PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی تجسم خلاق

Maani Parvaz
18th February 2012, 05:18 PM
قانون جذب و تجسم خلاق :
یکی از بزرگترین رازها و قوانین کائنات قانون جذب است که با به کارگیری آن می توان به تمام هدف ها و آرزوهایمان دست یابیم . قانون جذب می گوید که به هر چیزی که فکر کنیم آن را به سمت خود جذب می کنیم . در واقع افکار ما دارای فرکانسی از انرژی هستند که بر پدیده های اطراف ما تأثیر گذاشته و همانند آنچه در ذهن داریم به سمت ما جذب می کنند و این بسیار جالب است یعنی اینکه ما با تجسم خلاق ذهن خود می توانیم آرزوها و هدف های خود را به واقعیت تبدیل کنیم .
شاید بپرسید این پدیده چگونه اتفاق می افتد ؟
واقعیت این است که اندیشه های ما دو چیز را تحت تأثیر خود قرار می دهند : اولی ضمیر ناخودآگاه و درون ماست و دومی محیط پیرامون ماست . گفتیم که هر چیزی در این جهان هستی از جنس انرژی است و نیز گفتیم که افکار و اندیشه های ما موادی از جنس انرژی هستند که با فرکانس بسیار بالا در حالا ارتعاش هستند و به خاطر بالا بودن ارتعاش آنها در دامنه حواس پنجگانه ما نیستند ولی وجود دارند و ضمیر ناخودآگاه ما و شرایطی محیطی ما این انرژی ها را درک می کنند . به عنوان مثال زمانی که ما بر یک پدیده ای مثل کسب ثروت می اندیشیم انرژی این اندیشه باعث تغییرات در ضمیر ناخودآگاه ما و در نتیجه شکوفا شدن ایده ها و خلاقیت و استعدادهای درونی ما برای کسب آن ثروت می شود و قسمت دوم اینکه این انرژی به کل کائنات منتشر شده است و تمام شرایط محیطی ما شروع به آماده شدن برای کسب آن ثروت می شود و کل کائنات برای رسیدن ما به آن ثروت بسیج می شوند .
پس افکار ما هم بر خود و هم بر محیط ما تأثیر گذاشته و با هماهنگی بین این دو آن پدیده خلق می شود . واقعاً که راز شگفت انگیزی است . انسان اشرف مخلوقات است و جانشین خداوند بر روی زمین است و اگر به قدرتهای الهی درون خویش پی ببرد همچون منصور حلاج خواهد گفت :
« انا الحق » و خواهد دانست که هیچ چیز در این جهان هستی برای قدرت اعجاب انگیز اندیشه انسان غیرممکن نیست . همه چیز برای ما امکان پذیر است اگر به قدرت تجسم خلاق و قانون جذب پی ببریم . بکارگیری این قانون که : « افکار و اندیشه های ما پدیده های زندگی ما را خلق می کنند » به قدری ساده است که اکثر افراد در ابتدای کار قدرت آن را باور ندارند و به این قانون شک می کنند و متأسفانه طبق این قانون شک و تردید به ما خیانت می کند و همان چیزی در زندگی ما خلق می شود که آن را باور داریم ، چه تردیدها باشد و چه ایمان و یقین ، فرق نمی کند در هر صورت همان چیزی را خواهیم دید که باور داریم . در مورد نحوه استفاده از قانون جذب و تجسم خلاق بایست گفت که آیا با اندیشه تنها انرژی لازم برای خلق آن را تولید کرده و آن پدیده را خلق می کنیم ؟ در جواب باید گفت که اندیشه ما محصول ذهن ماست و برای اینکه این اندیشه دارای ارتعاش خلاق در جهان هستی شود لازم است که ما این اندیشه را با تمام وجود احساس کرده و آن را به کائنات مخابره کنیم . احساسات محصول دل ما می باشد و اندیشه ما محصول ذهن ماست ، در اینجا باید هماهنگی بین احساسات و افکار ما برقرار شود یعنی آنچه در ذهن می اندیشیم آن را در دل نیز احساس کنیم و در این لحظه اوج انرژی خلق آن اندیشه پدید می آید و کائنات بلافاصله آن پدیده را به ما هدیه می دهد .
مثلاً اگر در ذهن فکر ثروتمند شدن را داریم باید با جان و دل خویش نیز ثروتمند بودن را احساس کنیم و کافی است به احساس ثروتمند بودن خود تداوم بدهیم تا آن ثروت در زندگی مان پدیدار شود . این قانون در عین سادگی ، شاید دور از ذهن و انجام آن نیز سخت باشد ! چگونه من بدون اینکه پولی داشته باشم احساس ثروتمند بودن را داشته باشم ! شاید هم این کار به نظر خیلی ها احمقانه و مسخره باشد و شاید حتی با منطق و عقل ما نیز جور در نیاید . اما همیشه رازها و راه حل های زندگی گاهی دور از ذهن و پیش پا افتاده است . به شما دوستان توصیه می کنم در این مورد شما هرگز فریب منطق ذهن خود را نخورید چون ذهنیت ما همیشه خلق یک پدیده بزرگ را بعد از رنج فراوان جسم مان منطقی می داند . جالب است بدانید که دو نوع قدرت وجود دارد : 1- قدرت جسم و 2- قدرت ذهن .
قدرت جسم محدود و در حد پایین است اما قدرت اندیشه ها بسیار بالا و نامحدود است .
قانون جذب و خلق پدیده های مختلف و اهداف بزرگ توسط آن با قدرت تفکر صورت می گیرد و قدرت جسم مانند خدمتکاری برای قدرت اندیشه ها کار می کند و متأسفانه این جزو تعاریف و افکار محدود کننده ذهن ماست که فکر می کنیم پول زیاد در برابر کار بسیار سخت بدست می آید و یا اینکه آرزوهایی که تصور می کنیم ، محال است و ما در حد آنها نیستیم . اینها همه تفکرات اشتباه ذهن ماست . به یاد داشته باشید هر چیزی را که بتوان آرزو کرد قابل دست یافتن است زیرا خود آرزو یعنی رسیدن و آرزو متعلق به انسانهاست و جانداران دیگر قدرت آرزو کردن را ندارند . انسان هر آرزو و هدفی که داشته باشد و با افکار و احساسات خود آن را باور داشته باشد در کسری از زمان به آن دست خواهد یافت . از قدرت های ویژه انسان تجسم خلاق او می باشد که توسط آن می تواند هر آنچه در ذهن تجسم کند در محیط بیرونی خلق شود . ما باید از این ویژگی برتر در جهت دستیابی به تمام اهداف و آرزوهای خود بهره گیری کنیم . خداوند جهان هستی را برای انسان مسخر کرده است و کل کائنات منتظر فرمانبرداری از افکار و احساسات انسانها هستند ولی متأسفانه اکثر انسانها از این راز بزرگ غافلند و همیشه به چیزهایی که دوست ندارند و نمی خواهند مثل بیماری و فقر و مشکلات می اندیشند و دائماً آنها را به زندگی خود جذب می کنند و بدتر از همه اینکه آنها را به حساب خداوند می گذارند در صورتی که خواست خداوند بهترین های این جهان هستی برای عشق خود ، یعنی انسان است خداوند هیچگاه چیز بدی را برای بندگانش نمی خواهد .
امام علی (ع) می فرماید : « بخشش خداوند به هر کس به اندازه نیت اوست . »
خداوند قوانین این جهان هستی را وضع کرده ( مثل قانون جذب ) و انسان باید این قوانین را کشف کند و از آنها در زندگی خود بهره بگیرید . شاید رسالت ما انسانها کشف این قوانین و استفاده صحیح از آنهاست . اگر دقت کنیم خواهیم دید که اکثر مردم به آنچه که نمی خواهند و نیز چیزهایی که در زندگی شان وجود دارد می اندیشند و بیشتر و بیشتر موارد تکراری و آنچه که نمی خواهند را در پیرامونشان تشدید می کنند و کافی است بدانند که اگر از فقر و بیماری بیزارند نباید در مورد آنها فکر کرده و سخن بگویند بلکه از ثروت و سلامتی سخن گفته و آنها را احساس کنند که سلامتی و ثروت در زندگی شان به واقعیت تبدیل شود .

منبع:سایت راز چهار فصل

بانوثریا
18th February 2012, 05:25 PM
این فیلم و کتابشم هست ولی نمیدونم چرا من به اینا اعتقادی ندارم

Maani Parvaz
18th February 2012, 05:37 PM
این عدم اعتقاد میتونه شامل:
1- منطقی فکر کردن(مثلا چون خانم هستید پس نمیتوانید مثلا مدیر یک شرکت باشید) البته میشه همان باور خودمون.
2- دقت کنید که باید از ته دل به اون چیزی که میخوایی فکر کنی و هر از چندگاهی از فکر کردن بهش لذت ببریم.
3- دوستانی که فکر میکنند این نوع فکر تخیلی هست و واقعیت چیزی دیگر هست, باید بدانید که حقیقت همان برداشتی است که ما از زندگی داریم.
4- چیزی که هم اکنون میبینی, اندیشه های گذشته شماست, پس آینده شما چیزی خواهد بود که الان هستی.[shaad]

این فکر میتونه به زندگیت مسیر بده

حسین متقی
18th February 2012, 05:38 PM
در مورد من بدجور صادقه
اما همینجوری خواستن فایده نداره
غربی ها طبیعت رو مسئول این قضیه میدونن
ولی اگه از خدا بخوای هرچی باشه میشه
البته ما مسلمون هستیم و روشهای خاصی داریم برای این خواستن
و تازه مسلمان هم که تسلیم شده ی خداست پس هر دست خداست که چی داشته باشی و چی نه...........

بانوثریا
18th February 2012, 05:42 PM
آخه شرایط محیط هم تاثیر گذاره من میگم هرچی خدا بخواد و خیرم درش هست نصیبم کنه این بهترین قانون جذبه از نظر من

ساناز فرهیدوش
18th February 2012, 05:45 PM
به هر چیزی که فکر کنیم . تکرارش کنیم نا خودآگاه تو ذهن ما حفظ میشه و ملکه ذهنمون میشه .
در عین حال که انرژی ها از بین نمیره و افراد مختلف با انجام دادن کارهای مختلف انرژی ها یی رو از خودشون ساطع می کنند .

میگن یا به اندازه ارزوت تلاش کن یا به اندازه تلاشت ارزو کن .
گاهی برای انجام کاری دیدین هرکسی یه چیزی میگه ؟ اغلب هم اگر کار جدیدی باشه همه فاز منفی میدن !
اگر هدف داشته باشیم و براش تلاش کنیم تو ضمیر ناخوداآگاهمون امکانات رو خودکار سرچ می کنیم و استفاده می کنیم ، حال اگه دیدگاه ما با بار منفی همراه باشه موانع رو پر رنگ تر می بینیم و مثل یه ترمز قوی تمام حسو حال ما و می گیره .

!nesa
18th February 2012, 06:48 PM
من به این چیزا اعتقاد دارم و برای خودم پیش اومده که چیزی رو که خواستم با تمام وجود حسش کردم و به اون چیز رسیدم.

LUCKLY
18th February 2012, 07:13 PM
این فیلم و کتابشم هست ولی نمیدونم چرا من به اینا اعتقادی ندارم
دوست عزیز باید حضور شریفتون عرض کنم که قانون جذب یکی از قوانین فیزیک کوانتومی هست یعنی علم این قانون رو ثابت کرده [labkhand][golrooz]

Joseph Goebbels
18th February 2012, 08:02 PM
من به تجسم خلاق اعتقاد زیادی دارم ، در همه حال هم تونستم با کمک این تجسم به بزرگترین ارزوهام برسم .

من اون رو واقعا قبول دارم .

ارغنون
18th February 2012, 08:10 PM
من جذب منفیم خیلی خیلی قوی تره نمیگم مثبتش نیستا ولی کافیا یه بار درس نخونده باشم که همون روز ازم بپرسن!
یا کافیه عجله داشته باشم همه راها یه دفعه بسته شن!

فکر کنم اکثر افراد همین جورین.
جذب مثبت سخت تره.

Joseph Goebbels
18th February 2012, 08:15 PM
من جذب منفیم خیلی خیلی قوی تره نمیگم مثبتش نیستا ولی کافیا یه بار درس نخونده باشم که همون روز ازم بپرسن!
یا کافیه عجله داشته باشم همه راها یه دفعه بسته شن!

فکر کنم اکثر افراد همین جورین.
جذب مثبت سخت تره.

فقط یه اشتباه کافیه تا یک لشکر قدرتمند که در یک قدمی پیروزی هست به یک لشکر شکست خورده تبدیل شه .

اگه فکر کنیم که تمام کارهامون به سمت منفی دارند می رند مثل کمی وقت و یا دیر رسیدن ، پس همش منفی ها به سمت ما می ایند ولی اگه مثبت هم بخوایم مثبت ها می ایند ولی با این حال دلیل نمیشه که ادمی چون مثبت گرا باشه چشماشو ببنده و از وسط یه خیابون رد شده و بعدش هم بگه من فقط چیزهای مثبت می خوام و هیچ ماشینی به من نمی زنه !

اینجاست که واقع گرایی میاد وسط ، در همه حال وضعیت تعادل . من از بیماری می ترسم بنابراین اگاهیم نسبت به بیماری بالا می ره و از مثبت ها هم راضیم چون هیچ گاه دوست ندارم با چشمانی بسته از خیابون رد شم !

*samira69*
18th February 2012, 08:28 PM
سلام.خیلی ممنون من هم برنامشو داشتم هم شنیده بودم.اما نمیدونم واقعا راسته یا نه!!!!!!!!!!!!!!

نارون1
18th February 2012, 08:33 PM
بهتره از این قانون در جهت مثبتش بهره بگیریم.......

همانطور که در دین مبین اسلام هم به تفکرات مثبت و آثار روانیش اشاره شده ، پس افکار مثبت میتونه جوانب زندگی رو تحت تاثیر قرار بده............

وقتی ما فکر مثبتی نسبت به یک قضیه داشته باشیم ناخودآگاه از این فکر انرژی میگیرم و به طور ناخودآگاه سعی میکنیم همه تلاشمون رو برای رسیدن به خواسته ها بکنیم ........

ما میتونیم حتی اگه با یک فکر و تصور منفی روبرو شدیم ، با تغییر افکار در جهت مثبت و جذب جوانب مثبت اون در جهت حل مشکل قدم برداریم........

البته که همه ما اینو میدونیم که نمیشه توی خونه بشینیم و به فکر این باشیم که مثلا یه ماشین مدل بالا میخوایم و بعد جذبش کنیم بدون هیچ تلاشی به دست بیاریمش........

نه ، ولی وقتی یک طرح و تصمیمی رو تو ذهنمون جا میدیم ، میتونیم با راه حل ها و برنامه ریزی ، به سوی به دست آوردنش تلاش کنیم.......

میدونین چرا روانشناسان میگن وقتی میخوای یه فکر منفی رو از ذهنت بپرونی اونا رو با نوشتن از ذهنت خارج کن و عکس اونا رو با ذهنیت باز کنارش بنویس و تفاوتش رو ببین ؟

چون وقتی ما افکار مثبت رو به ذهن میاریم و روی ورق مینویسیم هورمون هایی و مغز ما ترشح میشه و نیمکره چپ ما که هیجانات مثبت را در خود داره فعالتر میشه و کارهای تحلیلی بهتر صورت میگیره ..........
انرژی که از این افکار مثبت میگیریم میتونه خیلی چیزای خوب جذب بشه و در ادامه فعالیت برای رفع چیزای منفی صورت میگیره ...............

نهایت این خود انسانها هستن که همه این اعمال را انجام میدهند و انرژی درونی آنها عمل جذب رو انجام میده............

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه .........

در کل من به جنبه مثبتش اعتقاد دارم چون اگه قرار باشه فکر کنیم که اگه یه فکر منفی کنیم ممکنه اتفاقی برامون بیفته ، دچار حالات رخوت و سستی میشیم ..........

F.PHYSICIST
22nd February 2012, 07:54 PM
واقعا بهش اعتقاد درام
برای عملش باید با بند بند وجودت درکش کنی تا کارساز باشه
مر30 از مطلب عالــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــی[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد