PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اولین عیدی که گرفتید چه بود ؟

Sa.n
29th February 2012, 07:05 PM
سلام دوستان
ما وقتی کودکیم علاقه ی زیادی به عیدی گرفتن داریم و در عید هر کس به خانه ی ما می آید از او انتظار عیدی داریم
حالا شما توضیح دهیدکه عیدی که گرفتید و خیلی خوش حال شدید توسط چه شخص کجا و چه مقدا و کی به شما عیدی داده و شما می توانید چند خاطره بنویسید و حتی آن روزتان را توضیح دهید
البته فراموش نشود که اگر دوست دارید و مایلید به نوشته های دیگران هم نظر بدهید
با تشکر و آرزوی عیدی خوب و پر خاطره برای شما و خانواده تان[shaad][shaad]

باستان شناس
29th February 2012, 07:19 PM
سلام

پیشاپیش نوروز باستانی ایرانی رو به همه عزیزان تبریک میگم .

امیدوارم امسال در کسب موفقیت و رسیدن به خواسته های منطقی و معقول خود پیروز باشید . [golrooz]

من راستش تو خاطرم نیست مطمنا نخسین عیدی من چی بوده.

ولی پدرم سالهای قبل یک ساعت شماطه دار زرد خوش رنگ برام خریده بود (هنوز دارمش) برام خیلی عزیزه .

میدونم سالیان طولانی از عمر اون ساعت میگذره و من بهترین خاطراتمو با اون ساعت دارم همیشه کوکش میکردم تا بلندشم درس بخونم

و رنگ زردنگ قشنگه هنوزم برام خاطره عیدی از دست پدرم هست .

همیشه از پدربزرگم و مادربزرگم و پدر و مادرم عیدی میگرفتم و هنوزم میگیرم .

و البته نکته اینه

الانم از پدر همسرم و مادر همسرم عیدی میگیرم و خودم هم عیدی میدم به پسرکم کیان ...

خاطرات همیشه هستند و ادمی به عشق اونا زنده هست و بس ![golrooz]

hyper neo
29th February 2012, 07:21 PM
smilee_new2 (4)

آدمک
1st March 2012, 04:09 PM
فکر کنم شاخه گل از مادرم .

Sa.n
1st March 2012, 04:27 PM
من آب نبات چوبی گرفتم از داییم که یکمی هم پول داد درست یادم نیست هه هه من که سنم نسبت به شما کمتره یادم نیست [nishkhand][nishkhand][nishkhand]

ساناز فرهیدوش
1st March 2012, 06:33 PM
یه ساعت کاسیو که بازی اتاری داشت هنوزم دارمش از طرف مادر بزرگم .

بانوثریا
1st March 2012, 08:03 PM
پول

Sa.n
1st March 2012, 08:11 PM
دوستان عزیزم به نوشته های دیگران هم نظر دهید (اگر دوست دارید)

ارغنون
1st March 2012, 08:30 PM
برخلاف الان تو کودکی خیلی ساکت و کمی هم مرموز بودم!و چیزای خاصی برام جالب بود.از این که کسی بهم عیدی پول بده هم بدم می اومد چون به نظرم برای انتخاب هدیه وقت نذاشته بود و فقط می خواست رسمی رو اجرا کنه.
بهترینش احتمالا ...عید سالی که 8 سالم بود. به عنوان عیدی نبود ولی یک کلیات سعدی گرفتم که خوندنش برام خیلی خیلی جذاب بود.و من رو عاشق ادبیات فارسی کرد.

اما اولین عیدی که یادم می آد یه مشت بذر گل قرنفل بود.

شه پری
1st March 2012, 10:49 PM
یه اسکناس 500 تومانی خشک...
اون موقع خیلی کلاس داشت
میرفتیم تو خیابون پز میدادیم...500 تومنی دارم....
بابزرگم داد
......
باهاش یه کلت ترقه ای خریدم...

Sa.n
1st March 2012, 11:27 PM
یه اسکناس 500 تومانی خشک...
اون موقع خیلی کلاس داشت
میرفتیم تو خیابون پز میدادیم...500 تومنی دارم....
بابزرگم داد
......
باهاش یه کلت ترقه ای خریدم...

جالبه پس یعنی اون موقع ها ارزش 500 تومانی خیلی زیادبود شاید یک زمانی بشه که ما بیایم به دیگران بگیم مااون موقع با 500.000ریال کلی کیف می کردیم و پز می دادیم و حال می کردیم

hadi elec
2nd March 2012, 02:36 PM
والا اولین عیدی که گرفتم یادم نیست

ولی دو تا هدیه تو مقاطع مختلف کلا مسیر زندگیمو عوض کرد

تا حالا تو هیچ مصاحبه ای نگفتم ولی اینجا میگم[sootzadan]

اولیش 11 12ساله بودم که بابام یه جعبه کاوش الکترونیک برام خرید و مدار و اینا داشت که سر هم میشد و خیلی باحال بود و شعله های elec را در من بر افروخت

بعدش پنجم دبستان بدوم که بابام دیوان حافظ برام خرید (اون موقع تو مدرسه مشاعره میکردیم) بعد بوستان سعدی و دیوان پروین اعتصامی و ....
اینجا هم ذوق ادبیاتیم گل کرد و وجودم چون گلستان شد

یادش بخیر

ببینید دنیا به کجا ها میرسه
الان هم خودم شعر میگم هم مدار طراحی میکنم
ادم اصلا فکرشو نمیکنه که به کجا میرسه

Sa.n
3rd March 2012, 02:58 PM
والا اولین عیدی که گرفتم یادم نیست

ولی دو تا هدیه تو مقاطع مختلف کلا مسیر زندگیمو عوض کرد

تا حالا تو هیچ مصاحبه ای نگفتم ولی اینجا میگم[sootzadan]

اولیش 11 12ساله بودم که بابام یه جعبه کاوش الکترونیک برام خرید و مدار و اینا داشت که سر هم میشد و خیلی باحال بود و شعله های elec را در من بر افروخت

بعدش پنجم دبستان بدوم که بابام دیوان حافظ برام خرید (اون موقع تو مدرسه مشاعره میکردیم) بعد بوستان سعدی و دیوان پروین اعتصامی و ....
اینجا هم ذوق ادبیاتیم گل کرد و وجودم چون گلستان شد

ببینید دنیا به کجا ها میرسه
الان هم خودم شعر میگم هم مدار طراحی میکنم
ادم اصلا فکرشو نمیکنه که به کجا میرسه

من هم إز اون كاوش إلكترونيك ها دارم ولي با اين تفاوت كه به عنوان كادو تولد گرفتم و هنوز هم باهاش كار مي كنم بإرسال بود كه گرفتم

بلدرچین
4th March 2012, 12:08 AM
کیو میگی؟من عیدیدییی نگرفتم...

محسن آزماینده
4th March 2012, 07:32 PM
سلام

پیشاپیش نوروز باستانی ایرانی رو به همه عزیزان تبریک میگم .

امیدوارم امسال در کسب موفقیت و رسیدن به خواسته های منطقی و معقول خود پیروز باشید . [golrooz]

من راستش تو خاطرم نیست مطمنا نخسین عیدی من چی بوده.

ولی پدرم سالهای قبل یک ساعت شماطه دار زرد خوش رنگ برام خریده بود (هنوز دارمش) برام خیلی عزیزه .

میدونم سالیان طولانی از عمر اون ساعت میگذره و من بهترین خاطراتمو با اون ساعت دارم همیشه کوکش میکردم تا بلندشم درس بخونم

و رنگ زردنگ قشنگه هنوزم برام خاطره عیدی از دست پدرم هست .

همیشه از پدربزرگم و مادربزرگم و پدر و مادرم عیدی میگرفتم و هنوزم میگیرم .

و البته نکته اینه

الانم از پدر همسرم و مادر همسرم عیدی میگیرم و خودم هم عیدی میدم به پسرکم کیان ...

خاطرات همیشه هستند و ادمی به عشق اونا زنده هست و بس ![golrooz]

یک عیدی هم برای پسرتون کیان،از من طلب کار باشید

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد