PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پروتئین‌های ‌موجود در سوپ پای مرغ تأثیری بلندمدت در کاهش فشارخون دارند



yas-90
5th February 2012, 01:47 AM
پژوهشگران می گویند پروتئین‌های ‌موجود در سوپ پای مرغ تأثیری بلندمدت در کاهش دهنده ‌فشارخون دارند سوپ مرغ نه تنها به درمان سرماخوردگی کمک می‌کند بلکه در کاهش فشارخون هم موثر است. پژوهشگران ژاپنی که در مورد رژیم‌های غذایی موثر بر فشار خون تحقیق می‌کنند، می‌گویند پروتئین‌های ‌موجود در سوپ پای مرغ تأثیری بلندمدت دارند.


به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، پای مرغ حاوی پروتئین‌های فروانی است که مانند داروهای کاهش دهنده فشارخون عمل می‌کند. تحقیقات مختلف پژوهشگران ژاپنی بر روی رژیم‌های غذایی موثر بر فشار خون، پیشتر اثر مثبت سوپ مرغ بر تنظیم فشار خون را ثابت کرده بودند. البته شیوه تهیه این سوپ بسیار مهم است.


تفاوت سوپ سینه‌مرغ با پای‌مرغ


به عنوان مثال سوپ سینه مرغ تنها مدت کوتاهی بر میزان فشار خون تأثیرگذار است. یکی از پروتئین‌های موجود در سوپ سینه مرغ، پروتئین‌کلاژن مانندی است که مانند مهار کننده ace عمل می‌‌کند. مهار کننده ace موجب کاهش خفیف ضربان قلب و در نهایت کاهش حجم خون جابه‌جا شده در عروق می‌شود.
البته از آن جایی که میزان این پروتئین در سوپ سینه مرغ اندک است، خوردن این سوپ اثر چندانی بر میزان فشار خون ندارد. پژوهشگران ژاپنی در تحقیقات خود تأثیر سوپ پای‌مرغ را بر میزان فشار خون امتحان کردند.


این سوپ از آنجا که به دلیل ظاهر آن به مذاق برخی از مبتلایان به فشار خون بالا خوش نمی‌آیند، ابتدا بر روی موش‌های آزمایشگاهی که فشار خون بالا داشتند امتحان شد. نتیجه این تحقیق پژوهشگران ژاپنی را غافلگیر کرده است.


ترکیبی از ۴ پروتئین تأثیرگذار


سوپ مرغ علاوه بر این، منبع غذایی مناسبی برای تأمین ویتامین d و کلیسم بوده و حاوی چهار ترکیب پروتئینی است که نقش مهمی در کنترل فشار خون بازی می‌کنند. این پروتئین‌ها اثر بلندمت بر کاهش فشار خون دارند و در برخی از موش‌های آزمایشگاهی، فشار خون بالا را کاملأ درمان کردند.


حدود یک میلیارد نفر از جمعیت جهان از فشارخون بالا رنج می‌برند. فشار خون بالا موجب نارسایی در فعالیت قلب و عروق می‌شود و خطر ابتلاء به سکته‌های قلبی و مغزی را افزایش می‌د‌هد. بهترین روش برای کنترل فشار خون بالا رعایت رژیم غذایی مناسب است.


تحقیقات پژوهشگران ژاپنی پیش‌تر، اثر ماهی تن و ماهی ساردین بر کاهش خون را ثابت کردند. سوپ پای ‌مرغ را هم اکنون می‌‌توان به رژیم غذایی کم‌نمک برای کنترل فشار خون و شاید درمان قطعی آن اضافه کرد.

بلدرچین
5th February 2012, 01:49 AM
اجی سوپ پای مرغو چگونه درست میکنند؟هان؟ممنونم[tashvigh][golrooz][soal][esteghbal]

yas-90
5th February 2012, 02:17 AM
اجی سوپ پای مرغو چگونه درست میکنند؟هان؟ممنونم[tashvigh][golrooz][soal][esteghbal]

سلام
خواهش میکنم
همونجوری که سوپ سینه مرغ درست میشه فقط به جای سینه مرغ از پای مرغ استفاده میکنن [cheshmak]

yas-90
5th February 2012, 11:33 PM
خوب آقا امیر اینم طرز تهیه سوپ مرغ اما شما خواستی جاش پای مرغ اضافه کن


آشنایی با روش تهیه‌ی سوپ اسفناج با مرغ
مواد لازم برای شش نفر: سینه مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد، برش خورده به مکعب‌های کوچک

روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
پیاز ترجیحاً پیاز سفید 1 عدد بزرگ، برش خورده

سیر 2 حبه، ریز شده

تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری

پاستا برنجی یک فنجان سر خالی
آب لیموی تازه 1 قاشق غذا خوری
اسفناج تازه، برگ‌های جوان 2 فنجان

پنیر پارمسان یک سوم فنجان، ریز شده

نمک و فلفل



طرز تهیه: مرحله 1 - مرغ‌ها را با نمک و فلفل آغشته کنید.
مرحله 2 - در یک قابلمه روغن زیتون را با حرارت متوسط گرم کنید. سپس مرغ‌ها را تفت دهید تا به رنگ قهوه ای کمرنگ متمایل شود. مرغ‌ها را در یک بشقاب جدا کنار گذارید.
مرحله 3 - پیاز، سیر و تخم گشنیز را به آب روغن مرغ‌ها اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا پیازها نرم شود.
مرحله 4 - آب به مخلوط پیاز ا اضافه کرده و آن را به جوش آورید. سپس حرارت را کم کرده و پاستای برنجی شکل را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید تا مدت 10 دقیقه بپزد.
مرحله 5 - مرغ‌ها را به قابلمه اضافه کرده و دو مرتبه جوش آورده و 1 دقیقه مخلوط با هم بجوشد.
مرحله 6 - حرارت را کم کنید، آب‌لیمو را اضافه کرده و مزه و ادویه را دوباره تست کنید.
مرحله 7 - اسفناج را در 6 کاسه تقسیم کرده و سوپ را درون کاسه‌ها روی اسفناج بریزید. آن را با پنیر تزیین کرده و با یک برش لیموی تازه فوراً سرو کنید.

نوش جان

yas-90
5th February 2012, 11:35 PM
اینم یه نوع مثلا فوری


طرز تهیه سوپ مرغ

مواد لازم:
مرغ
سیب زمینی
هویج
جعفری
نمک ، فلفل،زردچوبه و ادویه کاری=به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی =1.5قاشق غذا خوری


طرز تهیه:
آب مرغ گذاشتید داره میپزه مزه مرغ درآمده آب غلیظ شده بهش ادویه کاری فلفل زردچوبه نمک زده.بعد گوشت مرغ را پرپر میکنید وبا سیب زمینی خام وهویج خام خرد کرده میریزید توآب مرغ»سبزی جعفری فقط گلشو جدا می کنید اونم 20دقیقه بعد میریزید توغذا رب 1.5قاشق غذا خوری مریزید توغذا وبعداز40دقیقه دیگر طبخ میکنید.

توجه:هرچی بیشتر بمونه روگاز بمونه خوشمزه تر میشه فقط نسوزونید ضایع بشید.


»نوش جانتان«

yas-90
5th February 2012, 11:37 PM
اینم برا تنوع بیشتر

طرز تهیه سوپ بروکلی و مرغ
مواد لازم

▪ هشت فنجان آب
▪ چهار عدد سیب زمینی پوست کنده و خرد شده
▪ نصف فنجان ساقه کرفس خرد شده
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ ۱۰۰ گرم سینه مرغ
▪ یک فنجان کلم بروکلی
▪ یک چهارم فنجان خامه ترش
▪ نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه
آب را در یک قابلمه بزرگ ریخته و آن را بجوشانید. سپس سینه مرغ، سیب زمینی، کرفس و پیاز را به آن اضافه کنید. پس از گذشت ۳۰ دقیقه مواد را درون مخلوط کن ریخته تا یکنواخت شوند، سپس آن را در داخل قابلمه ریخته و کلم بروکلی، خامه ترش و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید.



گوشت بشه به تنتون

r321.r
5th February 2012, 11:47 PM
سوپ پای مرغ



خدا خیرتون بده پای مرغ رو نمیشه نگا کرد چه برسه خوردش



sh_omomi83




(یا من دارم سوسول بازی در میارم؟! [soal])

yas-90
5th February 2012, 11:56 PM
خدا خیرتون بده پای مرغ رو نمیشه نگا کرد چه برسه خوردش



sh_omomi83





(یا من دارم سوسول بازی در میارم؟! [soal])


راستشو بخوای من خودم هم نمیخورم چون خوشم نمیاد از تمییز کردنش و صد البته قیافش[tahavoo]..... البته یه با امتحان تو سوپ امتحانش کردم طعمش بد نبود ولی راستشو بخوای باید چشم بسته بخورمش بویژه از قسمت انگشتاش بدم میاد...........تازه تمییز کردنش هم به عهده مامانم بود[sootzadan]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد