توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی مسابقه تمرینی برای مخترع شدن
حسین متقی
28th January 2012, 02:49 PM
سلام
این مسابقه یه تمرین کوچیک برای کساییه که میخوان مخترع بشن
یه مخترع باید با مشاهده ی دقیق بتونه به خوبی مشکلاتو پیدا کنه و ساده ترین راه حل ممکنه رو براش پیدا کنه
از امروز شنبه هشتم بهمن تا جمعه 14 بهمن 1390 وقت دارید که توی محیط اطرافتون(کل جهان هستی)
دنبال یه مشکل - یه نیاز - یه کمبود بگردید
این مشکل میتونه خیلی ساده باشه مثل سرد شدن چایی توی فنجون
یا خیلی تخصصی باشه مثل مشکل کم بودن نسبت حجم فضای احتراق سوخت و هوا به مساحت داخلیه سیلندر در حین عملی بودن حرکت دینامیکیه سوپاپها و سر سوپاپها در موتورهای خودرویی که با تغییر شکل هندسی سر سیلندر و پیستون ممکنه قابل حل باشه
پس اصلا استرس نداشته باشید
برنده و بازنده هم نداریم
بعد از پیدا کردن مشکل باید یه راه حل تا حد ممکنه ساده براش پیدا کنید که هر چه ساده تر بهتره
بعد مشکل و راه حلتونو همینجا بزارید
البته چون من هم شرکت کننده هستم و هم داور پس خودمو همینجا به عنوان نفر اول اعلام میکنم بقیه هم مشترکن در مقام دوم هستند
حسین متقی
28th January 2012, 04:51 PM
جایزه هم داره
ولی توی مراحل بعد
این تازه اول کاره
یکی دومرحله ی دیگه هم داره
بلدرچین
28th January 2012, 08:53 PM
حسین جون یه چیزی یادت رفت.
توی این مسابقه همه برنده هستن چون به خودشون اجازه فکردادن.
شما شروع کنید.
حسین متقی
28th January 2012, 08:55 PM
حسین جون یه چیزی یادت رفت.
توی این مسابقه همه برنده هستن چون به خودشون اجازه فکردادن.
چرا خودکارمینویسه؟چگونه میشه که یک خودکارشروع به نوشتن کنه؟با چه چیزی؟
جواب:خودکار با استفاده ازمولکولی که درونش هست و فشاری که میاره به جوهرشروع به نوشتن میکنه.خودکاربرای نوشتن مینویسه.
[golrooz]
من نگفتم سوال و جواب بنویسید که
من گفتم یه مشکل پیدا کنید بعد براش یک راه حل پیدا کنید
که اسونه ولی این چیزی که شما نوشتی جواب مسابقه نیست
شما یه لطفی بکن متنیو که نوشتم کامل و با حوصله بخون
yasaman hedayati
28th January 2012, 09:46 PM
دورود
خیلی هیجان انگیزه! مرسی که با این تمرین ها راه رو به سوی مخترع بودن هموارتر میکنید.
منتظر منم باشید[nishkhand]
حسین متقی
2nd February 2012, 05:07 PM
وقت داره تموم میشه ها
زودتر جواباتونو بنویسید
حسین متقی
3rd February 2012, 09:53 PM
بله این نشون میده چقدر منو تحویل میگیرید
و اینکه چقدر خلاقیت دارین
و چقدر علاقه دارین به مخترع شدن
بقیه نه
ولی کسایی که میخواستن شرکت کنن پس چیشدن
اگه تا ساعت 12 امشب چیز قابل قبولی ننویسید ............
ممنون از توجهتون[ghahr]
حسین متقی
3rd February 2012, 10:09 PM
انقدر استرس نداشته باشید هر چی به ذهنتون رسیده رو بنویسید
مشکلی نیست محدودیت تعداد ارسال نداریم ولی سعی کنید تکراری نباشه(حداقل خیلی تکراری نباشه)
اگه راه حل پیچیده ای هم داشتید مشکلی نیست بنویسید
Easy Bug
3rd February 2012, 10:16 PM
بقیه نه
ممنون از توجهتون[ghahr]
[cheshmak] [golrooz]
مشکل ................. مشکل ........................ [tafakor] [soal]
1) میخوام دیوارهای محل زندگیم ،زمستونا گرم و تابستونا سرد باشن........................... (کم هزینه باشه . از انرژی باد یا خورشید استفاده بشه )
2)دزدگیر ماشین برا مسائل بی مورد ، اخطار نده (مثلاً بر اثر ارتعاشات (تو محرم) ، سر و صدا نکنه) ولی نمیخوام قطعش کنم
3)میخوام یه شارژر حرارتی برا موبایل درست کنم (کم هزینه باشه ، زیر 30000T)
4)[sootzadan] [khabalood]
حسین متقی
3rd February 2012, 10:17 PM
مثلا مخترع برف پاک کن با سرعت متغییر شیشه ی اتومبیل
مشکل سرعت زیاد برفپاک کن در باران های نم نم و مشکل کمبودن سرعت برفپاک کن در بارشهای شدیدتر رو با متغییر کردن سرعت برفپاک کن حل کرده
حالا چجوری اینجوری که از موتور الکتریکی و مقاومت متغییر در یک مدار ساده الکتریکی استفاده کرده
البته این فقط یه مثال برای راهنماییه که خیلی معروفه
حسین متقی
3rd February 2012, 10:22 PM
[cheshmak] [golrooz]
1) میخوام دیوارهای محل زندگیم ،زمستونا گرم و تابستونا سرد باشن........................... (کم هزینه باشه . از انرژی باد یا خورشید استفاده بشه )
2)دزدگیر ماشین برا مسائل بی مورد ، اخطار نده (مثلاً بر اثر ارتعاشات (تو محرم) ، سر و صدا نکنه) ولی نمیخوام قطعش کنم
عالیه
قدم اولو برداشتین
حالا مشکلاتی که مطرح کردینو به ساده ترین روشی که به ذهنتون میرسه حل کنید
البته نگران نباشید راه حلهای پیچیده رو هم میتونید بنویسید
Easy Bug
3rd February 2012, 10:37 PM
عالیه
قدم اولو برداشتین
حالا مشکلاتی که مطرح کردینو به ساده ترین روشی که به ذهنتون میرسه حل کنید
البته نگران نباشید راه حلهای پیچیده رو هم میتونید بنویسید
1)خب .............. استفاده از انرژی خورشیدی که خیلی گرونه ....................... پس میرم سراغ باد ...........................
بنظرم اگه از یه دینام استفاده کنم خوب باشه (البته دینام باید کمی بزرگ باشه تا بتونه برق مورد نظر رو تأمین کنه)
حالا برق هست ولی چجوری دیوارها رو گرم کنم ............................ [soal]
3)یکی درست کردم ولی قیمتش شد 600000T [taajob] (با استفاده از ترموکوپل) (هنوز کامل نشده)
[tafakor] 600000 کجا 30000 کجا .............................. [taajob]
اعدادی که نوشتم ، دقیق و واقعیه .................
خب الان ایده دیگه ای به ذهنم نمیرسه ......................
شما ایده ای ندارید ؟
بلدرچین
3rd February 2012, 10:40 PM
حسین من بازم نفهمیدم گیجم الان بازم...
حسین متقی
3rd February 2012, 10:46 PM
1)خب .............. استفاده از انرژی خورشیدی که خیلی گرونه ....................... پس میرم سراغ باد ...........................
بنظرم اگه از یه دینام استفاده کنم خوب باشه (البته دینام باید کمی بزرگ باشه تا بتونه برق مورد نظر رو تأمین کنه)
حالا برق هست ولی چجوری دیوارها رو گرم کنم ............................ [soal]
2)محرم که شد ، کنار ماشین می ایستم ، تا صداش درومد ، قطعش میکنم [nishkhand]
3)یکی درست کردم ولی قیمتش شد 600000T [taajob] (با استفاده از ترموکوپل)
[tafakor] 600000 کجا 30000 کجا .............................. [taajob]
اگه شوخی میکنید که این بحث جدیه
اگه جدیه که ممکنه توضیح بدین چجوری با ترموکوپل شارژر ساختید به قیمت 600 هزار تومن؟؟؟
ترموکوپل ارزونتر از این حرفاست
و یه چیز دیگه
توی تولید انبوه هزینه ی اختراع ممکنه تا 1 دهم هم کمتر از نمونه ی اولیه بشه
yasaman hedayati
3rd February 2012, 10:49 PM
بقیه نه
ممنون از توجهتون[ghahr]
دورود
من مینویسم چون بهم جواب ندادید که تمدید میکنید یا نه.
نمیخوام این شانس رو از دست بدم.....
1.مخوام یه دستگاهی بسازم برای منازل یا هر مکان سر بسته ایی که وقتی کسی تو اتاق یا اون محیط نبود بعد از یک زمان معین به طور خودکار برق یا گاز یا ... قطع بشه(تایمر نه ,سنسور دار)
2.میخوام یک ربات پزشک طراحی کنم که در مواقع بحران به کمک پزشک ها بیاد و خودش قابلیت تشخیص بیماری و تجویز دارو داشته باشه...
میشه دوباره اگر چیزی به دهنم رسید بنویسم؟؟؟؟
حسین متقی
3rd February 2012, 10:50 PM
همونطوری که قبلا گفتم این فقط تمرینه مسابقه نیست برای خودتونه
و وقت هم فقط برای انگیزه گذاشتم و اینکه بشه مراحل بعد رو سریعتر اضافه کرد
مدت برای ارسال تا جمعه ی بعد یعنی تا 21 این ماه تمدید شد
محدودیتی در ارسال ندارید و هر چند تایی که میخواین میتونید وارد کنید
master_mind
3rd February 2012, 10:53 PM
حسین داداش یه چند روز به این زمان اضافه کن... باور میکنی این اولین باره که این پست رو مشاهده میکنم
Joseph Goebbels
3rd February 2012, 11:02 PM
من که کلا روی انجین یونی مشغولم [golrooz]
yasaman hedayati
3rd February 2012, 11:17 PM
همونطوری که قبلا گفتم این فقط تمرینه مسابقه نیست برای خودتونه
و وقت هم فقط برای انگیزه گذاشتم و اینکه بشه مراحل بعد رو سریعتر اضافه کرد
مدت برای ارسال تا جمعه ی بعد یعنی تا 21 این ماه تمدید شد
محدودیتی در ارسال ندارید و هر چند تایی که میخواین میتونید وارد کنید
مرسی.خیلی بهتر شد.
میخواستم راه هایی رو که واسه ایده ها دارم بگم:
1.وجود سنسور وزنی یا یه سنسور pir بتونه مشکل گشا باشه..این ساده ترین راهی بود که به ذهنم رسید[nishkhand]
2.با سنسوری که قابلیت تشخیص تصویر داشته باشه ( مثل سنسور تشخیص چهره موجود تو دوربین های عکاسی )میشه تصویر چندتا ویروس یا میکروبی که در موقعیت بحران بیشتر شیوع پیدا میکنه رو براش تعریف کرد.
با سپاس فراوان از مخفی در این روش.
نظرتون چیه حسین خان؟؟؟حالا باید چیکار کرد؟؟
حسین متقی
3rd February 2012, 11:28 PM
من که کلا روی انجین یونی مشغولم [golrooz]
یکی از اهداف این تمرین اینه که بدونیم برای چه هدفی داریم طراحی میکنیم و ایده میدیم و...
میتونید در رابطه با کاربردها و مشکلاتی که حل میکنه توضیح بدید
master_mind
3rd February 2012, 11:28 PM
یه خورده فکر کردم البته مسخرست ها
برای افراد نابینا یه جور عینک طراحی کرد که این عینک دارای سنسور های تشخیص جسم فاصله و سرعت باشه که این سنسورها محیط اطراف را به اطلاعات مختصاتی تبدیل کنه و اطلاعات دریافتی از این سنسور ها به یک پردازنده اطلاعات داده بشه و این پردازنده اطلاعات رو به تصمیمات انسانی ( از پیش تعریف شده) تبدیل کنه و این تصمیمات به صورت یک خروجی صوتی ( هندزفری) به فرد نابینا منتقل بشه...
Easy Bug
3rd February 2012, 11:45 PM
اگه شوخی میکنید که این بحث جدیه
اگه جدیه که ممکنه توضیح بدین چجوری با ترموکوپل شارژر ساختید به قیمت 600 هزار تومن؟؟؟
ترموکوپل ارزونتر از این حرفاست
و یه چیز دیگه
توی تولید انبوه هزینه ی اختراع ممکنه تا 1 دهم هم کمتر از نمونه ی اولیه بشه
ترموکوپل ارزونه (تا اونجایی که یادمه هر ترموکوپل 1500 بود ) ولی اگه بخواد 3.7 ولت رو با 0.4 آمپر تأمین کنه باید تعداد زیادی استفاده کنیم که برای استفاده از این تعداد باید از قالب سرامیکی و سیم تفلنی استفاده بشه (تا روی آتش یا ..... آسیب نبینه) که بصورت عادی قیمت رو بالا میبره ، تقریباً همون 600000 میشه ، ولی فکر میکنم باید راه بهتری هم باشه .......................................[tafakor]
نظر شما چیه ؟
حسین متقی
3rd February 2012, 11:52 PM
ترموکوپل ارزونه (تا اونجایی که یادمه هر ترموکوپل 1500 بود ) ولی اگه بخواد 3.7 ولت رو با 0.4 آمپر تأمین کنه باید تعداد زیادی استفاده کنیم که برای استفاده از این تعداد باید از قالب سرامیکی و سیم تفلنی استفاده بشه (تا روی آتش یا ..... آسیب نبینه) که بصورت عادی قیمت رو بالا میبره ، تقریباً همون 600000 میشه ، ولی فکر میکنم باید راه بهتری هم باشه .......................................[tafakor]
نظر شما چیه ؟
خب من با کمک دوست خوبم (مخفی) داشتم روی یه مولد برق و گرمای همزمان کار میکردم
که به دلیل هزینه ی بالا و اینکه الان طرحای ارزونتری برای اجرا دارم فعلا بیخیالش شدم
اما اگه از خاصیت ترمو الکتریک استفاده کنید قطعا جواب میگیرید و من دیدم 25 وات رو از یه صفحه ی ترمو الکتریکیه 10-15 هزارتومنی خروجی بگیرند ترموکوپل هم یه استوانه با روکش سرامیک ولی با خاصیت ترمو الکتریک داره که با تولید برق یه شیر برقیه گاز رو باز نگه میداره و وقتی گرما نباشه برق نیست و دریچه بسته میشه
مشکل اصلی اینه که هر دوشون تفاوت دمای زیادی لازم دارند
hossien
4th February 2012, 12:27 AM
مشکل سرعت زیاد برفپاک کن در باران های نم نم و مشکل کمبودن سرعت برفپاک کن در بارشهای شدیدتر رو با متغییر کردن سرعت برفپاک کن حل کرده
این مشکل را با فناوری نانو حل کردن دیگر خودرو به برف پاکن نیاز نداره الان چندین شرکت معرف دیگر برای خودرو های خودشون برفپاکن نمی زارن.
hossien
4th February 2012, 12:30 AM
یکی از مشکلات معلولین و جانبازان دريافت کننده پروتز های رو و بالای زانو ، عدم چرخش مفصل زانو در پروتز مشکلاتی را برای نشستن آنها در خانه ( عدم امکان نشستن به صورت دو يا چهار زانو) و همچنین آنهادر هنگام انجام فريضه نماز می بايد پای خود را به حالت مستقيم قرار داده و امکان چرخش آنبه هنگام نشستن وجود نداردو اين باعث دغدغه خاطر آنان شده است. این یک مشکل بزرگ هست که هنوز کاری های جالبی در این زمینه صورت نگرفته است.
حسین متقی
4th February 2012, 12:33 AM
این مشکل را با فناوری نانو حل کردن دیگر خودرو به برف پاکن نیاز نداره الان چندین شرکت معرف دیگر برای خودرو های خودشون برفپاکن نمی زارن.
دقیقا این یک راه حل ساده ولی امروزیه
مثال من خیلی قدیمی بود
راه حل ساده ماده ی ارزان وفراوانیه که همه داریم سیب زمینی
اگه از وسط چند برش ازش بزنید اماده میشه
اول شیشه ی ماشینو خوب بشورید بعد سیب زمینی هارو روش بکشید بعد روشو فقط با اب و برفپاک کن بشورید که جاش نمونه
نیازی به زیاد تمیز کردنش نیست چون جاش نمیمونه اونم برای اطمینانه
ایجوری نشاسته های لایه لایه روی سطح شیشه رو صیقلی میکنن و اب روی شیشه نمیمونه و سر میخوره پایین سریع
بلدرچین
4th February 2012, 08:08 PM
وقتی که توی کتابخونه غرق درس خوندن هستیم،صدای کفش های کسانی که میان میرن هوش و حواس مارو پرت میکنن!!!
حل مشکل:بهتره که اروم اروم قدم برداریم یا اینکه یه ماشین مارو ببره بیرون تا صدایی تولید نشه.دستگاهی که وقتی روش وای میستی راه بیوفته و بره بیرون.
حسین نمیدونم چه جوریه.اگه درسته بگو بازم بنویسم.فکرکنم این جوریه منظورت...
حسین متقی
4th February 2012, 08:29 PM
وقتی که توی کتابخونه غرق درس خوندن هستیم،صدای کفش های کسانی که میان میرن هوش و حواس مارو پرت میکنن!!!
حل مشکل:بهتره که اروم اروم قدم برداریم یا اینکه یه ماشین مارو ببره بیرون تا صدایی تولید نشه.دستگاهی که وقتی روش وای میستی راه بیوفته و بره بیرون.
حسین نمیدونم چه جوریه.اگه درسته بگو بازم بنویسم.فکرکنم این جوریه منظورت...
خوبه
چرا درست نباشه
همین جوری ادامه بده
همینجوری ادامه بدی عالیه
منم چیزی که به نظرم ساده اومد اینه که موقع ورود یه (نمیدونم اسمش چی میشه) زیر کفش ببنده (میتونه کشی باشه)که جنسش از نمد یا نمد با نخ نایلونیه
و باعث میشه موقع راه رفتن توی کتابخونه هیچ صدایی از کفش درنیاد
یه راه حل دیگه اینه که کلا کف کتابخونه موکت باشه که صدایی درنیاد
هم ارزونه و هم کارامد و هم ساده(نیازی به ساخت چیز پیچیده نداره)
بلدرچین
5th February 2012, 12:39 AM
خوب ممکنه این چیزی که گفتی رو همه رعایت نکنن یا نشه.به هرحال امکان اینکه صدایی بیاد خیلیه!!!
ولی اونی که گفتم یکی ازطرحای خودمه و خیلی روش فکرکردم و هیچ جای صدا و حواس پرتی برای کسی رو نداره.باشه فکرمیکنم میزارم.ممنونم حسین جووووووووون[shaad][tashvigh][golrooz]
اگه میخوای بیا درباره همینی که گفتم بحث کنیم تا به یه نتیجه برسیم.
بلدرچین
5th February 2012, 10:56 PM
وقتی که درحال تخمه خوردن هستید،دانه های تخمه بر روی زمین می ریزد و حوصله جمع کردنش را ندارید چه کارباید بکنید؟
جواب-----» یک خط کش اهنی برمیدارید و به طور ارام چند بار روی زمین و درمسیرپوست تخمه ها می کشید.نیازی به جارو و این چیزها نیست...این رو دیشب خودم امتحان کردم و دیدم واقعا جواب میده...[golrooz]
عرفان سلیم زاده
6th February 2012, 05:46 PM
سلام
بلاخره مخ ما هم یه جرقه زد![nishkhand]
تو ایستگاه فضایی یا همون فضا به علت نبود جاذبه ، چگالی هم وجود نداره و در نتیجه همرفت طبیعی هم ایجاد نمیشه!
به همین دلیل فضا نوردان همیشه اون بالا خیس عرق اند!(خیلی چندش اوره!)
این مشکل رو چطوری میشه حل کرد؟
توجه داشته باشید که استفاده از گرما نمیتونه عرق رو خشک کنه! مگر اینکه تا 100 درجه اب رو گرم کنیم!
[golrooz]
حسین متقی
6th February 2012, 06:22 PM
عالیه ولی یه توصیه میکنم
از الان دنبال مشکلاتی برین که یا حل نشده باشند
یا به نحوی مشکلاتو حل کنید که به بهتر از قبل بودنش به چشم بیاد
مثلا چرا باید پوست تخمه رو روی زمین بریزیم ؟؟!!!خب از اول نریزیم زمین که خیلی بهتره که
و راجع به عرق ریختن هم توی فضا اصلا اینطور که میگید نیست چون هوایی که تحویه میشه خیلی خنکه
و فنهای زیادی هم اطراف محفظه فضانوردان هست که نمیزاره این اتفاق بیفته و همرفت رو شبیه سازی میکنن
و فعالیت فضا نوردان توی فضا به دلیل نبود وزن و حرکت زیاد با اعمال نیروی خیلی کم انقدر کمه که همه ی فضانوردان پوکی استخوان میگیرند
و برای همین روزی چند ساعت ورزش میکنند که مریض و چاق نشند و پوکی استخوان نگیرند
hossien
6th February 2012, 06:57 PM
یکی از مشکلات معلولین و جانبازان دريافت کننده پروتز های رو و بالای زانو ، عدم چرخش مفصل زانو در پروتز مشکلاتی رابرای نشستن آنها در خانه ( عدم امکان نشستن به صورت دو يا چهار زانو) و همچنین آنهادر هنگام انجام فريضه نماز میبايد پای خود را به حالت مستقيم قرار داده و امکان چرخش آنبه هنگام نشستن وجود نداردو اين باعث دغدغه خاطر آنان شده است. این یک مشکل بزرگ هست که هنوز کاری های جالبی در این زمینه صورت نگرفته است.
نظرتون یا ایده ای برای این طرح دارین؟؟؟؟
حسین متقی
6th February 2012, 07:11 PM
نظرتون یا ایده ای برای این طرح دارین؟؟؟؟
حسین اقای گل سلام
مادر بزرگ من جفت زانو هاش پروتز هست و خودش راحت راه میره هیچ مشکلی هم نداره تازه میتونه بدوهه
ولی برای پوکی استخانش نمیدوهه
واسه ی جانبازانش هم راحت میشه ساخت
باید با قالب ریزیه پلاستیک های سیلیکونی یه مفصل بسازیم که بتونه با سیستمی مشابه پای واقعی
حرکت کنه و لغزش داشته باشه
قسمت بالای مفصل به پا وصل و محکم میشه
قسمت دوم مفصل هم با سیلیکون نرم تری که جوش داده شده به قسمتهای سیلیکونیه سخت
مثل رباط های زانو و رباط صلیبی و یه سیستم مشابه
دقیقا شبیه پای سالم حرکت میکنه
البته برای راح رفتن میشه با یه استوانه که دور قسمت پایین پروتزه و دور پای مصنوعیه و بالا میاد ودور مفصل قرار میگیره(به صورت ریلی) حرکت و راه رفتن بهتری رو ساخت
ولی پیشرفته ترشو توی خارج دارن میسازند
ندیدین مگه خیلی هم گرونه
hossien
6th February 2012, 07:17 PM
حسین اقای گل سلام
مادر بزرگ من جفت زانو هاش پروتز هست و خودش راحت راه میره هیچ مشکلی هم نداره تازه میتونه بدوهه
ولی برای پوکی استخانش نمیدوهه
میشه برای پروتز توضیح بدین چه شکلی هست الان این مشکل خیلی از معلولین و جانبازهای کشور و دنیا هست.
حسین متقی
6th February 2012, 07:42 PM
میشه برای پروتز توضیح بدین چه شکلی هست الان این مشکل خیلی از معلولین و جانبازهای کشور و دنیا هست.
هیچی یه عمل جراحی میکنند که توش مفصل زانو رو با یه مفصل فلزی عوض میکنند و تماه اعصاب هم-----برداشته میشه همراه با استخان و مفصل
اینجوری حس نداره قسمت داخل زانو ولی کار میکنه چون ماهیچه ها به استخوان وصل هستند و لی مفصل فلزیه
*WIZARD*
6th February 2012, 09:41 PM
سلام
منم خواستم یه ایده بدم ولی شاید یکم الکی باشه[nadidan]
میخوام اگه بشه یه جور صدا خفه کن برای کلیک موس ایجاد کنم
چون اونهایی که اطراف اون شخص هستن خیلی اذییت میشن
شاید زیر دکمه ی موس بشه چیزی گذاشت یا از جنس دیگه ایی اونو ساخت
البته شاید کاره دیگه ایی هم بشه کرد[tafakor]
Sa.n
6th February 2012, 09:58 PM
سر رفتن شیر روی اجاق گاز یکی از بد ترین وکثیف کننده ترین اتفاق است و درد سر دارد چون باید 3ساعت بالا سرش به ایستیم که مبادا سر برودوحالا راه حل:
ما بانصب یک سنسور رطوبت سنج میتوانیم به راحتی از سر رفتن شیرجلو گیری کنیم سنسور را باید در قسمت یک سوم وسط ظرف نصب کرد و بابالا آمدن شیر سنسور فعال شود در عین حال به سنسور خود باید یک دیود (led )یا یک بوغ هشدار دهنده نیز وصل کنیم که ما را متوجه سر رفتن شیر بکند
حسین متقی
6th February 2012, 10:06 PM
سلام
منم خواستم یه ایده بدم ولی شاید یکم الکی باشه[nadidan]
میخوام اگه بشه یه جور صدا خفه کن برای کلیک موس ایجاد کنم
چون اونهایی که اطراف اون شخص هستن خیلی اذییت میشن
شاید زیر دکمه ی موس بشه چیزی گذاشت یا از جنس دیگه ایی اونو ساخت
البته شاید کاره دیگه ایی هم بشه کرد[tafakor]
موس رو مخصوصا اونطوری میسازند
و کلیدی که صدا نداشته باشه رو شاید ساده تر از صدادار میشه تولید کرد
یه میکرو سوئیچ معمولی اینکارو میکنه
یا یه کلید با فنر لاستیکی
که موجوده ولی همه تولید کنندها طوری میسازند که صدا داشته باشه مخصوصا
حسین متقی
6th February 2012, 10:18 PM
سر رفتن شیر روی اجاق گاز یکی از بد ترین وکثیف کننده ترین اتفاق است و درد سر دارد چون باید 3ساعت بالا سرش به ایستیم که مبادا سر برودوحالا راه حل:
ما بانصب یک سنسور رطوبت سنج میتوانیم به راحتی از سر رفتن شیرجلو گیری کنیم سنسور را باید در قسمت یک سوم وسط ظرف نصب کرد و بابالا آمدن شیر سنسور فعال شود در عین حال به سنسور خود باید یک دیود (led )یا یک بوغ هشدار دهنده نیز وصل کنیم که ما را متوجه سر رفتن شیر بکند
خوبه
من چیزی به فکرم نرسید که ساده بشه این مشکلو حل کرد
و لی خودتون هم فکر کنید ببیینید ساده تر نمیشه
اگه نمیشد میتونید همینو اختراع کنید
این هم یه اختراع به حساب میاد موفق باشید و تبریک میگم
*WIZARD*
6th February 2012, 10:22 PM
موس رو مخصوصا اونطوری میسازند
و کلیدی که صدا نداشته باشه رو شاید ساده تر از صدادار میشه تولید کرد
یه میکرو سوئیچ معمولی اینکارو میکنه
یا یه کلید با فنر لاستیکی
که موجوده ولی همه تولید کنندها طوری میسازند که صدا داشته باشه مخصوصا
چرا باید صدا داشته باشه؟!
حسین متقی
6th February 2012, 10:34 PM
چرا باید صدا داشته باشه؟!
استش دقیق نمیدونم ولی فکر کنم به دلیل اینه که بفهمی کلیک کردی یانه
مثلا دیدی بعضی وقتا کلیک میکنی صداش در نمیاد میفهمی نگرفته
یا مثلا شماره تلفن میخوای بگیری بعضی وقتا نمیگیره یه شماره رو صداش در نمیاد میفهمی نگرفته
و مد و روال و عرف و.... هم باید باشه
دقت بکنی هر چی مدلش بالا تر باشه صداش خاص تر میشه موس نمیدونم چرا؟؟؟؟
اگر هم از قصد نباشه و بخوای بسازی کاری نداره همونطور که گفتم اونکارو بکن و اختراع ثبت کن
ولی قبلش راجع به این صدا یه تحقیق حداقل توی اینترنت بکن ببین چیزی نوشته یا نه و دلیل اصلیش چیه
SaSaMc2
7th February 2012, 10:07 AM
استش دقیق نمیدونم ولی فکر کنم به دلیل اینه که بفهمی کلیک کردی یانه
مثلا دیدی بعضی وقتا کلیک میکنی صداش در نمیاد میفهمی نگرفته
یا مثلا شماره تلفن میخوای بگیری بعضی وقتا نمیگیره یه شماره رو صداش در نمیاد میفهمی نگرفته
و مد و روال و عرف و.... هم باید باشه
دقت بکنی هر چی مدلش بالا تر باشه صداش خاص تر میشه موس نمیدونم چرا؟؟؟؟
اگر هم از قصد نباشه و بخوای بسازی کاری نداره همونطور که گفتم اونکارو بکن و اختراع ثبت کن
ولی قبلش راجع به این صدا یه تحقیق حداقل توی اینترنت بکن ببین چیزی نوشته یا نه و دلیل اصلیش چیه
ممنونم از تمام فعاليتهاي خوبت حسين مت @};-
آره بايد صدا داشته باشه...
من الان يه موس 100 تومني دارم ولي صدا داره اما لطيف تر...
براي همين هم توي گوشي موبايل ميشه كم يا زياد يا خاموش كرد صداي بيپ رو...
فكر كن اگه روش خوبي به ذهنت نرسيد بگو تا راهنماييت كنم يه طرح صنعتي خيلي خوب بزني...
حداقل بايد 50 درصد راه رو خودت بري...
اوكي؟
SaSaMc2
7th February 2012, 10:23 AM
نظر شما چیه ؟
مولد ترموالكتريك رو از كجا خريدي؟
مشكل اصلي در شارژرهاي همراه وزن و سايز و قيمت اونهاست...
خودت ديگه چه ايده اي به ذهنت ميرسه...؟
عرفان سلیم زاده
7th February 2012, 12:19 PM
ژنراتور های ترموالکتریک تو ایران پیدا نمیشه در عوض خنک کننده های اون با قیمت های بالا(تا 25 هزار تومان) قابل خریده!
البته چون دلار رفته بالا ممکنه گرون تر هم شده باشه.
من خودم یه 80 واتش رو از جهان کیت خریدم و موارد مختلف رو باهاش امتحان کردم.
1- گرمای شوفاژ و هوای ازاد:1.5 ولت 200 میلی امپر
2- گرمای حاصل از احتراق پارافین(شمع) و هوای ازاد : 2 ولت 350 میلی امپر
3- شمع تقویت شده و کاسه یخ:3.6 ولت 650 میلی امپر.
[golrooz]
Easy Bug
7th February 2012, 03:36 PM
من !!
من مولد ترموالکتریک نخریدم ................
اونی که مد نظر من هستش سایز خوب بود ................ ولی وزن و قیمت ................ !
من نمیدونم ترموالکتریک چیه [sootzadan]...................... ولی طبق نظر دوستان اگه از ترموالکتریک استفاده کنیم ، بهتره .............. [tafakor]
البته خیلی وقته که سراغ ساختن و ایده دادن نمیرم (البته در این زمینه) [cheshmak]
SaSaMc2
7th February 2012, 04:12 PM
ژنراتور های ترموالکتریک تو ایران پیدا نمیشه در عوض خنک کننده های اون با قیمت های بالا(تا 25 هزار تومان) قابل خریده!
البته چون دلار رفته بالا ممکنه گرون تر هم شده باشه.
من خودم یه 80 واتش رو از جهان کیت خریدم و موارد مختلف رو باهاش امتحان کردم.
1- گرمای شوفاژ و هوای ازاد:1.5 ولت 200 میلی امپر
2- گرمای حاصل از احتراق پارافین(شمع) و هوای ازاد : 2 ولت 350 میلی امپر
3- شمع تقویت شده و کاسه یخ:3.6 ولت 650 میلی امپر.
[golrooz]
ممنونم مخفي جون [golrooz]
سايز و طبقاتش چطور بود؟
اگه داريش يه عكس كنار اِشل ازش بگير بزار اينجا...
SaSaMc2
7th February 2012, 04:15 PM
من !!
من مولد ترموالکتریک نخریدم ................
اونی که مد نظر من هستش سایز خوب بود ................ ولی وزن و قیمت ................ !
من نمیدونم ترموالکتریک چیه [sootzadan]...................... ولی طبق نظر دوستان اگه از ترموالکتریک استفاده کنیم ، بهتره .............. [tafakor]
البته خیلی وقته که سراغ ساختن و ایده دادن نمیرم (البته در این زمینه) [cheshmak]
پس كي بود؟ [nadanestan]
فكر كنم به استراحت احتياج دارم[khabalood]
عرفان سلیم زاده
7th February 2012, 04:18 PM
ممنونم مخفي جون [golrooz]
سايز و طبقاتش چطور بود؟
اگه داريش يه عكس كنار اِشل ازش بگير بزار اينجا...
یک طبقه
سایزش هم 40 در 40 میلیمتر.
عکس ازش ندارم ولی این پایان نامه برای اشنایی به دردت میخوره[golrooz]
SaSaMc2
7th February 2012, 04:29 PM
ممنونم عزيزم. [golrooz]
آشنايي كامل دارم...
ولي براي اثبات يه اختلاف نظر بايد جور كنم يه نمونه...
ميرم توي كار جهان كيت...[golrooz]
hossien
7th February 2012, 05:35 PM
هیچی یه عمل جراحی میکنند که توش مفصل زانو رو با یه مفصل فلزی عوض میکنند و تماه اعصاب هم-----برداشته میشه همراه با استخان و مفصل
اینجوری حس نداره قسمت داخل زانو ولی کار میکنه چون ماهیچه ها به استخوان وصل هستند و لی مفصل فلزیه
پسر خوب این دیگه رو کار نیست من گفتم رو و از زانو به بالا.
حسین متقی
7th February 2012, 05:58 PM
پسر خوب این دیگه رو کار نیست من گفتم رو و از زانو به بالا.
ببخشید حسین اقا
از زانو به بالا؟؟؟
یعنی چی اونوقت
یعنی از زانو به بالا نداره؟؟
میشه یه عکس بزارین ببینیم منظورتون چیه؟؟
قطعا قابل حله
راستی مگه کلید پریزه که روکار و توکار داشته باشه؟؟!!
hossien
7th February 2012, 06:05 PM
منظورم عمل جراحی کردن .
hossien
7th February 2012, 06:20 PM
http://www.oandpdesign.com/images/kneeProPic.jpg
حسین متقی
7th February 2012, 06:23 PM
الان مشکلش دقیقا چیه؟
hossien
7th February 2012, 06:44 PM
این مشکل را یکی از استادان در این زمینه (توانبخشی) کار می کرد گفت.
مشکلات معلولین و جانبازان دريافت کننده پروتز های رو و بالای زانو ، عدم چرخش مفصل زانو در پروتز مشکلاتی رابرای نشستن آنها در خانه ( عدم امکان نشستن به صورت دو يا چهار زانو) و همچنین آنهادر هنگام انجام فريضه نماز میبايد پای خود را به حالت مستقيم قرار داده و امکان چرخش آنبه هنگام نشستن وجود نداردو اين باعث دغدغه خاطر آنان شده است. این یک مشکل بزرگ هست که هنوز کاری های جالبی در این زمینه صورت نگرفته است.
hossien
7th February 2012, 06:51 PM
یک مشکل دیگه هم هست شاید خودتون در سطح شهر دیده باشین افرادی هستند که یک پایشان نسبت به دیگری کمی کوتاه تر هست و بر اثر عوامل مختلف ایجاد شده برای این چه راهکاری دارین؟
حسین متقی
7th February 2012, 07:23 PM
مشکلات معلولین و جانبازان دريافت کننده پروتز های رو و بالای زانو ، عدم چرخش مفصل زانو در پروتز مشکلاتی رابرای نشستن آنها در خانه ( عدم امکان نشستن به صورت دو يا چهار زانو) و همچنین آنهادر هنگام انجام فريضه نماز میبايد پای خود را به حالت مستقيم قرار داده و امکان چرخش آنبه هنگام نشستن وجود نداردو اين باعث دغدغه خاطر آنان شده است. این یک مشکل بزرگ هست که هنوز کاری های جالبی در این زمینه صورت نگرفته است.
میشه کاری کرد که با دوتا فنر کششی یا دوتا کش لاستیکیه سبک دوتکه ی اتصال زانو رو بوجود اورد
یعنی مثل دوتا لوله که یکی روی اونیکی چرخش محدود داره و محدودیتش با کش لاستیکی ایجاد میشه
مشکلش اینه که کمی (10 درصد به قطر زانو اضافه میشه)بزرگتر میشه و ممکنه تابلو بشه راه حل دیگه اینه که کشها و سازه ی محدود کننده رو کمی پایینتر از زانو بسازی که مشکلی که داره اینه که باید از مواد سخت تر و مستحکمتری مثل فایبرگلاس تقویت شده استفاده کنی که طراحیشو کمی پیچیده تر میکنه
یا اینکه یه راه حل ساده تر
اون قسمت شفاف که به پا وصل میشه رو دولایه بسازی که لمثل پیچ و مهره ای که از دوطرف هرز شده و نه وارد میشه و نه خارج توی هم بلغزند و حرکت کنند(محدود شده با دو زائده ی کوچیک)
برای ساختش طراحی در کامپیوتر لازمه اینجوری نمیتونم توضیح بدم ولی هم ساده هست و هم موقع راه رفتن مشکلی پیش نمیاد و هم کم حجم و هم سبکه
حسین متقی
7th February 2012, 07:33 PM
یک مشکل دیگه هم هست شاید خودتون در سطح شهر دیده باشین افرادی هستند که یک پایشان نسبت به دیگری کمی کوتاه تر هست و بر اثر عوامل مختلف ایجاد شده برای این چه راهکاری دارین؟
باید برای این بیشتر فکر کنم
شاید یه کفش با مفصل دوم ولی تعادل نداره
یه کفش بلندتر که خیلی مسخرس
بهتره هورمون رشد رو به دوسر استخانهای کوتاهتر تزریق کنند که باعث رشد بیشترشون بشه ولی کمی زجراوره حتی بدون درد باید 3 ماه هر هفته به زانوش هورمون تزریق کنه و گرون هم هست ولی مشکلش تا حدودی برطرف میشه
باید بیشتر فکر کنم..............
hossien
7th February 2012, 07:43 PM
باید برای این بیشتر فکر کنم
شاید یه کفش با مفصل دوم ولی تعادل نداره
یه کفش بلندتر که خیلی مسخرس
بهتره هورمون رشد رو به دوسر استخانهای کوتاهتر تزریق کنند که باعث رشد بیشترشون بشه ولی کمی زجراوره حتی بدون درد باید 3 ماه هر هفته به زانوش هورمون تزریق کنه و گرون هم هست ولی مشکلش تا حدودی برطرف میشه
باید بیشتر فکر کنم..............
اخه این عارضه بعد از تصادفات ، ارثی یا بیماری در هر سنی اتفاق می افته پس هورمون شانس را خیلی میاره پایین.
یک مورد دیگه معمولا تا 5 سانتی متر یا بیشتر یا کمتر پاشون از زمین فاصله داره. در حال حاضر با کفش که با لج بلند هست این ارتفاع را جبران می کنن.
فک کن خوشحال میشم از نقطه نظرات دوستان و شما استفاده کنم.
حسین متقی
7th February 2012, 07:58 PM
اخه این عارضه بعد از تصادفات ، ارثی یا بیماری در هر سنی اتفاق می افته پس هورمون شانس را خیلی میاره پایین.
یک مورد دیگه معمولا تا 5 سانتی متر یا بیشتر یا کمتر پاشون از زمین فاصله داره. در حال حاضر با کفش که با لج بلند هست این ارتفاع را جبران می کنن.
خب نمیشه اونیکی پارو کوتاه کرد؟؟؟؟؟
خب قد کلی یکم کم میشه ولی بازم فکر میکنم اینو همینجوری گفتم
حسین متقی
7th February 2012, 08:08 PM
میشه با استفاده از بریدن استخوان و کار گذاشتن فوم فلزی از پلاتین و رشد دادن استخوانها در طول این فوم فلزی
بشه این مشکلو حل کرد ولی 50-60 روز باید پاش توی گچ باشه و باید یه پوشش مناسب برای این مدت زمان تولید کرد که با امکانات معمولی و ساده ی امروزی میشه این پوششو ساخت
ولی بعد از 2 ماه دیگه پاش 2-3 سانتی بلندتر شده[soal]
hossien
7th February 2012, 08:16 PM
حالا حسین جان چرا در عمل جراحی و ... فک می کنی . غیر از این مورد چه راهکارهایی هست کفش که گفتین خوب بود بیا روی کفش فکر کن چی کار میشه کرد؟
SaSaMc2
7th February 2012, 09:00 PM
سلام[golrooz]
به نظر من بايد از مفصل توپي با مهاركننده عمودي استفاده كرد...
SaSaMc2
7th February 2012, 09:01 PM
الان مگه اين كفش لژ دار مشكلي داره؟
به نظر من بهترين راهه...
hossien
7th February 2012, 09:19 PM
مشکلش اینه این افراد به خوبی نمی تون راه برن و خیلی راحت این تفاوت در راه رفتن قابل تشخیص هست. البته از این مورد میشه صرف نظر کرد به عنوان مثال این افراد نمی توانند بدوند یا به سختی این کار را انجام می دن.
emer62304
16th August 2012, 07:50 PM
حالا چجوری اینجوری که از موتور الکتریکی و مقاومت متغییر در یک مدار ساده الکتریکی استفاده کرده
البته این فقط یه مثال برای راهنماییه که خیلی معروفه
دوست عزیر استفاده از مقاومت متغیر برای کنترل دور یه موتور اونقدر ساده هم نیست که فکر میکنی. با افت ولتاژ موتور قدرت گشتاورشو از دست میده... وقتی ماشین داره حرکت میکنه هوا خودش مزاحم حرکت برف پاک کن میشه. من مهندس برق نیستم ولی میدونم که از PWM و inventer در اینجور مواقع استفاده میکنن. هر دوش تقریبا یه چیزن و با یه میکروکنترلر میشه اینکار رو کرد.
راه حل شما رد شد و راه حل من جایگزین شد. اگه بخوای نقشه مدارشو با پروتئوس دو سوته واست طراحی کنم؟! ولی بازم کاربردی نیست چون کلا برف پاک کن خودش معضله!! [nishkhand]
ویرایش : مثل اینکه فناوری نان و پنیر (nanoTechnology) مشکلو حل کرده!! پس راه حل منم رد شدس!! http://uc-njavan.ir/images/cfi56afdnv2b8l93vn3.gif
emer62304
16th August 2012, 08:13 PM
مرسی.خیلی بهتر شد.
میخواستم راه هایی رو که واسه ایده ها دارم بگم:
1.وجود سنسور وزنی یا یه سنسور pir بتونه مشکل گشا باشه..این ساده ترین راهی بود که به ذهنم رسید[nishkhand]
2.با سنسوری که قابلیت تشخیص تصویر داشته باشه ( مثل سنسور تشخیص چهره موجود تو دوربین های عکاسی )میشه تصویر چندتا ویروس یا میکروبی که در موقعیت بحران بیشتر شیوع پیدا میکنه رو براش تعریف کرد.
با سپاس فراوان از مخفی در این روش.
نظرتون چیه حسین خان؟؟؟حالا باید چیکار کرد؟؟
فناوری تشخیص چهره یا Face Detection نیاز به پردازش بالا داره. تقریبا یه چیزی شبیه به OCR ولی نتیجه پردازش هر فریم با فریم قبلی مقایسه میشه. البته برای تک فریم هم الگوریتم جواب میده. من تحقیق نکردم نمیتونم رو هوا حرف بزنم ولی خیلی قاطع بهت میگم که این فناوری اینجا کاربرد نداره و خودش انرژی رو هدر میده و به درد همچین چیزی اصلا نمیخوره. استهلاکشم بالاس چون پردازنده مدام باید پردازش های سنگین و بیخودی انجام بده. (حداقل پردازنده به درد بخور برای این کار باید از خانواده ARM باشه که توجیه اقتصادی نداره)
در انتها باید بگم که این موضوع قبلا به شکل بهتری با سنسور های نسبتا کم هزینه، ساده و با مصرف ناچیز انرژی حل شده... من خودم از نزدیک تو راه پله خونه یکی از اقوام دیدم. اگه بخواین با یه تحقیق کوچیک شاید بتونم ساز و کارشو بفهمم تا اینجا مطرح کنم.(البته اگه بدرد کسی میخوره!)
emer62304
16th August 2012, 08:20 PM
ممنونم از تمام فعاليتهاي خوبت حسين مت @};-
آره بايد صدا داشته باشه...
من الان يه موس 100 تومني دارم ولي صدا داره اما لطيف تر...
براي همين هم توي گوشي موبايل ميشه كم يا زياد يا خاموش كرد صداي بيپ رو...
فكر كن اگه روش خوبي به ذهنت نرسيد بگو تا راهنماييت كنم يه طرح صنعتي خيلي خوب بزني...
حداقل بايد 50 درصد راه رو خودت بري...
اوكي؟
آخه چرا وقتی چیزی رو نمیدونید یا مطمئن نیستید، اظهار نظر میکنید و حرف یکی دیگه رو رد میکنید؟! هزینه ساخت موس صدا دار بیشتره و خیلی سخت تر!! این برای جناب حیسن عزیز تا الکی چیزی رو که نمیدونه نگه! استفاده از کلیدی که طول عمر بالا داشته باشه و ارزون باشه و صدا نداشته باشه به این راحتی که فک میکنین نیست. به هر حال علت صدای موس میتونه این باشه که کلید داخل باید از bounce شدن جلو گیری کنه!! من مهندس برق و الکترونیک نیستم ولی این اصطلاح رو مهندسین الکترونیک به خوبی میدونن چیه... راستی اینو بگم که با خازن این جور چیزا نمیشه جلوی این قضیه رو گرفت چون باید به سرعت به کلیک های کاربر واکنش نشون بده تازه ممکنه باعث بشه تا بعضی از کلیک های کاربر که به هم نزدیکن حذف بشن...
موس گرون قیمت شما احتمالا و متاسفانه پول برندش رو میخوره نه کاربدش... مثل تمام محصولات اپل!! (قبل از اینکه منو اعدام کنین بگم که من خودم عاشق استیو جابز بودم... همیشه الگوی من بوده)
در انتها متاسفانه موس بی سر و صدا ساخته شده و زیاد ارزون نیست!! اینم عکسش برین حال کنین...
http://www.nexustek.nl/images/silentmouseproductpagetop.jpg
hossien
16th August 2012, 09:09 PM
دوست عزیر استفاده از مقاومت متغیر برای کنترل دور یه موتور اونقدر ساده هم نیست که فکر میکنی. با افت ولتاژ موتور قدرت گشتاورشو از دست میده... وقتی ماشین داره حرکت میکنه هوا خودش مزاحم حرکت برف پاک کن میشه. من مهندس برق نیستم ولی میدونم که از PWM و inventer در اینجور مواقع استفاده میکنن. هر دوش تقریبا یه چیزن و با یه میکروکنترلر میشه اینکار رو کرد.
راه حل شما رد شد و راه حل من جایگزین شد. اگه بخوای نقشه مدارشو با پروتئوس دو سوته واست طراحی کنم؟! ولی بازم کاربردی نیست چون کلا برف پاک کن خودش معضله!! [nishkhand]
ویرایش : مثل اینکه فناوری نان و پنیر (nanoTechnology) مشکلو حل کرده!! پس راه حل منم رد شدس!! [nishkhand]
بله درست می فرمایید با تکنولوژی نانو سطوح خود تمیز شونده ساخته شده و از اثر نیلوفری استفاده شده است.
شیشه خودتمیزشونده (به انگلیسی: Self-cleaning glass) به شیشههایی گفته میشود که سطحشان تمیز میماند.
SaSaMc2
16th August 2012, 09:10 PM
موس گرون قیمت شما احتمالا و متاسفانه پول برندش رو میخوره نه کاربدش... مثل تمام محصولات اپل!! (قبل از اینکه منو اعدام کنین بگم که من خودم عاشق استیو جابز بودم... همیشه الگوی من بوده)
در انتها متاسفانه موس بی سر و صدا ساخته شده و زیاد ارزون نیست!! اینم عکسش برین حال کنین...
سلام رفيق...[golrooz]
نه Logitech هست موس من...
و حتي صداي راست كليك و چپ كليكش فرق داره با هم...
و اين صداي كم و تفاوت بين كليك ها خيلي كمك ميكنه توي كار بهم...
يكمم حال ميده مثل صداي اگزوز موتور...[nishkhand]
...آلوین...
16th August 2012, 09:56 PM
سلام!!!
این موسها چرا اینطورین؟؟
اخر کسی نمیدونه؟؟
موسی که صدا ندی اصلا حال نمیده
emer62304
16th August 2012, 10:13 PM
بله درست می فرمایید با تکنولوژی نانو سطوح خود تمیز شونده ساخته شده و از اثر نیلوفری استفاده شده است.
شیشه خودتمیزشونده (به انگلیسی: Self-cleaning glass) به شیشههایی گفته میشود که سطحشان تمیز میماند.
خیلی خوبه. من رشتم عمرانه. توی یه برج با تعداد طبقات زیاد یکی از مشکلات همیشگی تمیز کردن شیشه ها هست ولی با این شیشه ها فکر کنم شیشه پاک کنها باید دنبال یه کار دیگه بگردن!! [khande]
نه Logitech هست موس من...
خب سلام رفیق...[shaad]
من فکر کردم اپل هستش چون یه مدل خیلی گرون و البته خیلی زیبا ولی با همون کاربرد همیشگی!! به بازار ارائه کرده
حسین متقی
4th September 2012, 12:58 AM
آخه چرا وقتی چیزی رو نمیدونید یا مطمئن نیستید، اظهار نظر میکنید و حرف یکی دیگه رو رد میکنید؟! هزینه ساخت موس صدا دار بیشتره و خیلی سخت تر!! این برای جناب حیسن عزیز تا الکی چیزی رو که نمیدونه نگه! استفاده از کلیدی که طول عمر بالا داشته باشه و ارزون باشه و صدا نداشته باشه به این راحتی که فک میکنین نیست. به هر حال علت صدای موس میتونه این باشه که کلید داخل باید از bounce شدن جلو گیری کنه!! من مهندس برق و الکترونیک نیستم ولی این اصطلاح رو مهندسین الکترونیک به خوبی میدونن چیه... راستی اینو بگم که با خازن این جور چیزا نمیشه جلوی این قضیه رو گرفت چون باید به سرعت به کلیک های کاربر واکنش نشون بده تازه ممکنه باعث بشه تا بعضی از کلیک های کاربر که به هم نزدیکن حذف بشن...
اوووووووه اوووه اووه تسلییم آقا تسلییییممم
من مگه گفتم قطعا اینایی که میگم درسته؟؟؟
من فقط میگم احتمالا باید اینطوری باشه یا به نظر من اینطوری باید باشه!!!
منکه منبع مستند محسوب نمیشم مخصوصا وقتی توی انجمن دارم مینویسم!!!
لطفا کمی آروم تر چون اگه قرار به کلکل باشه که من از ابن سایت آف میشم
من فقط نظرمو میگم و میرم
البته ممنون از اطلاعات مفیدتون
بازم اطلاعاتتونو به اشتراک بزارین که همه استفاده کنیم
منتظر بحثهای شما هستیم
emer62304
4th September 2012, 01:10 AM
اوووووووه اوووه اووه تسلییم آقا تسلییییممم
من مگه گفتم قطعا اینایی که میگم درسته؟؟؟
من فقط میگم احتمالا باید اینطوری باشه یا به نظر من اینطوری باید باشه!!!
منکه منبع مستند محسوب نمیشم مخصوصا وقتی توی انجمن دارم مینویسم!!!
لطفا کمی آروم تر چون اگه قرار به کلکل باشه که من از ابن سایت آف میشم
من فقط نظرمو میگم و میرم
البته ممنون از اطلاعات مفیدتون
بازم اطلاعاتتونو به اشتراک بزارین که همه استفاده کنیم
منتظر بحثهای شما هستیم
حسین جان یادش بخیر.... اون موقع تازه اومده بودم تو سایت میخواستم یه گرد و خاکی راه بندازم!!! [cheshmak] بیخیال... به دل نگیر... دیوار کوتاه تر از تو گیرم نیومد! [khande]
سمیه نجفی
7th September 2012, 04:13 PM
salam avalesh fekr mikardam adam khalaghi hastam ama az vaghti ke omadam to in site ozv shodam fekr mikonam khili az man khalaghtarha vojod darand albate man kambod emkanat daram va nemitonam idea hamo ejra konam [golrooz][golrooz][golrooz]
hossien
7th September 2012, 06:43 PM
salam avalesh fekr mikardam adam khalaghi hastam ama az vaghti ke omadam to in site ozv shodam fekr mikonam khili az man khalaghtarha vojod darand albate man kambod emkanat daram va nemitonam idea hamo ejra konam [golrooz][golrooz][golrooz]
سلام
دوست عزیز این فکر را نکنید و اگر امید داشته باشینو علاقه می تونید ایده هایتان را اجرا کنید فقط باید شروع کنید.
همچنین هر ساله جشنواره ملی ای برگزار میشه می تونید تو اون هم شرکت کنید شاید ایده شما جزء برترین ها باشه .
دهمین جشنواره ملی ایده های برتر 91
www.best-idea.ir
s.e.z
10th November 2012, 12:21 PM
[cheshmak] [golrooz]
سلام
سوال 1:
شکل آیرودینامیک داخلی و بیرونی خانه نهایت تاثیر در کنترل گرما و سرما رو داره و بشر در طول 1000 هزار سال فهمیدکه :
*اگر سقف گنبد مانند باشه اتوماتیک گرما و سرمای داخل ساختمان تنظیم میشه (البته محاسبات بسیار دقیق) و فقط گنبد نه.
*اگر کل خانه بصورت یک هرم با نسبت طلایی 1.618 باشه ، نه تنها گرما و سرما تمام اتوماتیک و کاملا طبیعی تنظیم میشه بلکه خاصیت مغناطیسی جالبی پیدا میکنه که باعث آرامش ذهن انسان در اون خانه میشه ، یه چیزی مثل دستبند های مغناطیسی
*استفاده از فناوری نانو و آلیاژهای به اصطلاح هوشمند (که میلیارد ها دلار هزینه میبره)
استفاده از برق اصلا به صرفه و هوشمندانه نیست و خیلی پیش پا افتادست.
هوشمندانه ترین کار استفاده از خواص طبیعی طبیعته .
سوال 3:
شارژ حرارتی و مکانیکی با بدن انسان رو ساختند پس بیخیالش.(تو نت نقشه های فنیش هست)
s.e.z
10th November 2012, 12:54 PM
دورود
من مینویسم چون بهم جواب ندادید که تمدید میکنید یا نه.
نمیخوام این شانس رو از دست بدم.....
1.مخوام یه دستگاهی بسازم برای منازل یا هر مکان سر بسته ایی که وقتی کسی تو اتاق یا اون محیط نبود بعد از یک زمان معین به طور خودکار برق یا گاز یا ... قطع بشه(تایمر نه ,سنسور دار)
2.میخوام یک ربات پزشک طراحی کنم که در مواقع بحران به کمک پزشک ها بیاد و خودش قابلیت تشخیص بیماری و تجویز دارو داشته باشه...
میشه دوباره اگر چیزی به دهنم رسید بنویسم؟؟؟؟
یاسمن جون ، جواب سوال 1:
یه ماژول دوربین دیجیتال میخری میفرستیش تو میکرو arm
سپس تصویر محیط رو پردازش میکنی و با چند الگوریتم تشخیص انسان (از جلو ، روبرو ، بقل و...) تشخیص میده که انسان هست یانه در محیط.
اگر بود مثلا بعد از 34 ثانیه به مدار کنترل کننده (برق خانه ، گاز ، آب و ...) دستوری قطع تمام کلید هارو میده و بلعکس.
دوربینش میشه 50000 - 60000 تومن
میکروشم بسته به مدلش از 16000 تا 40000 تومان
مدار کنترلم یه 2000 تومان
کلید های الکترونیکی گاز و آب حدود 20000 تومان
کلا میشه :حدود 100 هزار تومان
بوس
بای
s.e.z
10th November 2012, 01:04 PM
عزیزم وقتی میشه رد مگس رو رو هوا تا برد زوم دوربین با تکنیک پردازش تصویر پیشرفته و auto Real Zoomزد ، دیگه انسان با اون هیکلش اصلا به حساب نمیاد.
s.e.z
10th November 2012, 01:18 PM
یه خورده فکر کردم البته مسخرست ها
برای افراد نابینا یه جور عینک طراحی کرد که این عینک دارای سنسور های تشخیص جسم فاصله و سرعت باشه که این سنسورها محیط اطراف را به اطلاعات مختصاتی تبدیل کنه و اطلاعات دریافتی از این سنسور ها به یک پردازنده اطلاعات داده بشه و این پردازنده اطلاعات رو به تصمیمات انسانی ( از پیش تعریف شده) تبدیل کنه و این تصمیمات به صورت یک خروجی صوتی ( هندزفری) به فرد نابینا منتقل بشه...
سلام دادا
راه حل:
از چند سنسور برای فاصله یابی استفاده میکنیم (آلتراسونیک، مادون قرمزو...) تا ظریب خطا بیاید پایین
سپس میفرستیم به میکرو
میکرو بر اساس الگوریتمش پیغام های صوتی به فرد نابینا ارسال میکنه از طریق هنسفری (مثلا ایست،برو، سمت چپ در حال نزدیک شدنو...)
یا میتونی برای سیستم هشدارش از سیستم هوشمند کمربند راه یاب تکاور های آمریکا استفاده کنی.
کاملا شدنیه و باحال و جالب و کاربردی ، بازار هم داره ، ولی
فقط سنسور های آلتراسونیک خیلی دقیق بالای 100 هزار تومان هست ، دیگه خودت تا تهشو برو ، خیلی گرون میشه و با این تورم فکر نکنم بازارش خوب بشه.
s.e.z
10th November 2012, 01:19 PM
حسین جون تا حالا 3-4 تا راه حل ارائه دادم ، حالا برام گاگالیلی میخری[khejalat]
حسین متقی
10th November 2012, 09:04 PM
سلام
سوال 1:
شکل آیرودینامیک داخلی و بیرونی خانه نهایت تاثیر در کنترل گرما و سرما رو داره و بشر در طول 1000 هزار سال فهمیدکه :
*اگر سقف گنبد مانند باشه اتوماتیک گرما و سرمای داخل ساختمان تنظیم میشه (البته محاسبات بسیار دقیق) و فقط گنبد نه.
*اگر کل خانه بصورت یک هرم با نسبت طلایی 1.618 باشه ، نه تنها گرما و سرما تمام اتوماتیک و کاملا طبیعی تنظیم میشه بلکه خاصیت مغناطیسی جالبی پیدا میکنه که باعث آرامش ذهن انسان در اون خانه میشه ، یه چیزی مثل دستبند های مغناطیسی
*استفاده از فناوری نانو و آلیاژهای به اصطلاح هوشمند (که میلیارد ها دلار هزینه میبره)
استفاده از برق اصلا به صرفه و هوشمندانه نیست و خیلی پیش پا افتادست.
هوشمندانه ترین کار استفاده از خواص طبیعی طبیعته .
سوال 3:
شارژ حرارتی و مکانیکی با بدن انسان رو ساختند پس بیخیالش.(تو نت نقشه های فنیش هست)
البته تا اونجایی که من تحقیق کردم قبلا
استفاده از درختان همیشه سبز و بلند مثل کاج و سرو در اطراف ساختمان( فکر میکنم قسمت شمالی ساختمان(در هر صورت باید جایی باشه که باد غالب میوزه و بسته به محل جغرافیایی داره مثلا در تهران باد غالب 5متر بر ثانیه از غربه)
و طبق طرح سال قبل من استفاده از گیاهان مصنوعی و طبیعی در اطراف ساختمان(روی دیوار)مخصوصا مصنوعی و پلی اتیلنی
و البته طرحهایی که الان هم هستند مثل انواع عایقهایی که استفاده میشوند
و ایرودینامیک کردن ساختمان باعث میشه حجم هوای بیشتری از کنارش حرکت کنه و انتقال انرزی بیشتری داشته باشه
و باعث میشه(تا اونجایی که من استدلال میکنم)انرژی بیشتری هدر بره!
راه حلتون در واقع 1 ضد راه حله از نظر بنده البته شاید هم من اشتباه میکنم!
حسین متقی
10th November 2012, 09:08 PM
یاسمن جون ، جواب سوال 1:
یه ماژول دوربین دیجیتال میخری میفرستیش تو میکرو arm
سپس تصویر محیط رو پردازش میکنی و با چند الگوریتم تشخیص انسان (از جلو ، روبرو ، بقل و...) تشخیص میده که انسان هست یانه در محیط.
اگر بود مثلا بعد از 34 ثانیه به مدار کنترل کننده (برق خانه ، گاز ، آب و ...) دستوری قطع تمام کلید هارو میده و بلعکس.
دوربینش میشه 50000 - 60000 تومن
میکروشم بسته به مدلش از 16000 تا 40000 تومان
مدار کنترلم یه 2000 تومان
کلید های الکترونیکی گاز و آب حدود 20000 تومان
کلا میشه :حدود 100 هزار تومان
بوس
بای
گرون میشه
1سنسور معمولی که از سر کوچتون میخری و الکتریکیها نصب میکنن واست به علاوه ی 1 تایمر که اونو میتونی بسازی یا بخری!
و 1شیر گاز و شیر اب الکتریکی که با شوک الکتریکی و خازن و سیمپیچ کار میکنند و قیمت زیر 50هزارتومن دارند
همین!
خیلی هم ارزان قیمت
s.e.z
11th November 2012, 03:45 PM
البته تا اونجایی که من تحقیق کردم قبلا
استفاده از درختان همیشه سبز و بلند مثل کاج و سرو در اطراف ساختمان( فکر میکنم قسمت شمالی ساختمان(در هر صورت باید جایی باشه که باد غالب میوزه و بسته به محل جغرافیایی داره مثلا در تهران باد غالب 5متر بر ثانیه از غربه)
و طبق طرح سال قبل من استفاده از گیاهان مصنوعی و طبیعی در اطراف ساختمان(روی دیوار)مخصوصا مصنوعی و پلی اتیلنی
و البته طرحهایی که الان هم هستند مثل انواع عایقهایی که استفاده میشوند
و ایرودینامیک کردن ساختمان باعث میشه حجم هوای بیشتری از کنارش حرکت کنه و انتقال انرزی بیشتری داشته باشه
و باعث میشه(تا اونجایی که من استدلال میکنم)انرژی بیشتری هدر بره!
راه حلتون در واقع 1 ضد راه حله از نظر بنده البته شاید هم من اشتباه میکنم!
سلام
والا استدلال من دو چیزه :
*اول شکل آیرودینامیکی سازه بر حرکت سیال تاثیر میذاره و اونو کنترل میکنه (گرمی و سردی هوا هم در واقع حرکت حجم های هوا هست)
*دوم استفاده از این شکل های ایرودینامیکی خاص در ساختمانها و قصر های هزاران سال پیش.
#در واقع برخی از معماران زمانهای قدیم از شکلهای آیرودینامیکی خاص با نسبت های دقیق و استفاده از خواص طبیعی مواد موجود در طبیعت استفاده میکردند که باعث میشده یه سیستم تهویه و کنترل دما به صورت طبیعی در آن سازه (مثلا قصر یا کتابخانه و....) بوجود بیاد بدون نیاز به هیزم و ...
نکته اینجاست که از چندین عامل استفاده میکردند.
مثلا از نوع بادهای اون منطقه ، نوع منطقه ، چشمه های آب زیر زمینی ، سفره های زیر زمینی ، خاک اون منطقه ، برخی از درختان و برخی از گیاهان ، سنگ های خاص و.... که خاصیت های طبیعی دارند که میتونند روی دما و رطوبت محیط تاثیر بذارند و از مجموع تاثیرات ،یک سیستم تهویه و کنترل دما طبیعی میساختند.(بیشتر نمیدونم)
*مثلا سی و سه پل اصفهان وقتی آب بهش نرسه ترک میخوره و وقتی آب بهش میرسه خودشا بازسازی میکنه!(خیلی جالب و عجیب)
*یکی از مساجد اصفهان به صورت تماما طبیعی صدا را نقطه ای از مسجد به نقطه ای دیگر انتقال میده بدون اینکه کسانی که در مسجد نشستند بشنوند.
*یک قبر در اصفهان هست که تماما طبیعی همیشه بوی عطر خوشبو میده (من خودم دیدمش)
*یه مسجد دیگه در اصفهان هست که در نقطه ای از ساختمانش کوچکترین صدا را در کف زمین به بزرگترین صدا در کل ساختمان تبدیل میکنه. (به طوری که نگهبان در فاصله چند متری از بیرون ساختمان میشنوه)
*یکی از اهرام مصر خواص بسیار عجیب و کاربردی به خاطر شکل آیرودینامیکی اش داره که هم اکنون دانشمندان از اون در ساخت محصولات پایدار استفاده میکنند (مثلا هندوانه های هرمی شکل ) دز اینترنت هست.
#چیزی که مهم است :1-شکل آیرودینامیکی 2- نسبت زاویه هاست که بیشتریاش در طی سوزاندن کتاب ها توسط امپراطوری ها در قرن های مختلف از بین رفته است[negaran]
این چیزی بود که من میدونستم و جوینده یابنده
حسین متقی
11th November 2012, 07:22 PM
سلام
والا استدلال من دو چیزه :
*اول شکل آیرودینامیکی سازه بر حرکت سیال تاثیر میذاره و اونو کنترل میکنه (گرمی و سردی هوا هم در واقع حرکت حجم های هوا هست)
*دوم استفاده از این شکل های ایرودینامیکی خاص در ساختمانها و قصر های هزاران سال پیش.
#در واقع برخی از معماران زمانهای قدیم از شکلهای آیرودینامیکی خاص با نسبت های دقیق و استفاده از خواص طبیعی مواد موجود در طبیعت استفاده میکردند که باعث میشده یه سیستم تهویه و کنترل دما به صورت طبیعی در آن سازه (مثلا قصر یا کتابخانه و....) بوجود بیاد بدون نیاز به هیزم و ...
نکته اینجاست که از چندین عامل استفاده میکردند.
مثلا از نوع بادهای اون منطقه ، نوع منطقه ، چشمه های آب زیر زمینی ، سفره های زیر زمینی ، خاک اون منطقه ، برخی از درختان و برخی از گیاهان ، سنگ های خاص و.... که خاصیت های طبیعی دارند که میتونند روی دما و رطوبت محیط تاثیر بذارند و از مجموع تاثیرات ،یک سیستم تهویه و کنترل دما طبیعی میساختند.(بیشتر نمیدونم)
*مثلا سی و سه پل اصفهان وقتی آب بهش نرسه ترک میخوره و وقتی آب بهش میرسه خودشا بازسازی میکنه!(خیلی جالب و عجیب)
*یکی از مساجد اصفهان به صورت تماما طبیعی صدا را نقطه ای از مسجد به نقطه ای دیگر انتقال میده بدون اینکه کسانی که در مسجد نشستند بشنوند.
*یک قبر در اصفهان هست که تماما طبیعی همیشه بوی عطر خوشبو میده (من خودم دیدمش)
*یه مسجد دیگه در اصفهان هست که در نقطه ای از ساختمانش کوچکترین صدا را در کف زمین به بزرگترین صدا در کل ساختمان تبدیل میکنه. (به طوری که نگهبان در فاصله چند متری از بیرون ساختمان میشنوه)
*یکی از اهرام مصر خواص بسیار عجیب و کاربردی به خاطر شکل آیرودینامیکی اش داره که هم اکنون دانشمندان از اون در ساخت محصولات پایدار استفاده میکنند (مثلا هندوانه های هرمی شکل ) دز اینترنت هست.
#چیزی که مهم است :1-شکل آیرودینامیکی 2- نسبت زاویه هاست که بیشتریاش در طی سوزاندن کتاب ها توسط امپراطوری ها در قرن های مختلف از بین رفته است[negaran]
این چیزی بود که من میدونستم و جوینده یابنده
شکل ایرودینامیک؟؟؟!!!
نه اینطوریا هم نیست
ایرودینامیک به محصولات پایدار ربطی نداره!
گرمی و سردی حرکت حجمهای هواست؟؟؟
شاید منظورتون چیز دیگه ای بوده!
چون منکه نفهمیدم منظورتون از این جمله چیه
حرفی نداریمکه!
الان ساختمانهارو با استفاده از پنلهای 3دی که از یونولیت و مش بندی میلگردها و البته بتن ساخته شده و دیواری عایق بوجود میاد
البته از کاغذهای بازیافتی و پشم و الیاف بازیافتی
و پشم شیشه
و منافذ خالی که حاوی هوا هستند
و ............... هم استفاده میشه
و طرحی هم دارم در این زمینه که خیلی ارزان هست و به راحتی اجرا میشه
با نام کاغذدیواری عایق
البته چند وقت پیش شنیدم در 8رنگ تولید شده ولی طرح بنده زیر هر طرح کاغذ دیواری ای قابل اجراست
زهرا قربانی
11th November 2012, 07:28 PM
سلام ممنون به خاطر این تاپیک خوب
من دوست دارم یک وسیله ای اختراع کنم که در زمان شارژ شدن موبایل اون رو به شارژر وصل کنیم و گوشی موبایلو روش قرار بدیم تا گوشی همینطوری آویزون نباشه
شاید خیلی ساده باشه ولی فکر کنم خیلی کاربردی باشه[sootzadan]
s.e.z
11th November 2012, 07:59 PM
شکل ایرودینامیک؟؟؟!!!
نه اینطوریا هم نیست
ایرودینامیک به محصولات پایدار ربطی نداره!
گرمی و سردی حرکت حجمهای هواست؟؟؟
شاید منظورتون چیز دیگه ای بوده!
چون منکه نفهمیدم منظورتون از این جمله چیه
حرفی نداریمکه!
الان ساختمانهارو با استفاده از پنلهای 3دی که از یونولیت و مش بندی میلگردها و البته بتن ساخته شده و دیواری عایق بوجود میاد
البته از کاغذهای بازیافتی و پشم و الیاف بازیافتی
و پشم شیشه
و منافذ خالی که حاوی هوا هستند
و ............... هم استفاده میشه
و طرحی هم دارم در این زمینه که خیلی ارزان هست و به راحتی اجرا میشه
با نام کاغذدیواری عایق
البته چند وقت پیش شنیدم در 8رنگ تولید شده ولی طرح بنده زیر هر طرح کاغذ دیواری ای قابل اجراست
بیخیالش حسین جون ، حالا اگرم بسازیمش کی میخره ، فقط وقته که از بین میره.
امروز برای اولین بار به این فکر کردم که علم رو رها کنم و مثل اکثر مردم برم دنبال پول در آوردن و زندگی کردن معمولی(نه ایده ای ، نه تحقیقی ، نه نظریه ای )
صبح تا ظهر میری سرکار ، ظهر میای خونه یه ناهار و استراحت کوچیک ، دوباره میری سرکار تا اول شب ، اول شب تا نیمه شب با رفقا و دوست دخترت میری بیرون (پارک ، سینماو...) و میگی و میخندی و تفریح میکنی مثل بقیه پسرا.
5 سال از عمرم را شبانه روزی پای تحقیق ، ایده ، نظریه پردازی گذاشتم و حالا چی ؟ علم دارم ولی پول ندارم (حتی پول ندارم 1 ماژول RF[soal] ) بخرم و علم بدون پول مثل جنگنده بدون سوخته.
چند روز پیش یکی از نخبه ها ی محلمون رو دیدم که 2 بار تو جشنواره خوارزمی مقام آورده بود و چندین طرح موفق داده بود، سلام و علیک کردیم و گفتم چه خبر؟ ناراحت بود،گفت علم رو بوسیدمو برای همیشه گذاشتم کنار ، گفتم چرا ؟ تو که برا خودت کسی هستی ، گقت چندساله شبانه روزی دارم تحقیق میکنم و اختراع میکنم ولی الان نه کاری دارم نه پولی ، گفت کسایی را دیدم که خیلی بیشتر از من سابقه کار دارند ولی پول برا نون خوردند زورکی در میارند، گفت آخر مخترع بودنو تو کشورم دیدم ، الانم داره میره سر کار و سرمایه جمع میکنه برا تشکیل خوانواده.
حسین جون و بقیه دوستان پیشنهاد میکنم جونیتونا از بین نبرید، بروید دنبال عشق و حال و شادی و کارو کاسبی، مگه آدم چند بار تو عمرش جوان هست ، این حرف رو کسی داره میزنه که خودش شیفته علم و کشورشه (ایران).
hossien
11th November 2012, 09:25 PM
سلام ممنون به خاطر این تاپیک خوب
من دوست دارم یک وسیله ای اختراع کنم که در زمان شارژ شدن موبایل اون رو به شارژر وصل کنیم و گوشی موبایلو روش قرار بدیم تا گوشی همینطوری آویزون نباشه
شاید خیلی ساده باشه ولی فکر کنم خیلی کاربردی باشه[sootzadan]
http://www.yankodesign.com/images/design_news/2009/11/10/mio.jpg (http://store.yankodesign.com/mi-o-cellphone-cradle-by-cagninadesign)
http://www.yankodesign.com/images/design_news/2009/11/10/mio2.jpg (http://store.yankodesign.com/mi-o-cellphone-cradle-by-cagninadesign)
http://www.yankodesign.com/images/design_news/2009/11/10/mio3.jpg (http://store.yankodesign.com/mi-o-cellphone-cradle-by-cagninadesign)
http://www.yankodesign.com/images/design_news/2009/11/10/mio4.jpg (http://store.yankodesign.com/mi-o-cellphone-cradle-by-cagninadesign)
The MI-O Cell Phone Cradle (http://store.yankodesign.com/mi-o-cellphone-cradle-by-cagninadesign) is available for $4 at the YD Store (http://store.yankodesign.com/mi-o-cellphone-cradle-by-cagninadesign).
http://www.yankodesign.com/images/design_news/2009/11/10/mio5.jpg (http://store.yankodesign.com/mi-o-cellphone-cradle-by-cagninadesign)
زهرا قربانی
13th November 2012, 09:11 AM
حالا یک بار من از مغزم کمک گرفتم[negaran]
hossien
13th November 2012, 08:36 PM
حالا یک بار من از مغزم کمک گرفتم[negaran]
خیلی خوبه.
فکر خوبی کردین . حداقل می تونید یک نمونه برای خودتون درست کنید. شما درست فکر کرده بودین و یکی از مشکلات اطراف خودتون را به خوبی حس کرده بودین و عالی هست ادامه بدین کارتان را و بیشتر تمرکز و تفکر کنید.
حسین متقی
1st January 2013, 12:41 AM
بیخیالش حسین جون ، حالا اگرم بسازیمش کی میخره ، فقط وقته که از بین میره.
امروز برای اولین بار به این فکر کردم که علم رو رها کنم و مثل اکثر مردم برم دنبال پول در آوردن و زندگی کردن معمولی(نه ایده ای ، نه تحقیقی ، نه نظریه ای )
صبح تا ظهر میری سرکار ، ظهر میای خونه یه ناهار و استراحت کوچیک ، دوباره میری سرکار تا اول شب ، اول شب تا نیمه شب با رفقا و دوست دخترت میری بیرون (پارک ، سینماو...) و میگی و میخندی و تفریح میکنی مثل بقیه پسرا.
5 سال از عمرم را شبانه روزی پای تحقیق ، ایده ، نظریه پردازی گذاشتم و حالا چی ؟ علم دارم ولی پول ندارم (حتی پول ندارم 1 ماژول RF[soal] ) بخرم و علم بدون پول مثل جنگنده بدون سوخته.
چند روز پیش یکی از نخبه ها ی محلمون رو دیدم که 2 بار تو جشنواره خوارزمی مقام آورده بود و چندین طرح موفق داده بود، سلام و علیک کردیم و گفتم چه خبر؟ ناراحت بود،گفت علم رو بوسیدمو برای همیشه گذاشتم کنار ، گفتم چرا ؟ تو که برا خودت کسی هستی ، گقت چندساله شبانه روزی دارم تحقیق میکنم و اختراع میکنم ولی الان نه کاری دارم نه پولی ، گفت کسایی را دیدم که خیلی بیشتر از من سابقه کار دارند ولی پول برا نون خوردند زورکی در میارند، گفت آخر مخترع بودنو تو کشورم دیدم ، الانم داره میره سر کار و سرمایه جمع میکنه برا تشکیل خوانواده.
حسین جون و بقیه دوستان پیشنهاد میکنم جونیتونا از بین نبرید، بروید دنبال عشق و حال و شادی و کارو کاسبی، مگه آدم چند بار تو عمرش جوان هست ، این حرف رو کسی داره میزنه که خودش شیفته علم و کشورشه (ایران).
من اونموقع جواب داشتم ولی کافی نبود
الان جوابم کافیه ولی هنوز عملی نشده
ایده ای که به صورت اتفاقی مشابه ایده ی مالک این سایت هست(ادمین خودمون)
اصلا نگرانی ای نداره شما با کمی برنامه ریزی میتونید به همه برسین
مثلا من خودم هم تحقیقاتمو میکنم
هم پولمو (البته هنوز لازم نشده ولی ازمایش کردم دیدم میتونم!) هم تفریحمو و هم هرچیزی که فکرشو بکنید کنار هم انجام میدم
تازه من برنامه ی خاصی هم برای روزانه ی زندگیم ندارم!
ولی به زودی خبرای جدیدی میرسه
برنامه ی من برای پایان سال اینده استخدام 100 نخبه در سایت هست
یکیش میتونه خود شما باشه
یا هرکاربری که طرح یا ایده یا اختراعی داره یا تخصص خاصی که البته این قضیه هنوز رسمی نشده و مراحل اولیه تامیین زیرساختها هستیم ولی خب داریم روش کار میکنیم
برای 5سال دیگه کلا هیچ نخبه ای نخواهد بود(حداقل تهران باشه) و طرح درامدزایی داشته باشه و پولشو نداشته باشه بسازه و بفروشه!
اینو تضمین نمیکنم ولی برنامم اینطوریه و کاملا هم توش جدی هستم و به زودی شاهد اعلان رسمیش هم خواهید بود!
mamadshumakher
1st January 2013, 02:34 PM
به نظرتون راهی هست که بشه به سادگی از نور آفتاب برای خنک کردن خونه استفاده کرد؟
منظورم ایده ی جدید.شیوه ی جدید.کم هزینه
mamadshumakher
1st January 2013, 07:41 PM
شنیدین میگن اگه هندونه رو نازک پوست بکنی جوری که هنوز به قرمزیش نرسی و سبز باشه بزاری زیر آفتاب خنک میشه!!!! تا حالا انجام ندادم
حسین متقی
1st January 2013, 08:41 PM
خب مثل یخچال نفتی؟
یا مثل یخساز های خورشیدی؟
[cheshmak]
با 1 سرچ ساده تو سایت خودمون احتمالا میتونی مقالات خوبی پیدا کنی
mamadshumakher
1st January 2013, 08:45 PM
خب مثل یخچال نفتی؟
یا مثل یخساز های خورشیدی؟
[cheshmak]
با 1 سرچ ساده تو سایت خودمون احتمالا میتونی مقالات خوبی پیدا کنی
مشکل اینجاست که با سرچ سایت مشکل دارم.هر چی میزنم میگه یافت نشد.لینکی ازین مواردی که فگتید دارید؟من منظورم روش های چیلر جذبی نبودا.
هر چند اگه یه نفر همونم خوب توضیح بده خیلی ممنون میشم.
حسین متقی
6th January 2013, 01:12 PM
مشکل اینجاست که با سرچ سایت مشکل دارم.هر چی میزنم میگه یافت نشد.لینکی ازین مواردی که فگتید دارید؟من منظورم روش های چیلر جذبی نبودا.
هر چند اگه یه نفر همونم خوب توضیح بده خیلی ممنون میشم.
خب توی سایتای دیگه حتما هست!
http://www.irantarjomeh.com/index.php?service=essay&action=more&id=393
http://tasisat-projects.blogfa.com/post/109
http://www.irantarjomeh.com/index.php?service=essay&action=more&id=392
http://hvac-eng.ir/thread-393.html
و بعد با ترنسلیت گوگل امتحان کنید و مقالات انگلیسی رو ببینید حتما کاملتر توضیحاتش هست
s.e.z
4th March 2013, 01:11 AM
طرحی دیدم که با لیزر دما رو تا -20 پایین میبرند (فکر کنم لیزر سبز بود)
به نظرم رو این کار کنی و سروسامونش بدی بازارم پیدا میکنه
یعنی دستگاهی که امواج لیزر رو در محیط ساتع میکنه و دما رو میاره پایین ، حالا مزیت ؟
برای محیط کوچیک نمیدونم
ولی محیط بزرگ مثل کارخونه ، استخر و... باید چند بخاری گذاشت ولی با این طرح فقط با یدونه از این دستگاه ها میشه یک محیط بزرگو سرد کرد. چون لیزر تا چند کیلومتر برد دارد و قابل انعکاس هم هست
- - - به روز رسانی شده - - -
طرحی دیدم که با لیزر دما رو تا -20 پایین میبرند (فکر کنم لیزر سبز بود)
به نظرم رو این کار کنی و سروسامونش بدی بازارم پیدا میکنه
یعنی دستگاهی که امواج لیزر رو در محیط ساتع میکنه و دما رو میاره پایین ، حالا مزیت ؟
برای محیط کوچیک نمیدونم
ولی محیط بزرگ مثل کارخونه ، استخر و... باید چند بخاری گذاشت ولی با این طرح فقط با یدونه از این دستگاه ها میشه یک محیط بزرگو سرد کرد. چون لیزر تا چند کیلومتر برد دارد و قابل انعکاس هم هست
hossien
5th March 2013, 01:38 AM
به نظرتون راهی هست که بشه به سادگی از نور آفتاب برای خنک کردن خونه استفاده کرد؟
منظورم ایده ی جدید.شیوه ی جدید.کم هزینه
می تونید از مواد ترمال (هوشمند) استفاده کنید و در زمستان هم جواب میده سرما را به گرما و برق تبدیل می کنه.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.