PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فوت های کوزه گری آشپزی



Sa.n
11th February 2012, 12:23 PM
سلام دوستان عزیزم آیا احساس میکنید تمام فوت های کوزه گری در خانه داری را میدانید خوب من میخواستم به اطلاعات شما اضافه کنم :
1-برای تازه ماندن کیک تولد یا شیرینی بهترین کار آن است که باقی مانده کیک یا شیرینی را درون یک ظرف پلاستیکی قرار داده وبه اندازه یک کف دست نان درون طرف قرار دهید .این کار موجب حفظ رظوبت و تازه ماندن کیک یا شیرینی میشود.
2-اگر پاک کردن ماهی در منزل با کمک دست کش برای تان دشوار است دستانتان را خیس کنید ومقداری نمک به کف دستتان بپاشید.این کار مانع از لیز خوردن ماهی در دستانتان می شود.
3-در صورتی که پس از اضافه نمودن ادویه نمک و فلفل به غذا احساس کردید غذا تند شده شما میتوانید با افزودن مقداری آبلیمو تازه از تندی بیش از حد آن بکاهید
4-در بسیاری از مناگق مرطوب کشورمان نمک درون نمکدان نم می کشد. برای پیشگیری از این حالت 2الی3 دانه برنج خشک را درون نمکدان بگذارید و سپس نمک را بهآن اضافه کنید. این کار مانع ازجذب رطوبت توسط نمک میشود
5-برای پیشگیری از بور شدن پارچه های نخی مشکی رنگ بهترین روش آن است که یک فنجان سرکه سفید را با ماده شوینده و آب ترکیب کرده و اجا.ه دهید لباس به مدت 10 دقیقه درون این مخلوگ باقی بماند .
6- بهترین روش نگهداری قارچ برای تازه ماندن این است که قارچ هارا درون پاکتی کاغذی یا در کاغذ پیچیده و نگه داری کنید البته حتما درون یخچال
7-پس از پختن یا سرخ کردن ماهی در ماهی تابه یا با حرارت دستگاه هالوژن خود با کمک محلول سرکه و آب درون ظرف را پر کنید و اجازه دهید15 دقیقه بماند سپس آب وسرکه را از ظرف خارج نمایید و طرف را با مایع ظرف شویی بشوییدآب و سرکه موجب پاک شدن سریع تر چربی میشود
8-برای ترد تر شدن و از بین رفتن چربی اضافه سیب زمینی پس از سرخ کردن سیب زمینی را درون یک پاکت کاغذی ریخته و به آن نمک اضافه کنید و در پاکت را بسته و تکان دهیدروغن جذب کاغذ پاکت شده و نمک به خورد سیب زمینی میرود
9-سیب زمینی را به میزان لازم خورد ونگاه داری کنید چون با نگه داشتن سیب زمینی پتاسیم های آن و مواد مغذی اش از بین میرود
تمام راه کار های پیشنهاد شده را خودم امتحان کردم و عملی بوده و شخصا به شما پیشنهاد میکنم که انجام دهیدواگر هر سوالی بود من در خدمتم که جواب بدم

بلدرچین
12th February 2012, 04:30 PM
دستت درد نکنه بازم بزار یکمی اشپزی یاد بگیریم...ممنونم[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد