ارغنون
11th February 2012, 10:59 AM
http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/16712.jpg
میوهها و سبزیها خیلی برای شما خوب هستند. پس چرا ما از خوردن برخی سبزیها امتناع میورزیم؟ برای رفع این معضل، باید...
خبرها نمیگویند، میوهها و سبزیها برای شما خوب هستند، بلکه میگویند میوهها و سبزیها خیلی برای شما خوب هستند. آنها میتوانند ضامن سلامت شما باشند.
آخرین تحقیقات دانشمندان، حاکی از آن است که غذاهای گیاهی سرشار است از هدایایی که میتوانند دشمن انواع بیماری های مزمن باشند.
گروه بزرگی از ترکیبات گیاهی كه در انواع سبزیها از سیر گرفته تا کلم و برگهای سبز چای وجود دارند، میتوانند با جلوگیری از تخریب سلولی با انواع بیماریها مبارزه کنند.
همچنین مشخص شده است یک رژیم غذایی پرفیبر میتواند کمکی باشد به کاهش خطر بیماریهای قلبی، فشارخون بالا، چاقی، دیابت و سرطان.
پس چرا ما از خوردن برخی سبزیها امتناع میورزیم؟ برای رفع این معضل، باید سعی کنید روشهایی بیابید که غذاهای گیاهی را برای شما به غذایی لذیذ تبدیل کنند.
دوست ندارید یک بشقاب پر از بامیه یا کلم بروکلی روبه روی شما باشد؟ مجبور نیستید سعی کنید به تنوع روی آورید و سبزیهای مختلف را در سالادها، سوپها و سس ماکارونی و غذاهای مختلف دیگر بگنجانید.
گرچه تازه خوری بهترین کار است، اما اگر میوه و سبزی تازه در دست نداشتید، میتوانید از انواع کنسروی و یا منجمد آنها استفاده کنید. یک سیب در هر روز یک منبع انرژی آن هم از نوع طبیعی است.
از آنجا که میوهها بسیار متنوع هستند، میتوانید از انواع طعمها و مزههای میوههای مختلف لذت ببرید. سعی کنید به روشهای جدیدی برای افزودن میوه به خوراکی های روزمرهتان بیاندیشید.
هر روز صبح را با یک نوع میوه از قبیل موز یا میوههای توتی و ریز آغاز کنید؛ هلو، گلابی یا خربزه و هندوانه را به وعده غذایی ظهر خود بیافزایید و میوههای تازه یا خشک را به عنوان شیرینی و تنقلات و میان وعده برگزینید.
ماجراجو باشید. نترسید و انواع میوه و سبزیها را در انواع غذاها امتحان کنید، تا در نهایت به طعم دلخواه خود دست یابید.
باید ذائقه خود را از حالت کنونی تغییر دهید و آن را با دیگر طعمها آشنا کنید.
سیب زمینی شاید جزو یکی از محبوبترین غذاها باشد. چربی کمی دارد و کربوهیدرات بالا که تقریبا بسرعت در بدنمان تبدیل به قند میشود.
سعی کنید روز خود را با یک لیوان آب میوه شروع کنید، تا صبحی سالم داشته باشید. اگرچه باید به خاطر داشته باشیم، آب میوه کالری بیشتر و فیبر کمتری نسبت به میوه تازه دارد، اما بازهم به عنوان یکی از 5 بخش توصیه شده میوه و سبزی های روزانه به شمار میآید.
محققان معتقدند، فلاوونوئیدها ما را در برابر سرطان حفاظت میکنند. ایندولها هم که نوعی دیگر از فیتوکمیکالها هستند در خانواده کلمها به وفور یافت میشوند و ما را از انواع امراض مزمن محافظت میکنند.
بتاکاروتنها که شناخته شده ترین کاروتنوئیدها هستند، به هویج و دیگر سبزیها و میوهها، رنگهای نارنجی ، قرمز و زرد میدهند و در بدن ما به ویتامین A تبدیل میشوند.
لیکوپن نیز که در گوجه فرنگی وجود دارد، ما را از بیماریهای آب مروارید، سرطان، بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای چشمی حفاظت میکنند. این هم دلیلی مهم برای لزوم مصرف غذاهای رنگی (البته از نوع طبیعی).
این دسته از مواد جزو استروژنهای گیاهی هستند و به نظر میرسد اثراتی مشابه استروژن داشته باشند. فواید آنها شامل موارد زیر است: کاهش چربی خون: کاهش خطر سرطانهای وابسته به هورمون، مانند سرطانهای سینه، تخمدان، پروستات و سرطان رحم.
فیبر؛ فیبر محلول که در آب به حالت نامحلول و چسبناک درمیآید؛ گوارش غذا را آهسته میکند و به شکم احساس پر بودن بیشتری میبخشد. میتوان آنها را در سیب، مرکبات و هویج یافت.
فیبر نامحلول هم سرعت رد شدن غذا را از رودهها افزایش میدهد و در سبوس گندم ، سبزیها و تمامی دانهها یافت میشود.
سعی کنید از سالادهایی که بیشتر مغذی هستند استفاده کنید و در آنها از کاهو چینی نیز استفاده کنید.
منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران
میوهها و سبزیها خیلی برای شما خوب هستند. پس چرا ما از خوردن برخی سبزیها امتناع میورزیم؟ برای رفع این معضل، باید...
خبرها نمیگویند، میوهها و سبزیها برای شما خوب هستند، بلکه میگویند میوهها و سبزیها خیلی برای شما خوب هستند. آنها میتوانند ضامن سلامت شما باشند.
آخرین تحقیقات دانشمندان، حاکی از آن است که غذاهای گیاهی سرشار است از هدایایی که میتوانند دشمن انواع بیماری های مزمن باشند.
گروه بزرگی از ترکیبات گیاهی كه در انواع سبزیها از سیر گرفته تا کلم و برگهای سبز چای وجود دارند، میتوانند با جلوگیری از تخریب سلولی با انواع بیماریها مبارزه کنند.
همچنین مشخص شده است یک رژیم غذایی پرفیبر میتواند کمکی باشد به کاهش خطر بیماریهای قلبی، فشارخون بالا، چاقی، دیابت و سرطان.
پس چرا ما از خوردن برخی سبزیها امتناع میورزیم؟ برای رفع این معضل، باید سعی کنید روشهایی بیابید که غذاهای گیاهی را برای شما به غذایی لذیذ تبدیل کنند.
دوست ندارید یک بشقاب پر از بامیه یا کلم بروکلی روبه روی شما باشد؟ مجبور نیستید سعی کنید به تنوع روی آورید و سبزیهای مختلف را در سالادها، سوپها و سس ماکارونی و غذاهای مختلف دیگر بگنجانید.
گرچه تازه خوری بهترین کار است، اما اگر میوه و سبزی تازه در دست نداشتید، میتوانید از انواع کنسروی و یا منجمد آنها استفاده کنید. یک سیب در هر روز یک منبع انرژی آن هم از نوع طبیعی است.
از آنجا که میوهها بسیار متنوع هستند، میتوانید از انواع طعمها و مزههای میوههای مختلف لذت ببرید. سعی کنید به روشهای جدیدی برای افزودن میوه به خوراکی های روزمرهتان بیاندیشید.
هر روز صبح را با یک نوع میوه از قبیل موز یا میوههای توتی و ریز آغاز کنید؛ هلو، گلابی یا خربزه و هندوانه را به وعده غذایی ظهر خود بیافزایید و میوههای تازه یا خشک را به عنوان شیرینی و تنقلات و میان وعده برگزینید.
ماجراجو باشید. نترسید و انواع میوه و سبزیها را در انواع غذاها امتحان کنید، تا در نهایت به طعم دلخواه خود دست یابید.
باید ذائقه خود را از حالت کنونی تغییر دهید و آن را با دیگر طعمها آشنا کنید.
سیب زمینی شاید جزو یکی از محبوبترین غذاها باشد. چربی کمی دارد و کربوهیدرات بالا که تقریبا بسرعت در بدنمان تبدیل به قند میشود.
سعی کنید روز خود را با یک لیوان آب میوه شروع کنید، تا صبحی سالم داشته باشید. اگرچه باید به خاطر داشته باشیم، آب میوه کالری بیشتر و فیبر کمتری نسبت به میوه تازه دارد، اما بازهم به عنوان یکی از 5 بخش توصیه شده میوه و سبزی های روزانه به شمار میآید.
محققان معتقدند، فلاوونوئیدها ما را در برابر سرطان حفاظت میکنند. ایندولها هم که نوعی دیگر از فیتوکمیکالها هستند در خانواده کلمها به وفور یافت میشوند و ما را از انواع امراض مزمن محافظت میکنند.
بتاکاروتنها که شناخته شده ترین کاروتنوئیدها هستند، به هویج و دیگر سبزیها و میوهها، رنگهای نارنجی ، قرمز و زرد میدهند و در بدن ما به ویتامین A تبدیل میشوند.
لیکوپن نیز که در گوجه فرنگی وجود دارد، ما را از بیماریهای آب مروارید، سرطان، بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای چشمی حفاظت میکنند. این هم دلیلی مهم برای لزوم مصرف غذاهای رنگی (البته از نوع طبیعی).
این دسته از مواد جزو استروژنهای گیاهی هستند و به نظر میرسد اثراتی مشابه استروژن داشته باشند. فواید آنها شامل موارد زیر است: کاهش چربی خون: کاهش خطر سرطانهای وابسته به هورمون، مانند سرطانهای سینه، تخمدان، پروستات و سرطان رحم.
فیبر؛ فیبر محلول که در آب به حالت نامحلول و چسبناک درمیآید؛ گوارش غذا را آهسته میکند و به شکم احساس پر بودن بیشتری میبخشد. میتوان آنها را در سیب، مرکبات و هویج یافت.
فیبر نامحلول هم سرعت رد شدن غذا را از رودهها افزایش میدهد و در سبوس گندم ، سبزیها و تمامی دانهها یافت میشود.
سعی کنید از سالادهایی که بیشتر مغذی هستند استفاده کنید و در آنها از کاهو چینی نیز استفاده کنید.
منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران