PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی نرم افزاری و برنامه نویسی

soham 313
6th February 2012, 11:44 PM
سلام دوستان

من مبتدی هستم و تازه شروع به یادگیری زبان cکردم

لطفا راجع به یادگیری زبان c منو راهنمایی کنید[negaran]

[golrooz]با تشکر[golrooz]

بانوثریا
5th April 2012, 09:03 PM
سلام کتاب های آموزشی زیادی هست که میتونید استفاده کنید همچنین سرچ کردن در اینترنت کمک زیادی بهتون میکنه

1344
19th April 2012, 09:28 PM
سلام عزیزم....
کتاب برنامه نویسی به زبان c از جعفر نژاد قمی میتونه کمکت کنه...
راهنمای حل تمریناتشم مثال های خوب ومفیدی داره...
موفق باشی...

NameEly
19th April 2012, 11:20 PM
سلام دوستان

من مبتدی هستم و تازه شروع به یادگیری زبان cکردم و در واقع هیچی بلد نیستم [negaran]
و در تاریخ 91/2/23امتحان میان ترم دارم لطفا راجع به یادگیری زبان c منو راهنمایی کنیدکه چی بخونم تا بتونم تو این مدت کوتاه زبان سی رو در حد امتحانات دانشگاهمون یادبگیرم
اینم نمونه سوالاتمون هست اگه تونستین لطفا کمکم کنید تا بهشون پاسخ صحیح بدم

سلام کتاب های آموزشی زیادی هست که میتونید استفاده کنید همچنین سرچ کردن در اینترنت کمک زیادی بهتون میکنه

سلام عزیزم....
کتاب برنامه نویسی به زبان c از جعفر نژاد قمی میتونه کمکت کنه...
راهنمای حل تمریناتشم مثال های خوب ومفیدی داره...
موفق باشی...

فهم برنامه نویسی می تونه کمکتون کنه

شما اول و قبل از هر چیزی کتاب ( فکر کنم اسمش ) فلوچارت و الگوریتم از جعفر نژاد قمی بود رو مطالعه کنید

برنامه نویسی قبل از نوشتن کد فهمیدن و درک چیزی هست که می خواین بنویسید هست

مثل این میمونه به شما 4 تا مداد رنگی بدن و بگن دریا و اسمون و خورشید رو بکش
اگه شما فهمیده باشید اینهایی که گفتند چطوری و چه شکلی هست با 4 تا مداد رنگی میکشی وگر نه 4 تا که هیچی جعبه ی مداد رنگی رو هم بهتون بدن به دردتون نمی خوره

MANE1371
20th April 2012, 04:31 PM
منم با نظر دوستان موافقم.
اما خودم با کتاب آقای جعفر نژاد قمی واقعآ موافقم وقبول دارم.اما اگه تو عمل وقت بگذاری و از مهندسین کامپیوتر کمک بگیری خیلی زوتر یاد میگیری چون منم ازبرادرم کمک گرفتم تا تونستم این درسو تا حدودی یاد بگیرم کنم.

bitaroos
20th April 2012, 07:44 PM
سلام

سریعترین راه برای یاد گیری:
بهترین راه اینه که یه جزوه (مثلا جزوه استادتون) یا یه کتاب رو ببری پیش یک نفر که برنامه نویسی رو فهمیده
و درک کرده، نه اینکه حفظ کرده باشه. بع بهش بگی که یادت بده.
درس خوندن با هم کلاسی ها هم خیلی خیلی خیلی خیلی جواب میده مثلا تو سالن مطالعه ی دانشگاه

---------------------------------
به نظر من برای این برنامه های ساده که سر کلاس درس داده میشه و تعداد خطوط کد نویسیش از چند 10
خط بیشتر نمیشه، لازم نیست زیاد رو الگوریتم و فلوچارت وقت بزاری.

با کتاب های جعفر نژاد به شدت مخالفم و نمی دونم چرا مرجع درس اساتید قرار گرفته،ولی در حد درس و مدرسه
جواب میده.

اگر از جزوه استفاده می کنی حتما یه کتاب برنامه نویسی هم دم دستت باشه، چون گه گاهی نیاز میشه بهش
مراجعه کنی.
-------------------------------
فقط روی کاغذ برنامه ننویس و برنامه هات رو حتما کامپایل کن و تمرین هات رو نده به کسی برات حل کنه، خودت
روشون فکر کن، در غیر اینصورت، سر جلسه امتحان به مشکل بر می خوری.

برنامه نویسی خیلی خیلی خیلی خیلی ساده هست،[cheshmak]

uhena_irani
20th April 2012, 10:56 PM
سلام سری فیبوناچی میشه این: #include <iostream.h> #include <conio.h> int main(){ int x=1 , g = 1 , z , k , n ; clrscr(); cout << " how many number for fibonachi ? : " ; cin >> n ; n -= 2 ; cout << x << " " << g << " " ; z = x + g ; cout << z << " " ; for (k = 1 ; k <= n -1 ; k++ ){ x = g ; g = z ; z = x + g ; cout << z << " " ; } getch() ; return 0 ; }
بقیشم میشه حل کرد همین کتابی هم که بچه ها میگن خوبه
میتعونی خیلی از تمرینها را از توش در بیاری

صاصائیل
21st April 2012, 11:23 PM
سوالات حذف کردی؟

avrin
28th April 2012, 01:59 PM
شرمنده.منم صفر كيلومترم...

robofire
28th April 2012, 03:14 PM
سلام
به نظر من کتاب آقای جعفر نژاد خوبه اما نمیشه فقط روی اون تکیه کرد کتاب آقای ابراهیم زاده قلزم هم هست ایشان کتاب خود آقای دنیس ریچی بوجود آورنده C را ترجمه کرده اند لینک این کتاب در آدینه:
http://www.adinebook.com/gp/product/9645693136/ref=sr_2_1000_2/109-1204489-2894381

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد