توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر كشف اسرار جديد از آب زمزم در مكه مكرمه
Sa.n
10th February 2012, 09:51 PM
تحقيقات يك دانشمند ژاپنى نشان مى دهد،هزار قطره آب معمولى با اضافه شدن يك قطره از آب زمزم، خواص زمزم را پيدا مى كندنتايج تحقيقات با استفاده از فناورى نانو نشان مى دهد آب زمزم در مكه مكرمه، آب معمولى نيست بلكه از خواصى برخوردار است كه در هيچ يك از آب هاى جهان پيدا نمى شود.شبكه تلويزيونى العالم به نقل از پايگاه اينترنتى باب، با اعلام اين مطلب توضيح داد: نتايج تحقيقات نانو تكنولوژى يك دانشمند ژاپنى نشان مى دهد اگر يك قطره از آب زمزم به هزار قطره آب معمولى افزوده شود، آن هزار قطره آب معمولى، خواص آب زمزم را پيدا مى كنند.آب زمزمدكتر ماساروا يموتو از محققان ژاپنى افزوده است در تحقيقات و مطالعات علمى خود بر آب زمزم با استفاده از فناورى نانو نتوانسته است هيچ يك از خواص آب زمزم را تغيير دهد.دكتر ايموتو گفته است آب زمزم منحصر به فرد و از آب هاى ديگر متمايز است و ساختار بلورى آب زمزم با همه آب هاى جهان متفاوت است.اين محقق ژاپنى اظهار داشته است همه مطالعات و تحقيقات در آزمايشگاه ها نتوانست هيچ يك از خواص اين آب را تغيير دهد و ما تاكنون نتوانسته ايم علت آن را تشخيص بدهيم.وى در پايان گفته است آب زمزم يك آب معمولى نيست.گفتنى است دكتر ايموتو بنيانگذار نظريه تبلور ذرات آب است.
عرفان سلیم زاده
10th February 2012, 09:59 PM
مگه اب هم ساختار بلوری داره؟
SaSaMc2
10th February 2012, 10:21 PM
مگه اب هم ساختار بلوری داره؟
طرف دیوونه است![bihes]
آره اگه يخ بزنه... [golrooz]
روش تحقيق و نحوه ي برداشت و انتشار از تحقيق خيلي مهمه...
اين ايموتو خيلي كارا ميكنه تا بگه مايع حيات دو حرفي و هنوز آب هست...
ولي خيلي وقته مايع حيات سه حرفي شده...
معروف به مايع تيله...[bihes]
afarideh
10th February 2012, 10:28 PM
طرف هیچ هم دیوانه نیست بلکه دانشمند هستش
مثلا یخ یک نوع کانی هستش،با بیش از 200 نوع شکل بلوری مختلف ،
* Robo milad *
10th February 2012, 10:31 PM
بحث سر یخ یا اب؟
SaSaMc2
11th February 2012, 02:56 AM
دقيقاً مشكل تحقيقات سر همين نكات ريز هست كه هرجا با عقيده ي محقق جور نياد پنهان كاري مويي ميشه...
فكر ميكنم بيشتر سر آب باشه با خواص يخ...! [nadanestan]
عرفان سلیم زاده
11th February 2012, 11:23 AM
طرف هیچ هم دیوانه نیست بلکه دانشمند هستش
مثلا یخ یک نوع کانی هستش،با بیش از 200 نوع شکل بلوری مختلف ،
سلام[golrooz]
اب عنصر نیست که کانی داشته باشه[shaad]
اگر بخواد در حالت مایع بلوری باشه که بهش میگن کریستال مایع!
ولی اب ویژگی های کریستال مایع رو هم نداره!
پس می مونه اون بحث متا فیزیک!
یعنی انرژی درمانی!
من یه شیشه هایی رو دیدم که اب معمولی رو توش می ریختند و بعد ابه خود به خود یه جا جمع می شد!
بعد وقتی اون اب رو می خوردند بدنشون سلامت تر از بقیه می شد!
احتمالا داره رو خواص انرژی درمانی اب تحقیق میکنه چون خودش هم مال کشوریه که توش بودا و غیره رو می پرستند.[golrooz]
Sa.n
11th February 2012, 11:37 AM
ببخشید ببخشید اجازه بدیداگر خود شما یک دانشمند بودید و یک نظریه میدادید دوست داشتید دیگران می گفتن طرف دیوونس ها؟من فقط میخوام نظرتونو بدونم اما حق با شماست چون ما باید دنباله دلایل تمام مو ضوعات بگردیم وعلممون رو بیشتر کنیم مگه نه ؟
عرفان سلیم زاده
11th February 2012, 01:50 PM
ببخشید ببخشید اجازه بدیداگر خود شما یک دانشمند بودید و یک نظریه میدادید دوست داشتید دیگران می گفتن طرف دیوونس ها؟من فقط میخوام نظرتونو بدونم اما حق با شماست چون ما باید دنباله دلایل تمام مو ضوعات بگردیم وعلممون رو بیشتر کنیم مگه نه ؟
بله من عذر خواهی میکنم لحنم خوب نبود
ولی اثبات علمی این مسئله باید ثابت بشه منظورم بلوری بودن اب در حالت مایع!
البته بحث رو کشش ندم چون پیگیری این موضوع رو باید به خود کسانی که مدعی این موضوع هستند سپرده بشه.
در اخر بازم بابت لحن صحبتم که کمی عامیانه بود از همه عذر خواهی میکنم.
Sa.n
11th February 2012, 02:00 PM
خواهش میکنم ممنونم از حسن توجهتون حتما ما باید این جور مسایل رو پیگیری کنیم اگر اطلاعات دیگری در مورد این موضوع داشتید خوشحال میشوم من و کاربران دیگر هم مطلع کنید من که در حال تحقیقم اما نتوانستم چیزی پیدا کنم خواهش میکنم اگر اطلاعات دیگری نیز در این باره داشتید ما را هم بی نصیب نگذارید
با تشکر [golrooz]
rabyee
30th July 2012, 10:13 AM
سلام sa.n به نظر من این مطلب خیلی جالبه و بهتره این رو هم بدونید که این مطلب 1400 سال قبل بدون هیچ دستگاه آزمایشگاهی هم مطرح بوده،چون ما این موضوع رو در احادیثمون داریم.
سپاسگزارم و اگه مرجع موضوع رو بنویسید ممنون میشم
[tashvigh]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.