PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین استادتون کی بود؟

mohsen_s20
2nd February 2012, 12:08 AM
سلام
بهترین استاد تو دانشگاه و بهترین معلم مدرستون کی بود؟
چه ویژگی داشت؟
ممنون ازونایی که پاسخ میدن.[cheshmak][labkhand]

بلدرچین
2nd February 2012, 12:14 AM
اول سلام.معلم سال چهارم دبستانم خیلی بهم کمک کرد.مهربون بود و دوست داشتنی و خیلی پرارامش و دلسوز و معلم سال سوم دبیرستانم اقای میرزاپور و کریمی.هردو دبیرادبیات.ممنونم که این پست رو ایجاد کردی.

mohsen_s20
2nd February 2012, 12:18 AM
بهترین استادم سخته ولی استاد برنامه نویسیم بود که از پایه برنامه رو بهم یاد.
و بهترین معلم معلم فیزیک بود که پیش بینیش همیشه درست بود و خیلی خوب درس میداد
اخرین پیش بینیش این بود که هیج کدوم از بچه ها کلاس تو کنکور چیزی نمیشن

r321.r
2nd February 2012, 12:37 AM
معلم ها و استادای من خوب بودن، منتها بهترین توشون پیدا نمیشه
به احتمال زیاد بخاطر پر توقعی من
کار سختیه، خدا قوتشون بده

حسین متقی
2nd February 2012, 12:38 AM
معلم کلاس اولم اقای اراسته که اگه نبود شاید مثل خیلی از الافهای خیابونی میشدم
دانشگاه نرفتم هنوز ولی دبیرستان هم اقای فلاح دبیر فیزیک اول دبیرستان که همه چیزو میکرد توی مخمون به زور
وباعث میشد همه چیزو فقط حفظ نکنیم البته بهترین نمره ای که میشد توی امتحان ماهانش گرفت 0 بود چون 10 تا سوال تیز هوشان بود که خودش طرح میکرد و هر جواب غلط 1 نمره منفی داشت و من فقط یه بار موفق به کسب نمره ی 0 شدم و بقیهشو بین -3تا-1 میشدم[nishkhand]

A.L.I
2nd February 2012, 12:42 AM
بهترین استادم تو دانشگاه استاد درس جامعه شناسی سازمانها بودند که مقام پروفسوری و استادی تمام در رشته جامعه شناسی رو هم دارند و همیشه کلاسهایشون رو دوست داشتم و مشتاقانه میرفتم و چیزهای جدید یاد می گرفتم. ویژگی بارزشون گستردگی دانش و بینش بالای ایشون در بیشتر زمینه های مختلف بود.

Easy Bug
2nd February 2012, 01:05 AM
بهترین معلمم که ..................... آقای عبدالمحمدی (علیرضا عبدالمحمدی) ، دبیر ادبیات پیش دانشگاهیم بود ؛ حرف نداشت ، عالی بود . [golrooz] [golrooz]

**نفس**
2nd February 2012, 09:06 AM
با سلام *
بهترین استاد من استاد درس شبکه بود که فوق العاده عالی بود و برخوردش با دانشجویان خیلی خوب بود *** [labkhand]
و بهترین معلمم سال اول دبستان بود که من خطم بزرگ بود ولی همیشه به من جایزه می داد و منو دعوا نمی کرد.***[golrooz]

Sa.n
2nd February 2012, 09:46 AM
من كه هنوز دانشگاه نرفتم اما بهترين معلم راهنماييم معلم علوم من خانم گيتى طيرانيان است كه يك بار هم به من ١٨/٥داد و من اشكم در اومد و از دستش ناراحت شدم اما واقعا معلم دل سوزى است وبه هر تريغى كه شده بايد درس رو تومغزمون بگنجونه

*alien*
2nd February 2012, 11:16 AM
همه معلم ها واستادها زحمت میکشن
من که از همشون راضی بودم

!nesa
2nd February 2012, 12:27 PM
بیشتر معلمام خوب بودن ولی دبیر ریاضی اول دبیرستانم خانم علایی و فیزیک خانم نیک ضمیر عالی بودن و منو عاشق درسشون کردن.
استاد هم دکتر آقامحمدی شیمی تجزیه و دکتر یکتا شیمی صنعتی عالی بودن و همیشه قدردان زحمتاشونم.[golrooz][golrooz]

sirus mohamadi
2nd February 2012, 12:40 PM
معلم ها مثل شمع هستند روشنایی میبخشند ، لیکن خودشون میسوزند [tashvigh]

من اعتقاد دارم که هیچ معلم و دبیر و استادی بد نیست ، اگر با دانش آموز هم بد باشند نشان دلسوزی آنهاست

پس همه خوبند ، اگه بد باشند تقسیر از خودمونه[khejalat]

{ از ماست که بر ماست }

الهه هرمزی
2nd February 2012, 12:49 PM
سلام بهترین استاد من دبیر دبیرستانم سرکار خانم فرح فراهانی بود که من رو به زیست شناسی علاقه مند کرد و الان این رشته رو میخونم و راه ایشونو ادامه میدم...[golrooz][golrooz][golrooz]

afarideh
2nd February 2012, 03:04 PM
دبیران من ،در دوره ی دبیرستان همه زحمت کش و عالی بودن

و اما دوران دانشگاه ، بهترین استاد من ،آقای دکتر حسین غلامعلیان بودند (دکترای چینه شناسی و فسیل شناسی)
که برای همه دانشجویان واقعا نمونه و الگو بودند و بر گردن ما حق زیادی دارند.

ساناز فرهیدوش
2nd February 2012, 06:07 PM
مهندس نعمتیان امار

mina_bushehr
2nd February 2012, 09:07 PM
سلام من بهترین استادام
1.دکترقیصری استاد ترمودینامیک که خیلی عادل بود
2.دکتر اشکپور استاد زلزله خیلی با شخصیت
3.دکترمحمدی خیلی بانشاط
4.دکترشیرکانی خیلی صمیمی

نارون1
3rd February 2012, 08:01 PM
توی دانشگاه دکتر عبدالله زاده ( استاد روانشناسی )، احترام فوق العاده ای براشون قائلم......

همیشه سپاسگزارشان هستم........

امیدوارم همیشه موفق و موید باشن...........

تو دوران مدرسه اکثر معلمانم رو دوست دارم و برای همشون احترام قائلم...........

mohsen_s20
15th February 2012, 04:10 PM
سلام
ممنونم از اونایی که همکاری کردن
ان شا الله بقیه هم نظر بدن.

ice_boy7477
15th February 2012, 06:45 PM
دکتر علیزاده

shiny7
18th February 2012, 02:10 PM
بهترين استاد كه نه استاداي من 5 نفر بودن كه همه استاداي كلاس كنكورم بودن.عالي ترينشونم استاد علي سليمي بود كه بييييييييييييييي نهايت دوستش داشتم و دارم!!!!!!!!دعا ميكنم هميشه موفق و خوشبخت باشه!!!!!!!!!شمام دعاش كنييييييد!!!!!![tashvigh][labkhand]

بانوثریا
18th February 2012, 02:44 PM
همه خوب بودن و یادشونو گرامی میدارم[nishkhand]

ساناز فرهیدوش
11th July 2013, 05:28 PM
پیش دبستانی خانم اطلسی

خانم ها ابراهیمی و خیام : حرفه و فن

خانم حسینی . ریاضی

خانم خلخال پرورشی دبیرستان .

دانشگاه . دکتر عاشقی . روحشون شاد .

دانشگاه اتش نشانی اقای فرامرز فرجی .

solinaz
11th July 2013, 08:38 PM
راهنمایی:بنی اسد/عربی
راهنمایی:نظری/علوم
راهمنایی:فیروزی مهر/ریاضی

چامه
12th July 2013, 08:10 PM
خانم آذری معلمم چهارم دبستان اون به من یاد داد که یاد بگیرم دو سال بعد فوت کرد خیلی حیف شد از همین جا میگم خیلی دوستش دارم میدونم میشنوه

parnian 80
12th July 2013, 08:15 PM
بنده معلم کلاس چهارم دبستان و معلم ششم ابتدایی ریاضی!

رضا66
12th July 2013, 08:20 PM
استاد طاهر نژاد =بازاریابی ومدیریت بازار

استاد سالار = روانشناسی درس میداد از پرواز می ترسید در اولی پرواز سقوط هواپیما و پرواز همیشگی ایشون به اسمون

آراگل
12th July 2013, 08:44 PM
بهترین معلمای من1.معلم پنجم دبستان 2. معلم ریاضی دوم راهنمایی و...
البته عاشق همشون هستم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد