Sa.n
10th February 2012, 09:17 PM
پسته، قند خون را كاهش ميدهدنتايج تحقيقات نشان ميدهد خوردن يك مشت مغز پسته در روز نه تنها يك ميان وعده سالم و مغذي است بلكه با كاهش روند جذب كربوهيدراتها در بدن باعث كاهش قندخون نيز ميشود.بنابراين گزارش مصرف پسته با مواد غذايي داراي كربوهيدرات بالا مثل نان سفيد، روند جذب كربوهيدرات را كاهش داده و ميتواند در كنترل ديابت مؤثر باشد.اين گزارش حاكي است پسته داراي مقادير زيادي پروتئين گياهي، مواد نشاستهاي غني و مواد معدني مهم مانند پتاسيم و منيزيوم است كه وجود آنها در بدن ضروري است.پسته همچنين براي تسكين اعصاب مفيد است و وجود چربي اشباع نشده در آن باعث پايين آمدن سطح كلسترول بد (ldl) و بالارفتن سطح كلسترول خوب خون (hdl) ميشود، كه اين عمل براي سلامت قلب مفيد است.