توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبدیل مسیر عبور مایع به تصویر
amir.sm19
29th January 2012, 01:08 PM
سلام کسی میدونه چطور میشه مسیر عبور مایع رو سنس کرد و به صورت تصویر نشون داد؟مثلا از زیر یه جیز نازک مثل مقوا مایع عبور کنه ما بتونیم مسیرشو رو مقوا نشون بدیم
عرفان سلیم زاده
29th January 2012, 02:43 PM
سلام کسی میدونه چطور میشه مسیر عبور مایع رو سنس کرد و به صورت تصویر نشون داد؟مثلا از زیر یه جیز نازک مثل مقوا مایع عبور کنه ما بتونیم مسیرشو رو مقوا نشون بدیم
سلام فکر کنم با استفاده از مواد لومینسانس بشه تعیین کرد.
حسین متقی
29th January 2012, 05:48 PM
بستگی به دقت مورد نظر و شکل اون لایه هاتون که مایع میخواد رد بشه داره
بعضی موقع ها مایع رو رنگی میکنند و صفحاتو شفاف
بعضی موقع ها از رساناییه مایع و کاهش مقاومت برای الات دقیق استفاده میکنند
بعضی موقع ها ......
و......
بستگی به خیلی جزئیاتی داره که باید توضیح بدین که جواب مناسبو دریافت کنید
amir.sm19
2nd February 2012, 11:07 PM
با سلام من چيزي ميخام كه بشه ازش تو پزشكي و بدن استفاده كرد مثلا مسير عبور خون از زير پوست
عرفان سلیم زاده
2nd February 2012, 11:26 PM
با سلام من چيزي ميخام كه بشه ازش تو پزشكي و بدن استفاده كرد مثلا مسير عبور خون از زير پوست
فکر کنم بشه از منابع رسمی اناتومی انسان که به صورت تجربی بدست میایند استفاده کنین.
یه سرچ کنین :http://www.zistamooz.com/zistamooz/animations/2/blodsycle.swf
حسین متقی
2nd February 2012, 11:38 PM
ناتومیه رگ ها دقیق نیست
ولی میتونید از یه سری ال ای دیه به نهایت توان روشناییه 40 وات استفاده کنید و نورو با اینه و فیبر نوری منتقل کنید
بعد فیبر های نوری رو مثل یک شیلنگ انعطاف پذیر به محل رگ مورد نظر نزدیک کنید
نوری که از بدن رد میشه به دلیل وجود رگ و بازتابهای مختلف میتونه برای تشخیص محل دقیق رگ مناسب باشه
از این ایده هم اکنون در ایران و جهان استفاده میشه مخصوصا برای پیدا کردن رگهای بدن نوزادان
amir.sm19
6th February 2012, 01:06 PM
با تشكر از همه دوستان خاهشا سنسورها يا وسايل و راههايي رو كه تو صنعت يا جاهاي ديگه استفاده ميشن رو معرفي كنين كه شايد بشه ازشون تو پزشكي هم استفاده كرد نه راههايي كه درحال حاضر تو پزشكي استفاده ميشن برا همين مقوارو مثال زدم بازم ممنون از كمكاتون
mamadshumakher
12th May 2012, 11:57 PM
انواع سنسور که زیاده [nishkhand] سنسور های نوری هستن که زمانی که نوری که ازشون ساطع میشه به خودشون برگرده سیگنال تولید میکنند.یا برعکس همین حالت.سنسور هایی هستن که هر چیز فلزی که نزدیکشون بشه رو نشون میدن.سنسور هایی هم هستن که هر چیزیو حس میکنند.سنسورهایی هستن برای محاسبه سطح اب که فکر میکنم با امواج اولتراسونیک کار میکنند.سنرسور های دنده عقب ماشین.سنسور اکسیژن در خودرو.و ....
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.