سلول ! که این کشت دقیق ترین راه تشخیص عفونت استرپتوکوکی هست
آخه اگه استرپتوکوک گروه A درمان نشه عوارضش میتونه تب رماتیسمی و تلومرونفریت باشه که قابل درمان نیست! همونی که نگرانشی احتمالا!!!
پس لطفا سریعتر...........

__________________________________________________ _____________________________________________
توضیحات واسه اطلاعات عومیت:[cheshmak] این توضیحات رو بخون که انگیزه ی کافی برای مراجعه به پزشک رو داشته باشی![khanderiz]

از خودمونی به زبون خودمونی باهات صحبت میکنم
پاتوژن گلو ممکنه به حنجره هم برسه و باعث گرفتگی صدا و گرفتگی سینه بشه و حتی به گوش میانی هم برسه و عفونت گوش میانی همراه با گوش درد سینوزیت سردرد و درد صورت بشه
یا حتی به چشم میرسه و باعث ایجاد conjunetivitis مشه
عفونت های اولیه بیشتر ویروسی هستن که اگه دارو هم نخوریم چند روزه خوب میشه! که به انتی بیوتیک نیازی نیست و تاثیری هم روشونن نداره!
ولی مهاجمین ثاونویه فرصت طلب و کومنسال گلو میتونن اضافه بشن!!

یسری ازین باکتری ها :

pneumococcus, Haemophlus inphluenza,Staphylococcus aureus

و Streptococcus pyogenes که این شایعترین علت باکتریایی گلودرده و چون 30 درصد فارنژیت رو به خودش اختصاص میده توی آزمایشگاه بیشتر دنبال این هستن
نکته اینجاست که باسیلهای کلی فرم مقاوم به دارو یا مخمر ها هم ممکنه توو بیمارایی که آنتی یوتیک دریافت میکنن بر فلور گلو غالب بشن!!!

کلا توی این درمانها هم گاهی بدن پادتن هاش علیه خودی حمله میکنن و سلولهای کلیه ،عصب ،قلبو درگیر میکنن

فوزواسپیروکت : آنژین ونسان

ویروس ها :راینوویروس ، کورنا ویروس، کوکسلا ویروس ، آدنو ویروس و....
یه مونونوکلئوز هم هست که خیلی مشکل سازه...میتونه به لوزه و غدد لنفاوی نفوذ کنه حتی زیاد بشه دیگه تنها مایعات توان گذر از گلو رو دارن
بعدش کبد و مغز استخوون رو هم درگیر میکنه و نتیجش زردی و کم خونی

! گلو درد ! دلیل های دیگها هم داره مثلا اسید معده برمیگرده و بیمار وقتی دراز میکشه این اسید برمیگرده و سوزش و ترشی اذیت میکنه
هوا - حساسیت و الرژی - گره: غدد و تومور و....................
[golrooz]

رضوس
19th June 2013, 06:01 PM
سلام خوبی؟
خب صمیمانه ورودت رو به مرحله مزمن زندگی تبریک عرض میکنم![cheshmak]
تشخیص فارنژیت ویروسی از باکتریایی سخته
تقریبا اگر علایمی مث تب زیاد ، تورم غدد لنفاوی فک تحتانی ، حضور چرک و اگزودا به نفع باکتری ها و برعکسش آبریزش بینی ، کونژکتویویت یا التهاب چشم ، نبود تورم غدد لنفاوی و تب پایین یا نبود تب به نفع ویروس هست! اما خب این علایم ثابت و پایدار نیستن!

حالا شما اونموقع باکتریایی تشخیص دادی و آنتی بیوتیک خوردی!!!!!!
البته خیلی از پزشکها اینکرو میکنن برای اینکه بعد از ویروسی به باکتریایی دچار نشن آنتی بیوتیک تجویز میکنن!! که مقاوم شدن باکتری ها چی میشه نمیدونم!!!
باید حتما بری پیش پزشک تا برات آزمایش بنویسن! اینایی که خوردی هم بگو تا بدونن که عاملش مقاوم به این آنتی بیوتیک ها هستن!!
شمارش سلول خونی درخواست میدن یا کشت سلول ! که این کشت دقیق ترین راه تشخیص عفونت استرپتوکوکی هست
آخه اگه استرپتوکوک گروه A درمان نشه عوارضش میتونه تب رماتیسمی و تلومرونفریت باشه که قابل درمان نیست! همونی که نگرانشی احتمالا!!!
پس لطفا سریعتر...........

__________________________________________________ _____________________________________________
توضیحات واسه اطلاعات عومیت:[cheshmak] این توضیحات رو بخون که انگیزه ی کافی برای مراجعه به پزشک رو داشته باشی![khanderiz]

از خودمونی به زبون خودمونی باهات صحبت میکنم
پاتوژن گلو ممکنه به حنجره هم برسه و باعث گرفتگی صدا و گرفتگی سینه بشه و حتی به گوش میانی هم برسه و عفونت گوش میانی همراه با گوش درد سینوزیت سردرد و درد صورت بشه
یا حتی به چشم میرسه و باعث ایجاد conjunetivitis مشه
عفونت های اولیه بیشتر ویروسی هستن که اگه دارو هم نخوریم چند روزه خوب میشه! که به انتی بیوتیک نیازی نیست و تاثیری هم روشونن نداره!
ولی مهاجمین ثاونویه فرصت طلب و کومنسال گلو میتونن اضافه بشن!!

یسری ازین باکتری ها :

pneumonococus, Haemophlus inphluenza, Ataphylococcus aureus

و Streptococcus pyogenes که این شایعترین علت باکتریایی گلودرده و چون 30 درصد فارنژیت رو به خودش اختصاص میده توی آزمایشگاه بیشتر دنبال این هستن
نکته اینجاست که باسیلهای کلی فرم مقاوم به دارو یا مخمر ها هم ممکنه توو بیمارایی که آنتی یوتیک دریافت میکنن بر فلور گلو غالب بشن!!!

کلا توی این درمانها هم گاهی بدن پادتن هاش علیه خودی حمله میکنن و سلولهای کلیه ،عصب ،قلبو درگیر میکنن

فوزواسپیروکت : آنژین ونسان

ویروس ها :راینوویروس ، کورنا ویروس، کوکسلا ویروس ، آدنو ویروس و....
یه مونونوکلئوز هم هست که خیلی مشکل سازه...میتونه به لوزه و غدد لنفاوی نفوذ کنه حتی زیاد بشه دیگه تنها مایعات توان گذر از گلو رو دارن
بعدش کبد و مغز استخوون رو هم درگیر میکنه و نتیجش زردی و کم خونی

! گلو درد ! دلیل های دیگها هم داره مثلا اسید معده برمیگرده و بیمار وقتی دراز میکشه این اسید برمیگرده و سوزش و ترشی اذیت میکنه
هوا - حساسیت و الرژی - گره: غدد و تومور و....................
[golrooz]
سلام
تب مزمن و موضعی دارم یعنی یه مدت مثلا نیم ساعت سرم داغه ولی گردنم سرده یا دستم سرده بازوم داغه و...
تورم غدد لنفاوی رو هم حس میکنم
آبریزش ندارم ولی گرفتگی بیندارم وگاهی وقت ها خلط(یا خلت[nishkhand])
کشت سلولی چه ربطی به عفونت استرپتوکوکوسی داره؟؟؟
اون باکتری های مهم سومیش چیه؟؟؟؟؟

سونای
19th June 2013, 06:22 PM
سلام
تب مزمن و موضعی دارم یعنی یه مدت مثلا نیم ساعت سرم داغه ولی گردنم سرده یا دستم سرده بازوم داغه و...
تورم غدد لنفاوی رو هم حس میکنم
آبریزش ندارم ولی گرفتگی بیندارم وگاهی وقت ها خلط(یا خلت)
کشت سلولی چه ربطی به عفونت استرپتوکوکوسی داره؟؟؟
اون باکتری های مهم سومیش چیه؟؟؟؟؟

خب تب واسه همون عفونت هست دیگه
کشت سلول گلو دیگه! واسه اینه که تشخیص بدن عفونت استرپتوکوکی هست!![cheshmak]
سومی؟[nishkhand] یه اس جا موند خب! چینی هستی مگه ! یه حرف جا بیفته معنیشو متوجه نشی!
ُ
Staphylococcus aureus
چون S , A کنار هم هستن دستم خورد بقیلیشو زدم[bamazegi]http://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/4.gif
[golrooz]

رضوس
19th June 2013, 06:26 PM
خب تب واسه همون عفونت هست دیگه
کشت سلول گلو دیگه! واسه اینه که تشخیص بدن عفونت استرپتوکوکی هست!![cheshmak]
سومی؟[nishkhand] یه اس جا موند خب! چینی هستی مگه ! یه حرف جا بیفته معنیشو متوجه نشی!
ُ
Staphylococcus aureus
چون S , A کنار هم هستن دستم خورد بقیلیشو زدم[bamazegi][nishkhand]
[golrooz]
پس مشکل دوتا شد[nishkhand]
من منظورم اونوری بود[nishkhand]
آخه توجه کن من فک کردم ویروس جدیده من نمیشناسم[esteress]
حالا این استافیلوکوکوس اورئوس مگه عامل اصلی مصمومیت غذایی نیست؟؟؟؟؟
ایجاد سر درد سر سر گیجه و........؟؟؟؟؟؟

سونای
19th June 2013, 06:52 PM
پس مشکل دوتا شد[nishkhand]
من منظورم اونوری بود[nishkhand]
آخه توجه کن من فک کردم ویروس جدیده من نمیشناسم[esteress]
ایجاد سر درد سر سر گیجه و........؟؟؟؟؟؟

فقط غلط املایی بگیر!!! خوبه خودتم املات مث من قویه ها[nishkhand]
pneumococcus
خوبه؟ الان ان رفت سر جاش؟
ویرایش کردم استاد[nishkhand]
اورئوس نه!! میتونه فلور عادی پوست و بینی باشه ولی کلا همه کاره هست!
اصلا بچه ی بسیییییییار موفقی در بیماریزایی هست
بخوای لیست کنیا! شرمنده میشی ازین همه کارایی این بشر[nishkhand][cheshmak]

رضوس
19th June 2013, 06:57 PM
فقط غلط املایی بگیر!!! خوبه خودتم املات مث من قویه ها[nishkhand]
pneumococcus
خوبه؟ الان ان رفت سر جاش؟
ویرایش کردم استاد[nishkhand]
اورئوس نه!! میتونه فلور عادی پوست و بینی باشه ولی کلا همه کاره هست!
اصلا بچه ی بسیییییییار موفقی در بیماریزایی هست
بخوای لیست کنیا! شرمنده میشی ازین همه کارایی این بشر[nishkhand][cheshmak]
بچه گلیه من قبلا زیادی ارادت داشتم خدمتش گفت زیادی تملق کردی بزار بگیرمت بفهمی من کیم[bamazegi][nishkhand][khande]
این به جای n نباید H باشه؟؟؟

سونای
19th June 2013, 07:03 PM

فکرکنم منظورت باسیلوس سرئوس باشه!! نه اورئوس

بچه گلیه من قبلا زیادی ارادت داشتم خدمتش گفت زیادی تملق کردی بزار بگیرمت بفهمی من کیم[bamazegi][nishkhand][khande]
این به جای n نباید H باشه؟؟؟

چی؟ دیگه کجاش!!!!؟ نه دیگه این درسته خب!!!!!!! همون ان اشتباه شده بود!

رضوس
19th June 2013, 07:10 PM
فکرکنم منظورت باسیلوس سرئوس باشه!! نه اورئوس

چی؟ دیگه کجاش!!!!؟ نه دیگه این درسته خب!!!!!!! همون ان اشتباه شده بود!
خب انه دست که نشده هنوز[nishkhand]

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%88%D A%A9%D9%88%DA%A9_%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A6%D9%88%D8 %B3

سونای
19th June 2013, 07:15 PM
خب انه دست که نشده هنوز[nishkhand]

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%88%D A%A9%D9%88%DA%A9_%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A6%D9%88%D8 %B3

پسرم عامل اصلی گفتی!!! عامل اصلی نیست!!!! بعدشم گفتم که درهمه کارا دخیله!!! ولی عامل اصلی که مد نظر شماست و دلیل گلودردیشو زیر سوال بردیو گفتم!
اورئوس دیگه مثل فرزندممه!! [nishkhand] هزار بار از گوش دوستام خالصش کردم!! و پوست و ..........[nishkhand][bamazegi]

دبستان
20th June 2013, 12:21 AM
سلام دخترم 5ماهه اش شیر میریزه اشکالی داره باید ببرم پیش دکتر
همین که شیر خورد بلندش میکنم شیر میریزه]

yas-90
20th June 2013, 01:32 AM
سلام دخترم 5ماهه اش شیر میریزه اشکالی داره باید ببرم پیش دکتر
همین که شیر خورد بلندش میکنم شیر میریزه]

سلام

در شیرخواران پدیده ای هست به نام رگورژیتاسیون یا برگرداندن شیر از معده به مری یا همون رفلاکس.....که سنین 5 تا 6 ماهگی معمولا 60 درصد احتمال چنین عارضه ای وجود داره....ابتدا باد توجه کنید که شیر به مقدار زیاد نباید بهش بدید تا معده ش کاملا پر نشه.....در عوض وعده هاش رو زیادتر کنید....بعد از غذا حتما آروغ نوزاد رو بگیرید.....بهتره برای 10 تا 20 دقیقه اونو حالت عمود نگه دارید(میتونید زمانی که میخواید آروغ بچه رو بگیرد سر ش رو روی شونه تون بذارید تا حالت بدنش عمودی بشه)
اگر رشد کودکتون و وزن گیریش دچار مشکل نشده نگران نباشید.....معمولا 6 تا 12 ماهگی بهبود پیدا میکنه

در صورتی که فرزندتون دچار سرفه های مکرر میشه(بعد از شیر خوردن) - در صورتی که دچار قطع تنفس یا تنگی نفس میشه(اصطلاحا آپنه میگن) و در صورتی که گریه های مکرر میکنه(البته آروغ بچه اگه گرفته نشه میتونه باعث دل درد بچه به علت نفخ بشه) و یا بیش از 4 تا 5 بار در روز استفراغ میکنه....در این صورت حتما به پزشک مراجعه کنید.

یه توصیه: چون تابستون شده بهتره غذای کمکی نوزاد رو شروع کنید چون با گرم تر شدن هوا احتمال اینکه با شروع تغذیه کمکی شیرخوار به اسهال و استفراغ دچار بشه زیادتره هر چند که اگر پنج ماهشه ای کاش از اوائل خرداد شروع میکردید تا دردسرش کمتر باشه و اگر شروع نکردید بهتره مراقبتتون رو بیشتر کنید

موفق باشید

دستیار
22nd June 2013, 12:27 AM
بچه ها شما وقتی درمورد یزی که تو تخصصتون نیست نظر میدین یه چیزایی میگین که خیلی بی ربطه.اولا شما باید ببینید این سرگیجه حقیقی هست یا نه؟بعد با توجه به حقیقی یا کاذب بودنش باید درمورد گوش داخلی ،مخچه و ساقه مغز و قلب و فشار خون و الکترولیتا نظر داد.تورو خدا در مورد چیزی که اطلاغات ندارین نظر ندین ممنون میشم.اگه میگین نیروشو ندارین که متخصص باشه خوب جذب کنین اگه نمیتونین جذب کنین کلا جمعش کنین

بانو 2013
22nd June 2013, 01:08 AM
سلام
من امروز متوجه شدم دستم درد میکنه شاید بخاطر اینکه چند سال پیش شکست و استخون شصتم ترک خورده بود
خالا چی میگید الان یکم دردش کمتر شده ولی چیکار باید بکنم

در ضمن سرما که میخوره بهش یا آب مصرف میکنم باز درد میگیره هراز گاهی

فایول
22nd June 2013, 01:04 PM
باسلام چندی فکر مشغول است فکرهای ناهنجار ووحشتناک در ذهتم مرور می شود چه کار کنم از مرحله نجات پیداکنم

yas-90
22nd June 2013, 02:19 PM
باسلام چندی فکر مشغول است فکرهای ناهنجار ووحشتناک در ذهتم مرور می شود چه کار کنم از مرحله نجات پیداکنم

سلام

دوست من فکر کنم شما بهتره در قسمت مشاوره روانشناسی تالار روانشناسی سوالتونو مطرح کنید دوستان روانشناس بهتر میتونن کمک کنن[cheshmak]

دستیار
22nd June 2013, 11:03 PM
درخصوص بحث روانشناسی و روانپزشکی باید به کسی مراجعه کنید که وقت داشته باشه و بتونه چندتا سوال در خصوص نوع افکار و مدت زمان سوال بشه چون به این سادگی نمیشه جواب داد.البته میشه مثلا یه چیزای کلی گفت ولی کمک کننده نیست

zoh_reh
23rd June 2013, 12:08 AM
با سلام خدمت دوستان عزيز
اين تاپيك براي پاسخگويي به پرسش هاي دوستان در زمينه پزشكي و بيماري هاي ايجاد شده است. در حد توان پاسخگوي سوالات دوستان خواهيم بود.
از دوستان تقاضا دارم فقط در اين تاپيك سوالاتشون رو مطرح كنن و از پرسيدن سوال در ساير قسمت ها و در ادامه ساير پست ها بپرهيزند.

با سپاس فراوان از همکاری شما دوستان عزیز.

سلام دوستان خوب و زحمتکش تالار پزشکی[golrooz]

سرم شستشو رو بعد از اولین مصرف چه مدت میشه نگهداری کرد؟مثلا برا قرقره کردن یا استنشاق؟

yas-90
23rd June 2013, 03:18 PM
سلام دوستان خوب و زحمتکش تالار پزشکی[golrooz]

سرم شستشو رو بعد از اولین مصرف چه مدت میشه نگهداری کرد؟مثلا برا قرقره کردن یا استنشاق؟

سلام

سرم شستشو همون آب نمکه(سدیم کلراید 0.9 درصد) که با یه درصدی خاص که نزدیک به شرایط فیزیولوژیک بدن باشه تهیه شده....استریل هم هست....در اصل این سرم ها یکبار مصرف هستن(البته در محدوده تاریخ تولید و تاریخ انقضا که روشون نوشته شده) چون با باز شدن از حالت استریل خارج میشن....در بیمارستانها برای موارد غیر استریل فقط اونها رو به مدت 48 تا 72 ساعت نگهداری میکنن اما برای موارد استریل یکبار مصرف هستن یعنی اگر باز شده باشن دیگه بار دوم نمیشه از اونها استفاده کرد

اما خب آب نمکه دیگه کپک که نمیزنه فقط به مرور آلودگیش بیشتر میشه...فکر کنم هر چی کمتر اونو نگهداری کنید بهتره[cheshmak]

ببخشید دیگه دقیق تر از این نمیدونم[nadanestan]

M@hdi42
6th July 2013, 04:43 PM
سلام

بعد از عمل ناموفق انگشت پام الان شدیدا درد میکنه وهیچی هم خوب نشده . این دکتر ها هم انگار فقط بلدن رتبه کنکور بیارن نه طبابت[delkhoori]

یک مسکن یا بیحس کننده معرفی کنید سریع از دست این تکه گوشت شخصا خلاص بشم با چاقوی خونگی . سریع لطفا.جدی هم هستم[delkhoori]

شدییییییییییییییید درد دارم .نمیتونم درست تایپ کنم[negaran]

دستیار
6th July 2013, 08:49 PM
سلام دوست عزیز یه توصیه:بهتره یه کم منطقی تر باشی و درمورد پزشک ها منصفانه تر صحبت کنین.اما توصیه من مراجعه به پزشک هست چون این مورد میتونه خیلی خطرناک باشه پس خودسرانه تصمیم نگیرین ودر مورد بی حس کننده بهترین بی حس کننده موضعی لیدوکایین هست و برا خوراکی و تزریقی دیکلوفناک ،پتدین ،مورفین و... که بهتره این تزریقیارو استفاده نکنی و خوراکی هم بروفن،ژلوفن،ناپروکسن،سلکس یب ،و... هست واما باز هم توصیه من مراجعه به پزشک هست

M@hdi42
7th July 2013, 01:07 AM
سلام دوست عزیز یه توصیه:بهتره یه کم منطقی تر باشی و درمورد پزشک ها منصفانه تر صحبت کنین.اما توصیه من مراجعه به پزشک هست چون این مورد میتونه خیلی خطرناک باشه پس خودسرانه تصمیم نگیرین ودر مورد بی حس کننده بهترین بی حس کننده موضعی لیدوکایین هست و برا خوراکی و تزریقی دیکلوفناک ،پتدین ،مورفین و... که بهتره این تزریقیارو استفاده نکنی و خوراکی هم بروفن،ژلوفن،ناپروکسن،سلکس یب ،و... هست واما باز هم توصیه من مراجعه به پزشک هست

ممنون از توصیتون.متشکر

میخوام در حد 20 دقیقه بی حس باشه که بتونم اون قسمت گوشت رو در بیارم . چه مقدارش باید استفاده بشه؟

yas-90
7th July 2013, 03:46 PM
درود
پوزش پوزش
یه سوال
یکی از دوستانم(به خدا خودم نیستما!) انقد سایز کفشش بالا رفته! که پوتین به سختی میره تو پاش(منظورم از جلو نیست! از جلو و از کناره و حتی از عقب(سمت پاشنه[khande]) ) به نظر شما این طفل معصوم چه باید بکنه

درود

این که میگید سایز پاهاش بزرگ شده یعنی یه دفعه اینجوری شده؟؟؟ انگار پاهاش باد کرده و پف شده نه؟؟؟[tafakor]

Capitan Totti
7th July 2013, 04:01 PM
یهویی که نه در عرض 2 سال!

yas-90
7th July 2013, 04:13 PM
یهویی که نه در عرض 2 سال!

آهان....خب این که غیر طبیعی نیست که، جثه ش بزرگ شده...نیازی نیست حتما سایزش خیلی تغییر کنه تا چنین اتفاقی بیفته با یه تغییر سایز جزئی هم این اتفاق(همین تنگ شدن پوتین) ممکنه بیفته

Capitan Totti
7th July 2013, 04:19 PM
آهان....خب این که غیر طبیعی نیست که جثه ش بزرگ شده...نیازی نیست حتما سایزش خیلی تغییر کنه تا چنین اتفاقی بیفته با یه تغییر سایز جزئی هم این اتفاق(همین تنگ شدن پوتین) ممکنه بیفته
آخه مساله پیچیده تر ازین حرفاست!
آقا قبلا شماره پوتینش 42 بود الان شده 45! و خب جا هم نمیشه!
میگم راهی نیست پاشو بسپریم به تیغ جراحان...!!

yas-90
7th July 2013, 04:27 PM
ممنون از توصیتون.متشکر

میخوام در حد 20 دقیقه بی حس باشه که بتونم اون قسمت گوشت رو در بیارم . چه مقدارش باید استفاده بشه؟

درمورد لیدوکائین: هم تزریقی داره (1 درصد و 2 درصد) و هم به صورت اسپری 10 درصد
شما میتونید به صورت اسپری اونو از داروخونه تهیه کنید.....که البته مطمئن نیستم اونقدر که شما بخواید بی حسی بده.....چند پاف از اون کافیه....بعد از 5 دقیقه به اون بی حسی که میخواید میرسید حدود 10 تا 15 دقیقه هم میمونه(البته روی خودش هم نوشته)....کلا پوست جزء قسمتاییه که خیلی خوب بیحس نمیشه حتی با لیدو تزریقی

لیدو تزریقی رو فکر نکنم بدون نسخه بدن

اما درمورد عملی که میخواید خودتون انجام بدید توصیه میکنم اینکار رو نکنید شاید کار خیلی سختی نباشه اما اگر خدایی نکرده عفونت کرد و بدتر شد میشه قوز بالا قوز علاوه بر دردناک بودن......اگر از دکتری که رفتید راضی نیستید خوب برید پیش یه دکتر دیگه اما سعی کنید تا جایی که میتونید خودتون انجام ندید

yas-90
7th July 2013, 04:56 PM
آخه مساله پیچیده تر ازین حرفاست!
آقا قبلا شماره پوتینش 42 بود الان شده 45! و خب جا هم نمیشه!
میگم راهی نیست پاشو بسپریم به تیغ جراحان...!!

اون راهی که شما میگید که نمیشه[taajob]

اگر تو سن رشد باشه که خوب واقعا به نظر طبیعی میاد البته باید دید جثه ش هم چجوریه....حالا تو سن رشد هست؟؟..چون باید دید نسبت به هیکلش چقدر غیر طبیعیه[tafakor]

setayesh shb
12th July 2013, 02:49 PM
منم اگر اشکال نداره یه سوالی دارم
من جدیدا زیاد سردرد میگیرم و بدیش اینه که مکان مشخصی نیست معمولا توی مدرسه و موقع درس این طوری میشه میدونید چرا؟

solinaz
12th July 2013, 02:57 PM
سلام خدمت پزشکان سایت

من یه 3-4 روزی هست که ناخوداگاه سرم گیج میگیره و چشمامم سیاهی میره....خیلی وحشتناکم این جوری میشم!!!!یعنی اگر دستمو به جایی نگیرم پخش زمین میشم؟!؟؟
چند روز قبلشم چند بار خون دماغ شدم؟!؟؟!؟چند بار تو مدرسه یه بارم شب خوابیده بودم که خون دماغ کردم!؟!؟؟!
کم خونیم ندارم!!!!!!
میشه راهنماییم کنید؟؟!!!
ممنونم[golrooz]

دستیار
12th July 2013, 03:11 PM
سلام آبجی.اولا که باید معلوم بشه سرگیجه واقعی هست یا کاذب.بعد حالا باید ببینی وقتی پا میشی اینجوری میشی یا نه؟در مورد خونریزی از بینی علل مختلفی میتونه باشه که از خشک شدن مخاط بینی هست تا علل دیگه و جهت اطمینان باید چک پلاکت بکنی و پی تی و پی تی تی

solinaz
12th July 2013, 03:14 PM
سلام آبجی.اولا که باید معلوم بشه سرگیجه واقعی هست یا کاذب.بعد حالا باید ببینی وقتی پا میشی اینجوری میشی یا نه؟در مورد خونریزی از بینی علل مختلفی میتونه باشه که از خشک شدن مخاط بینی هست تا علل دیگه و جهت اطمینان باید چک پلاکت بکنی و پی تی و پی تی تی
نه وقتی بلند میشم اینجوری نیست یعنی تا حالا اتفاق نیوفتاده....زمانی که دارم راه میرم یه دفعه اینجوری میشم!!!؟!
این پی تی چیه؟؟؟؟

دستیار
12th July 2013, 03:18 PM
آزمایشات قدرت انعقاد خون هست.باید از جهت گوش داخلی و مغز بررسی بشی اگه از نظر کم خونی مشکل نداشته باشی>البته بعضی آریتمی های قلبی هم میتونه باعث سرگیجه بشه اما به سن شما نمیخوره.ولی به یه پزشک حتما مراجعه بکن که دقیقا ازات سوالات رو بپرسه

ارگان
12th July 2013, 03:58 PM
سلام دوستان
خوبین؟
ببخشید کجا باید ویزیت بگیرم؟[nishkhand]
جنابه دکتر از صب انگشته دسته من از کناره ناخنم متورم شده و قرمز خیلیم درد میکنه دستم که میزینم درد میگیره و خیلی دل دل میزنه
علت چیه؟
چیکار کنم؟

دستیار
12th July 2013, 04:07 PM
والا اینو نمیدونم چون باید ببینم.ولی شاید ناخنتون رفته زیر گوشت یا چیزی رفته تو دستتون البته اگه از قبل زخمی چیزی نداشته باشه!آخه اینا علائم التهاب هست ولی من که ندیدم نمیتونم توضیح بدم

TERRORIST
12th July 2013, 05:07 PM
سلام
مشکل لاغری صورت پیدا کردم به تازگی باوجود اینکه از 83 کلیو به 86 کیلیو افزایش وزن داشتم اما صورتم برعکس در حد یه معتاد داره لاغر میشه یعنی زن داییم بعد از چند ماه که منو دید نمیشناخت[negaran]
طول شبانه روز هم شش تا هفت ساعت خواب دارم خوردو خوراکمم خوبه همه چی میخورم حتی برای جلوگیری از این موضوع میان وعده سیب زمینی سرخ شده با سس مایونز میخورم اما انگار فایده نداره
[golrooz]

معمار حانیه
16th July 2013, 02:00 PM
سلام. عرض کنم. خدمتتون. من تا چند ماه پیش حدودا 6 ماه پیش قدم 169 بود. بلند قد بودم. اما الان 1 ماه متوجه شدم. خود به خود رفتم اب ودارم کوتاه میشم[entezar][entezar]

البته ناتگفته نمانه. احساس میکنم مادرم که کوتاه بود داره بلند میشه و من وبابا وخواهر وبرادرم که بلند بودیم داریم کوتاه میشیم..

به خصوص من.

به نظرتون مشکل من از چی؟؟؟ البته من یک مدت خیلی تو فکر بودم وغصه میخوردم. و ورزش گذاشتم کتار 1 سال.

الان دلیل کوتاه شدن من چی میتونه باشه؟؟؟؟؟

سوال دوم..

غده تیرویید کم کار وپرکار باشه سبب چی میشه؟؟؟

ΜαsοοD
17th July 2013, 05:13 AM
چه تاپیک خوبی :D

عاغا گودی کمر که به خاطر انحراف مهره ها هست درمان داره ؟!

زیادش نه . در حد متوسطش [nishkhand]

شیرینترین سالویا
17th July 2013, 07:16 PM
سلام من دماغم انحراف داره چون سمته چپ بینیم یکم استخوانش بزرگتره میگم انحراف داره....بیست سالمه و...آبریزش بینی دارم و در روز بیستا عطسه میکنم.... دماغم و گلوم میخارن ...امسال اینجورشدم...بنظرتون دلیلش چیه؟

ساناز فرهیدوش
17th July 2013, 10:33 PM
تقویت عضلات کمر با ورزش در کاهش درد ها بسیار موثر خواهد بود

غزل بارون
18th July 2013, 10:06 AM
سلام من دماغم انحراف داره چون سمته چپ بینیم یکم استخوانش بزرگتره میگم انحراف داره....بیست سالمه و...آبریزش بینی دارم و در روز بیستا عطسه میکنم.... دماغم و گلوم میخارن ...امسال اینجورشدم...بنظرتون دلیلش چیه؟ سلام.انحراف بینی احتمال تنگی نفس رو افزایش میده.حتما پیش متخصص گوش و حلق و بینی برید.درباره خارش بینی،آیا داروی خاص مصرف کردید ؟و یا به ماده ای حساسیت دارید؟خارش گلو از خشکی مخاط میتونه نشات بگیره .ممکن هم هست آلرژی داشته باشید به سوالاتی که گفتم پاسخ بدیدلطفا

غزل بارون
18th July 2013, 10:10 AM
چه تاپیک خوبی :D عاغا گودی کمر که به خاطر انحراف مهره ها هست درمان داره ؟! زیادش نه . در حد متوسطش [nishkhand] سلام.بیشتر دلیلش طرز نشستن و راه رفتن نامناسب هست.باید تمرین های ورزشی انجام بدید.در هنگام راه رفتن شکم رو داخل بدید و کاملا صاف راه برید.هرگز قوز نکنید.اگر کمر درد هم دارید پشتی مناسبی پشت کمر بذارید.دمر نخوابید که عود کننده این گودی میشه

دستیار
18th July 2013, 01:36 PM
درخصوص سوال اول اولا مطمئنید که این اتفاق افتاده؟یعنی قدتونو با متر اندازه گرفتین که کوتاه تر شده؟!!!!!بعد جوابتون من جواب سوالتونو میدم
در مورد سوال دوم علائمشون تقریبا برعکسه هم هست:در کم کاری(ضعف و خستگی، خواب‌آلودگی، پوست خشک، خشن و سرد، عدم تحمل به سرما، کاهش تعریق، برادی کاردی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C_%DA%A9%D8%A7%D8%B1% D8%AF%DB%8C) یا کندتپشی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%AA%D9%BE%D8%B4%DB%8C)، زبان بزرگ، ادم (ورم) صورت (میکسدم (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D8%AF%D9% 85&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF))، فراموشکاری، یبوست (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%8C%D8%A8%D9%88%D8%B3%D8%AA)، افزایش وزن، اختلالات قاعدگی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA_% D9%82%D8%A7%D8%B9%D8%AF%DA%AF%DB%8C)، سقطهای (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D9%82%D8%B7) مکرر، تاخیر در رفلکسها (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%81%D9%84%DA%A9%D8%B3)، کم‌خونی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%85%E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D9%86%DB%8C) و درد مفاصل و عضلات) و در پر کاری(خستگی (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=110145) و بی حوصلگی ،تحریک پذیری شدید و تنش‌های عصبی،افزایش اشتها،افزایش فشار خون (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=142031)،کاهش وزن: مبتلایان، با وجود این که زیادتر از حد عادی غذا می‌خورند دچار کاهش وزن می‌شوند.اضطراب (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=121247) و بی‌قراری قابل توجه ،تند،‌ نامنظم و کوبنده بودن ضربان قلب (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=84390)،تعریق زیاد (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=68836)،احساس گرما یا داغی،عدم تحمل به گرما،تغییرات عادت ماهیانه (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=90049)،تغییر حرکات روده بزرگ (اسهال (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=159211) و گاهی یبوست (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=157428))،بیرون زدگی غیر طبیعی کره چشم (اگزوفتالمی)،لرزش دست‌ها (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=109922)و پاها،گاهی ریزش مو (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=85769)،خارش (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=87522) پوست،کاهش تمرکز،مشکلات بینایی (2 تا دیدن)،گاهی بزرگ شدن غده تیروئید). البته این علائم بسته به شدت بیماری هست و در همه بیماران دیده نمیشه

معمار حانیه
18th July 2013, 03:16 PM
درخصوص سوال اول اولا مطمئنید که این اتفاق افتاده؟یعنی قدتونو با متر اندازه گرفتین که کوتاه تر شده؟!!!!!بعد جوابتون من جواب سوالتونو میدم
در مورد سوال دوم علائمشون تقریبا برعکسه هم هست:در کم کاری(ضعف و خستگی، خواب‌آلودگی، پوست خشک، خشن و سرد، عدم تحمل به سرما، کاهش تعریق، برادی کاردی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C_%DA%A9%D8%A7%D8%B1% D8%AF%DB%8C) یا کندتپشی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%AA%D9%BE%D8%B4%DB%8C)، زبان بزرگ، ادم (ورم) صورت (میکسدم (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D8%AF%D9% 85&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF))، فراموشکاری، یبوست (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%8C%D8%A8%D9%88%D8%B3%D8%AA)، افزایش وزن، اختلالات قاعدگی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA_% D9%82%D8%A7%D8%B9%D8%AF%DA%AF%DB%8C)، سقطهای (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D9%82%D8%B7) مکرر، تاخیر در رفلکسها (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%81%D9%84%DA%A9%D8%B3)، کم‌خونی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%85%E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D9%86%DB%8C) و درد مفاصل و عضلات) و در پر کاری(خستگی (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=110145) و بی حوصلگی ،تحریک پذیری شدید و تنش‌های عصبی،افزایش اشتها،افزایش فشار خون (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=142031)،کاهش وزن: مبتلایان، با وجود این که زیادتر از حد عادی غذا می‌خورند دچار کاهش وزن می‌شوند.اضطراب (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=121247) و بی‌قراری قابل توجه ،تند،‌ نامنظم و کوبنده بودن ضربان قلب (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=84390)،تعریق زیاد (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=68836)،احساس گرما یا داغی،عدم تحمل به گرما،تغییرات عادت ماهیانه (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=90049)،تغییر حرکات روده بزرگ (اسهال (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=159211) و گاهی یبوست (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=157428))،بیرون زدگی غیر طبیعی کره چشم (اگزوفتالمی)،لرزش دست‌ها (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=109922)و پاها،گاهی ریزش مو (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=85769)،خارش (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=87522) پوست،کاهش تمرکز،مشکلات بینایی (2 تا دیدن)،گاهی بزرگ شدن غده تیروئید). البته این علائم بسته به شدت بیماری هست و در همه بیماران دیده نمیشه

بله اندازه گرفتم چند سانتی کوچیک شدمممممم..

در سوال دوم. راستش من بیشتر خصوصیاتپرکاری دارم اما من تقریبا کم میخورم . اما زیاد چاق میشم.

mamadshumakher
18th July 2013, 04:23 PM
سلام.این درسته که نحوه درست خوابیدن به پشت خوابیدن است؟

من اصلا نمیتونم.همیشه اینجوری میخوابم البته به جای اون عروسکه یه بالشت زیر دستمه.بالشت نباشه شونه هام درد میگیره[nishkhand]

http://uc-njavan.ir/images/qwt188zn05y2aqj86g31.jpg (http://uc-njavan.ir/)

گمون کنم به خاطر بد خوابیدنم کمی گودی کمر هم دارم

اما دوست دارم اینطوری بخوایم

http://uc-njavan.ir/images/c6ju06qu91rsptgh7m.jpg (http://uc-njavan.ir/)

ولی چند شبه که امتحان میکنم اینطوری خوابیدن رو درست خواب نمیرم.یعنی تا مرز خواب رفتن پیش میرم یهو میپرم....کلا خواب عمیقی نداشتم این چندشب

و یکی اینکه از بچگی اکثر شبها میخوابم سرم عرق میکنه

yas-90
19th July 2013, 01:45 PM
سلام.این درسته که نحوه درست خوابیدن به پشت خوابیدن است؟

سلام

روش درست خوابیدن یکی به پشت اونم در صورتی که زیر زانو بالش قرار داده بشه و بالش زیر سر هم از ارتفاع کاملامناسبی برخوردار باشه .....البته دستها هم بهتره موازی با بدن باشن.....قرار دادن بالش زیر زانو از فشاری که به پشت و مهره های کمری وارد میشه جلوگیری میکنه....البته این فشار رو افرادی که کمردرد دارن بیشتر و بهتره درک میکنن

روش درست دیگه خوابیدن به پهلو اونم به صورتی که بهتره بین پاها یه بالشتک قرار داده بشه که پاها حالت موازی نسبت به هم داشته باشن و فشار وارده به کمر و مهره های کمری کاهش پیدا کنه ... البته میشه که بالش رو به اصطلاح بغل گرفت ولی اگر بشه که یه بالش هم بین زانو ها قرار بدید هم بهتره

بهتره بالشی که زیر سر قرار میگیره نه بلند و نه کوتاه باشه باید مهره های گردنی و کمری در یک امتداد باشن و همچنین بالش بهتره در زاویه بین گردن و سر قرار بگیره

سلامت باشید[golrooz]

ساناز فرهیدوش
19th July 2013, 02:45 PM
یه پست تکراری بذارم دو هم باشیم سرم درد میکنه !! [nishkhand]

Capitan Totti
23rd July 2013, 01:41 AM
سلام و درود
ببخشید ببخشید یه سوال!
شبایی که نگهبان اسایشگاهم میبینم که بعضی از دوستان خرناس میکشن در حد تعداد تردد موشهای دزفول و اندیمشک در سطح شهر!
حالا میگم خرناس دارویی چیزی نداره احیانا یا باید محکم بزنم کف پاشون و بیدارشون کنم؟؟

javan0012
23rd July 2013, 10:54 PM
برای درمان زخم وعفونت معده چه دارویی استفاده می شود ومدت درمان چقدر است وبا چه روشی میتوان علت رفلاکس معده وسرطان معده وروده در مراحل اولیه را تشخیص دقیق داد سوال دوم کسی که قفسه سینه اش درد می کند ایا میتواند اندسکوپی معده انجام دهد وایا اگر زخم در جدارحلق باشد اندسکوپی معده باعث افزایش زخم نمی شود

ahmad0012
25th July 2013, 12:43 PM
ایا مصرف اسید فولیک قبل از بارداری ضرری ندارد می گویند طب سنتی این دارو را قبول نداره ومیگه باعث الزایمر در کودک می شود وایا مصرف قرص مدروکسی پروژسترون در زمان روزه گرفتن روزی 2 عدد ضرری برای معده نداره وایا درزمان مصرف این دارو باردار شویم ضرری برای جنین ندارد

Capitan Totti
25th July 2013, 01:08 PM
پزشکان محترمه و مکرمه
حتما ما باید چهلم و سالمونم بگذره که یه پاسخی به ما بدین!
بدین منظور مراسمی جهت چهلمین روز درگذشت حاج سید بوووق در ضلع شرقی فرهنگسرای حاج سید بوووق برگزار و به شرکت کنندگان جوایز نفیسی اهدا می گردد
مهلت ثبت نام از الان تا آخر :|
این وسط با احساسات ما بازی شده[nishkhand]

yas-90
25th July 2013, 03:34 PM
سلام و درود
ببخشید ببخشید یه سوال!
شبایی که نگهبان اسایشگاهم میبینم که بعضی از دوستان خرناس میکشن در حد تعداد تردد موشهای دزفول و اندیمشک در سطح شهر!
حالا میگم خرناس دارویی چیزی نداره احیانا یا باید محکم بزنم کف پاشون و بیدارشون کنم؟؟

سلام
خروپف کردن میتونه علل مختلفی از جمله خوابیدن به پشت و قرار دادن بالش کوتاه زیر سر و یا بالش خیلی بلند و چاقی و ... باشد.

برای حل مشکل اولین راه کار اینه که موقع خروپف کردن فرد جابجا بشه یعنی مثلا به پهلو بخوابه ....اگر بالش کوتاه زیر سر قرار میدن بهتره ارتفاع بالش کمی بلند تر بشه تا سر بالاتر قرار بگیره و زبان به ته حلق نیفته.... افرادی که چاق هستند چربی های دور گردنشون میتونه با فشاری که وارد میکنه باعث چنین اتفاقی بشه ....مصرف سیگار و یکسری داروهای آرامبخش هم میتونه باعث بشه

yas-90
25th July 2013, 04:09 PM
ایا مصرف اسید فولیک قبل از بارداری ضرری ندارد می گویند طب سنتی این دارو را قبول نداره ومیگه باعث الزایمر در کودک می شود وایا مصرف قرص مدروکسی پروژسترون در زمان روزه گرفتن روزی 2 عدد ضرری برای معده نداره وایا درزمان مصرف این دارو باردار شویم ضرری برای جنین ندارد

مصرف اسیدفولیک در زنان باردار توصیه میشه از سه ماه قبل از بارداری آغاز بشه و تا ماه چهارم ادامه پیدا کنه بعد از اون هم مصرف آهن و مولتی ویتامین آغاز بشه و تا سه ماه بعد از زایمان ادامه پیدا کنه

فولیک اسید به میزان 80 درصد از ناهنجاری های لوله عصبی در جنین جلوگیری میکند.

برای کاهش عوارض میتونید قرص رو با معده پر مصرف کنید

از اونجایی که دارو میتونه باعث اثرات نامطلوب بر جنین بشه به محض اطلاع از بارداری اونو قطع کنید

ahmad0012
25th July 2013, 11:22 PM
سوال : من برای درد معده وحالت تهوع به دکتر مراجعه کردم که یک امپول متوکلوپرامید ویک امپول رانتدین سفید رنگ تزریق کرد که بعد از تزریق 5 دقیقه بعد دچار حالت تهوع شدید وبیقراری وتعریق فراوان وسردی بدن شدم ویک روز به این حالت بودم تا خوب شدم علت این حالت از چه بود ایا امپولها خراب بود یا درست تزریق نشده بود وایا ممکن است به بدنم اسیب رسیده باشد

javan0012
29th July 2013, 08:43 PM
سلام علیکم ایا استفاده از اسباب بازی ساخت چین ضرری برای بچه دارد؟ وایااستفاده ازلوازم اشپزخانه وغذا خوری کشورهای مانند چین وانگلیس وامریکا وغیره ضرری ندارد ومورد تایید وزارت بهداشت است وکنترلی روی ان صورت میگیرد ؟

م.محسن
29th July 2013, 11:48 PM
سلام بر عزیزان

این امکان هست که توی چای هم ترکیباتی باشند که باعث دگرگون حال شدن فرد بشه یا ایجاد این حالت رو میشه انتصاب داد به مواد افزودنی چای توسط کارخونه ها؟

چون در همه موارد این اتفاق مشاهده نمیشه

دستیار
30th July 2013, 01:25 PM
ببینید این حالت علل مختلفی میتونه داشته باشه از جمله چاقی،بزرگ شدن لوزه ها و بدخوابی و..... که باید علت زمینه ای مشخص بشه تا باعث از بین رفتن این مشکل بشه

Capitan Totti
30th July 2013, 03:26 PM
درود
گوش سمت چپی
انگاری داخل یه بلوایی به پا شده!
مثلا انگار دره باد توش میوزه! در حالی که داخل اتاق که باد نمیاد!!!
لطفا این مورد رو اورژانسی پیگیری کنید که از دست این گوش داره به شدت!!

سونای
30th July 2013, 05:44 PM
درود
گوش سمت چپی
انگاری داخل یه بلوایی به پا شده!
مثلا انگار دره باد توش میوزه! در حالی که داخل اتاق که باد نمیاد!!!
لطفا این مورد رو اورژانسی پیگیری کنید که از دست این گوش داره به شدت!!

سلام تیمسار

یه چیزی هست بنام وزوز گوش!
که گاهی بصورت وزوز گاهی بصورت ضربه! همهمه! تیک تیک . سوت حتی یسری ارتباطش میدن به اینکه اهنگ خاصی میشنون یا به صدای اذان شبیه میدونن و گاهی هم بصورت "باد" شنیده میشه!
که میتونه نشونه ای از بیماری کاهش شنوایی یا آسیب گوش( خارجی .میانی.داخلی) و سلول های اون منطقه باشه
یا حتی وزوز گاهی دلیلش تغییر فشار خون هست!

شما باید به پزشک مراجعه کنید تا معاینه کنن شمارو !

اول اینکه موم و جرم رو بررسی کنن

بعد هم این وزوز رو! چون اگر این وزوز رو فقط خودتون بشنوین دلیلش عمدتاهمینایی هست که گفتم اما گاهی پزشک توی معاینه خودش هم یه چیزایی میشنون که اون نوع وزوز دلایل دیگه مثل مشکلات و اختلالاتی توی انقباض عضلانی اونجا و وضعیت استخوانی گوش و اختلال عروقی و ... هست

خلاصه باید به پزشک مراجعه کنین دلایل خیلی زیادی هست از مشکلات روحی گرفته تا خوردن کافئین و شکر شیرینی و یسری بیسکوئیت های خاص و ویتامین حتی که بعد روزی یه مولتی ویتامین تجویز میکنن!
یاهم اینکه در معرض صدای بلند قرار گرفته باشین ( که این احتمالش بیشتر هست حتما صدای اون توپ و تانکای پادگان و اون سروصداهای صبحگاهیتون باعث این شده[bamazegi][nishkhand])
گاهی هم اصلا دلیلش پیدا نمیشه که در اون صورت توصیه هایی دارن برای اینکه شخص حواسش رو ازین قضیه پرت کنه و روی یه چیز دیگه تمرکز کنه!
و شما هم تا وقتی که برید بیش پزشک میتونین وقتی شروع میشه آهنگ تلوزیون یا کارایی کنین که صدای اونا باعث شه حواستون پرت اونا بشه و این صدای درونی رو نشنوین و بعدش حتما برید پیش پزشک( ببینید چند بار اینو گفتم! [bamazegi][nishkhand])
سلامت و سربلند و سرافراز باشین تیمسار[golrooz]

Capitan Totti
30th July 2013, 06:16 PM
سلام تیمسار

یه چیزی هست بنام وزوز گوش!
که گاهی بصورت وزوز گاهی بصورت ضربه! همهمه! تیک تیک . سوت حتی یسری ارتباطش میدن به اینکه اهنگ خاصی میشنون یا به صدای اذان شبیه میدونن و گاهی هم بصورت "باد" شنیده میشه!
که میتونه نشونه ای از بیماری کاهش شنوایی یا آسیب گوش( خارجی .میانی.داخلی) و سلول های اون منطقه باشه
یا حتی وزوز گاهی دلیلش تغییر فشار خون هست!

شما باید به پزشک مراجعه کنید تا معاینه کنن شمارو !

اول اینکه موم و جرم رو بررسی کنن

بعد هم این وزوز رو! چون اگر این وزوز رو فقط خودتون بشنوین دلیلش عمدتاهمینایی هست که گفتم اما گاهی پزشک توی معاینه خودش هم یه چیزایی میشنون که اون نوع وزوز دلایل دیگه مثل مشکلات و اختلالاتی توی انقباض عضلانی اونجا و وضعیت استخوانی گوش و اختلال عروقی و ... هست

خلاصه باید به پزشک مراجعه کنین دلایل خیلی زیادی هست از مشکلات روحی گرفته تا خوردن کافئین و شکر شیرینی و یسری بیسکوئیت های خاص و ویتامین حتی که بعد روزی یه مولتی ویتامین تجویز میکنن!
یاهم اینکه در معرض صدای بلند قرار گرفته باشین ( که این احتمالش بیشتر هست حتما صدای اون توپ و تانکای پادگان و اون سروصداهای صبحگاهیتون باعث این شده[bamazegi][nishkhand])
گاهی هم اصلا دلیلش پیدا نمیشه که در اون صورت توصیه هایی دارن برای اینکه شخص حواسش رو ازین قضیه پرت کنه و روی یه چیز دیگه تمرکز کنه!
و شما هم تا وقتی که برید بیش پزشک میتونین وقتی شروع میشه آهنگ تلوزیون یا کارایی کنین که صدای اونا باعث شه حواستون پرت اونا بشه و این صدای درونی رو نشنوین و بعدش حتما برید پیش پزشک( ببینید چند بار اینو گفتم! [bamazegi][nishkhand])
سلامت و سربلند و سرافراز باشین تیمسار[golrooz]

سلام و درود و ادای احترام خدمت بانو دکتر و خواهر ارشددد
ضمن سپاس گذاری ازین بابت!
راستش این دیگه دیوونه ام کرده!!
فوووو فوووو فووووو هوووو هوووو گل گل گل گل !! صداهاش اینجوریه!!
البته راستش چن روز پیشم بود منتها نه درین حد!! و وقتی به بهداری مراجعه نمودم گفتن دکتر نیست!! و پزشکیار هستش!! گفتم باشه! از هیچ بهتره!! بعد پزشکیاره یه نگا بهم انداخت !! (شاید فکر کرده مشکل فشار و این چیزا دارم)
گفت مسخره امون کردی؟ منم فکر کردم شوخی کرد! گفتم آره آره!! بعدش مودبانه گفت بفرما بیرون!!

ممکنه ممکنه
ولی چرا فقط گوش چپ؟؟
گوش راست این وسط چیکارست پس!
احساس میکنم در حق گوش چپم ظلم شده!

راستی ویزیت پزشک که مجانیه!!! یه سوال دیگه!
کنار نوک انگشتای دست(بین ناخن و گوشته!) گاهی یه گوشت و پوستای زبری در میاد که اذیت میکنه!!
در مورد این و راهکار پیش گیری ازش یه توضیح! بی زحمت!

سونای
30th July 2013, 06:38 PM
سلام بر عزیزان

این امکان هست که توی چای هم ترکیباتی باشند که باعث دگرگون حال شدن فرد بشه یا ایجاد این حالت رو میشه انتصاب داد به مواد افزودنی چای توسط کارخونه ها؟

چون در همه موارد این اتفاق مشاهده نمیشه

سلام آقای مازرون
باید ببینین چجوری حالشون دگرگون میشه ! چه تفاقی میفته! چای یسری ترکیباتی داره که اگر زیاد مصرف بشه و حد اون ترکیبات توی بدن بالا بره خب طبیعتا تعادل رو بهم میزنه و مشکل بوجود میاره...

برگ چای ترکیباتش: کلسیم.پتاسیم.منیزیموسدیم. کلروفیل .ویتامین . تئوفیلین. بازهای پوریک.و... و تانن و کافئین هست!
که این تانن با اهن ایجاد رسوب میکنه و چون مولکول های درشتی بوجود میاد غیر قابل جذب میشه
واسه همینه که میگن یه دوساعتی بعد از غذا چای نخورین تا اهنتون گرفته نشه

و کافئین که توی چای سیاه هست. این کافئین باعث فعال شدن یسری گیرنده میشه و درنتیجه یسری مواد شیمیایی توو مغز افزایش پیدا میکنه
اگه مصرف چای بره بالا و دریافت کافئین توو بدن بیشتر از 250 میلی گرم بشه ( تو خانومای باردار این مقدار یکم بیشتره ..حدود 300 میلی گرم یعنی حداکثر دیگه 5 لیوان )
خب اگه بیشتر ازین مقدار بشه فرد مورد نظر حالش بد میشه یه جورایی مسمومیت با کافئین براش پیش میاد
علائمش هم
اینکه بی قرار میشه! یه ان مضطرب میشه ..هیجان غیر معمول. حالت تهوع . مشکل معده! افزایش ضربان قلب یا اختلال توو ریتم ضربان! مورمور شدن انگشتای دست و پا. گرفتگی عضلات.. فکرش پریشان میشه! نمیتونه رو یه فکر یا یه گفتار تمرکز کنه! به قولی ازین شاخه به اون شاخه توی فکر و کلامش میپره! و اگه دیگه زیادی مصرف کرده باشه! یسری جرقه توی دیدش بوجود میاد! حرفای بی مورد! حتی تشنج و اختلال تنفسی و...
یا حتی همین وزوز گوش که تیمسار گفتن! یادم رفت اونجا بگم!!![nadidan]
یا به تخمیری که توی چای سیاه انجام میدن!!که قارچا سبب اسن تخمیر میشن و سبب الودگی با مواد سرطان زا و سمی! شایدم به این حساسیت دارن!
افزودنی ها هم که مثلAcesulfame K خب نقش بسزایی در سرطان زایی دارن![sootzadan]
پس باید ببینین چه علائمی رو از خودشون نشون میدن! و حتی با یبار خوردن هم اینطور میشن! به تعدادش دقت کردن ببین که مثلا ازین حد تعداد بگذره اینجور میشن!یا نه! و ....

موفق باشید[golrooz]

سونای
30th July 2013, 07:23 PM
سلام و درود و ادای احترام خدمت بانو دکتر و خواهر ارشددد
ضمن سپاس گذاری ازین بابت!
راستش این دیگه دیوونه ام کرده!!
فوووو فوووو فووووو هوووو هوووو گل گل گل گل !! صداهاش اینجوریه!!
البته راستش چن روز پیشم بود منتها نه درین حد!! و وقتی به بهداری مراجعه نمودم گفتن دکتر نیست!! و پزشکیار هستش!! گفتم باشه! از هیچ بهتره!! بعد پزشکیاره یه نگا بهم انداخت !! (شاید فکر کرده مشکل فشار و این چیزا دارم)
گفت مسخره امون کردی؟ منم فکر کردم شوخی کرد! گفتم آره آره!! بعدش مودبانه گفت بفرما بیرون!!

ممنونم سلامت باشین فقط اینکه تیمسار من دکتر نیستم
آخه برادر خب توی پادگان!!!!!!!آدم شوخی کنه نتیجش جز این نمیشه!!![nishkhand]
خب شما یه مرخصی بگیرید برید پیش متخصص گوش و حلق و بینی!

ممکنه ممکنه
ولی چرا فقط گوش چپ؟؟
گوش راست این وسط چیکارست پس!
احساس میکنم در حق گوش چپم ظلم شده!

راستی ویزیت پزشک که مجانیه!!! یه سوال دیگه!
کنار نوک انگشتای دست(بین ناخن و گوشته!) گاهی یه گوشت و پوستای زبری در میاد که اذیت میکنه!!
در مورد این و راهکار پیش گیری ازش یه توضیح! بی زحمت!

خب دلیلش که هنوز مشخص نشده! میتونست عواملی حساس بودن در این گوش باشه مث همون استخونو و عضلاتو مشکلات گوش داخلی خارجی میانی و اینا که گفته بودم! جدای ازون میتونه واسه این باشه که جهت گوش چپ شما به اون سمت باشه
من خودم از دانشگاه بر میگشتم بعد این سواری ها بین راه گاز میزدن! بعد ماها باید پیاده میشدیم! آی سخت بود!!! از 5 صبح میرفتیم به سمت دانشگاه 9 شب برمیگشتیم! واسه همین همیشه تو ماشین درحال وداع گفتن دار فانی بودیم هممون ! بعد اینا هم [B]البته بخاطر جان خودمون مارو پیاده میکردن تا گاز بزنن!
منم خواب آلود پیاده شدم و یه سمتی واستادم گوش چپم به طرف اون محل گاز زدن میگن چی میگن اونجا بود! که خراب شده بود مسئول اونجا یچی رو اون بالا دست کاری کرد که گاز با شدت خارج شد! و این گوش چپم چنان سوتی کشید که اشکمو اون وسط درآورد! چون به اون سمت بود!

درخصوص پوسته ی کنار ناخن:
میتونه واسه کم شدن چربی پوست ( کراتین ) باشه
اصولا اگه زیاد دست شسته بشه اینطور میشه !
البته خب به هر دلیلی رطوبت و چربی دستتون کم بشه اینطور میشه !
واسه کمبود یسری ویتامین ها هم اینطور میشه! مث آ
باید دستتون رو با کرم های ضد التهاب کرم مرطوب کننده یا گلیسرین چرب و مرطوب نگه دارین ! البته قبلش بشورین بعد خوبه خوب خشک کنین بعد اینا رو بزنین
یا دستکش بپوشین . البته حواستون باشه دستکش میپوشین بهداشت رو خیلی رعایت کنین تا قارچو عفونت و اینا پیش نیاد!
اگر از شوینده ظرف و لباس استفاده میکنین دستکش ظرفشویی بپوشین
آهان یه چیز خیلی مهم اینکه اون پوسته رو به هیچ وجه نکنین! چون بعد میکروب وارد میشه و عفونت میکنه! با ناخن گیر یا قیچی های مخصوص که احتمالا این قیچی رو ندارین اما شاید توی بهداریتون باشه اون رو ببرید! نکنید!
آبو هوا و اینکه مدت زیادی بیرون میمونین و استفاده از اون وسایل سخت.... هم صددرصد باعث تشدیدش میشه!
خود من هم زمانی که رصد میرم بخاطر هوا و اینکه مدت زیادی در معرضش هستیم و اینکه زیادی دستمامون خاکی میشه! و وسایل مدام از زمین برداشته میشه رطوبت و چربی دستم از بین میره و فوری پوسته ی کناری در میاد!
پس باز هم بخاطر شرایطی میتونه باشه که در اون هستین.... چه میکنه این پادگان[sootzadan]
خداوند خیر و ثواب روزافزونتان دهد...آمین[golrooz]

دستیار
31st July 2013, 08:41 PM
نه تنها نیاز هست بلکه همه زنان سنین باروری توصیه به مصرف میشن جهت جلوگیری از نقایص لوله عصبی و اگر سابقه تولو نوزاد با نقایص داده بشه با دوز 4میلی گرم از 4هفته قبل از حاملگی توصیه میشه در بقیه 1میلی گرم

Capitan Totti
1st August 2013, 03:42 PM
درود[shaad]
در مورد واریکوسل توضیح میدین[nadidan]
و درجه اش اگه تا چند میلی متر برسه دیگه بچه دار نمی شیم[esteress]
همچنین آیا با دارو و این چیزا میشه درش بهبود حاصل بشه(نه که کامل درست شه یه ذره بهتر شه)[shaad][nadidan][esteress]

masoume.a.92
1st August 2013, 06:36 PM
درود[shaad]
همچنین آیا با دارو و این چیزا میشه درش بهبود حاصل بشه(نه که کامل درست شه یه ذره بهتر شه)[shaad][nadidan][esteress]

سلام. واریکوسل به ورید های واریسی طناب اسپرماتیک گفته میشه. که معمولا در تستیس چپ دیده میشه. مثل یک کیسه نرم پر از کرم، جدا از تستیس لمس میشه و در مریض خوابیده به حاله تاقباز، وقتی که کیسه بیضه بالا میرود، به آهستگی جمع میشه. با این توضیحات خود شخص البته با یکم زیرکی فکر کنم بتونه واریکوسلشو تشخیص بده.

Capitan Totti
1st August 2013, 07:07 PM
سلام. واریکوسل به ورید های واریسی طناب اسپرماتیک گفته میشه. که معمولا در تستیس چپ دیده میشه. مثل یک کیسه نرم پر از کرم، جدا از تستیس لمس میشه و در مریض خوابیده به حاله تاقباز، وقتی که کیسه بیضه بالا میرود، به آهستگی جمع میشه. با این توضیحات خود شخص البته با یکم زیرکی فکر کنم بتونه واریکوسلشو تشخیص بده.
[shaad]
تشخیص داده شده!
منتها سوالا[negaran]

masoume.a.92
1st August 2013, 11:50 PM
[shaad]
تشخیص داده شده!
منتها سوالا[negaran]

مجبور شدم برم.

تشخیص توسط خوده بیمار؟ [shaad]
سوالا:
درود[shaad]

توضیحشو که مختصر دادم.

خب چند مدل داره تحت بالینی: که با معاینه مشخص نیس و سونوگرافی کمک کننده ست. بسته به وخامت و تعداد ورید هایی که واریسی شدن درجه 1 و 2و 3 داره همیشه هم عقیم نمیکنه. چون میدونین که تستیس خارج از بدن قرار گرفته چون برای اسپرم سازی به دمایی کمتر از داخل بدن نیاز داره... البته گاهی هم عقیم میکنه. بعضی وقتا ناجور اسپرم رو ناکارآمد میکنه طوری که روش های مصنوعی باروری هم کارسازنیس... پس حتما در اسرع وقت به متخصص مراجه کنید.

راه درمانش جراحیه بله اگه میزان وریدهای واریس به میزان فوق العاده زیاد نباشه و درحد افتضاح نباشه انشا... خوب میشه. البته همیشه هم نیاز به جراحی نیست.
خونسرد باشید! بعضیا با واریکوسل هم بچه دار شدن. ولی توصیه میکنم هرچه زودتر حتما به پزشک مراجعه کنید.
یاعلی.

Capitan Totti
1st August 2013, 11:55 PM
مجبور شدم برم.

تشخیص توسط خوده بیمار؟ [shaad]
سوالا:

توضیحشو که مختصر دادم.

خب چند مدل داره تحت بالینی: که با معاینه مشخص نیس و سونوگرافی کمک کننده ست. بسته به وخامت و تعداد ورید هایی که واریسی شدن درجه 1 و 2و 3 داره همیشه هم عقیم نمیکنه. چون میدونین که تستیس خارج از بدن قرار گرفته چون برای اسپرم سازی به دمایی کمتر از داخل بدن نیاز داره... البته گاهی هم عقیم میکنه. بعضی وقتا ناجور اسپرم رو ناکارآمد میکنه طوری که روش های مصنوعی باروری هم کارسازنیس... پس حتما در اسرع وقت به متخصص مراجه کنید.

راه درمانش جراحیه بله اگه میزان وریدهای واریس به میزان فوق العاده زیاد نباشه و درحد افتضاح نباشه انشا... خوب میشه. البته همیشه هم نیاز به جراحی نیست.
خونسرد باشید! بعضیا با واریکوسل هم بچه دار شدن. ولی توصیه میکنم هرچه زودتر حتما به پزشک مراجعه کنید.
یاعلی.
به پزشک متخصص مراجعه شده!
درجه اشم
5.9
بوده!!
منتها فعلا باید دوره هایی رو بره! اگه عمل کنه قطعا نمیتونه اون دوره ها رو بره!!

masoume.a.92
2nd August 2013, 12:58 AM
به پزشک متخصص مراجعه شده!
درجه اشم
5.9
بوده!!
منتها فعلا باید دوره هایی رو بره! اگه عمل کنه قطعا نمیتونه اون دوره ها رو بره!!

ببخشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوره؟

masoume.a.92
2nd August 2013, 01:45 AM
حتما 5.9 درجه اتساع کیسه بیضه رو میگید؟ خب در کل اگه خفیف باشه با jockstrap قضیه بهبود پیدا میکنه وگرنه همون جراحی! آخه آدم برگه آزمایش رو ندیده چی بگه؟ من فک کنم خفیف نیستا.....
واریکوسل میخواد بره دوره یا دکتره؟ خب برادر من مگه دکتر قحطه؟ بره یه دکتره دیگه جراحی کنه. ممکنه روز ب روز بدتر شه.... اونوقت از همون که میترسه خدای نکرده دور از جونش اتفاق میوفته ها؟ [hoshdar] از ما گفتن بود...

فرشته یگانه
3rd August 2013, 02:23 AM
سلام
من مدت یک هفته سر درد خیلی شدید داشتم(پشت سرم خیلی درد می کرد) به طوری که وقتی خم می شدم تعادل و از دست میدادم.راستی اول با حالت تهوع و استفراق شروع شد.روز اول به پزشک عمومی مراجعه کردم و برام ویتامین تجویز کرد(چون ماه رمضان بود و منم روزه) ولی یه هفته گذشت منم خوب نشدم،به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کردم،گفت:شما دچار عفونت مجاری نیم دایره تو گوش درونی شدید.یه سری دارو داد.حالا بعد از گذشت 2 هفته هنوز سردرد من خوب نشده(البته به اون شدت نیست)هنوز پس سرم درد میکنه و حتی نمی تونم مطالعه کنم چون دچار سردرد میشم.
ممنون.

jwst
4th August 2013, 12:19 AM
سلام یه سوال خیلی مهم داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

من حدودا ۲ سالی میشه که دوره نافم درد میکرد من باهاش کنار اومدم تا رسیدم به الان... درد شدید زیر دنده راست من گرفت و رفتم به بیمارستان
بیمارستان هم یه سری آزمایش خون و سونوگرافی از کل شکم و مثانه گرفتند گفتند همش OK و من روزه بعد به یه متخصص گوارش مراجعه کردم
آقا دکتر دستور دادند که رادیولوژی عکس روده بگیرم با باریم انما... اونم انجام دادم ... الحمدالله سالم و همه چی خوبه و دکتر فقط قرص امپرازول برام نوشت با یه سری ملین...
من هنوز درد دارم البته یه وقتهایی که شکمم خالیه دردی در کار نیست ولی تا غذا میخورم دردها میاد سراغم و به شدت یبوست هم دارم...
به دکتر گیاهی مراجعه کردم گفت خم روده بزرگتون خیلی زیاده و باعث میشه این دردها بیاد سراغت... باید ورزش کششی کنی !!!!!!!‌ [taajob2]

واقعاْ نمیدونم چیکار کنم !‌ یک راهی به من پیشنهاد بدید یعنی ورزش کنم دردام خوب میشه ؟ [negaran]

javan0012
4th August 2013, 06:05 PM
ایا استفاده از رنگ موی مشکی سالی دوبار ضرری دارد وچطور می شود حساسیت به رنگ مو را تست کرد وایا استفاده از رنگ موی خارجی مثل گارنیه خوبه یا ایرانی

masoume.a.92
5th August 2013, 05:55 PM

من حدودا ۲ سالی میشه که دوره نافم درد میکرد من باهاش کنار اومدم تا رسیدم به الان... درد شدید زیر دنده راست من گرفت و رفتم به بیمارستان
بیمارستان هم یه سری آزمایش خون و سونوگرافی از کل شکم و مثانه گرفتند گفتند همش ok و من روزه بعد به یه متخصص گوارش مراجعه کردم
آقا دکتر دستور دادند که رادیولوژی عکس روده بگیرم با باریم انما... اونم انجام دادم ... الحمدالله سالم و همه چی خوبه و دکتر فقط قرص امپرازول برام نوشت با یه سری ملین...
من هنوز درد دارم البته یه وقتهایی که شکمم خالیه دردی در کار نیست ولی تا غذا میخورم دردها میاد سراغم و به شدت یبوست هم دارم...
به دکتر گیاهی مراجعه کردم گفت خم روده بزرگتون خیلی زیاده و باعث میشه این دردها بیاد سراغت... باید ورزش کششی کنی !!!!!!!‌ [taajob2]

واقعاْ نمیدونم چیکار کنم !‌ یک راهی به من پیشنهاد بدید یعنی ورزش کنم دردام خوب میشه ؟ [negaran]

سلام.
درد جداری دور ناف در مراحل اولیه آپاندیسیت حاد ناشی از اتساع آپاندیس ملتهب هست که کم کم به درد جداری در ربع تحتانی راست (rlq) ناشی از التهاب صفاق جداری مجاور آن تغییر میکنه. این رو هم درنظر بگیرید که ممکنه در سونو مشخص نکنه. این نظر منه. اگه دردتون بصورت شکم حاد شد(یعنی درد فوق العاده زیادی که خم شید راه برید) حتما سریعا برید دکتر.
من فکر کنم مشکل از آپاندیسه... البته یک احتماله...

masoume.a.92
5th August 2013, 07:57 PM
اگه خواستید بگید تا چند تا تکنیک برای بررسی احتمالی آپاندیسیت بهتون بگم تا کمک کننده باشه.......

سونای
8th August 2013, 01:04 PM
سوال : من برای درد معده وحالت تهوع به دکتر مراجعه کردم که یک امپول متوکلوپرامید ویک امپول رانتدین سفید رنگ تزریق کرد که بعد از تزریق 5 دقیقه بعد دچار حالت تهوع شدید وبیقراری وتعریق فراوان وسردی بدن شدم ویک روز به این حالت بودم تا خوب شدم علت این حالت از چه بود ایا امپولها خراب بود یا درست تزریق نشده بود وایا ممکن است به بدنم اسیب رسیده باشد

سلام دوست عزیز

نه . متوکلوپرامید دریچه کاردیا یا اسفنگتر ( یه دریچه هست که اتصال بین مری و معده هست این دریچه باز میشه و غذا به معده میره یا بر عکس توو استفراغ باز میشه و بالا میاریم!!!!) خلاصه متوکلوپرامید این دریچه رو محکم میکنه تا غذا برگردونده نشه

حالا انتهای معده هم یه دریچه هست بنام پیلور که رابط یا اتصال بین معده و دوازدهه (ابتدای روده ی باریک ) هست
این دارو پیلور رو گشادو باز میکنه تا سریع مواد غدای وارد روده بشه و بعد هم دفع بشه . اینجوری معده تخلیه میشه و از حالت تهوع کاسته میشه در نهایت از بین میره این حالت

پس چی شد!؟ دریچه اسفنگتر رو محکم میکنه که شما بالا نیارین! ازینطرف هم پیلور رو گشاد میکنه تا مواد سریع به روده منتقل بشن و معده خالی بشه در نهایت حالت تهوع نگیرین

{یه داروی دیگه هم هست بنام اندانسترون که تقریبا همینطوره البته خطرناک تره فقط یک یا دوبار باید خورد}

اما تزریق این متوکلوپرامید عوارض بسیار زیادی داره ....
که اصطلاحا بهش میگن عوارض اکستراپیرامیدال
خیلی ها هم حساس هستن
این حالت های شما هم همین بوده!!
حالا شما شانس آوردین !!
ازین به بعد اگر براتون تجویز کردن حتما بگید که شما بهش حساسیت دارین

اندانسترون هم اگر تجویز کردن بدونید بدونید بدونید بدونید نباید بیشتر از یک یا نهایت دوبار استفاده کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلامت و سربلند باشید دوست عزیز....آمین[golrooz]

حسين17
8th August 2013, 01:20 PM
منم بيشتر موقع ها سرم درد ميگيره حدودا در ساعات 1تا 5 ظهر درد ميگيره ميشه دليلشو بهم بگي.

سونای
8th August 2013, 02:10 PM

بیمارستان هم یه سری آزمایش خون و سونوگرافی از کل شکم و مثانه گرفتند گفتند همش OK و من روزه بعد به یه متخصص گوارش مراجعه کردم

سلام دوست عزیز

خب خداروشکر که همه چیز سالمه

درد دور ناف یکی از علایم آپاندیسیت میتونه باشه اما چون شما نزدیک دوسال!!!! هست که این درد رو دارین بنابراین آپاندیسیت رد میشه.

اگر موارد از طریق پزشکتون بررسی شده که خب مشکلی نیست ...
واسه یبوست هم غذای پرفیبر . سبزی غلات و نان و کلم و هویج خام ! هلو شفتالو ....مصرف کنید توو غذا روغن زیتون استفاده کنید! آب بنوشید
حتما به روزهاتون دقت کنید!! ببین این درد به دنبال کدوم غذا یا نوع زندگیت در اون روز اومده! و اونا رو رعایت کنید
ورزش بله خیلی موثر هست البته نه ورزش سنگین ها!!! مثلا پیاده روی اصولی!!! یا نرمش و ...

آهان راستی یه چیز مهم این که برای یبوستتون از دارو استفاده نکنید!! نمیدونم قبلا استفاده کردید یا نه! مثلا سیلاکس و اینا که میدن یروز عیبی نداره! اما دفعات ِ استفاده که میره بالا روده عادت میکنه! و به نوعی تنبل میشه ! و اون حرکتی رو که باید داشته باشه نداره در نهایت هم این یبوست برا آدم میمونه!!! شاید هم یبوست برای استفاده ازین دارو ها هست اگر استفاده کردین قبلا

پس سعی کنید از غذاهای مسهل استفاده کنید و پیاده روی و نرمش... تا یبوست حل بشه و به امید خدا درد شکم و ناف هم همینطور...
اگر نشد باید به متخصص داخلی مراجعه کنید تا شمارو حضوری معاینه کنن و ببین مثلا دچار بیماری روده تحریک پذیر ، دیوتیکولیت و ...هستین یا نه!
سلامت و سربلند باشید ..آمین[golrooz]

Capitan Totti
8th August 2013, 02:42 PM
درود!
برای اینکه یه استعلاجی تپل مپل!! بگیرم
چیکار کنم
مثلا‍ آپادندیس رو چطوری طوری تلقین کنیم که دکتره بگه اره آره آپاندیسشو باید عمل کنیم[nishkhand]

راه های دیگری هم پیشنهاد نمیکنید[nishkhand] من طفل معصوم !! گناه دارم!!

masoume.a.92
8th August 2013, 05:07 PM
درود!
چیکار کنم
مثلا‍ آپادندیس رو چطوری طوری تلقین کنیم که دکتره بگه اره آره آپاندیسشو باید عمل کنیم[nishkhand]

دروغ کار بدیه... آپاندیس خب....
نههههههه نمیگم... [hoshdar]

Capitan Totti
8th August 2013, 05:18 PM
دروغ کار بدیه... آپاندیس خب....
نههههههه نمیگم... [hoshdar]
<):):((:(:-S
<):):((:(:-Sلطفا بگین
گناه دارم[shaad]

سونای
8th August 2013, 06:24 PM
درود!
چیکار کنم

بار خداوندا درود فرست بر محمد و آلش و مرزهای مسلمین به توانمندی خود پاسداری فرما و نگهبانان مرزها به نیروی خود توانایی ده و به یاری قوی شان دار و به شکیبایی مددشان باش....آمین ( صحیفه سجادیه / دعا برای مرزداران)

سلام تیمسار! نه نمیشه! من از امکانات درمونگاه اونجا خبر ندارم که براتون آز مینویسن یا نه! ولی در هر صورت چه متوجه بشن چه متوجه نشن! سلامتیتون خیلی مهم تر از این هست که برای مرخصی، بخواین با تلقین یا تحریک خدای نکرده باعث آسیب رسوندن به خودتون بشین!

میدونم تقریبا شوخی کردین! و خواستین روحیه مارو عوض کنین[sootzadan][khanderiz] از طرفی هم میدونم برای حفظ کشور گاهی بهتون خیلیییییییییییییییی سخت میگذره و دنبال مرخصی هستین ! چیزی هم نداریم بگیم جز اینکه خود خداوند اجرتون بدن و آرامش و بهترین های دنیا و آخرت رو نصیبتون کنن...آمین

مرخصی هم ..تیمسار، دل آدما دست خداست.... شما دلیل واقعیتون رو برای درخواست مرخصی به مافوقتون بگین ، اگر خیرو صلاح و سلامتیتون باشه خداوند دل مافوقتون رو راضی میکنن...اگر هم خیر و صلاحتون نباشه و راضی نشن ...باز هم خداروشکر....
[golrooz]

jwst
9th August 2013, 09:09 PM
خیلی ممنون از راهنماییتون واقعاْ حرفه ای و قابل احترام هست [golrooz]
گفتم براتون بنویسم شاید بتونم از تجربیات شما استفاده کنم و بتونم نظر دکتری که رفتم رو اینجا نوشته باشم و به دردتون بخوره...

یکی از دوستان منو برد پیش دکتر خوبی که خیلی تعریف میکنه ازش: دکتر جلالی رودسری (مطب سعادت آباد) متخصص داخلی و گوارش هستند.
جریان رو براش گفتم و ایشون به من این قرصهارو دادند :

1-PANTOZOL 40mg صبح ناشتا ۲۰ دقیقه قبل صبحانه ۱دونه
2- ColoFac retard ظهر ۲۰ دقیقه قبل ناهار۱دونه
3-Dompridone 10 نیم ساعت قبل شام ۱دونه
4- WellMan VITAMIN بعد از ناهار ۱دونه

البته دکتر خیلی خیلی تاکید کرد تمام داروها خارجی باشند خصوصاْ آلمانی !‌!!‌ [nishkhand] و برای اولین بار تو عمرم دکتر ازم خواست که داروهارو بیارم
مطب و ببرم پیشش تا چک کنه اشتباه نخریده باشم و دستورش رو خودش روی دارو برام نوشت ! خدا پدرش رو بیامرزه.
دکتر نافم رو دست زد دید یه کم دورش سفته و گفت عفونت داره ...
گفت این قرصهارو مصرف کنم تا ۲هفته بعد آزمایش تیرویید برام نوشت به خاطر کاهش وزنم...
و آخرش گفت که معده روده شما جذب نداره ... باید اول جذب رو درست کنیم...

masoume.a.92
10th August 2013, 11:57 PM
خیلی ممنون از راهنماییتون واقعاْ حرفه ای و قابل احترام هست [golrooz]
گفتم براتون بنویسم شاید بتونم از تجربیات شما استفاده کنم و بتونم نظر دکتری که رفتم رو اینجا نوشته باشم و به دردتون بخوره...

یکی از دوستان منو برد پیش دکتر خوبی که خیلی تعریف میکنه ازش: دکتر جلالی رودسری (مطب سعادت آباد) متخصص داخلی و گوارش هستند.
جریان رو براش گفتم و ایشون به من این قرصهارو دادند :

1-40mg صبح ناشتا ۲۰ دقیقه قبل صبحانه ۱دونه
2- retard ظهر ۲۰ دقیقه قبل ناهار۱دونه
3-Dompridone 10 نیم ساعت قبل شام ۱دونه
4- WellMan VITAMIN بعد از ناهار ۱دونه

البته دکتر خیلی خیلی تاکید کرد تمام داروها خارجی باشند خصوصاْ آلمانی !‌!!‌ [nishkhand] و برای اولین بار تو عمرم دکتر ازم خواست که داروهارو بیارم
مطب و ببرم پیشش تا چک کنه اشتباه نخریده باشم و دستورش رو خودش روی دارو برام نوشت ! خدا پدرش رو بیامرزه.
دکتر نافم رو دست زد دید یه کم دورش سفته و گفت عفونت داره ...
گفت این قرصهارو مصرف کنم تا ۲هفته بعد آزمایش تیرویید برام نوشت به خاطر کاهش وزنم...
و آخرش گفت که معده روده شما جذب نداره ... باید اول جذب رو درست کنیم...

خب پانتوپرازول سدیم (PANTOZOL ) که ضد زخم پپتیک و کاهش دهنده اسید معدست
مبه ورین (ColoFac ) که ضد اسپاسم هس و واسه روده تحریک پذیر هست.
Dompridone ضدتهوع و استفراغ، و افزایش حرکات گوارشی است
ولمن هم که یک مولتی ویتامین اجنبی ست!!!
چون واسم پیغام دادید و خواستید، محض اطمینان خودتون بررسی آپاندیسیت رو واستون میگم ولی توصیه میکنم که اگه میدونید دکتر خوبین به پزشکتون اعتماد کنید چون ایشون جواب آزمایشات شما رو دیدن ، معاینه بالینی و تجربه و... بگذریم.
خودتون با کمک یه نفر دیگه بررسی کنید:
1.در ربع تحتانی راست شکم (بطور فرضی شکم رو از زیر جناغ با 4 خط به 9قسمت تقسیم کنید) به هنگان لمس و فشار، حساسیت (درد) دارید یه نه. سفتی در اون قسمت لمس میشه یا نه.
2.به پارتنرتون بگید ربع تحتانی چپ رو بطور عمقی و با ملایمت فشار بده و بسرعت دستشو برداره. با این کار ربع تحتانی راست درد میگیره؟
3.به پارتنر بگید دستشو بذاره روی زانوی راست شما و شما رانتون رو در مقابل مقاومت دستش بلند کنید.
4.به پهلوی چپ بچرخید.
5.پای راست رو از ناحیه هیپ (نشیمنگاه) باز کنید.
پای راست رو درحالی که زانو خم شده است، از مفصل هیپ تا کنید، و پا را در مفصل هیپ به سمت داخل بچرخانید.
با همه ی این کارها درد در ناحیه مذکور دارید؟

javan0012
21st August 2013, 08:58 PM
سلام علیکم در ازمایش خونم Aldesterone (supine)467.0 و 200.3 ( plasmaReninActivity (supine) است ودکتر گفته باید اسکن انجام دهم علت بالا بودن این ها چیست ایا با سونگرافی نمی شود علت را مشخص کرد ایا احتیاج به پیگیری دارد یا خطرناک است

ahmad0012
21st August 2013, 10:37 PM
مدتی است که سمت راست پشت شکمم درد می کند علت چیست ایا از کلیه است وبرای تشخیص چکار باید کرد

yasaman hedayati
22nd August 2013, 03:50 AM
درود
خسته نباشید....
من هروقت وارد فصل سرما میشم یا حتی یکم نوسانات دمایی رو به خنک شدن میزاره دور لبم به شدت تیره میشه....
یعنی گوشه های لبم....
حدود 2 تا 3 درجه تغییر رنگ گاهی وقتها هم پوسته پوسته میشه...
انواع روش های خود درمانی هم امتحان کردم و جواب نداده...
پیشنهاد شما چیه؟!؟!

yas-90
22nd August 2013, 12:22 PM
سلام علیکم در ازمایش خونم Aldesterone (supine)467.0 و 200.3 ( plasmaReninActivity (supine) است ودکتر گفته باید اسکن انجام دهم علت بالا بودن این ها چیست ایا با سونگرافی نمی شود علت را مشخص کرد ایا احتیاج به پیگیری دارد یا خطرناک است

سلام

اول اینکه من دقیق نمیدونم شما با چه علائمی و به چه دلیل مراجعه کردید که این آزمایشات رو دادید....در هر صورت آزمایش پلاسما رنین اکتیویتی در حالت سوپاین و آلدوسترون در حالت سوپاین فکر کنم بیشتر درموارد مربوط به فشار خون اندازه گیری میشن و همچنین موارد نفرولوژی

اما علل بالا و پایین بودنش میتونه متغیر باشه....میزان نرمال آلدوسترون در حالت سوپاین اگر مقدارش بر اساس نانوگرم بر دسی لیتر سنجیده بشه میزان طبیعی در محدوده 200 هست ولی مال شما مقادیر بالایی داره

درمورد پلاسما رنین اکتیویتی هم میزان نرمال 1.6 تا 2.6 نانوگرم بر میلی لیتر در ساعت هست که اگر باز هم واحد آزمایشات شما مثل این باشه محدوده رنین پلاسما در آزمایش شما بالاست

علل بالا بودن متفاوته میتونه مربوط به مشکلات کلیوی باشه یا مشکلات کبدی و یا فشار خون مزمن و یا تومور

بهتره به توصیه دکترتون عمل کنید

سلامت باشید[golrooz]

yas-90
22nd August 2013, 12:25 PM
مدتی است که سمت راست پشت شکمم درد می کند علت چیست ایا از کلیه است وبرای تشخیص چکار باید کرد

سلام

خوب اینکه میگید سمت راست پشت شکم باید دید دقیقا کدوم قسمت مد نظر شماست....اما اگر منظورتون پهلوی سمت راست از پشت قسمت انتهایی دنده هاست بله مشکل میتونه مربوط به کلیه ها باشه....میتونید با مراجعه به دکتر خیال خودتونو راحت کنید

سلامت باشید[golrooz]

yas-90
22nd August 2013, 12:55 PM
درود
خسته نباشید....
من هروقت وارد فصل سرما میشم یا حتی یکم نوسانات دمایی رو به خنک شدن میزاره دور لبم به شدت تیره میشه....
یعنی گوشه های لبم....
حدود 2 تا 3 درجه تغییر رنگ گاهی وقتها هم پوسته پوسته میشه...
انواع روش های خود درمانی هم امتحان کردم و جواب نداده...
پیشنهاد شما چیه؟!؟!

سلام
ممنون

کبودی لبها کلا میتونه علل و عوامل مختلفی داشته باشه اما وقتی در فصل سرما اتفاق میفته یکی اینکه در فصل سرما پوشش مناسبی ندارید یکی هم اینکه ممکنه کم خونی داشته باشید به همین خاطر با کمترین سرما هم واکنشی مثل کبودی لبها نشون داده میشه

احساس سرما هم همراهش دارید یعنی دست و پاهاتون اکثرا سرد هستن؟؟

دذرمورد پوسته پوسته شدن هم با چرب نگهداشتن اونا میتونید اینکار رو انجام بدید.....میتونید از رژهای ویتامینه که بی رنگ هستن استفاده کنید...میتونید از محافظ لب استفاده کنید که اونها هم لبها رو چرب نگه میدارن ...میتونید هم از وازلین و یا ویتامین a+d استفاده کنید... طبق تجربه شخصی وازلین و ویتامین آ + د برای بهبودی سریع بهتره.....برای این کار اول مقداری وازلین استفاده کنید بعد از یکی دو ساعت با یک پارچه زبر روی سطح لبها بکشید تا پوسته پوسته هایی که نرم شدن راحت جدا بشن و بعد دوباره استفاده کنید....در روز چندیدن بار استفاده کنید من خودم گاهی همون روز اول مشکلم برطرف میشد....میتونید هم شب قبل از خواب استفاده کنید و صبح روز بعد با پارچه زبر تمیز کنید و دوباره استفاده کنید

ahmad0012
23rd August 2013, 10:58 PM
سلام ایا ازمایش عفونت ادرار وتست عملکرد کلیه وکبد وتیروئید و ازمایش بیماری التهابی روده panca , asca را می شود هر کدام را با فاصله چند هفته وجدا جدا داد چون باهم هزینش زیاده ومن ندارم

Capitan Totti
23rd August 2013, 11:09 PM
سلام
از ناحیه ی کف پای راست بین امتداد شست پا تا اون وسط گودی سمت راست کف پا
به شکل دیوانه واری درد شددددید دارم
و همچنین پاشنه ی دوپام داره سوت میکشه از درد
خودم تنها هستم در باغی نیمه متروک
اصلا هم نزدیک به خیابون نیستم
پس نه دارویی دارم و نه امکانات انچنانی ئی
لطفا راهنمایی ام کنید که دارم دیوانه میشم

yas-90
24th August 2013, 12:39 AM
سلام
از ناحیه ی کف پای راست بین امتداد شست پا تا اون وسط گودی سمت راست کف پا
به شکل دیوانه واری درد شددددید دارم
و همچنین پاشنه ی دوپام داره سوت میکشه از درد
خودم تنها هستم در باغی نیمه متروک
اصلا هم نزدیک به خیابون نیستم
پس نه دارویی دارم و نه امکانات انچنانی ئی
لطفا راهنمایی ام کنید که دارم دیوانه میشم

سلام

این احتمال خیلی زیاد همون فاشئیت پلانتاره

الان بهترین کار برای شما اینه که برای تسکین درد از مسکن استفاده کنید.....پروفن و یا استامیتوفن

سعی کنید پاهاتون با سطح زمین در تماس نباشه تا بهش فشار وارد نشه....همچنین پاهاتون در یک وضعیت ثابت باشه و حرکتش کم شه..کمپرس سرد هم خوبه و میتونه تسکین دهنده باشه.........در اولین فرصت هم مراجعه کنید به پزشک

امیدوارم حالتون بهتر بشه[golrooz]

Capitan Totti
25th August 2013, 12:35 PM
سلام
ببخشید
این بینی من حدود یک سال پیش به شددددت با 106 برخورد داشت
شکسته شد
و به شدت باد کرد
بادش یه کم کم شده
در واقع راهی که این از ورم در بیاد چیه!![nadanestan][khande][taajob][negaran]

دستیار
25th August 2013, 02:04 PM
با سلام.در خصوص مواردی که گفتیم باید ببینیم دلیل انجامش چی بوده و اینکه آیا علائم مربوط به فشار خون هست یا پرکاری آدرنال.خود رنین در موارد کاهش جریان خون کلیوی و کاهش سدیم ترشح میشه و باعث افزایش آلدوسترون میشه.البته من نمیدونم اسکن چی خواستن (کلیوی،آدرنال،مغز و جمجمه،ریه و....).

ahmad0012
25th August 2013, 04:38 PM
با سلام.در خصوص مواردی که گفتیم باید ببینیم دلیل انجامش چی بوده و اینکه آیا علائم مربوط به فشار خون هست یا پرکاری آدرنال.خود رنین در موارد کاهش جریان خون کلیوی و کاهش سدیم ترشح میشه و باعث افزایش آلدوسترون میشه.البته من نمیدونم اسکن چی خواستن (کلیوی،آدرنال،مغز و جمجمه،ریه و....).
علایم مربوط به فشار خون اسکن کلیوی با تزریق

ایا مصرف تخم مرغ رسمی محلی خام ضرر دارد

دستیار
26th August 2013, 09:31 AM
خوب پس باید هم عروق کلیه و هم غدد فوق کلیوی بررسی بشه.بله مصرف تخم مرغ خام به علت احتمال ابتلا به سالمونلا (عفونت روده ای) میتونه برا بعضی از افراد خطرناک باشهوپس مصرف خامش توصیه نمیشه

masoume.a.92
26th August 2013, 09:25 PM
منم بيشتر موقع ها سرم درد ميگيره حدودا در ساعات 1تا 5 ظهر درد ميگيره ميشه دليلشو بهم بگي.

سلام.
لطفا به ایناجواب بدید تا بلکه بشه یه کمکی بهتون کرد،
چند وقته که این دردا شروع شده؟
درد یک طرفه ست یا دوطرفه؟
ثابته یا زق زق میکنه؟
دقیقا کجای سرتون درد میگیره؟
شدتش چقدره؟ کم و زیاد یا قطع و وصل میشه؟
به همراه سردرد چه نشانه های دیگه ای دارید؟ مثل تهوع استفراغ نشانه های نورولوژیک مثل تغییر در احساس بینایی یا نقص های حسی - حرکتی؟
سرفه عطسه یا تغییر وضعیت سر اثری روی سردردتون داره؟ (بهتر بدتر یا هیچ)
کاری هست که درد رو بدتر بهتر کنه؟

حسين17
26th August 2013, 10:17 PM
سلام.
لطفا به ایناجواب بدید تا بلکه بشه یه کمکی بهتون کرد،
چند وقته که این دردا شروع شده؟ از خیلی وقت پیش ها شروع شده
درد یک طرفه ست یا دوطرفه؟ دو طرفه
ثابته یا زق زق میکنه؟بعضی موقع ها زق زق میکنه و بعضی موقع ها سابته
دقیقا کجای سرتون درد میگیره؟ بیشتر موقع ها همه جایه سرم درد میکنه
شدتش چقدره؟ کم و زیاد یا قطع و وصل میشه؟ اروم ساکت میشه و دوباره اروم شدت میگیریه
به همراه سردرد چه نشانه های دیگه ای دارید؟ بعضی مواقع تهوع دارم مثل تهوع استفراغ نشانه های نورولوژیک مثل تغییر در احساس بینایی یا نقص های حسی - حرکتی؟
سرفه عطسه یا تغییر وضعیت سر اثری روی سردردتون داره؟ خیر (بهتر بدتر یا هیچ)
کاری هست که درد رو بدتر بهتر کنه؟ بعضی مواقع راه که میرم دردش شدید تر میشه

ahmad0012
26th August 2013, 10:24 PM
خوب پس باید هم عروق کلیه و هم غدد فوق کلیوی بررسی بشه به یک متخصص دیگه تو تهران نشون دادم گفت شاید به خاطر مصرف قرص تریامترن اچ باعث افزایش آلدوسترون شده دو نوع قرص به نام املو دیپین 5 و متولوپرس 50 داد اینها را استفاده کنم بعد از دوهفته دوباره ازمایش بدم تا بعد ببینیم لازم است اسکن بدی یانه این قرص ها را می شود با اتنی اسید مصرف کرد چون موقع مصرف معدم اذیت می شود

masoume.a.92
26th August 2013, 10:25 PM
شدتش چقده یعنی اون موقع ک شدید میشه، خیلی خیلی درد زیاده یا متوسطه یا کمه.
اتفاق دیگه ای همراه یا قبل یا بعد از سردرد دارین؟
همه روزه؟ اگه نه چه روزایی بیشتره؟ یعنی اون روزایی که بیشتره کار خاصی یا موقعیت و شرایط خاصی دارین؟

حسين17
26th August 2013, 10:38 PM
شدتش چقده یعنی اون موقع ک شدید میشه، خیلی خیلی درد زیاده یا متوسطه یا کمه. شدتش زیاد نیست ولی نزدیک به زیاده

اتفاق دیگه ای همراه یا قبل یا بعد از سردرد دارین؟ بعضیع موقع ها حال تهوع
همه روزه؟ بیشتر روز ها مثل دیروز ولی امروز درد نگرفت اگه نه چه روزایی بیشتره؟ یعنی اون روزایی که بیشتره کار خاصی یا موقعیت و شرایط خاصی دارین؟

javan0012
28th August 2013, 08:39 AM
سلام هیلوباکتری مدفوع دقتش چقدر است وبعد از منفی بودن این ازمایش ایا قابل اطمینان است

cloudy
28th August 2013, 06:17 PM
با سلام حساسیت و اختصاصیت تست حدود 96% است حدود 4 هفته بعد از اتمام درمان اگر تست منفی شد قابل اطمینان است

javan0012
28th August 2013, 10:46 PM
با سلام حساسیت و اختصاصیت تست حدود 96% است حدود 4 هفته بعد از اتمام درمان اگر تست منفی شد قابل اطمینان است
یعنی قبل از درمان این تست فایدهای نداره

cloudy
30th August 2013, 12:05 PM
چرا برای تشخیص کاربرد داره. یکی از روش های تشخیص ما stool H. pylori antigen test است. که بر اساس نتیجه تست درمان را می توان شروع کرد.

شیرینترین سالویا
31st August 2013, 07:57 AM
سلام.انحراف بینی احتمال تنگی نفس رو افزایش میده.حتما پیش متخصص گوش و حلق و بینی برید.درباره خارش بینی،آیا داروی خاص مصرف کردید ؟و یا به ماده ای حساسیت دارید؟خارش گلو از خشکی مخاط میتونه نشات بگیره .ممکن هم هست آلرژی داشته باشید به سوالاتی که گفتم پاسخ بدیدلطفا

:سلام ممنون بابت حضورتون، نه داروی خاص مصرف نکردم. تنها دارو هایی که میخورم برای کم خونی هست که جبران بشه اونم از دیشب شروع به خوردن کردم. شاید چون تحمل گرمای زیاد رو نداشتم اینجور میشم آخه هوامون گرمه...من خشکی مخاط ندارم اتفاقا آب ریزش بینی صبحها دارم !...نمیدونم به چی آلرژی دارم ..چشمام خیلی میخاره..
ممنون.

دستیار
2nd September 2013, 01:07 PM
اگر اشتباه نکنم شما وقتی دچار این درد میشین دوست دارین که برین یه جای خلوت و استراحت کنین که اگر این مشخصه رو داشته باشین به احتمال زیاد میگرن هست البته در پزشکی میگن وقتی چیزای دیگه رو رد کردین به میگرن فکر کنین ولی این علائم به میگرن میخوره

دستیار
2nd September 2013, 01:27 PM
آره میشه انجام داد ولی بید ببینیم که چرا اینا درخواست شده چون شاید نیاز باشه با هم مقایسه بشن و در زمان های مختلف نتایج به علل مختلف مثل تشدید بیماری یا بهبود بیماری تغییر کنه و باعث تفسیر اشتباه بشه

javan0012
2nd September 2013, 01:33 PM
با سلام بعضی وقتها دچار سوزش ادرار می شوم شدید وازمایش ادرار وکشت ادرار دادم سالم بود ایا سوزاک گرفتم جنسیت مرد 32 سال

شیرینترین سالویا
3rd September 2013, 09:27 AM
سلام دستیار میشه شما به سوالم جواب بدین؟

دستیار
3rd September 2013, 09:36 AM
سلام.من نمیدونم کدوم سوال رو می فرمایین؟

masoume.a.92
8th September 2013, 06:01 PM
منم همینو خدمتشون عارض شدم. همون روز راجع به میگرن بهشون گفتم. [golrooz]

javan0012
17th September 2013, 11:21 PM
مدتها چند سال است که معدم ترش می کند وصبحها دهانم تلخ می شود وعفونت هیلوباکتری ندارم علت چیست ایا به علت «گاسترینوم» است؛ تومورهای لوزالمعده یا دوازدهه که ترشح بیش از حد اسید معده و ایجاد زخم را باعث می شوند وچطور قابل تشخیص است

مهندس نوجوان
19th September 2013, 01:20 PM
سلام
بنده سوالی داشتم که یه مدته ذهنم رو مشغول کرده . . .
توی این فیلما می بینیم طرف حافظه شو کاملا از دست داده ولی خیلی ساده حرف میزنه ... مگه کسی که حافظه اش رو به طور کلی از دست میده حرف زدن یادش میمونه ؟
متشکر میشم اگه به سوالم جواب بدین . . . [golrooz]

دستیار
22nd September 2013, 07:03 PM
سلام
بنده سوالی داشتم که یه مدته ذهنم رو مشغول کرده . . .
توی این فیلما می بینیم طرف حافظه شو کاملا از دست داده ولی خیلی ساده حرف میزنه ... مگه کسی که حافظه اش رو به طور کلی از دست میده حرف زدن یادش میمونه ؟
متشکر میشم اگه به سوالم جواب بدین . . . [golrooz]
ببین حافظه با حرف زدن ارتباط کلی که فکر میکنین نداره و مراکز کنترلشون توی مغز جاهای متفاوت هست البته این که حرف زدنش چه جوری باشه دیگه بستگی به شدت آسیب و محلش داره

مهندس نوجوان
22nd September 2013, 07:04 PM
ببین حافظه با حرف زدن ارتباط کلی که فکر میکنین نداره و مراکز کنترلشون توی مغز جاهای متفاوت هست البته این که حرف زدنش چه جوری باشه دیگه بستگی به شدت آسیب و محلش داره

ممنون
یعنی میشه کسی حافظه اش رو از دست بده و حتی پدر و مادرشو نشناسه ولی حرف زدن یادش مونده باشه ؟

دستیار
22nd September 2013, 07:09 PM
ممنون
یعنی میشه کسی حافظه اش رو از دست بده و حتی پدر و مادرشو نشناسه ولی حرف زدن یادش مونده باشه ؟
بله میشه ولی گفتم که نوع حرف زدن و قابل فهم بودنش بستگی داره

ببینید نمیشه دقیق بهتون گفت ولی رفلاکس میتونه باشه

مهندس نوجوان
22nd September 2013, 07:13 PM
ممنون[golrooz]

دستیار
23rd September 2013, 09:10 PM
[QUOTE=javan0012;527930]
مدتها چند سال است که معدم ترش می کند وصبحها دهانم تلخ می شود وعفونت هیلوباکتری ندارم علت چیست ایا به علت «گاسترینوم» است؛ تومورهای لوزالمعده یا دوازدهه که ترشح بیش از حد اسید معده و ایجاد زخم را باعث می شوند وچطور قابل تشخیص ا
ببینید من نمیتونم اینجوری بهتون ج بدم.ولی ریفلاکسو باید مد نظر قرار بدین

javan0012
23rd September 2013, 10:21 PM
مصرف یک کپسول ویتامین د3 50000 واحد تا چند روز ویتامین بدن را ذخیره می کند ویک امپول 300000 چند روز ویتامین د 3 را ذخیره می کند بهترین غذا حاوی ویتامین د چیست

"VICTOR"
24th September 2013, 08:56 AM
بهترین غذا حاوی ویتامین د چیست

روغن ماهی Cod ،روغن ماهی morue ، ماهی تون ، ماهی ساردین ، زرده ی تخم مرغ ، جګر تازه ، خامه ، مفدار کمی در نان و شیر نیز وجود دارد .زیادی مصرف ویتامین d سبب دفع کلسیم و فسفر از راه ادرار می شود .

جګر ماهی هم دارای مقدار زیادی ویتامین D هست ، من یه بار همین طوری امتحان کردم ، خیلی تلخه ولی حسش جالبه ، امتحانش ضرر نداره ، بلکه خاصیتم داره ![cheshmak]

روزی 2 ساعت در آفتاب باشید هم ، ویتامین D همون روز خود را تأمین کرده اید !

saamaaneh
30th September 2013, 11:15 PM
سلام خسته نباشین![golrooz]

علت درد بالا تنه، بیشتر قفسه سینه اونم سمت راست، بعضی وقتا بیشتر هم میشه مثلا پشتم یا پا، ولی ثابتش از همون سمت راست شروع میشه، چی میتونه باشه؟؟؟

saamaaneh
5th October 2013, 05:50 PM
ای بابا چرا درمانگاه تون همش تعطیله!! [entezar]

کسی نیس جوابگوی من باشه !! [delkhoori]

سونای
5th October 2013, 07:22 PM
سلام خسته نباشین![golrooz]

علت درد بالا تنه، بیشتر قفسه سینه اونم سمت راست، بعضی وقتا بیشتر هم میشه مثلا پشتم یا پا، ولی ثابتش از همون سمت راست شروع میشه، چی میتونه باشه؟؟؟

ای بابا چرا درمانگاه تون همش تعطیله!! [entezar]

کسی نیس جوابگوی من باشه !! [delkhoori]

سلام سمانم

والا درد قفسه سینه ، حدود 40-50 نوع علت داره!!!
کلا میگن این درد یه مورد اورژانسی هست و حتما باید به پزشک مراجعه بشه تا حضوری معاینه کنن! که بیماری قلبی رد بشه! که اون بیشتر سمت چپ هست اما گاهی هم کلا قفسه سینه و این پشتی که میگی رو در بر میگیره!
از مشکل معده و رفلاکس و التهاب مری در اثر استفاده از دارو گرفته تا عفونت ویروسی و ریوی و .... و همچنین اضطراب و استرس و مشکلات روحی!!!!!!!! خیلی زیاد باعث این قضیه میشه! چون اضطراب و استرس و ناراحتی باعث میشه یجوره دیگه و تند و عمیق نفس بکشیم که به مرور باعث این میشه
پس حتما به پزشک مراجعه کن تا حضوری معاینه کنن

همیشه سلامت باشی عزیزم .....آمین[golrooz][esteghbal]

دستیار
5th October 2013, 07:56 PM
سلام سمانم

والا درد قفسه سینه ، حدود 40-50 نوع علت داره!!!
کلا میگن این درد یه مورد اورژانسی هست و حتما باید به پزشک مراجعه بشه تا حضوری معاینه کنن! که بیماری قلبی رد بشه! که اون بیشتر سمت چپ هست اما گاهی هم کلا قفسه سینه و این پشتی که میگی رو در بر میگیره!
از مشکل معده و رفلاکس و التهاب مری در اثر استفاده از دارو گرفته تا عفونت ویروسی و ریوی و .... و همچنین اضطراب و استرس و مشکلات روحی!!!!!!!! خیلی زیاد باعث این قضیه میشه! چون اضطراب و استرس و ناراحتی باعث میشه یجوره دیگه و تند و عمیق نفس بکشیم که به مرور باعث این میشه
پس حتما به پزشک مراجعه کن تا حضوری معاینه کنن

همیشه سلامت باشی عزیزم .....آمین[golrooz][esteghbal]
ممنون از ج شما ولی کبد و کیسه صفرا و ریه مد نظرتون باشه.ولی همون طور که خانم سونای فرمودن این نیاز به معاینه داره تا مشخص بشه و کلی سوالو جواب که اینجا جاش نیست

سونای
5th October 2013, 09:14 PM
ممنون از ج شما ولی کبد و کیسه صفرا و ریه مد نظرتون باشه.ولی همون طور که خانم سونای فرمودن این نیاز به معاینه داره تا مشخص بشه و کلی سوالو جواب که اینجا جاش نیست

خواهش میکنم
بله اینایی که گفتم مثالی بود از 40-50 موردی که میتونه دلیل باشه[golrooz]

"VICTOR"
9th October 2013, 09:02 AM
سلام

من الآن نمی دونم چم شده ، هوا سردتر شده ، ولی من همش دارم یخ می زنم ، هر چی لباس می پوشم ، میرم زیر پتو بازم سردمه ، سرمایی هم نیستم ، جوریم که به ګرما انګار حساسیت دارم ، اګه خیلی حس ګرما بهم دست بده ، حالم بهم می خوره ، ولی الآن نمی دونم چرا اینطوری شدم ، انګشتام همشون سردن ، از دیشب این طوری شدم ![taajob2]

خب الآن من چم شده ؟[soal]

yas-90
9th October 2013, 09:16 AM
سلام

من الآن نمی دونم چم شده ، هوا سردتر شده ، ولی من همش دارم یخ می زنم ، هر چی لباس می پوشم ، میرم زیر پتو بازم سردمه ، سرمایی هم نیستم ، جوریم که به ګرما انګار حساسیت دارم ، اګه خیلی حس ګرما بهم دست بده ، حالم بهم می خوره ، ولی الآن نمی دونم چرا اینطوری شدم ، انګشتام همشون سردن ، از دیشب این طوری شدم ![taajob2]

خب الآن من چم شده ؟[soal]

سلام

اصطلاحی به نام سردی کردن رو حتما شنیدی فکر کنم شما هم سردیتون شده[tafakor]. .... چون وقتی کسی هم سردیش میشه علاوه بر علائمی که گفتی تکرر ادرار هم داره که اونم به خاطر تاثیر سرماست.

در این موارد نوشیدنی داغ و مواد گرم راه چاره ست....یکی از آشناترین هم آب جوش نبات [cheshmak]

سلامت باشید[golrooz]

"VICTOR"
9th October 2013, 09:18 AM
سلام

اصطلاحی به نام سردی کردن رو حتما شنیدی فکر کنم شما هم سردیتون شده[tafakor]. .... چون وقتی کسی هم سردیش میشه علاوه بر علائمی که گفتی تکرر ادرار هم داره که اونم به خاطر تاثیر سرماست.

در این موارد نوشیدنی داغ و مواد گرم راه چاره ست....یکی از آشناترین هم آب جوش نبات [cheshmak]

سلامت باشید[golrooz]

نه وقتی کسی سردیش می کنه ، دل درد هم داره ، من دلم درد نمی کنه ، تکرر ادرار هم ندارم خانمی ![golrooz]

yas-90
9th October 2013, 09:23 AM
نه وقتی کسی سردیش می کنه ، دل درد هم داره ، من دلم درد نمی کنه ، تکرر ادرار هم ندارم خانمی ![golrooz]

اما من هر وقت سردیم میشه دل درد ندارم فقط دست و پام یخ میزنه و همش احساس سرما میکنم ولی با آب جوش نبات خوب میشم[cheshmak] البته من در این مواقع جوراب هم میپوشم چون گرما از ناحیه پا خیلی به گرمای بدن کمک میکنه.....خب تکرر ادرار ویژگی حتمی نیست و این فقط یک علامت بود مثل همین دل درد که یکی داره و یکی نداره

mamadshumakher
9th October 2013, 10:31 AM
من وقتی زیاد پای سیستم میشینم (یعنی رو صندلی کامپیوتر) و حواسم خیلی به چیزی تمرکز کرده و اصلا حالیم نمیشه انگشتای پام در چه وضعیه.یوقت دیدی دارم بهشون فشار میارم.ولی اغلب وقتی به خودم میام میفهمم پاهام یخ کرده اساسی.

طبیعی هست؟

yas-90
9th October 2013, 10:53 AM
من وقتی زیاد پای سیستم میشینم (یعنی رو صندلی کامپیوتر) و حواسم خیلی به چیزی تمرکز کرده و اصلا حالیم نمیشه انگشتای پام در چه وضعیه.یوقت دیدی دارم بهشون فشار میارم.ولی اغلب وقتی به خودم میام میفهمم پاهام یخ کرده اساسی.

طبیعی هست؟

سلام

یعنی پاهاتونو شل و سفت میکنید دیگه(منقبض و منبسط) و انگشتا رو در هم میپیچید؟؟

طولانی نشستن روی صندلی باعث میشه جریان خون از پاها به سمت بدن خیلی خوب انجام نشه....مطمئنا دیدید که وقتی یک عضو رو سفت ببندیم زود کبود میشه و یخ میزنه...علت کبود شدنش اینه که خون یک جا میمونه و اکسیژن خون کم میشه و رنگش کبود یا به اصطلاح سیانوزه میشه....علت سرد شدنش هم اینه که خون جریان نداره و یکجا موندنش باعث شده....حالا در پاها هم همین عمل اما نه با اون شدت که پاها سیانوزه بشن ولی به مرور سرما در پاها ایجاد میشه....البته اینم بگم اینا تحلیلای ذهنی هستن...شاید علت دیگه ای هم داشته باشه

mamadshumakher
9th October 2013, 11:00 AM
سلام

یعنی پاهاتونو شل و سفت میکنید دیگه(منقبض و منبسط) و انگشتا رو در هم میپیچید؟؟

طولانی نشستن روی صندلی باعث میشه جریان خون از پاها به سمت بدن خیلی خوب انجام نشه....مطمئنا دیدید که وقتی یک عضو رو سفت ببندیم زود کبود میشه و یخ میزنه...علت کبود شدنش اینه که خون یک جا میمونه و اکسیژن خون کم میشه و رنگش کبود یا به اصطلاح سیانوزه میشه....علت سرد شدنش هم اینه که خون جریان نداره و یکجا موندنش باعث شده....حالا در پاها هم همین عمل اما نه با اون شدت که پاها سیانوزه بشن ولی به مرور سرما در پاها ایجاد میشه....البته اینم بگم اینا تحلیلای ذهنی هستن...شاید علت دیگه ای هم داشته باشه

اره انگشتا جمع شده به زمین یا به پایه صندلی فشار وارد میکنه[nadidan]

فکر کنم همین باشه.چون جدیدا یاد گرفتم هر 45 دقیقه که نشستم 10 دقیقه پا میشم میرم یه چرخی میزنم [nishkhand] بهتره

yas-90
9th October 2013, 11:05 AM
اره انگشتا جمع شده به زمین یا به پایه صندلی فشار وارد میکنه[nadidan]

فکر کنم همین باشه.چون جدیدا یاد گرفتم هر 45 دقیقه که نشستم 10 دقیقه پا میشم میرم یه چرخی میزنم [nishkhand] بهتره

برای انقباض پاها خوب بهترین کار ترک عادته که شما هم میگید وقتی حواستون نیست اینکار رو میکنید[tafakor]....میشه یه کاری کرد مثلا یه خودکار لای انگشتای پاتون ببندید بعد موقعی که حواستون نیست اگر بهش فشار وارد کردید دردناک منیشه واسه این خودبخود برای کاهش درد اینکار رو کمتر انجام میدید تا اینکه دیگه ترک میشه[cheshmak]....خوب بید؟؟ فی البداهه بود[nishkhand]

"VICTOR"
9th October 2013, 01:34 PM
اما من هر وقت سردیم میشه دل درد ندارم فقط دست و پام یخ میزنه و همش احساس سرما میکنم ولی با آب جوش نبات خوب میشم[cheshmak] البته من در این مواقع جوراب هم میپوشم چون گرما از ناحیه پا خیلی به گرمای بدن کمک میکنه.....خب تکرر ادرار ویژگی حتمی نیست و این فقط یک علامت بود مثل همین دل درد که یکی داره و یکی نداره

یه چیزی ، من از صبح جوراب نمدی پام کردم ، یه عالمه هم لباس پوشیدم ، ګرمی هم خوردم ، خودم دیګه سردم نیست ولی انګشتای دست و پام یخه یخه انګار تو یخ بوده واقعاً ، کمبود آهن و این چیزا هم اصلاً ندارم .[soal]

yas-90
9th October 2013, 02:00 PM
یه چیزی ، من از صبح جوراب نمدی پام کردم ، یه عالمه هم لباس پوشیدم ، ګرمی هم خوردم ، خودم دیګه سردم نیست ولی انګشتای دست و پام یخه یخه انګار تو یخ بوده واقعاً ، کمبود آهن و این چیزا هم اصلاً ندارم .[soal]

سلام دوست من

علت سرد شدن دست و پا فقط کمبود آهن نیست اونم شما که میگید یدفعه سردتون شده...علتاش یکی همین کاهش دمای بدنه...درسته الان خودتون سردتون نیست اما دست و پاهاتون هنوز سرده

یکی از ساده ترین علل میتونه سرد بودن محیط باشه یعنی محیطتون از حالت عادی سردتر شده

میتونید کمی نرمش انجام بدید....مثلا از مچ دست و پا اونا رو بچرخونید و انگشتان رو حرکت بدید

یا انیکه دستتون رو زیر آب گرم نگهدارید که کاملا گرم بشن بعد هم با سشوار خشک کنید یا از همون اول فقط با سشوار خشک کنید ....الان هم فکر نکنم بخاری روشن باشه که بخوام بگم از اون طریق گرم کنید.....بعد که کاملا گرم شدن یکم توی جوراب نگهدارید یکم که بگذره خوب میشه

البته در خانمها میتونه علت این سرد شدن ها هورمونی باشه....سطوح بالای هورمون استروژن باعث حساست بیشتر به دما میشه ..... این هورمون در نیمه اول سیکل قاعدگی افزایش پیدا میکنه و نزدیک تخمک گذاری به بیشترین حد خودش میرسه

masoume.a.92
9th October 2013, 03:12 PM

طبیعی هست؟

عاقا گه گداری به پاتون یه نگاهی بندازید....
یهو دیدید سیانوز شد انگشتتون نکروز شد اونوقت مجبور میشی بری بیمارستان قطع کنی انگشت پاتو! [nishkhand]

setareh92
11th October 2013, 01:41 PM
با سلام من یک چند ماه یا بیشتره که سر گیجه و سر درد دارم البته شدید و وقتی که عینکمو میزنم بازم خیلی سرم درد میگره در دو حالت نمیدونم چی کار کنم عینکو بزنم یا نزم به غیر از اون هم برای سر درد و سرگیجه روزمره چی کار کنم ؟اگه میشه زودتر جوابمو بدید چون این چند هفته گذشته از مهر پدرم در اومد تا تونستم درسامو بخونم

javan0012
13th October 2013, 02:58 PM
http://www.uc-njavan.ir/images/nrytdlux4pws93062e.jpgسلام این وسیله که برای نمونه گیری ازمایش استفاده می شود ایا یک بار مصرف است وبرای هرکس یک بار قابل استفاده است یا فقط سوزنش را عوض می کنند

Sa.n
18th October 2013, 07:50 PM
اول از همه سلام عرض می کنم و تشکر میکنم بابت پاسخگویی پزشکان عزیز سایتمون
چند وقتی هست که شب ها ( حوالی غروب ) نوک انگشتان دست هام و پاهام سرد یخ می کنن با این که اصلا احساس سرما نمیکنم و محیط هم گرمه و خودم هم سرما انگشتانم رو احساس نمی کنم تا زمانی که یک چیز گرم رو لمس کنم و یا گاهی اطرافیان یادآوری می کنند و دمای انگشتانم خیلی پایین تر از دمای بدنم هست در اون لحظات ؛ و بعد از 30 دقیقه الی 45 دقیقه هم رفع میشه .

cloudy
22nd October 2013, 02:41 PM
http://www.uc-njavan.ir/images/nrytdlux4pws93062e.jpgسلام این وسیله که برای نمونه گیری ازمایش استفاده می شود ایا یک بار مصرف است وبرای هرکس یک بار قابل استفاده است یا فقط سوزنش را عوض می کنند

سلام دوست گرامی این وسیله همانگونه که مشاهده می کنید جهت خون گیری استفاده می شود بعد از خون گیری سر سوزن جدا شده و دور انداخته می شود و نمونه جهت بررسی ارسال می گردد و بله یک بار مصرف می باشد.

cloudy
22nd October 2013, 02:48 PM
با سلام من یک چند ماه یا بیشتره که سر گیجه و سر درد دارم البته شدید و وقتی که عینکمو میزنم بازم خیلی سرم درد میگره در دو حالت نمیدونم چی کار کنم عینکو بزنم یا نزم به غیر از اون هم برای سر درد و سرگیجه روزمره چی کار کنم ؟اگه میشه زودتر جوابمو بدید چون این چند هفته گذشته از مهر پدرم در اومد تا تونستم درسامو بخونم

با سلام دوست عزیز آیا در طول روز تمام وقت اینطوری هستید؟ یا فقط زمانی که درس می خونید؟ کی ها بیشتر می شه؟ کاری هست که انجام بدید تا از بین بره یا اینکه شدتش بیشتر بشه؟ قبلا سابقه چنین حالتی را داشتید؟

cloudy
22nd October 2013, 02:55 PM
اول از همه سلام عرض می کنم و تشکر میکنم بابت پاسخگویی پزشکان عزیز سایتمون
چند وقتی هست که شب ها ( حوالی غروب ) نوک انگشتان دست هام و پاهام سرد یخ می کنن با این که اصلا احساس سرما نمیکنم و محیط هم گرمه و خودم هم سرما انگشتانم رو احساس نمی کنم تا زمانی که یک چیز گرم رو لمس کنم و یا گاهی اطرافیان یادآوری می کنند و دمای انگشتانم خیلی پایین تر از دمای بدنم هست در اون لحظات ؛ و بعد از 30 دقیقه الی 45 دقیقه هم رفع میشه .

سلام دوست گرامی نوک انگشتانتون هم تغییر رنگ می ده؟ اگر نه به نظرم بهتره به پزشکتون مراجعه کنین تا معاینه کاملی صورت بگیره و به نظر من یه آزمایش انجام بدید شاید کم خونی داشته باشید

Sa.n
22nd October 2013, 03:40 PM
سلام دوست گرامی نوک انگشتانتون هم تغییر رنگ می ده؟ اگر نه به نظرم بهتره به پزشکتون مراجعه کنین تا معاینه کاملی صورت بگیره و به نظر من یه آزمایش انجام بدید شاید کم خونی داشته باشید

سلام
بله نوك انگشتانم تغيير رنگ ميدن و مقداري سفيد ميشن
سپاس بي نهايت از پاسخگوييتون

setareh92
22nd October 2013, 05:02 PM
با سلام دوست عزیز آیا در طول روز تمام وقت اینطوری هستید؟ یا فقط زمانی که درس می خونید؟ کی ها بیشتر می شه؟ کاری هست که انجام بدید تا از بین بره یا اینکه شدتش بیشتر بشه؟ قبلا سابقه چنین حالتی را داشتید؟با سلام دوست عزیز بیشتر در صبح ها و در بعد از ظهر و شب به اون شدت نیست و کاری هم نیست که با انجام دادنش سرم خوب بشه و قبلا هم سابقه نداشتم ممنونم

p.sep
26th October 2013, 12:33 PM
سلام..من ی مشکل جدی دارم
چشم راستم از 18 سالگی تار شد و پس از بررسی متوچه شدیم که اعصابش خیلی کم متورم شده..ام ا ر ای سالم بود . دکتر بهم کورتن داد ک تزرییق بشه و ب گفته ی خوذش باید خو ب میشد که نشد ..گذشت و من 2سال بعد چشمم بدتر شد و الان که 21 سالمه اون یکی چشمم هم شده و سردرد وحشتناک دارم..پیش دکتر مغزواعصاب رفتم 10 روز بستری بودم ام ار ای سالم بود و مایع نخاعی هم همینطور بهم کورتون تزریق کردن 5روز ولی الان که 40روز از ان میگذره دوباره سر درد وحشتناک گرفتم وچشمام اصلا بهتر نشده..لطف میکنید اگه کمکم کنید

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد