PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داستانی به ظاهر خیالی اما واقعی

Sa.n
8th February 2012, 09:42 PM
> خواهش میکنم بعد از خواندن مطلب نظر خود را بدهید و بنویسید که چند درصد مفید بود
> مسافري خسته كه از راهي دور مي آمد ، به درختي رسيد و تصميم گرفت كه در
> سايه آن قدري اسـتراحت كند غافـل از اين كه آن درخت جـادويي بود ، درختي
> كه مي توانست آن چه كه بر دلش مي گذرد برآورده سازد...!
> >
> >
> >وقتي مسافر روي زمين سخت نشست با خودش فكر كرد كه چه خوب مي شد اگـر تخت خواب نـرمي در آن جا بود و او مي تـوانست قـدري روي آن بيارامد. فـوراً تختي كه آرزويـش را كرده بود در كنـارش پديـدار شـد !!!
> >
> >مسافر با خود گفت : چقدر گـرسـنه هستم. كاش غذاي لذيـذي داشتم...
> >
> >ناگهان ميـزي مملو از غذاهاي رنگارنگ و دلپذيـر در برابرش آشـكار شد. پس مـرد با خوشحالي خورد و نوشيد...
> >
> >بعـد از سیر شدن ، كمي سـرش گيج رفت و پلـك هايش به خاطـر خستگي و غذايي كه خورده بود سنگين شدند. خودش را روي آن تخت رهـا كرد و در حالـي كه به اتفـاق هاي شـگفت انگيـز آن روز عجيب فكـر مي كرد با خودش گفت : قدري مي خوابم. ولي اگر يك ببر گرسنه از اين جا بگـذرد چه؟
> >
> >و ناگهان ببـري ظاهـر شـد و او را دريد...
> >
> >هر يك از ما در درون خود درختي جادويي داريم كه منتظر سفارش هايي از جانب ماست.
> >ولي بايد حواسـمان باشد ، چون اين درخت افكار منفي ، ترس ها ، و نگراني ها را نيز تحقق مي بخشد.
> >بنابر اين مراقب آن چه كه به آن مي انديشيد باشيد...
> >
> >سخن روز : مردم اشتباهات زندگی خود را روی هم می ریزند و از آنها غولی به وجود می آورند که نامش تقدیر است.
> >جان اولیورهاینر
> >
>

بلدرچین
8th February 2012, 11:50 PM
عزیزم من خوشم اومد اما اون چیزایی که اولش اومده یکمی مشکل داره ویرایش کن.ممنونم[golrooz]

عرفان سلیم زاده
9th February 2012, 01:28 AM
به نظر من تو جسم ما نیرویی هست که همه چی رو کنترل می کنه!
میشه گفت خداییه واسه خودش![nishkhand]

ساناز فرهیدوش
9th February 2012, 09:02 AM
نتیجه اخلاقی اینکه ارزو هم میخوایم بکنیم این فرشته ها شوخی ندارن . حداقل فکر کنمی کسی مارو نخوره !
به دوراز شوخی انرژی های منفی و هر چیزی که تو ذهن ما وجود داره در زندگی برامون به ارمغان می اد .

محسن آزماینده
10th February 2012, 04:26 PM
اين همون قانون جذب است

يعني كاينات آنچه را كه ما به آن فكر ميكنيم برايمان محقق ميسازند

پسص بايد هميشه فكرهاي مثبت كرد

بانوثریا
10th February 2012, 05:55 PM
هرچیزی که در ذهن ماست روزی به واقعیت میرسه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد