توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث گرفتن پذیرش از دانشگاه های معتبر دنیا !!!!؟؟؟؟؟
Aysajoon
30th January 2012, 05:45 PM
سلام
چگونه از دانشگاه های معتبر دنیا پذیرش بگیریم ؟ [soal][soal][soal][soal]
دوستان عزیز ؛ این سوال برای خیلی از دوستان مطرح هستش و سوال ها و ابهامات زیادی در این زمینه دارن من جمله خود من ، این تاپیک رو زدم تا این دوستان و هر کس دیگه ای که اطلاعات یا نظر یا پیشنهاد و یا تجربه ای در این زمینه داره در اینجا مطرح کنه تا دیگران هم استفاده کنند و یک مرجع خوب در اینجا جمع اوری بشه .
از همکاری همه دوستان ممنونم http://f.ptcdn.org/images/smilies2/smilingsmiley.gif
Aysajoon
30th January 2012, 05:48 PM
ابتدا معلومات خودم رو که از سایت های مختلف و همین طور با پرسش و پاسخ از دوستانی که برای پذیرش اقدام کردن به دست اوردم خدمتتون عرض میکنم .
چيزي كه معمولا تو گرفتن پذیرش مهمه : معدل ، نمره زبان ، توصيه نامه خوب از اساتيد و اگر مقاله يا كار علمي كرده باشين خيلي كمك مي كنه .
معمولا بعضي ها استادي رو پيدا مي كنن ( براي دوره دكترا تقريباً همينطوريه ) بعضي ها هم صرفا مدارك رو مي فرستن و بعد هم نتيجه اش مي آد http://f.ptcdn.org/images/smilies2/happysmiley.gif
اون گروه ياهو هم خوبه البته بيشتر بچه هاش براي آمريكا اقدام مي كنن که البته 90 درصد دانشگاههای تاپ دنیا توی هر رشته ای آمریکایی هستند .
البته به گفته ی عده ای : مهمترین مساله ای که شما باهاش روبرو هستین نحوه پرداخت شهریه دانشگاهتونه نه اخذ پذیرش تحصیلی !!!!
اگر سوال خاصي هست تا اون جا كه بتونم كمك مي كنم .
Aysajoon
30th January 2012, 05:55 PM
چيزي كه من از عده ای شنيدم و البته جاهایی خوندم اينه كه تقريباً 70 درصد بحث توانايي تحصيلي مطرحه و حدود 30 درصد هم شانسه .
ممكنه فردی دانشجوي خيلي خوبي باشه ولي اون دانشگاه موقتاً نيازي به دانشجو در گرايش مورد نظر ایشون نداشته باشه .
يا اينكه تقاضا زياد باشه براي همون رشته و همون گرايشي كه ایشون اقدام مي كنن و ....
اما داشتن مقاله تاثير خوبي داره .
همونطور كه ممكنه بدونين مقاله داريم تا مقاله . مقاله ژورنال ارزش بسيار بالايي داره كه البته فكر نمي كنم كسي در حد ليسانس مقاله ژورنال داشته باشه . مقاله كنفرانس هم بستگي داره اون كنفرانس چقدر شناخته شده است .
كلا مقاله داشتن تاثير مثبت زيادي داره در جلب كردن نظر اساتيد براي انتخاب دانشجو داره .
Aysajoon
30th January 2012, 05:59 PM
برای عده ای شهریه واقعا مهمه و دغدغه ی فکریشونه که حالا پذیرشو گرفتیم کی ترمی .... (دلار، یورو و ...) بده ؟!
تا جايي كه من مي دونم مساعدت مالي براي دانشجوهاي فوق و دكترا ( مخصوصا دكترا ) خيلي دور از دسترس نيست .
اول از همه شما بايد يك استادي رو پيدا كنين كه حاضر بشه شما رو قبول كنه اين البته كار سختيه .
بعد هم بورس با اين عنوان كه به كسي مفت مفت پول بدن تا درس بخونه الان دیگه وجود نداره تقريباً .
مساعدت هاي مالي در قالب ra و ta داده مي شه . يعني اينكه شما مسئول حل تمرين مي شين يا در يك كار تحقيقاتي به استادتون كمك مي كنين و بابت اش پول مي گيرين ؛ گاهي هم هر دوش . معمولاً اونقدري هست كه تقريباً سر به سر بشه درآمد و خرج تون . من اين جوري شنيدم .
Aysajoon
30th January 2012, 06:04 PM
سه سیستم مساعدت مالی وجود داره :
ta = teacher's assistant ( دستیار استاد = مسئول حل تمرین )
ra = research assistant ( دستیار تحقیق )
fellowship ( کمک هزینه ی تحصیلی )
در مورد سوم شما لازم نیست مساعدت تحصیلی رو برگردونین . البته بقول خودشون خیلی competetive ( رقابتی ) هست و نعداد خیلی محدوده .
در بعضی موارد حتی ماهانه هم به شما پول پرداخت میشه که بجز هزینه تحصیلتون هزینه زندگی رو هم تا حدودی پوشش میده .
کلا دانشگاههای مختلف اصول مختلفی برای پذیرش دارن . ولی در کل معدل ، دانشگاه قبلی ، رزومه قوی ، داشتن مقاله و اینکه دانشجو چه پروژه هایی انجام داده باشه خیلی تاثیر گزاره .
Akhsham
31st January 2012, 05:09 PM
همونطور كه ممكنه بدونين مقاله داريم تا مقاله . مقاله ژورنال ارزش بسيار بالايي داره كه البته فكر نمي كنم كسي در حد ليسانس مقاله ژورنال داشته باشه . مقاله كنفرانس هم بستگي داره اون كنفرانس چقدر شناخته شده است .
ببببله! با داشتن اساتید گهرباری که ما تو دانشگاهامون داریم ارشدها هم بزور روی اساتید رو میبینن چه برسه به بچه های کارشناسی بخوان مقاله تو ژورنال بدن...
S h a D o w
31st January 2012, 06:03 PM
تا جایی که من اطلاع دارم تحصیل توی تعدادی از کشورهای اروپایی و آسیایی تقریبا رایگان هست
مثل: آلمان ، اسپانیا ، ایتالیا، سوئد ، اوکراین ، نروژ، ارمنستان ، مالزی ، تایلند
البته رایگان از نظر خودشون که به معنی هزینه ی خیلی کم هستکه متاسفانه به دلیل بی ارزش بودن پول ما[bihosele] همین رایگان بستگی به کشوری که انتخاب میکنین حد اقل تا 10 م تومان میرسه تا جایی که من دیدم و شاید بیشتر
البته من برای ارشد تحقیق کردم
ولی در کل مسئله ی مهم سایر هزینه ها هست
و مهم تر گرفتن ویزا [khabalood]
S h a D o w
1st February 2012, 11:56 AM
دوستان عزیزم این سایت میتونه در این زمینه مفید باشه :
http://www.applyabroad.org (http://www.applyabroad.org/)
[cheshmak]
تووت فرنگی
1st February 2012, 12:00 PM
فقط و فقط هوشــــ[tafakor]
elnaz.l
1st February 2012, 01:34 PM
کشور تاجیکستان و ارمنستان برای فوق ومخصوصا دکترا شرایط خیلی خوبی داره از نظر سطح علمی تقریبا خوبن مخصوصا شرکت دادن دانشجوها تو همایش علمی بین المللی. ارتباط راحتری با دانشگاههای دنیا برقرار میشه
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.