توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک (گرایش شیمی و ...)
pidan
5th February 2012, 12:46 PM
سلام.من گیج شدم لطفاَ یکی به من بگه بهترین گرایش ارشد شیمی چیه؟اگه کسی بخواد از شیمی داروسازی بره یا مهندسی داروسازی چی؟اطلاعات میخوام[negaran]
رضوس
5th February 2012, 03:28 PM
به نظر من فیتوشیمی که به دارو سازی هم مربوط میشه...
*مینا*
5th February 2012, 10:29 PM
سلام.من گیج شدم لطفاَ یکی به من بگه بهترین گرایش ارشد شیمی چیه؟اگه کسی بخواد از شیمی داروسازی بره یا مهندسی داروسازی چی؟اطلاعات میخوام[negaran]
بهترین گرایش ارشد شیمی از چه لحاظ؟
هر گرایشی برای خودش مزایا و معایبی داره ، شما باید ببینید با کدوم یکی سازگارترید و از همه مهم تر به علاقه ی خودتون بستگی داره ...
گرایش تجزیه محیط آزمایشگاهی سالم تری داره و می گن که بازار کارش بهتر هست در مقابل گرایش آلی محیطش برای خانم ها کمی ( نه زیاد ) مناسب نیست که البته همه ی این موارد رو می شه با رعایت ایمنی در آزمایشگاه به حداقل رسوند
البته این به معنای بد بودن بازار کار بقیه گرایش ها نیست ، بازار کار بحث مفسل خودش رو داره ، بحث پارتی و اینا هم یه تیکشه [bamazegi]
برای دارو سازی ، می تونید وارد گرایش آلی بشید و برای دکتری شیمی دارویی رو بخونید
hifreind
19th April 2012, 02:27 PM
مرسی دوست عزیز توضیحتون کامل بود .داروسازی که تو شیمی مد نظره شیمی دارویی هستش نه داروسازی.البته بازار کار شیمی دارویی هم بد نیست ولی در کل کو کار؟؟؟پی علاقه تون باشین
3pidee
27th April 2012, 10:55 PM
salam doste golam
aval az hame be alagheye khodet tavajoh kon ama age az nazare bazare kari mikhay bazare kar vase shimi tajziye az hame behtare va bad az on man az digaran k porsidam migan karbordi va aliii dar ye sath khobe albate alan reshteye shimi daroyi dg omade daneshkade darosazie azad dare mitoni onam bekhoni kamelan jadide
bazam movafagh bashi aziz[golrooz]
بهروز شجاع
28th April 2012, 03:02 PM
slm.age manzoret bazar kare nano va fito age edame bedi khobe
شیمی گیلان
10th August 2012, 03:02 AM
یعنی واقعا این شیمی آخر عاقبت نداره؟[gerye]
*مینا*
10th August 2012, 08:41 PM
[nishkhand] چه گریه ایییی
من کلا با این بحثا که فلان گرایش کار داره فلان گرایش کار نداره ! مخالفم ،
شما تو گرایشی که انتخاب می کنی بهترین باش ! همه جا جذبت می کنن
به قول یکی از اساتیدمون که می گفت الان همه جا نیاز به یه شیمیست داره ، منتها یه شیمیست کار بلد ! نه یه شیمیستی که صرفا معدلش بیست باشه !
reza-1369
10th August 2012, 10:27 PM
[nishkhand] چه گریه ایییی
من کلا با این بحثا که فلان گرایش کار داره فلان گرایش کار نداره ! مخالفم ،
شما تو گرایشی که انتخاب می کنی بهترین باش ! همه جا جذبت می کنن
به قول یکی از اساتیدمون که می گفت الان همه جا نیاز به یه شیمیست داره ، منتها یه شیمیست کار بلد ! نه یه شیمیستی که صرفا معدلش بیست باشه !
بقول آلمانیا جوری بخون که کار دنبال تو باشه نه تو دنبال کار!!!!!!!!!!!
reza-1369
11th August 2012, 08:10 PM
خوش بین ها در هر خطری فرصتی می بینند،بدبین ها در هر فرصتی خطری می بینند.
رقیه صداقت
11th October 2012, 03:43 PM
به نظر من تجزیه کاربردی تره
kh.hajibabaei
17th October 2012, 07:41 PM
kh.hajibabaei
17th October 2012, 07:49 PM
سلام دوست عزیر
فعلا به نظر من در رشته شیمی بهترینی وجود ندارد بسته به علاقه شما باید گرایش انتخاب شود ولی اگر قصد دارید برای ادامه تحصیل کرایشهای داروسازی امتحان دهید بیشتر گرایش آلی و تجزیه را برای ارشد انتخاب کنید بعدا برای ادامه تحصیل در مقطع دکترای میتوانید در آزمون دکترای تخصصی داروسازی که از طریق وزارت بهداشت گرفته می شود شرکت کرده و گرایش دکترای شیمی دارویی یا شیمی دارویی هسته ای برای کسانی که مدرک ارشد آلی و تجزیه دارند قابل انتخاب است ولی با مدرک شیمی دارویی نمی توان داروخانه زد گرایش نانو شیمی بد نیست ولی امکان ادامه تحصیال در گرایشهای داروسازی ندارد تا آنجایی که من اطلاع دارم
امیدوارم خوب تونسته باشم راهنمایی کنم
التماس دعا
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.