PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نفقه دادن به مرد توسط زن

ماری مریم
30th January 2012, 11:53 AM
به گزارش بي باك به نقل از جام نیوز، زنی در دادگاه خانواده حاضر و در مورد علت حضورش اظهار داشت:« شوهرم سه ماه است که بیکار شده و خرج خانه را نمی‌دهد و من در این مدت تأمین مخارج خانه را متحمل شدم اما شوهرم از این موضوع سوءاستفاده کرده است.»
این زن با اشاره به اینکه مهریه‌ام را از شوهرم می‌خواهم و از گرفتن آن کوتاه نخواهم آمد، گفت:« مهریه‌ام 5 سکه طلاست؛ شوهرم بیکار بوده و حاضر نیست آن را بپردازد ولی من مهریه‌ام را می‌خواهم.»
وی ادامه داد:« شوهرم حدود 3 ماه است که بیکار شده و 5 سال است که در کنار یکدیگر زندگی می‌کنیم؛ به طور یقین می‌دانم که پس‌انداز دارد و فقط ادعا می‌کند که پولی ندارد.»
وی افزود:« طی سه ماهی که شوهرم بیکار شده است، خرج خانه را خودم به تنهایی از درآمدم می‌دهم تا روزی بتوانم هزینه‌هایی که خرج کردم از شوهرم دریافت کنم ولی او از این امر سوءاستفاده کرده و خود را به بی‌پولی می‌زند.»
زن عنوان کرد:« شوهرم از موضوع بیکاری و اخراج شدنش برای راحت زندگی کردن و خرجی ندادن استفاده کرده و حالا که حقم را می‌خواهم از پرداخت مهریه‌ام امتناع می‌کند.»
به گزارش فارس، قاضی این شعبه بعد از شنیدن صحبت‌های زن، رسیدگی به پرونده را با حضور مرد و ارائه مدارک لازم توسط زن به روزی دیگر موکول کرد.

(http://jamnews.ir/NSite/Service/Events/?Serv=38)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد