ماری مریم
19th February 2012, 08:50 PM
http://qudsonline.ir/Images/News/Smal_Pic/29-11-1390/IMAGE634652430376579988.bmp (http://qudsonline.ir/Images/News/Smal_Pic/29-11-1390/IMAGE634652430376579988.bmp)
گریپ فروت دارای آنزیمهای چربی سوز است که با جلوگیری از ذخیره شدن قند و نشاسته در بدن به کاهش وزن کمک میکند و از آنجا که به طرز چشمگیری قند خون را پایین میآورد ، برای افراد دیابتی نیز بسیار مفید است.
به گزارش قدس آنلاین به نقل از وب دا، مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان این مطلب افزود: گرچه این میوه طعم ترش و اسیدی دارد، اما میتواند پس از هضم غذا یک واکنش آلکالین تولید کند که برای درمان حالت اسیدیته در دستگاه گوارش مفید است.
دکتر نوید عطار با اشاره به اینکه نوشیدن آب گریپ فروت تازه به تسکین گلو درد کمک میکند، افزود: یکی از معروفترین رژیمهای غذایی برای کاهش وزن، رژیم گریپ فروت است که در این رژیم غذایی توصیه میشود، روزانه حداقل سه لیوان آب گریپ فروت مصرف شود چون این نوشیدنی میتواند در بدن کالری بسوزاند.
وی تصریح کرد: گریپ فروت منبع غنی از ویتامین C است که علاوه بر کمک به حفظ حالت انعطاف پذیری سرخرگها، موجب تقویت انعطاف پذیری آنها میشود.
مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: این میوه به دلیل داشتن ترکیبی موسوم به پکتین از تجمع ذرات مضر داخل سرخرگها میکاهد و مصرف منظم آن با برنامه مشخص به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
دکتر عطار، کاهش علائم بیخوابی و کاهش تورم پاهای زنان باردار را از دیگر فواید این میوه برشمرد و افزود: همچنین مصرف گریپ فروت به علت وجود خواص آنتی اکسیدانی فوقالعاده، از بروز سرطان جلوگیری می کند
گریپ فروت دارای آنزیمهای چربی سوز است که با جلوگیری از ذخیره شدن قند و نشاسته در بدن به کاهش وزن کمک میکند و از آنجا که به طرز چشمگیری قند خون را پایین میآورد ، برای افراد دیابتی نیز بسیار مفید است.
به گزارش قدس آنلاین به نقل از وب دا، مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان این مطلب افزود: گرچه این میوه طعم ترش و اسیدی دارد، اما میتواند پس از هضم غذا یک واکنش آلکالین تولید کند که برای درمان حالت اسیدیته در دستگاه گوارش مفید است.
دکتر نوید عطار با اشاره به اینکه نوشیدن آب گریپ فروت تازه به تسکین گلو درد کمک میکند، افزود: یکی از معروفترین رژیمهای غذایی برای کاهش وزن، رژیم گریپ فروت است که در این رژیم غذایی توصیه میشود، روزانه حداقل سه لیوان آب گریپ فروت مصرف شود چون این نوشیدنی میتواند در بدن کالری بسوزاند.
وی تصریح کرد: گریپ فروت منبع غنی از ویتامین C است که علاوه بر کمک به حفظ حالت انعطاف پذیری سرخرگها، موجب تقویت انعطاف پذیری آنها میشود.
مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: این میوه به دلیل داشتن ترکیبی موسوم به پکتین از تجمع ذرات مضر داخل سرخرگها میکاهد و مصرف منظم آن با برنامه مشخص به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
دکتر عطار، کاهش علائم بیخوابی و کاهش تورم پاهای زنان باردار را از دیگر فواید این میوه برشمرد و افزود: همچنین مصرف گریپ فروت به علت وجود خواص آنتی اکسیدانی فوقالعاده، از بروز سرطان جلوگیری می کند