توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جوک ...جک
بانوثریا
10th February 2012, 05:23 PM
هر کی جوک بلده بسم الله
معلم سر کلاس درس به شاگرداش میگه هر کس خنگه از جاش بلند شه و بایسته ! یهو یکی بلند میشه میگه آقا به خدا ما خنگ نیستیم فقط خواستیم شما تنها نباشید
بانوثریا
10th February 2012, 05:24 PM
یارو چراغ جادو پیدا میکنه، دست میکشه روش غولش در میاد میگه: دو تا آرزو بکن. غضنفر میگه: یه نوشابه خنک میخوام که هیچ وقت تموم نشه. غوله بهش میده، غضنفر یکم میخوره میگه: به به! چقدر خنکه! یکی دیگه هم بده!
بانوثریا
10th February 2012, 05:25 PM
مردا 3 تا آرزو دارن:
اونقدر كه مادرشون میگه خوش تیپ باشن .
انقدر كه بچشون میگه پولدار باشنو.
انقدر كه زنشون شك داره زن داشته باشن.
بانوثریا
10th February 2012, 05:27 PM
ستاد مبارزه با بد حجابی اعلام كرد: نگهداری عسل و میرزا قاسمی در یخچال ممنوع می باشد مگر اینكه در یخچال باز باشد!!
بانوثریا
10th February 2012, 05:28 PM
چه وقت زنان خدا را شکر می کنند؟ زن رو به خدا کرد و گفت: چرا باید دیه ما نصف مردها باشد؟ خداوند مهربانانه فرمود: عزیز من ! اگر با کشتن، تو را از شوهرت بستانند، به او هشت میلیون می رسد، ولی اگر او را بکشند تو صاحب شانزده میلیون می شوی !!! زن خندید و گفت: خدایا حکمتت را شکر ...
بانوثریا
10th February 2012, 05:28 PM
مامانه به بچه هه میگه میدونم شیطون گولت زد موهای خواهرتو کشیدی! بچه هه میگه آره ولی لگدی که زدم تو شیکمش ابتکار خودم بود
رضوس
10th February 2012, 07:01 PM
چه وقت زنان خدا را شکر می کنند؟ زن رو به خدا کرد و گفت: چرا باید دیه ما نصف مردها باشد؟ خداوند مهربانانه فرمود: عزیز من ! اگر با کشتن، تو را از شوهرت بستانند، به او هشت میلیون می رسد، ولی اگر او را بکشند تو صاحب شانزده میلیون می شوی !!! زن خندید و گفت: خدایا حکمتت را شکر ...
اصلاً خنده نداشت.
mina_bushehr
10th February 2012, 07:54 PM
يه بابايي پسرشو ميبره ازمايش كنه تا ببينه ديوونه است يا نه! دكتر به پسره ميگه برو با اين آبكش آب بيار پدرش ميگه اين خستس بزار خودم برم بيارم!
رضوس
11th February 2012, 01:50 AM
پسره از باباش میپرسه چرا برا ما جک میسازن؟؟؟؟
باباهه میگه بوقابلمه رو بیار تا بت بگم
پسره که قابلم رو میاره بابهه میزنه توش
پسره داد میزنه:کیه؟
باباهه میگه : واسه این
حالا تو فابلمه رو بگیر تا من برم درو باز کنم
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.