توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث کنترلی ها بیان داخل
mohsen_s20
13th February 2012, 04:07 PM
سلام به همگی
من با اینکه خودم دانشوی کنترلم هنوز نمیدونم دقیقا تو عمل چه کار باید بکنم وبازارکارش چطوره؟
هر کاری که گفتن مال کنترله دنبال کردم دیدم به یه قدرتی یا الکترونیکی رسیدم.
بعدشم ازتون میخوام لطف کنید بگید الان چه کاری خوبه موازی با دانشگاه انجام بدم؟
راستی چرا اینقدر کنترلی ها کمن تو سایت؟همه یا قدرتین یا لکترونیکی؟
ممنوووووووووووووون
از اینکه پاسخ بدید[golrooz]
farzadsw
13th February 2012, 09:49 PM
کنترل رو میشه به 2 شاخه تقسیم کرد ، تئوری کنترل و اتوماسون-ابزار دقیق. اول دومیش رو میگم !
کاربرد اتوماسیون و ابزار دقیق رو احتمالا خودتون هم میدونید ، توی کارخانه ها و به قولی طراحی فرآبند ها هست . انواع سنسورها ، کار با plc ، کار با کنترلر های صنعتی و نرم افزار های مربوطه جزو مواردی هستند که باید آشنا باشید. البته همونطور که خودتون گفتید ، مهندسهای قدرت و الکترونیک هم میتونن با با کمی آموزش دیدن ، این کار ها رو انجام بدن ولی در اصل قاچاقی دارن وارد این حوزه میشن !
تئوری کنترل یکی از اون بخشهایی هست که (خوشبختانه !) تخصصی میشه و افرادی که تو سایر گرایشها تحصیل کردن نمی تونن توش وارد بشن . البته تو مقطع کارشناسی یه مهندس کنترل فرق خیلی زیادی با یه مهندس مثلا الکترونیک نداره (نهایتا 20-15 واحد فرق دارند) ولی در مقطع ارشد و دکترا اصلا این طور نیست . کاربردهایی هم که تئوری کنترل داره اغلب تو مسایل نسبتا های تک هست ( کنترل های عمومی مثل کنترل صنعتی رو میشه جزو ابزار دقیق -اتوماسیون در نظر گرفت) و به همین دلیل نیاز هست درسهای بیشتری هم گذرونده باشید که در عمل میشه مقطع ارشد و بالاتر. چند نمونه از کاربردهاش که الان تو ذهنم هست اینهاست : پرنده های بدون سرنشین (هواپیما ، vtol ) ، ماهواره ، سیستمهای پیشرفته کنترلی خودروها ، رباتها (ربات صنعتی ، ربات جراح و ...) . البته هر وسیله دیگه ای که نیاز داشته باشه کنترل بشه ،پای تئوری کنترل هم میاد وسط (مثل کنترل توربین و موتور و غیره) و شما می تونید به این لیست هرچی بخواید رو اضافه کنید !
من پیشنهاد میکنم اگر به الکترونیک علاقه دارید ، در کنار درسهای دانشگاه ؛ کار با میکروکنترلرها رو یاد بگیرید چون برای پیاده سازی کنترل کننده ها خیلی کار برد دارند .
* درضمن ، زیاد به اینکه بازار کار چی خوبه یا بده فکر نکنید ! اگر تو هر زمینه ای تخصص داشته باشید ، مطمئن باشید بی کار نمی مونید !
LUCKLY
15th February 2012, 11:30 AM
سلام حضور دوستان منم کنترلیم توضیحات دوست عزیزمون خیلی کامل بود زبانم بهش اضافه کنین آخه یکی از دوستام که آزمون صنعت نفت رو قبول شده بود میگفت تو مصاحبه ی حضوریش متنایی بهشون میدادن که مربوط میشد به متون تخصصی برق ....موفق باشید
hooman1391
2nd August 2012, 02:36 PM
سلام خدمت دوستان منم کنترلی ام
کنترل تو کارشناسی فرق زیادی با دیگر گرایش ها نداره ولی تو ارشد رشته ی جدیدی هست نه تنها تو ایران بلکه همه جا و اگه ادامه بدی آینده خیلی خوبی و موقعیتش بهتر هم میشه
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.