توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال راهنمایی میخوام
jazmin
14th February 2012, 09:25 PM
من وقت ندارم برم کلاس زبان میخوام اگه بشه تو خونه زبان بخونم چند ترم رفتم کلاس اما الان نمیتونم [negaran][negaran]میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم این کارو انجام بدم؟
صاصائیل
14th February 2012, 10:03 PM
سلام
من شرایطم جوری هست که نمیتونم آموزشگاه برم اما با دوستام از طریق چت انگلیسی کار میکنم.معمولا از دیکشنری آنلاین استفاده
نمی کنم ؛به نظر من توانایی فهم درک مطلب پایین میاد چون معنی تمام لغات آماده هست.از دیکشنری استفاده میکنم،اخبار یا فیلم
مستند هم برای شنیداری خوبه.
yasaman hedayati
15th February 2012, 02:00 AM
من وقت ندارم برم کلاس زبان میخوام اگه بشه تو خونه زبان بخونم چند ترم رفتم کلاس اما الان نمیتونم [negaran][negaran]میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم این کارو انجام بدم؟
سلام دوست عزیزم
به نظر من شما چون زمینه کافی رو داری به راحتی میتونی با یک نرم افزار مثل oxford dictionaryکه تلفظات رو هم داره راحت پیشرفت کنی به همراه یک کتاب گرامر تافل.
یه توصیه دیگه برای بهتر شدن لهجه اینه که در طول روز به مکالمات انگلیسی گوش کنی,اصلا مهم نیس می فهمیشون یا نه حتی اگر خیلی هم listening ضعیفی داری با گوش دادن به طور ناخود آگاه حتی تو خواب هم خیلی خوب رشد میکنی[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.